#youthpower

Patah tumbuh hilang berganti perkara biasa dalam sesebuah organisasi.❤️ Semua hebat dapat bertahan di bawah beban tekanan yang saban hari mencabar emosi dan tindakan. . Mudah-mudahan semua selepas ini dapat berhijrah ke fasiliti Hospital pilihan masing-masing. Jemaah kecil Pergigian Daerah Perak Tengah.📍 Tahniah kepada Penolong Akauntan(KUP) rezeki berhijrah ke Hospital Changkat Melintang. #ubahangin . Tahniah juga kepada lelaki tunggal dalam team organisasi. Kuat kebal sungguh imannya menahan karenah semua wanita-wanita ini😅 . _______________ #KesihatanPergigianPerakTengah #kkm #pergigian #kesihatanawam #kamisediamembantu #kerjaya #governmentservant #government #teamwork #penjawatawam #kerjayaberseragam #myway #walkaway #ikutcarakita #youthpower #lifestyle #perakian #psychology


0💬Normal

“Hello, I am Mayamu Kromah from Liberia and I have registered at GYMUN because I am a firm believer in empowered youth and world peace. Join me and 999 other International Delegates in our movement to make this world a better place, driven by the likes of us. #GlobalYouthMUN #GYMUN #UnitedNations #UN #modelunitednations #mun #malaysiamun #asiamun #youth #youthleader #youthpower #identitycrisis #diversity #kualalumpur #malaysia #studyinkualalumpur #studyinmalaysia #munconference #conferenceinmalaysia #conferenceinkualalumpur #internationalrelations #internationalmun #internationalconference #globalizon #exploreasia” # @globalyouthmun


0💬Normal

Ubuntu is at work. @social_youth_drive_foundation is joining us for the Economic venture for empowerment project! They're also into youth empowerment. This partnership will go a long way to help in making this project a success. Two good heads they say is better than one. #joinustoday #support #contributors #partner #itsabouttime #youthpower #musings Posted on #saturday


1💬Normal

Assalmmualaikum dan SALAM RAKAN MUDA Program BAKTI CINTA ALAM, satu program sukarelawan bagi group subjek yang dianggotai oleh EXCO-EXCO SRM bertungkus lumus menjayakan program ini tanpa mengira penat dan bersemangat bagi menyatukan srm dengan pelajar UUM yang lain. Terima kasih jugak kepada mantan exco srm yang menyokong usaha kami dalam sukarelawan bagi program ini bersama komuniti. Credit untuk exco2 yang terlibat @eliaezani @shafiq.umar96 @sharip_azwar @man_hakimi Yakin. Boleh. Gemilang😍😍😍 #youthpower #srmuum #UUMistheBest #yakinbolehgemilang


0💬Normal

@pbdbns @international_award Persiapan untuk Hari Belia Negara NS 2019 #WORLDREADY #dofemalaysia #beliadinamikbarat #youthpower


0💬Normal

Anche le studentesse della scuola Da Vinci di Latina ieri per salutare Greta ❤️🌎🌱 #fridaysforfuture #gretathunberg #young #cittadilatina #youth #youthpower #schools #children #childhood #FRIDAYSFORFUTUREITALIA


1💬Normal

T A H N I A H M S Y O G E N . . Syabas Ms Yogen memilih emas sebagai antara aset pelaburan jangka panjangnya. Emas sudah tak perlu lagi diperkenalkan kerana satu dunia dah iktirafnya. . . Ms Yogen amat menyukai cara akaun emas GAP dimana beliau dapat membina portfolio pelaburan emasnya tanpa risiko emas itu hilang atau dicuri sebab ianya dijaga oleh Public Gold. . . Sekadar info buat semua, Saya (SJ) merupakan Dealer Aktif Public Gold di bawah mentorship Tuan Mohd Zulkifli Shafie (Penulis Buku Wang Emas dan Misi Bebas Hutang) dan berpengalaman membimbing lebih 500 penyimpan emas seluruh Malaysia. . . Buat rakan-rakan yang nak SJ bimbing mulakan simpanan emas, boleh terus DM atau klik link wassap di bio page saya untuk respon lebih cepat. . . Syarif Jamil (SJ) Dealer Aktif Public Gold (PG047442) www.syarifjamil.com . . . #PublicGold #Emas #EmasPatuhSyariah #KutuEmas #Simpananemas #SimpanEmas #1gram1bulan #EmasMurah #EmasKualiti #Emas999 #DealerPublicGoldPenang #DealerPublicGold #PelaburanEmas #akaunemasGAP #emaspublicgold #PublicGoldPenang #NextMohdZulkifli #GoldBar #Dinar #Emas24k #KedaiEmas #KedaiEmasOnline #EmasMurahOnline #EmasMurah #Pelaburan #Dakwah #Kewangan #MasKawin #YouthPower #CikguSeo


0💬Normal

T A H N I A H M S Y O G E N . . Syabas Ms Yogen memilih emas sebagai antara aset pelaburan jangka panjangnya. Emas sudah tak perlu lagi diperkenalkan kerana satu dunia dah iktirafnya. . . Ms Yogen amat menyukai cara akaun emas GAP dimana beliau dapat membina portfolio pelaburan emasnya tanpa risiko emas itu hilang atau dicuri sebab ianya dijaga oleh Public Gold. . . Sekadar info buat semua, Saya (SJ) merupakan Dealer Aktif Public Gold di bawah mentorship Tuan Mohd Zulkifli Shafie (Penulis Buku Wang Emas dan Misi Bebas Hutang) dan berpengalaman membimbing lebih 500 penyimpan emas seluruh Malaysia. . . Buat rakan-rakan yang nak SJ bimbing mulakan simpanan emas, boleh terus DM atau klik link wassap di bio page saya untuk respon lebih cepat. . . Syarif Jamil (SJ) Dealer Aktif Public Gold (PG047442) www.syarifjamil.com . . . #PublicGold #Emas #EmasPatuhSyariah #KutuEmas #Simpananemas #SimpanEmas #1gram1bulan #EmasMurah #EmasKualiti #Emas999 #DealerPublicGoldPenang #DealerPublicGold #PelaburanEmas #akaunemasGAP #emaspublicgold #PublicGoldPenang #NextMohdZulkifli #GoldBar #Dinar #Emas24k #KedaiEmas #KedaiEmasOnline #EmasMurahOnline #EmasMurah #Pelaburan #Dakwah #Kewangan #MasKawin #YouthPower #CikguSeo


0💬Normal

T A H N I A H M S Y O G E N . . Syabas Ms Yogen memilih emas sebagai antara aset pelaburan jangka panjangnya. Emas sudah tak perlu lagi diperkenalkan kerana satu dunia dah iktirafnya. . . Ms Yogen amat menyukai cara akaun emas GAP dimana beliau dapat membina portfolio pelaburan emasnya tanpa risiko emas itu hilang atau dicuri sebab ianya dijaga oleh Public Gold. . . Sekadar info buat semua, Saya (SJ) merupakan Dealer Aktif Public Gold di bawah mentorship Tuan Mohd Zulkifli Shafie (Penulis Buku Wang Emas dan Misi Bebas Hutang) dan berpengalaman membimbing lebih 500 penyimpan emas seluruh Malaysia. . . Buat rakan-rakan yang nak SJ bimbing mulakan simpanan emas, boleh terus DM atau klik link wassap di bio page saya untuk respon lebih cepat. . . Syarif Jamil (SJ) Dealer Aktif Public Gold (PG047442) www.syarifjamil.com . . . #PublicGold #Emas #EmasPatuhSyariah #KutuEmas #Simpananemas #SimpanEmas #1gram1bulan #EmasMurah #EmasKualiti #Emas999 #DealerPublicGoldPenang #DealerPublicGold #PelaburanEmas #akaunemasGAP #emaspublicgold #PublicGoldPenang #NextMohdZulkifli #GoldBar #Dinar #Emas24k #KedaiEmas #KedaiEmasOnline #EmasMurahOnline #EmasMurah #Pelaburan #Dakwah #Kewangan #MasKawin #YouthPower #CikguSeo


0💬Normal

T A H N I A H M S Y O G E N . . Syabas Ms Yogen memilih emas sebagai antara aset pelaburan jangka panjangnya. Emas sudah tak perlu lagi diperkenalkan kerana satu dunia dah iktirafnya. . . Ms Yogen amat menyukai cara akaun emas GAP dimana beliau dapat membina portfolio pelaburan emasnya tanpa risiko emas itu hilang atau dicuri sebab ianya dijaga oleh Public Gold. . . Sekadar info buat semua, Saya (SJ) merupakan Dealer Aktif Public Gold di bawah mentorship Tuan Mohd Zulkifli Shafie (Penulis Buku Wang Emas dan Misi Bebas Hutang) dan berpengalaman membimbing lebih 500 penyimpan emas seluruh Malaysia. . . Buat rakan-rakan yang nak SJ bimbing mulakan simpanan emas, boleh terus DM atau klik link wassap di bio page saya untuk respon lebih cepat. . . Syarif Jamil (SJ) Dealer Aktif Public Gold (PG047442) www.syarifjamil.com . . . #PublicGold #Emas #EmasPatuhSyariah #KutuEmas #Simpananemas #SimpanEmas #1gram1bulan #EmasMurah #EmasKualiti #Emas999 #DealerPublicGoldPenang #DealerPublicGold #PelaburanEmas #akaunemasGAP #emaspublicgold #PublicGoldPenang #NextMohdZulkifli #GoldBar #Dinar #Emas24k #KedaiEmas #KedaiEmasOnline #EmasMurahOnline #EmasMurah #Pelaburan #Dakwah #Kewangan #MasKawin #YouthPower #CikguSeo


0💬Normal

MYCORPS MISSION 7 @ SOUTHEAST ASIA _ [FUNDRAISING OUTING @ PENANG] Usaha mengumpulkan dana oleh peserta MyCorps Misi 7 @ Asia Tenggara di sekitar Padang Kota mendapat sambutan yang meriah dari warga Penang! Terima kasih untuk sumbangan anda! Jangan lupa ikuti perkembangan kami di laman media sosial MyCorps di Twitter, Instagram & Facebook! #MyCorps #MyCorpsSEA #Negaraku #YouthPower #ChangingLives


0💬Normal

We are Helping With Humenity 🏳️ nd We will hand the hands beside the poor. • • • #theblackarmy #apnaghar#agartaladiaries #tripura #helpinwithhumenity #youthpower #students #rockers #unity #love #grandmother #deeppaul


1💬Normal

Bit of #mma training for the kids yesterday! • • It’s so important to get out #youth involved in sports, whether it’s competitive or not! • • The kids loved it and it got those muscles working! Thanks @fitterthanfitltd and @fucclothingbournemouth for having them and for the amazing coach! • • #wassmuffinmuaythai #kidsmma #activekids


2💬Normal

Well done BELIA daerah #KUANTAN Bersama Pegawai Belia Sukan Daerah Kuantan @ Jab Belia Sukan Negeri Pahang ... Terima kasih YB @syedsaddiq dgn peluang ni memartabatkan belia & badan gabungan di seluruh #Malaysia ... Terus memajukan #belia #youthpower dari akar umbi #liaamuhammad #mbm #menggerakbelia #memperkasawanita #syedsaddiq


0💬Normal

Hello, I am PAUL P. ELIAS from TANZANIA and I have registered at GYMUN because I am a firm believer in empowered youth and world peace. Join me and 999 other International Delegates in our movement to make this world a better place, driven by the likes of us. #GlobalYouthMUN #GYMUN #UnitedNations #UN #modelunitednations #mun #malaysiamun #asiamun #youth #youthleader #youthpower #identitycrisis #diversity #kualalumpur #malaysia #studyinkualalumpur #studyinmalaysia #munconference #conferenceinmalaysia #conferenceinkualalumpur #internationalrelations #internationalmun #internationalconference #globalizon #exploreasia @cdf_tanzania @im_macheda @juliekapongosovella @melkionpaul @cydocherylmozey @eacsof @rohef.ngo @agness_kahamba @tulia.ackson @msomba.b @dilux_sini @cnox_sini @alvin_tidy_pancho @se.neema @ednakayombo @kayombomatonela @official_kayombo_designer @mbayanitayai @gersonmsigwa @globalyouthmun @globalyouthmentalhealth


0💬Normal

Penghargaan dari manusia bukan untuk kita mendabik dada tetapi untuk rasa bersyukur dan tunduk pada nikmat dariNYA. Kerana penghargaan itu boleh jadi Negatif & Positif dalam Hati kita juga kepada Hati manusia lain. . ____________________ #hariterbukaarmada2019 ⚓️ #tldm #navy #tldmlumut #kkm #pergigian #kesihatanawam #kamisediamembantu #kerjaya #governmentservant #government #kerjayaberseragam #pentadbiran #myway #walkaway #ikutcarakita #politik #youthpower #lifestyle #perakian


1💬Normal

MYCORPS MISSION 7 @ SOUTHEAST ASIA _ [FUNDRAISING OUTING @ PENANG] Spreading the awareness of volunteerism by spreading LOVE first. _ These photos were taken with a lady that joined our mission for the Free Hug awareness! _ Spread love & let’s donate! . . Every cents that you donate means the life to them! Thank you! #MyCorps #MyCorpsSEA #Negaraku #YouthPower #ChangingLives


0💬Normal

Be a part of youth development Alhamdulillah thanks for the opportunities Special thanks to all my mentor Always need your do'a and support @amin_idris @coachmegat #liaamuhammad #youthpower #aspirasiliaa #mbm #menggerakbelia #memperkasawanita #mbnpahang #pahang


1💬Normal

MYCORPS MISSION 7 @ SOUTHEAST ASIA _ [FUNDRAISING OUTING @ MASJID KAPITAN, PENANG] Thanks Penang for the warm welcome. We have been blessed with your support today! _ Please follow our social media accounts (Facebook, Twitter & Instagram) for our progress throughout MyCorps Mission 7 @ Southeast Asia! #MyCorps #MyCorpsSEA #Negaraku #YouthPower #ChangingLives


0💬Normal

Atukoi!!! Kalau sia masi belia..inilah peluang yang sia ibda akan lapaskan...tatap sia pigi sbab banyak program & peluang kana kasi sedia ni... SET THE DATE & GO.....calling all Sabahan Youth.... #Repost @jbsnsabah (@get_repost) ・・・ Update terkini... Acara yang dianjurkan sepanjang YBEX 2019.. Jumpa anda di sana... #YouthPower #Sabahbahni #jbsnsabah


1💬Normal

SMILE SMILE SMILE ! // fyi im not really good in taking selfie but who care HA HA ! cause i don't so HA bye ! !💃 #happy #smile #youthpower #enjoylife #feelingcutemightdeletelater Jk #black


5💬Normal

Atukoi!!! Untuk semua belia beliawanis jangan kamu kasi lapas ni peluang terbaik!! Bagus kamu ramai ramai pigi sana masa ni...banyak peluang & program tunggu sama kamu tu...SET THE DATE & GO orang putih bilang..... #Repost @jbsnsabah (@get_repost) ・・・ Update terkini... Acara yang dianjurkan sepanjang YBEX 2019.. Jumpa anda di sana... #YouthPower #Sabahbahni #jbsnsabah


1💬Normal

Kecil tapak tangan , Gua Madai kami tadahkan. Selamat Datang ke Kunak YB Menteri Belia. @syedsaddiq Orang-orang #asalkunak, ayuh bah !!! 29 April 2019, 9.00 pagi Padang Bola Ladang Mostyn, Kunak #youthpower


0💬Normal

cr: @greta_thunberg_memes


2💬Normal

MYCORPS MISSION 7 @ SOUTHEAST ASIA _ [FUNDRAISING OUTING @ PENANG] Kumpulan MyCorps kami berada di sekitar Clane, Jetty hari ini untuk memaklumkan kepada anda semua untuk turut serta dalam mengumpul dana dan menunjukkan sokongan yang padu buat misi ini. Respon yang kami dapat sangat memberangsangkan dari warga Penduduk Pulau Pinang, teruskan menyokong kami, dan teruskan menanti perkembangan dari kami melalui medium media sosial akaun MyCorps. #MyCorps #MyCorpsSEA #Negaraku #ChangingLives #YouthPower


1💬Normal

3 Generasi bertandimg dalam 1 lapangan. Mungkin tidak lama lagi kita akan temukan proporsi demografi di tempat kerja seperti perbandingan di atas. Gen Y (Millennials): Gen Z: Gen X = 3 : 2 : 1. Pasti tahu khan Gen X nya yg mana? #funmaater #funsport #badminton #youthpower #generasimaestroindonesia


4💬Normal

MYCORPS MISSION 7 @ SOUTHEAST ASIA _ [FUNDRAISING OUTING @ PENANG] Hey Penang People! We are now in Chowrasta! _ What better way to spend your weekend with Cendol, Pasembur, and supporting our mission bu giving donation to our cause! _ Don’t forget that we’ll be in Padang Kota tonight at 8 pm for a flashmob. Come and join us! #MyCorps #MyCorpsSEA #Negaraku #ChangingLives #YouthPower


0💬Normal

[Mutiara Ramadhan XSeed] . . "Seorang mukmin yang kuat lebih baik dan lebih disukai Allah daripada seorang mukmin yang lemah dalam segala kebaikan"(HR. Muslim) . . 15 hari menuju bulan penuh keberkahan dan ampunan, Ramadhan :D . . XSeed, Possitive Movement #xseed #positivemovement #surabayahijrah #yukngaji #pemudahijrahsurabaya #banyakmainbanyakbelajar #youthpower #youth #youthcommunity #community #komunitassurabaya #kajiansurabaya


0💬Normal

Tahniah kepada #teamakma yang mewakili sekolah di MSSWP Putrajaya. Semoga lebih maju pada masa akan datang. #teamakma #akma #tahniah #youthpower #kbsmalaysia #memanah


1💬Normal

We got @marianepembe for our 12th feature. An amazing and beautiful woman that has really imposed herself in the industry. Director, actress and Tv Presenter she has followed her dreams enough to inspire many on the African continent to do the same. A star from Namibia and a woman of strength and vertues! #africa #magazine #international #influencer #entrepreneurship #culture #unity #international #youthpower #art


1💬Normal

MYCORPS MISSION 7 @ SOUTHEAST ASIA _ [FUNDRAISING OUTING @ PENANG] MyCorps Team are around Georgetown, Pulau Pinang today to ask for your support to be a part of our mission. _ The feedback that we received so far was amazing. Georgetown people are extremely supportive. Keep supporting us and keep track on our update in MyCorps social media accounts (Facebook, Instagram & Twitter) _ #MyCorps #MyCorpsSEA #Negaraku #ChangingLives #YouthPower


0💬Normal

#YouthPower ⚽️ От официалното откриване днес на третия ежегоден футболен ученически турнир за "Купа Левски 2019"! Приветствия от името на Национално Сдружение "Младежки Глас" към най-младите футболни надежди и поздравления за организаторите! #BlueBoysBurgas Бъдещето е в младите! #MGFamily #Levski2019 🇧🇬


0💬Normal

“The winner’s edge is all in the attitude; you can’t buy an attitude for a million dollars. Attitudes are not for sale. Your attitude is contagious and brings you happiness.” SO, WHERE ARE WE EXACTLY GOING? #StayTrue #PositivePower YOUTH POWER – SS19 ISSUE Cover Story x @33magazine / Creative Direction by me ⚠️💛🚧 Step into the chaos of youth and its impacts! The Spring/Summer 2019 Issue is out NOW! LESS WORDS, MORE FEELINGS A bunch of young talents were selected to be part of this issue, including photographers, stylists, models and designers worldwide. We decided to not include words, but more visual contents with a specific message behind. Try to get it and special thanks to all the artists involved! COVER STORY: #Photographer @anciraadeon #CreativeDirector @myrapostolache #Model @mariaabalan @avenuemodelsro #Makeup #Hair @getamarinacademy #Look @anacapsali #Jacket & @alt.fel #Trousers #Casting #Director @denidenisee #Production @tscofzone powered by @v_forvintage #SS19 #SpringSummer2019 #FashionPhotography #Editorial #FashionEditorial #CoverStory #Photography #Photo #TheNewUnderground #NewTalentsZone #Fashion #Power #YouthPower #33COVERS #TSCOF #TSCOFZONE #33MAGAZINE


3💬Normal

“The winner’s edge is all in the attitude; you can’t buy an attitude for a million dollars. Attitudes are not for sale. Your attitude is contagious and brings you happiness.” SO, WHERE ARE WE EXACTLY GOING? #StayTrue #PositivePower YOUTH POWER – SS19 ISSUE Cover Story x @33magazine / Creative Direction by me ⚠️💛🚧 Step into the chaos of youth and its impacts! The Spring/Summer 2019 Issue is out NOW! LESS WORDS, MORE FEELINGS A bunch of young talents were selected to be part of this issue, including photographers, stylists, models and designers worldwide. We decided to not include words, but more visual contents with a specific message behind. Try to get it and special thanks to all the artists involved! COVER STORY: #Photographer @anciraadeon #CreativeDirector @myrapostolache #Model @mariaabalan @avenuemodelsro #Makeup #Hair @getamarinacademy #Look @anacapsali #Jacket & @alt.fel #Trousers #Casting #Director @denidenisee #Production @tscofzone powered by @v_forvintage #SS19 #SpringSummer2019 #FashionPhotography #Editorial #FashionEditorial #CoverStory #Photography #Photo #TheNewUnderground #NewTalentsZone #Fashion #Power #YouthPower #33COVERS #TSCOF #TSCOFZONE #33MAGAZINE


0💬Normal

Sembang Kopi Bersama YB Steven Sim (plus Syahredzan!) yesterday at Liberal Latté. Shared about my experience witnessing the #UmbrellaMovement, and how the DAP is constantly raising young leaders. . My 2 assistants, 1 councillor and 2 Penggerak Belia Tempatan (PeBT) attended last night. Just as Sdr Tony Pua exposed me to the many angles of politics, as an ADUN I bring them with me to experience as much as possible. I know I've just started on my journey as an elected representative, but if I can raise 2 or 3 capable leaders for DAP and Malaysia in my 5-year term, I shall count my work a success. #YouthPower #youthleaders #DAPMalaysia #buildalegacy


4💬Normal

[TAHU GAK SIH?] Salam, Pemuda Indonesia! Kamu tahu gak sih kalau setidaknya terdapat lebih dari 1000 suku dan kelompok etnik yang tersebar di Indonesia? Berdasarkan data dari sensus BPS pada tahun 2010, terdapat lebih dari 300 kelompok ras etnis suku bangsa di Indonesia, atau sekitar 1300 suku bangsa yang tersebar di seluruh provinsi. Dengan Pulau Jawa menduduki peringkat pertama suku bangsa terbesar di Indonesia. Sekitar kurang lebih 40% dari total jumlah suku bangsa yang ada Indonesia. dari banyaknya suku bangsa di Indonesia, kita perlu mengingat kembali semboyan “Bhinneka Tunggal Ika” dan meresapi nilai-nilai yang tertera di dalam Pancasila. Sebagai Pemuda Indonesia, mari, kita tingkatkan rasa persatuan dan kesatuan bangsa agar tercipta kehidupan yang aman, nyaman, dan tentram. Sumber: https://www.romadecade.org/suku-di-indonesia/#! #YouthPower #YouthVolution #YouthforChange #KitaSamaKitaSetara


0💬Normal

#WORLDREADY @international_award on their community service. #youthpower #beliadinamikbarat #DofE #dofemalaysia


0💬Normal

#WORLDREADY @international_award on their community service. #youthpower #beliadinamikbarat #DofE #dofemalaysia


0💬Normal

#WORLDREADY @international_award on their community service. #youthpower #beliadinamikbarat #DofE #dofemalaysia


0💬Normal

MYCORPS MISSION 7 SOUTHEAST ASIA _ Pre-departure Training Day 1-4 at Outward Bound Malaysia, Perak _ objective was to create bonding btw us. Outdoor activities at here was challenging and fun. below are the list of activities we do: _ 💪we divided into a group, my team was#grouptahan 💪game susun kerusi 💪kayaking from Lumut to Pangkor (8km total) 💪 camping at Pangkor 💪 water confident 💪wall climbing 💪repelling 💪hiking 💪sharing session _ A MOMENT TO REMEMBER 🌼 #MYCORPSSEA #YOUTHPOWER


0💬Normal

Hi guys, under MyCorps program, I, together with the team will be representing Malaysia to conduct a humanitarian mission in one of the Southeast Asian countries (Indonesia, Laos, Philippines and Timor Leste) for two months. MyCorps is a program under the Ministry of Youth and Sports whose intention is to train youth volunteer leaders to create an impact across nations. I’m currently raising a total fund of RM5000 to carry up projects that will benefit underprivileged communities in these countries. Your support is much needed appreciated. Donations can be channeled to this account: Yayasan Pusat Belia Antarabangsa 0141 3242 4724 (MBB) Reference code (compulsory): MCSEA Email: adeebzulkifli@gmail.com #mycorpssea #changinglives #youthpower


3💬Normal

@kbsmalaysia akan terus mendekati golongan Belia PPR. @syedsaddiq #syedsaddiq #youthpower


0💬Normal

Nilai sebuah persahabatan... . . . #brotherhood #temansejati #kpo1 #kepimpinan #youthpower


1💬Normal

#WORLDREADY @international_award on their community service. #youthpower #beliadinamikbarat #DofE #dofemalaysia @taufek_paroi @syedsaddiq @jbs_n9 @jbsn_kbs


1💬Normal

#WORLDREADY @international_award on their community service. #youthpower #beliadinamikbarat #DofE #dofemalaysia @taufek_paroi @syedsaddiq @jbs_n9 @jbsn_kbs


1💬Normal

Hello, I am Dedi Zainal from Indonesia and I have registered at GYMUN because I am a firm believer in empowered youth and world peace. Join me and 999 other International Delegates in our movement to make this world a better place, driven by the likes of us. #GlobalYouthMUN #GYMUN #UnitedNations #UN #modelunitednations #mun #malaysiamun #asiamun #youth #youthleader #youthpower #identitycrisis #diversity #kualalumpur #malaysia #studyinkualalumpur #studyinmalaysia #munconference #conferenceinmalaysia #conferenceinkualalumpur #internationalrelations #internationalmun #internationalconference #globalizon #exploreasia


2💬Normal

Hello, I am Dedi Zainal from Indonesia and I have registered at GYMUN because I am a firm believer in empowered youth and world peace. Join me and 999 other International Delegates in our movement to make this world a better place, driven by the likes of us. #GlobalYouthMUN #GYMUN #UnitedNations #UN #modelunitednations #mun #malaysiamun #asiamun #youth #youthleader #youthpower #identitycrisis #diversity #kualalumpur #malaysia #studyinkualalumpur #studyinmalaysia #munconference #conferenceinmalaysia #conferenceinkualalumpur #internationalrelations #internationalmun #internationalconference #globalizon #exploreasia


0💬Normal

NEW VIDEO ALERT 🚨 You vs You, a battle we all fight ((LINK IN BIO)) #rasheedthemotivator #youvsyou #love #liveyourbestlife #ready #youthpower #followforfollowback #greatcontent #youtube #linkinbio


0💬Normal

Infrastruktur Sukan Dipertingkat, Budaya Sukan Diperluas! . Program Sukan Belia PPR telah berlangsung buat kali kedua hari ini, bertempat di PPR Lembah Subang 2. Majlis Perasmian tersebut telah dirasmikan oleh Menteri Belia dan Sukan, YB @syedsaddiq . . KBS akan terus komited dalam memastikan infrastruktur sukan bagi anak muda sentiasa dipertingkatkan terutamanya bagi belia di PPR. . Melalui program ini, pelbagai aktiviti seperti senamrobik, street soccer dan sepak takraw telah dijalankan dalam membudayakan sukan sebagai gaya hidup dalam kalangan rakyat. . Turut hadir bagi menyempurnakan majlis, Exco Negeri Selangor, YB Tuan Mohd Khairuddin Othman, Ahli Parlimen Petaling Jaya, YB Maria Chin Abdullah dan Ketua Setiausaha KBS, YBrs. Dr. Waitchalla R.R.V Suppiah. . #TeamKBS #YouthPower #FitMalaysia #LetsGetFit


6💬Normal

“Hello, I am Kristian Patar Hasudungan Sitindaon from Indonesia and I have registered at GYMUN because I am a firm believer in empowered youth and world peace. Join me and 999 other International Delegates in our movement to make this world a better place, driven by the likes of us. #GlobalYouthMUN #GYMUN #UnitedNations #UN #modelunitednations #mun #malaysiamun #asiamun #youth #youthleader #youthpower #identitycrisis #diversity #kualalumpur #malaysia #studyinkualalumpur #studyinmalaysia #munconference #conferenceinmalaysia #conferenceinkualalumpur #internationalrelations #internationalmun #internationalconference #globalizon #exploreasia


0💬Normal

- PHASE II : INNO-NATION SUMMER STEM CAMP (ISSC) . Date: 26th - 29th April 2019 Venue: SMK Sultan Ahmad Shah , Cameron Highlands. Stay tuned for updates. #ricutmkl #utmkl #jkmutmkl #innovation #youthpower


0💬Normal

MYCORPS MISSION 7 @ SOUTHEAST ASIA _ [FUNDRAISING OUTING @ PENANG] _ Hey there Penangites! _ We’re coming to you today. Come out from your house and go to UNESCO Heritage Sites all around Penang as we’ll be there from 2pm - 8pm! _ We will then have flashmob @ Padang Kota at 8pm! _ Come out come out wherever you are. Please support our mission to Southeast Asia ❤️ . . #MyCorps #MyCorpsSEA #Negaraku #ChangingLives #YouthPower


0💬Normal

hitam itu menawan👻 #youthpower


0💬Normal

#WORLDREADY @international_award on their community service. #youthpower #beliadinamikbarat #DofE #dofemalaysia


0💬Normal

Ayuhh sokong misi kemanusiaan mereka! Terima kasih atas sokongan anda dan doakan agar misi kemanusiaan ini berjalan dengan lancar. Salurkan dana anda via:- Yayasan Pusat Belia Antarabangsa Maybank : 0141 3242 4724 Reference code: MCSEA Emel: aliasshkri96@gmail.com Sila maklumkan transaksi anda seperti (gambar resit bank @ screenshoot online) : Nombor rujukan, Tarikh & Masa Transaksi pada saya 0139945727 . . . MOHON SHARE AND LIKE POST INI SUPAYA SEMUA RAKYAT MALAYSIA MENGETAHUI 💕 Info lanjut boleh lihat page Facebook/ Instagram MYCorps #MyCorpsSEA #Changinglives #YouthPower #Negaraku #Malaysia


1💬Normal

#WORLDREADY @international_award on their community service. #youthpower #beliadinamikbarat #DofE #dofemalaysia


0💬Normal

#WORLDREADY @international_award on their community service. #youthpower #beliadinamikbarat #DofE #dofemalaysia


0💬Normal

#WORLDREADY @international_award on their community service. #youthpower #beliadinamikbarat #DofE #dofemalaysia


0💬Normal

Next Page
Bedava Sakarya escort modellerimiz Sakarya escort oluyor.