#thesuriaroses

Siapa nak semua atau salah satu ka berapa ka produk #thesuriaroses boleh klik nombor wassup di link bio profile di atas 👆🏻👆🏻👆🏻 . . TEKAN LINK BIO TEKAN LINK BIO TEKAN LINK BIO . . Jom wassup 0176075716 Jom wassup 0176075716 Jom wassup 0176075716 . . #thesuriaroseswhiteningcollagen #bodywash #thesuriarosesbodywash #suriasoap #sisrosesserum


0💬Normal

Tapi jangan risau walaupun pekat dan likat yang pasti TIDAK MELEKIT, TIDAK BERMINYAK tau, tekstur SANGAT RINGAN cepat menyerap satu calitan jur zuppp terus meresap Skin terus tip top dengan sekali #calitan magic sangat healty uolss sebab: 🔅Paraben free 🔅Silicone free 🔅Floral product 🔅Non toxic 🔅Gluten free 🔅For all skin type Bangun tidur "kelu" tengok skin macam zaman muda belia dulu. Anjal kaching kaching glowing. Uolss nak cuba? Jom wassup 0176075716 . . Siapa nak semua produk #thesuriaroses boleh klik nombor wassup di link bio profile di atas 👆🏻👆🏻👆🏻 . . TEKAN LINK BIO TEKAN LINK BIO TEKAN LINK BIO . . Jom wassup 0176075716 Jom wassup 0176075716 Jom wassup 0176075716 . . #thesuriaroseswhiteningcollagen #bodywash #thesuriarosesbodywash #suriasoap #sisrosesserum


0💬Normal

RAJA SEGALA BUNGA DI MUKA BUMI Ha kalau dah raja segala bunga tu sure la tekstur #sisrosesserum pekat likat penuh dengan bunga bungaan kn wangi tak payah nak cakap la harummmm . . Siapa nak semua produk #thesuriaroses boleh klik nombor wassup di link bio profile di atas 👆🏻👆🏻👆🏻 . . TEKAN LINK BIO TEKAN LINK BIO TEKAN LINK BIO . . Jom wassup 0176075716 Jom wassup 0176075716 Jom wassup 0176075716 . . #thesuriaroseswhiteningcollagen #bodywash #thesuriarosesbodywash #suriasoap #sisrosesserum


0💬Normal

Fuhhh..gabungan terbaik nii..mmg paduuu!!! Siapa nak semua produk #thesuriaroses Wasap kiter kat no ni ok. . . TEKAN LINK BIO TEKAN LINK BIO TEKAN LINK BIO . . Jom wassup 0176075716 Jom wassup 0176075716 Jom wassup 0176075716 . . #thesuriaroseswhiteningcollagen #bodywash #thesuriarosesbodywash #suriasoap #sisrosesserum


0💬Normal

EH TAK PAYAH TENGOK KALAU TAK BOLEH NAK MOVE ON LAGI. . Tak habis nak sedih, tak confident, malu, takde duit je. Why not korang risik akak ni. Dengarnya dia tahu nak settlekan korang yang tak boleh nak move on ni. Yang takde duit pun dia boleh tolong settlekan masalah korang. Cepat whatsapp dia 0198522625. Visit & follow @thesuriaroses.nooah @thesuriaroses.nooah . #thesuriaroses #thesuriarosesbangi #thesuriarosesputrajaya #thesuriarosescyberjaya #thesuriaroseskajang #thesuriarosesserdang #thesuriarosespuchong #thesuriarosesselangor #thesuriarosesmalaysia #thesuriaroseskualalumpur


0💬Normal

Hi cantik cantik semua....sis nak bagitahu 1 rahsia kulit bersih cerah blink blink ✨✨ Awak2 mesti try produk hot #the suriaroseswhiteningcollagen nie, Mesti takkan rugi uoalsss😉😍 🌸Serbuk power yang berjaya buat uolss jatuh hati ulam jantung sebab bahan2 dalam nie hanya dari bahan terpilih jer. Yg pasti gred PREMIUM tau... . Antara kelebihan #thesuriaroseswhiteningcollagen ialah: ✅mencerahkan kulit wajah dan badan ✅membantu badan Detoks ✅merawat masalah kulit wajah seperti jerawat, jeragat dan kulit kusam ✅mengurangkan masalah senggugut ✅melembabkan kulit wajah ✅melancarkan sembelit ✅kulit kekal berseri . So apa tunggu lagi!! Jom cantik cantik🌸👸 Whatsapp sekarang 📲 018-3262611 atau tekan link di bio jika berminat👆 #nakcantikmulusputihwangi #cantikputih #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #bodywash #24k #twc #kulitflawless #putihcepat #suriasoap #sisrosesserum #wangianemas #thesuriarosesbodywash #kulitcantik #putihdalam48jam #fresh #sunburn #beauty #collagenputih #produkputih #bebasjerawat #tbw #selangor #beranangsemenyih #alhamdulillah #bismillah


0💬Normal

PROMOSI datang sekali sahaja bukan berulang kali. Semua followers Sis Aisyah taw yg #thesuriaroses nie payah nak matey nak buat PROMO. Setahun tu aci kira dengan jari lah . Nah sekarang “PAY DAY” Special Promotion dari 3-30 April sahaja. Lama giler tue nak ikotkan promosi nie😍. Tak grab menyesal 7 keterunan MAHSURI . Jangan mintak mintak hentak kaki buat muka mashem kat Sis Aisyah sebb tak buat #promo dah pehni . Hah jgn tak sambar plak promosi kalini. Beli lebih sikit buat extra stock untuk 1 tahun pon tak per. Lepasnie jangan suruh buat #PROMO dah sebb Sis Aisyah takkan layan dah😂 Barang Hot Kualiti over Kuantiti tak kan hari hari nak lelong kot mcm produk sampah boleh ler💁🏻‍♀️ . Nie tetiba ja entah la Sis Aisyah nie dpt mimpi apa ntah nak buat promosi “PAY DAY “myb dia kesian kat followers kastemer kesayangan dia. So apa lagi onss la . . . Untuk pembelian WHATSAPP ORDER 0176279067 WHATSAPP ORDER 0176279067 WHATSAPP ORDER 0176279067 @tekan link di bio . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


0💬Normal

PROMOSI datang sekali sahaja bukan berulang kali. Semua followers Sis Aisyah taw yg #thesuriaroses nie payah nak matey nak buat PROMO. Setahun tu aci kira dengan jari lah . Nah sekarang “PAY DAY” Special Promotion dari 3-30 April sahaja. Lama giler tue nak ikotkan promosi nie😍. Tak grab menyesal 7 keterunan MAHSURI . Jangan mintak mintak hentak kaki buat muka mashem kat Sis Aisyah sebb tak buat #promo dah pehni . Hah jgn tak sambar plak promosi kalini. Beli lebih sikit buat extra stock untuk 1 tahun pon tak per. Lepasnie jangan suruh buat #PROMO dah sebb Sis Aisyah takkan layan dah😂 Barang Hot Kualiti over Kuantiti tak kan hari hari nak lelong kot mcm produk sampah boleh ler💁🏻‍♀️ . Nie tetiba ja entah la Sis Aisyah nie dpt mimpi apa ntah nak buat promosi “PAY DAY “myb dia kesian kat followers kastemer kesayangan dia. So apa lagi onss la . . . Untuk pembelian WHATSAPP ORDER 0176279067 WHATSAPP ORDER 0176279067 WHATSAPP ORDER 0176279067 @tekan link di bio . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


0💬Normal

PROMOSI datang sekali sahaja bukan berulang kali. Semua followers Sis Aisyah taw yg #thesuriaroses nie payah nak matey nak buat PROMO. Setahun tu aci kira dengan jari lah . Nah sekarang “PAY DAY” Special Promotion dari 3-30 April sahaja. Lama giler tue nak ikotkan promosi nie😍. Tak grab menyesal 7 keterunan MAHSURI . Jangan mintak mintak hentak kaki buat muka mashem kat Sis Aisyah sebb tak buat #promo dah pehni . Hah jgn tak sambar plak promosi kalini. Beli lebih sikit buat extra stock untuk 1 tahun pon tak per. Lepasnie jangan suruh buat #PROMO dah sebb Sis Aisyah takkan layan dah😂 Barang Hot Kualiti over Kuantiti tak kan hari hari nak lelong kot mcm produk sampah boleh ler💁🏻‍♀️ . Nie tetiba ja entah la Sis Aisyah nie dpt mimpi apa ntah nak buat promosi “PAY DAY “myb dia kesian kat followers kastemer kesayangan dia. So apa lagi onss la . . . Untuk pembelian WHATSAPP ORDER 0176279067 WHATSAPP ORDER 0176279067 WHATSAPP ORDER 0176279067 @tekan link di bio . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


0💬Normal

PROMOSI datang sekali sahaja bukan berulang kali. Semua followers Sis Aisyah taw yg #thesuriaroses nie payah nak matey nak buat PROMO. Setahun tu aci kira dengan jari lah . Nah sekarang “PAY DAY” Special Promotion dari 3-30 April sahaja. Lama giler tue nak ikotkan promosi nie😍. Tak grab menyesal 7 keterunan MAHSURI . Jangan mintak mintak hentak kaki buat muka mashem kat Sis Aisyah sebb tak buat #promo dah pehni . Hah jgn tak sambar plak promosi kalini. Beli lebih sikit buat extra stock untuk 1 tahun pon tak per. Lepasnie jangan suruh buat #PROMO dah sebb Sis Aisyah takkan layan dah😂 Barang Hot Kualiti over Kuantiti tak kan hari hari nak lelong kot mcm produk sampah boleh ler💁🏻‍♀️ . Nie tetiba ja entah la Sis Aisyah nie dpt mimpi apa ntah nak buat promosi “PAY DAY “myb dia kesian kat followers kastemer kesayangan dia. So apa lagi onss la . . . Untuk pembelian WHATSAPP ORDER 0176279067 WHATSAPP ORDER 0176279067 WHATSAPP ORDER 0176279067 @tekan link di bio . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


3💬Normal

PROMOSI datang sekali sahaja bukan berulang kali. Semua followers Sis Aisyah taw yg #thesuriaroses nie payah nak matey nak buat PROMO. Setahun tu aci kira dengan jari lah . Nah sekarang “PAY DAY” Special Promotion dari 3-30 April sahaja. Lama giler tue nak ikotkan promosi nie😍. Tak grab menyesal 7 keterunan MAHSURI . Jangan mintak mintak hentak kaki buat muka mashem kat Sis Aisyah sebb tak buat #promo dah pehni . Hah jgn tak sambar plak promosi kalini. Beli lebih sikit buat extra stock untuk 1 tahun pon tak per. Lepasnie jangan suruh buat #PROMO dah sebb Sis Aisyah takkan layan dah😂 Barang Hot Kualiti over Kuantiti tak kan hari hari nak lelong kot mcm produk sampah boleh ler💁🏻‍♀️ . Nie tetiba ja entah la Sis Aisyah nie dpt mimpi apa ntah nak buat promosi “PAY DAY “myb dia kesian kat followers kastemer kesayangan dia. So apa lagi onss la . . . Untuk pembelian WHATSAPP ORDER 0176279067 WHATSAPP ORDER 0176279067 WHATSAPP ORDER 0176279067 @tekan link di bio . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


0💬Normal

PEMBERSIH AZIMAT KELUARGA JERAWAT . Best giler cuci muka pakai #suriasoap ni. Makin lama cuci jerawat makin hilang, parut makin pudar. Wow!! Cuci bukan sebarang cuci tau ia boleh merawat kulit uolls yang sedang kusam tu keluar nur, yang penting siapa nak kulit glowing tak berminyak pakai jur #suriasoap ni . SEBAB . sabun 2 IN 1 boleh CLEANSER + SCRUB sekaligus. Ha #jimat sebab tak payah bazir duit beli scrub lagi. Sabun pun berbuih banyak + luffa lembut dalam tu sental habis kotoran hingga keliang pori paling dalam . Order 👇🏻 TEKAN LINK BIO TEKAN LINK BIO TEKAN LINK BIO . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


0💬Normal

PEMBERSIH AZIMAT KELUARGA JERAWAT . Best giler cuci muka pakai #suriasoap ni. Makin lama cuci jerawat makin hilang, parut makin pudar. Wow!! Cuci bukan sebarang cuci tau ia boleh merawat kulit uolls yang sedang kusam tu keluar nur, yang penting siapa nak kulit glowing tak berminyak pakai jur #suriasoap ni . SEBAB . sabun 2 IN 1 boleh CLEANSER + SCRUB sekaligus. Ha #jimat sebab tak payah bazir duit beli scrub lagi. Sabun pun berbuih banyak + luffa lembut dalam tu sental habis kotoran hingga keliang pori paling dalam . Order 👇🏻 TEKAN LINK BIO TEKAN LINK BIO TEKAN LINK BIO . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


0💬Normal

PEMBERSIH AZIMAT KELUARGA JERAWAT . Best giler cuci muka pakai #suriasoap ni. Makin lama cuci jerawat makin hilang, parut makin pudar. Wow!! Cuci bukan sebarang cuci tau ia boleh merawat kulit uolls yang sedang kusam tu keluar nur, yang penting siapa nak kulit glowing tak berminyak pakai jur #suriasoap ni . SEBAB . sabun 2 IN 1 boleh CLEANSER + SCRUB sekaligus. Ha #jimat sebab tak payah bazir duit beli scrub lagi. Sabun pun berbuih banyak + luffa lembut dalam tu sental habis kotoran hingga keliang pori paling dalam . Order 👇🏻 TEKAN LINK BIO TEKAN LINK BIO TEKAN LINK BIO . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


0💬Normal

Hye uolls. 😆 Ada orang tanya sis Aisyah tau, sis jual product #thesuriaroses nie, sis guna tak?? . Yes dear. I'm using n consuming the products from #thesuriaroses. Masih tak percaya? Tengok nie pic tu. Tu buktinya. . Owh ya, sebelum condemn sis, cakap sis ambil orang lain punya testimony. Maaf ya, itu saya yang punya!!! Saya pengguna thesuriaroses n Saya jual apa yang saya pakai. FAHAM??? . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


0💬Normal

PROMOSI HAMPIR TAMAT TINGGAL 10 HARI SAJA LAGI UOLSSSS😱😱😱😱 . Oh man!!! Hanya tinggal lagi 10 hari ja uolsss... Dah nak tamat. so ni Harga sis Aisyah bagi murah giler memang syok sangat ni.Cepat whatsaap sis Aisyah sekarang kalau nak dapatkan FREE GIFT menarik. Jangan tunggu lama lama, nanti lama-lama dia diambil orang. Haaa gitu nyanyi da sis 😆😆😆 . Promosi sampai HUJUNG BULAN NI JA ja uolss, Free gift sangat sangat terhad mana yang cepat ja akan dapat yang masih tunggu tunggu nanti akan terlepas melepas . NAK HARGA PROMOSI & EXTRA FREE GIFT cepat cepat ambil phone whatsaap sis roses sekarang yer..jangan malu jangan segan dah on sekarang ! . Whatsaap 0176279067 Whatsaap 0176279067 Whatsaap 0176279067 . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


0💬Normal

SERUM BUNGA YG BUAT KULIT AWAK TERPAKSA CANTIK #SerumBunga pertama di Malaysia. Formulated dari Europe okay. Bukan bunga kertas, bunga teratai nan indah tu. Bukan bunga biasher biasher🙈 Ni bunga mahal yang berkualiti tinggi. Kalau cari, cuma ada dalam Serum Beratus ratus ringgit macam produk Kiehl's. Mampu? serum yang sangat berkualiti tinggi tapi dengan harga yang mampu milik sangat sangat! Penyerapan dalam kulit sepantas kilat. baru calit sikit terus zap masuk dalam kulit . Focus untuk masalah #eczema , #pori , #BijiKolestrol . Ada untuk masalah jerawat, kulit kusam dan jeragat. . Kiranya #SisRosesSerum ni macam baja la untuk kulit korang. kalau pokok pakai baja, berbunga helokk. kalau kulit diberi baja? oh myy.. tak sabarnya lahai nak tengok awak semua transform jadi ploles . cepatla wassap cikra. tak sabar da ni serumbunga ni nak melamar hati awak.🙈🙈 #thesuriaroses #thesuriarosesseremban #thesuriarosessenawang #ootd #hotselebriti #nur2


0💬Normal

JERAWAT LESAP HATI BERBUNGA . Siapa je yang happy kan bile jerawat yang selama ni bertapak kat muka tanpa segan silu. malu oiii. . Haa.. sekali terkena penangan si boolat hijau ni. terus zapp KECUT lesap dari pandangan jerawat iteww. Awak pun dengan gembiranya terus naik confidence level 7 petala langit. 😚😚 . Nak selfie pun tak segan da kan? hee.. orang ajak bergambar dengan rela hati je tadah muka🙈. . Jadi kalau sapa2 yang kulit macam sis ni tapi still segan silu nak cuba. silalah terus terusan begitu. Jangan jeles la kalau raya nanti orang duk sibuk selfie awak masih lagi duduk di ceruk dapur alkisahnya sbb low self esteem.🙊 . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #thesuriaroses #thesuriarosesseremban #thesuriarosessenawang #ootd #nur2 #hotselebriti


0💬Normal

Uolls uolls uolls!!! Sis Aisyah nak bagitahu nie, setiap Kali beli produk kecantikan pastikan uolls cek label ingredients ya. Cari ada tak 3 bahan nie. Kalau ada, jangan pakai produk tersebut. BAHAYA!!! . Ya, kalau awak guna, cantik, flawless, putih gebu. TAPI!!! Kena ingat Masa depan ya. Awak nak hidup lama kan. Jadi elakkan guna product is camtu. . Gunalha product thesuriaroses konfem bebas daripada 3 bahan utama nie. . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


0💬Normal

Nak kulit cantik n sihat? Nak kulit berseri-seri di pagi raya? Nak jadi cun melecun? Nak jadi bling-bling? . Apa lagi, cepat dapatkan serbuk magik nie dengan sis Aisyah!! . Sementara promosi masih berbaki beberapa hari lagi nie, lekas!! . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


0💬Normal

FREE POSTAGE UOLLS. TAKNAK LAGI KE Tapi kisah apa, telek muka depan cermin.sebijik 'makhluk asing' pun tak mendarat. Licin gebu! kalah telur rebus yang dikupas. Dah boleh get ready nak tunggu bakal mak mentua puji kut😆- kisah Si Peah dengan kulit cantiknya. Awak yang baca ni, dah get ready ke? . Sila cuba #SuriaSoap and #SisRosesSerum kalau nak #Jerawat lari #Jeragat menghilangkan diri #Parut pudar sendiri #Sunburn menghaibkan diri Sila cuba #SerbukMagikTWC kalau nak dapatkan semua efek diatas PLUS 🔥Gelap macam arang bertukar Cerah 🔥 kusam macam mayat bertukar glowing macam kena suluh spotlight atas kepala. 🔥 Sembelit nak membuang terawat. 🔥 Haid tak teratur, setahun tak datang pun bisa diatur 🔥rambut, kuku bersinar 🔥bibir pinkish bak merah delima . Ah senang cerita kalau nak transform kulit 💯 sila grab semua sekali. . Berminat sila whatsapp sis bel dkt no 0142530551 sekarang utk dapatkan harga runtuh ini. . . . #produkpemutih #whiteningcollagen #thesuriaroses #sisrosesserum #thesuriaroseswhiteningcollagens #thesuriabodywash


0💬Normal

FREE POSTAGE UOLLS. TAKNAK LAGI KE Tapi kisah apa, telek muka depan cermin.sebijik 'makhluk asing' pun tak mendarat. Licin gebu! kalah telur rebus yang dikupas. Dah boleh get ready nak tunggu bakal mak mentua puji kut😆- kisah Si Peah dengan kulit cantiknya. Awak yang baca ni, dah get ready ke? . Sila cuba #SuriaSoap and #SisRosesSerum kalau nak #Jerawat lari #Jeragat menghilangkan diri #Parut pudar sendiri #Sunburn menghaibkan diri Sila cuba #SerbukMagikTWC kalau nak dapatkan semua efek diatas PLUS 🔥Gelap macam arang bertukar Cerah 🔥 kusam macam mayat bertukar glowing macam kena suluh spotlight atas kepala. 🔥 Sembelit nak membuang terawat. 🔥 Haid tak teratur, setahun tak datang pun bisa diatur 🔥rambut, kuku bersinar 🔥bibir pinkish bak merah delima . Ah senang cerita kalau nak transform kulit 💯 sila grab semua sekali. . Berminat sila whatsapp sis bel dkt no 0142530551 sekarang utk dapatkan harga runtuh ini. . . . #produkpemutih #whiteningcollagen #thesuriaroses #sisrosesserum #thesuriaroseswhiteningcollagens #thesuriabodywash


0💬Normal

FREE POSTAGE UOLLS. TAKNAK LAGI KE Tapi kisah apa, telek muka depan cermin.sebijik 'makhluk asing' pun tak mendarat. Licin gebu! kalah telur rebus yang dikupas. Dah boleh get ready nak tunggu bakal mak mentua puji kut😆- kisah Si Peah dengan kulit cantiknya. Awak yang baca ni, dah get ready ke? . Sila cuba #SuriaSoap and #SisRosesSerum kalau nak #Jerawat lari #Jeragat menghilangkan diri #Parut pudar sendiri #Sunburn menghaibkan diri Sila cuba #SerbukMagikTWC kalau nak dapatkan semua efek diatas PLUS 🔥Gelap macam arang bertukar Cerah 🔥 kusam macam mayat bertukar glowing macam kena suluh spotlight atas kepala. 🔥 Sembelit nak membuang terawat. 🔥 Haid tak teratur, setahun tak datang pun bisa diatur 🔥rambut, kuku bersinar 🔥bibir pinkish bak merah delima . Ah senang cerita kalau nak transform kulit 💯 sila grab semua sekali. . Berminat sila whatsapp sis bel dkt no 0142530551 sekarang utk dapatkan harga runtuh ini. . . . #produkpemutih #whiteningcollagen #thesuriaroses #sisrosesserum #thesuriaroseswhiteningcollagens #thesuriabodywash


0💬Normal

Hi cantik cantik semua....sis nak bagitahu 1 rahsia kulit bersih cerah blink blink ✨✨ Awak2 mesti try produk hot #thesuriaroseswhiteningcollagen nie, Mesti takkan rugi uoalsss😉😍 🌸Serbuk power yang berjaya buat uolss jatuh hati ulam jantung sebab bahan2 dalam nie hanya dari bahan terpilih jer. Yg pasti gred PREMIUM tau... . Antara kelebihan #thesuriaroseswhiteningcollagen ialah: ✅mencerahkan kulit wajah dan badan ✅membantu badan Detoks ✅merawat masalah kulit wajah seperti jerawat, jeragat dan kulit kusam ✅mengurangkan masalah senggugut ✅melembabkan kulit wajah ✅melancarkan sembelit ✅kulit kekal berseri . So apa tunggu lagi!! Jom cantik cantik🌸👸 Whatsapp sekarang 📲 018-3262611 atau tekan link di bio jika berminat👆 #nakcantikmulusputihwangi #cantikputih #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #bodywash #24k #twc #kulitflawless #putihcepat #suriasoap #sisrosesserum #wangianemas #thesuriarosesbodywash #kulitcantik #putihdalam48jam #fresh #sunburn #beauty #collagenputih #produkputih #bebasjerawat #tbw #selangor #beranangsemenyih #alhamdulillah #bismillah


0💬Normal

Hi cantik cantik semua....sis nak bagitahu 1 rahsia kulit bersih cerah blink blink ✨✨ Awak2 mesti try produk hot #the suriaroseswhiteningcollagen nie, Mesti takkan rugi uoalsss😉😍 🌸Serbuk power yang berjaya buat uolss jatuh hati ulam jantung sebab bahan2 dalam nie hanya dari bahan terpilih jer. Yg pasti gred PREMIUM tau... . Antara kelebihan #thesuriaroseswhiteningcollagen ialah: ✅mencerahkan kulit wajah dan badan ✅membantu badan Detoks ✅merawat masalah kulit wajah seperti jerawat, jeragat dan kulit kusam ✅mengurangkan masalah senggugut ✅melembabkan kulit wajah ✅melancarkan sembelit ✅kulit kekal berseri . So apa tunggu lagi!! Jom cantik cantik🌸👸 Whatsapp sekarang 📲 018-3262611 atau tekan link di bio jika berminat👆 #nakcantikmulusputihwangi #cantikputih #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #bodywash #24k #twc #kulitflawless #putihcepat #suriasoap #sisrosesserum #wangianemas #thesuriarosesbodywash #kulitcantik #putihdalam48jam #fresh #sunburn #beauty #collagenputih #produkputih #bebasjerawat #tbw #selangor #beranangsemenyih #alhamdulillah #bismillah


0💬Normal

Hi cantik cantik semua....sis nak bagitahu 1 rahsia kulit bersih cerah blink blink ✨✨ Awak2 mesti try produk hot #the suriaroseswhiteningcollagen nie, Mesti takkan rugi uoalsss😉😍 🌸Serbuk power yang berjaya buat uolss jatuh hati ulam jantung sebab bahan2 dalam nie hanya dari bahan terpilih jer. Yg pasti gred PREMIUM tau... . Antara kelebihan #thesuriaroseswhiteningcollagen ialah: ✅mencerahkan kulit wajah dan badan ✅membantu badan Detoks ✅merawat masalah kulit wajah seperti jerawat, jeragat dan kulit kusam ✅mengurangkan masalah senggugut ✅melembabkan kulit wajah ✅melancarkan sembelit ✅kulit kekal berseri . So apa tunggu lagi!! Jom cantik cantik🌸👸 Whatsapp sekarang 📲 018-3262611 atau tekan link di bio jika berminat👆 #nakcantikmulusputihwangi #cantikputih #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #bodywash #24k #twc #kulitflawless #putihcepat #suriasoap #sisrosesserum #wangianemas #thesuriarosesbodywash #kulitcantik #putihdalam48jam #fresh #sunburn #beauty #collagenputih #produkputih #bebasjerawat #tbw #selangor #beranangsemenyih #alhamdulillah #bismillah


0💬Normal

SET HALUS MULUS Klik link pada bio untuk direct whatsapp dgn sis 019-4986336 . . #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen#thesuriarosestwc #collagen #thesuriarosesbodywash#thesuriarosesserum #sisrosesserum #suriasoap


0💬Normal

SURIASOAP GHAIBKAN KULIT BREAKOUT . . Siapa yang tak sedihkan dulu kulit helok bertukar jadi breakout. ofcoz la sedih yakmatt.. lepas tu hati pun mulalah gundah gulana nak pikir masalah kulit yang tak de kesudahan iteww. . . Ni Cikra nak bagitau ni, #suriasoap ni ada kuasa MAGIC tau yg boleh tlg awk HILANGKAN segala masalah kulit awak tu. Takkan la nak RAYA dengan kulit breakout tu kan. . . meh lekas tekan link kat bio tu. Cikra guide awak sampai kulit ploles. Silap2 nanti orang asyik ajak awak selfie je masa raya sebab tak puas tengok kulit awak tu😙 #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriarosesserum #thesuriarosesnegerisembilan #thesuriarosesseremban #thesuriarosessenawang


0💬Normal

SI BOOLAT HIJAU PELESAP MASALAH KULIT . kenapa Cikra cakap wajib guna #suriasoap ni? Best sangat ker? Giler tak bestt. Macam kene pukau okey.😙 . Sekali pakai terus fall in leff you. Lagila kalau kulit awak memang jenis sensitif, memang sesuai sangat la pakai suria soap ni, boleh MERAWAT & MENCERAHKAN kulit secara lembut sebab bahan dalam ni natural sangat seperti ALOEVERA,NEEM & LUFFA . Jangan risau okey. Founder buat #suriasoap ni dengan kasih sayang. tak ada pewangi dan pewarna tambahan. Tak caya? cuba la baru boleh cakap teruk ke tak #suriasoap ni. Cikra risau lepas termimpi-mimpi je🤣🤣 . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriarosesseremban #suriarosessenawang #thesuriaroses #hotselebriti #nur2 #ootd


0💬Normal

Kalau masih tak percaya lg dgn produk thesuriaroses boleh baca feedback2 dr customer. Rata2 semua mmg tak kecewa dgn hasil #sisrosesserum ni. Nak order? Whatsapp je dgn klik link pada bio. COD sekitar Selangor pun boleh. . Jom beli TheSuriaRoses Whitening Collagen, Suria Soap, Sis Roses Serum & The Suria Roses Body Wash berserta FREE GIFT best! Klik link pada bio untuk direct whatsapp dgn Cik Nad 013-3360062 . . COD AREA BANGI, PUTRAJAYA, CYBERJAYA, SERI KEMBANGAN, SERDANG, KOTA KEMUNING, BUKIT JALIL & KAWASAN YG BERDEKATAN. POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA SETIAP HARI ISNIN-JUMAAT . . #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriarosestwc #collagen #thesuriarosesbodywash #thesuriarosesserum #sisrosesserum #suriasoap #thesuriarosesagentselangor #thesuriarosesselangor


0💬Normal

Kalau masih tak percaya lg dgn produk thesuriaroses boleh baca feedback2 dr customer. Rata2 semua mmg tak kecewa dgn hasil #sisrosesserum ni. Nak order? Whatsapp je dgn klik link pada bio. COD sekitar Selangor pun boleh. . Jom beli TheSuriaRoses Whitening Collagen, Suria Soap, Sis Roses Serum & The Suria Roses Body Wash berserta FREE GIFT best! Klik link pada bio untuk direct whatsapp dgn Cik Nad 013-3360062 . . COD AREA BANGI, PUTRAJAYA, CYBERJAYA, SERI KEMBANGAN, SERDANG, KOTA KEMUNING, BUKIT JALIL & KAWASAN YG BERDEKATAN. POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA SETIAP HARI ISNIN-JUMAAT . . #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriarosestwc #collagen #thesuriarosesbodywash #thesuriarosesserum #sisrosesserum #suriasoap #thesuriarosesagentselangor #thesuriarosesselangor


0💬Normal

Kalau masih tak percaya lg dgn produk thesuriaroses boleh baca feedback2 dr customer. Rata2 semua mmg tak kecewa dgn hasil #sisrosesserum ni. Nak order? Whatsapp je dgn klik link pada bio. COD sekitar Selangor pun boleh. . Jom beli TheSuriaRoses Whitening Collagen, Suria Soap, Sis Roses Serum & The Suria Roses Body Wash berserta FREE GIFT best! Klik link pada bio untuk direct whatsapp dgn Cik Nad 013-3360062 . . COD AREA BANGI, PUTRAJAYA, CYBERJAYA, SERI KEMBANGAN, SERDANG, KOTA KEMUNING, BUKIT JALIL & KAWASAN YG BERDEKATAN. POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA SETIAP HARI ISNIN-JUMAAT . . #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriarosestwc #collagen #thesuriarosesbodywash #thesuriarosesserum #sisrosesserum #suriasoap #thesuriarosesagentselangor #thesuriarosesselangor


0💬Normal

BENDA BOLEH FLAWLESS BUAT APA NAK KUSAM PENUH PARUT? Paling, TERPALING, Sangat suka sekali #SisRosesSerum yang penuh kuasa Magis ni. Diformulasikan khas untuk Sang Putera, Sang Puteri yang menginginkan wajah bebas cela, bebas noda. Helok pakai nak lesapkan jerawat dengan parut, sekali terGLOWING sekali. nak lagi Extra? pinanglah #SerbukMagikTWC yang kaya dengan Serbuk Mutiara. Lip lap lip kulit dari dahi sampai hujung tumit kaki karang😉. . Makeup pun smooth tak cakey, tak bercapuk. Jom syantik menarik tertarik Di pagi RAYA✌ . #SeniorStokisThesuriaroses #HQKlSelangor . #produkpemutih #whiteningcollagen #thesuriaroses #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful #style


0💬Normal

"MISS J BAWAH DAGU CEPAT LESAP, EYEBAG PUN DAH BERKURANG !" _ Suria Soap by #thesuriaroses. Diformulasi dari sumber tumbuhan segar iaitu Aloe Vera, Daun Neem & Luffa. _ ALOE VERA Bersifat antioksidan membantu menjaga kelembapan kulit, rawat jerawat & kurangkan kedutan. _ DAUN NEEM Bersifat antibakteria. Merawat jerawat, pudarkan parut & mengurangkan kemerahan. _ LUFFA Menghilangkan flek hitam, blackhead & whitehead. _ Suria soap adalah rawatan terbaik untuk masalah kulit muka seperti; • Jerawat pasir • Jerawat batu • Jeragat & bintik hitam • Blackhead & whitehead _ Dan banyak lagi kebaikannya untuk rawat masalah kulit muka. _ _ Untuk info/order direct wasap 0167880013. _ Kalau malas nak save number fon, klik terus link dkt bio sis ok😉 _ #suriasoap#twc#collagen#putih#detox#lawas#onlineshop#shopping#bazarpaknil#igers#terapiinstagram#like4like#likeforfollow#kualalumpur#petalingjaya#upsi#ipoh#pahang#johor#uitm#bisneswomen#niqab#youngmillionaire#tips#muslimah#anggun#sayajual#erezeki#teamsalesthesuriaroses


0💬Normal

Pergi bercuti di pantai atau pulau mmg best kan. Tp yg tak bestnya bila kulit terbakar dek sinaran matahari..smpai pedih di buatnya. Tp sekarang tak perlu risau lg dgn adanya body wash special thesuriaroses ni..sunburn di badan cepat hilang😘 . Jom beli TheSuriaRoses Whitening Collagen, Suria Soap, Sis Roses Serum & The Suria Roses Body Wash berserta FREE GIFT best! Klik link pada bio untuk direct whatsapp dgn Cik Nad 013-3360062 . . COD AREA BANGI, PUTRAJAYA, CYBERJAYA, SERI KEMBANGAN, SERDANG, KOTA KEMUNING, BUKIT JALIL & KAWASAN YG BERDEKATAN. POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA SETIAP HARI ISNIN-JUMAAT . . #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriarosestwc #collagen #thesuriarosesbodywash #thesuriarosesserum #sisrosesserum #suriasoap #thesuriarosesagentselangor #thesuriarosesselangor


0💬Normal

Promosi tinggal 12 hari je lg..lepas ni harga back to normal dah.Cepat order beli bnyak2 buat stock. . Jom beli TheSuriaRoses Whitening Collagen, Suria Soap, Sis Roses Serum & The Suria Roses Body Wash berserta FREE GIFT best! Klik link pada bio untuk direct whatsapp dgn Cik Nad 013-3360062 . . COD AREA BANGI, PUTRAJAYA, CYBERJAYA, SERI KEMBANGAN, SERDANG, KOTA KEMUNING, BUKIT JALIL & KAWASAN YG BERDEKATAN. POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA SETIAP HARI ISNIN-JUMAAT . . #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriarosestwc #collagen #thesuriarosesbodywash #thesuriarosesserum #sisrosesserum #suriasoap #thesuriarosesagentselangor #thesuriarosesselangor


0💬Normal

Harga promosi masih berjalan. Pm @ whatsapp untuk order. Jom beli TheSuriaRoses Whitening Collagen, Suria Soap, Sis Roses Serum & The Suria Roses Body Wash berserta FREE GIFT best! Klik link pada bio untuk direct whatsapp dgn Cik Nad 013-3360062 . . COD AREA BANGI, PUTRAJAYA, CYBERJAYA, SERI KEMBANGAN, SERDANG, KOTA KEMUNING, BUKIT JALIL & KAWASAN YG BERDEKATAN. POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA SETIAP HARI ISNIN-JUMAAT . . #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriarosestwc #collagen #thesuriarosesbodywash #thesuriarosesserum #sisrosesserum #suriasoap #thesuriarosesagentselangor #thesuriarosesselangor


1💬Normal

Hye uolls. Tadi sis Aisyah berkongsi pasal #sisrosesserum kan, jadi kalau yang berminat tu bolehlah grab set serum nie. . Berminat kew tak berminat kew, kene juga tahu kebaikan serum nie ya, lepas tu baru buat pilihan nak set yg Mana. Boleh kesayangan sis Aisyah sekalian? . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


2💬Normal

Hye uolls. Tadi sis Aisyah berkongsi pasal #sisrosesserum kan, jadi kalau yang berminat tu bolehlah grab set serum nie. . Berminat kew tak berminat kew, kene juga tahu kebaikan serum nie ya, lepas tu baru buat pilihan nak set yg Mana. Boleh kesayangan sis Aisyah sekalian? . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


2💬Normal

Hye uolls. Tadi sis Aisyah berkongsi pasal #sisrosesserum kan, jadi kalau yang berminat tu bolehlah grab set serum nie. . Berminat kew tak berminat kew, kene juga tahu kebaikan serum nie ya, lepas tu baru buat pilihan nak set yg Mana. Boleh kesayangan sis Aisyah sekalian? . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


0💬Normal

Hye uolls. Tadi sis Aisyah berkongsi pasal #sisrosesserum kan, jadi kalau yang berminat tu bolehlah grab set serum nie. . Berminat kew tak berminat kew, kene juga tahu kebaikan serum nie ya, lepas tu baru buat pilihan nak set yg Mana. Boleh kesayangan sis Aisyah sekalian? . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


0💬Normal

Hye uolls. Tadi sis Aisyah berkongsi pasal #sisrosesserum kan, jadi kalau yang berminat tu bolehlah grab set serum nie. . Berminat kew tak berminat kew, kene juga tahu kebaikan serum nie ya, lepas tu baru buat pilihan nak set yg Mana. Boleh kesayangan sis Aisyah sekalian? . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


1💬Normal

Hye uolls. Tadi sis Aisyah berkongsi pasal #sisrosesserum kan, jadi kalau yang berminat tu bolehlah grab set serum nie. . Berminat kew tak berminat kew, kene juga tahu kebaikan serum nie ya, lepas tu baru buat pilihan nak set yg Mana. Boleh kesayangan sis Aisyah sekalian? . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


1💬Normal

Hye uolls. Tadi sis Aisyah berkongsi pasal #sisrosesserum kan, jadi kalau yang berminat tu bolehlah grab set serum nie. . Berminat kew tak berminat kew, kene juga tahu kebaikan serum nie ya, lepas tu baru buat pilihan nak set yg Mana. Boleh kesayangan sis Aisyah sekalian? . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


0💬Normal

Hye uolls. Tadi sis Aisyah berkongsi pasal #sisrosesserum kan, jadi kalau yang berminat tu bolehlah grab set serum nie. . Berminat kew tak berminat kew, kene juga tahu kebaikan serum nie ya, lepas tu baru buat pilihan nak set yg Mana. Boleh kesayangan sis Aisyah sekalian? . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


1💬Normal

Hye uolls. Tadi sis Aisyah berkongsi pasal #sisrosesserum kan, jadi kalau yang berminat tu bolehlah grab set serum nie. . Berminat kew tak berminat kew, kene juga tahu kebaikan serum nie ya, lepas tu baru buat pilihan nak set yg Mana. Boleh kesayangan sis Aisyah sekalian? . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


2💬Normal

Betapa pekat nya tekstur #sisrosesserum kita . Pakai sikit je boleh rata da satu muka.Istimewanya serum ni , ingredients dia semua dari bunga bungaan 🌸 Best kan ? Jom grab cepat sementara promosi masih ada .. . . Whatsapp cikbelle atau tekan je link whatsapp kat bio ☝🏻 . . #thesuriaroses #thesuriaroseswhitening #suriasoap #thebodywhitening #sisrosesserum #jerawat #jeragat #whitehead #blackhead #serum #nakputih #kulitgelap #flawless #gebu #shahalam #selangor #viral #sayajual #lilypetuna #shawlpublika #leeyanarahman #cantik #kosmetik #andibernadee #bts #blackpink #nur2 #gadismelayu


2💬Normal

Minnasan, ohayouu. Pagi-pagi nie rasa semangat nak bercakap in Japan. Jangan kecam haaa... Sis Aisyah bukan cakap sebarangan ya. Setiap percakapan yang sis cakap, sis tahu maksudnya, ok.😘 . Nampak tak muka customer sis nie merelit semacam tu. Bling bling bling. Kaching kaching Jew pipi mulus tu. . Awat boleh jadi lagu tu na? Rahsianya ialah #sisrosesserum tau. Haaaa, serum nie luar biasa sungguh na, sampai toink toink pink dia. Nak tahu rahsianya, meh wasap sis Aisyah .😊 . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


2💬Normal

Minnasan, ohayouu. Pagi-pagi nie rasa semangat nak bercakap in Japan. Jangan kecam haaa... Sis Aisyah bukan cakap sebarangan ya. Setiap percakapan yang sis cakap, sis tahu maksudnya, ok.😘 . Nampak tak muka customer sis nie merelit semacam tu. Bling bling bling. Kaching kaching Jew pipi mulus tu. . Awat boleh jadi lagu tu na? Rahsianya ialah #sisrosesserum tau. Haaaa, serum nie luar biasa sungguh na, sampai toink toink pink dia. Nak tahu rahsianya, meh wasap sis Aisyah .😊 . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


0💬Normal

Assalamualaikum yuolls . Dengan 1 sachet sehari, konsisten makan selama 20hari . Mesti kulit yuolls berubah tona, wajah pun makin berseri .kebaikan #TWC ni banyak sebenarnya, yuolls boleh scroll tgok testimoni kita. Jom la grab promotion combo yg sekarang ni . Tak tahu da bila ada promosi lagi . . Whatsaap cikbelle 013-2999 562 atau tekan je link whatsapp di bio ☝🏼 . . #thesuriaroses #thesuriaroseswhitening #suriasoap #thebodywhitening #sisrosesserum #jerawat #jeragat #whitehead #blackhead #serum #nakputih #kulitgelap #flawless #gebu #shahalam #selangor #viral #sayajual #lilypetuna #shawlpublika #leeyanarahman #cantik #kosmetik #andibernadee #bts #blackpink #nur2 #gadismelayu


2💬Normal

Setiap bangsa ada pepatah mereka yang tersendiri. Setiap pepatah tersebut adalah bersesuaian mengikut situasi yanv dilalui. . Hari nie sis Aisyah nak post pasal kawan, rakan, sahabat, nakama. . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


2💬Normal

AFTER 2 DAYS... . Okay Dah tahu dah nak cantik RAYA ni kena consume apa. Semestinya #SerbukMagikTWC The Great! . Mana taknya, konon consume nak cerah dari dahi sampai telapak kaki. Sekali baru 2 HARI, bibir kering dah helokk, makin pinkish pulak tu! . Sah terkena penangan estrak #Strawberri . Memang kalau lama consume, automatik bibir kering, bibir hitam, jadi bibir angelina jolie😋 . Tu baru bibir, kalau konsisten, #SerbukMutiara dalam TWC boleh tukarkan kulit Dayang Senandung jadi Princess Elsa. paling syok cantik secara SELAMAT. tu paling penting kan? . #SeniorStokisThesuriaroses #HQKlSelangor . #produkpemutih #whiteningcollagen #thesuriaroses #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful #style


0💬Normal

Assalamualaikum selamat pagi guys .. jangan lupa sebelum breakfast tu ambil 1 sachet #thesuriaroseswhiteningcollagen tahu .. nak kulit cantik kena lah consume #twc .. Kalau dah terbreakfast korang boleh ambil sebelum tidur malam plak ye 😘 #thesuriaroses #thesuriaroseskuantan #whiteningcollagen #kuantan


2💬Normal

Assalamualaikum selamat pagi guys .. jangan lupa sebelum breakfast tu ambil 1 sachet #thesuriaroseswhiteningcollagen tahu .. nak kulit cantik kena lah consume #twc .. Kalau dah terbreakfast korang boleh ambil sebelum tidur malam plak ye 😘 #thesuriaroses #thesuriaroseskuantan #whiteningcollagen #kuantan


0💬Normal

Good morning semua. Salam jumaat, pagi pagi tgok customer received barang berbunga bunga hati. Cust puas hati lagi kita senang hati! Tak gituwww. - Semua pakat beli and grab sbb barang baik. Semua nak kulit lawa time raya, kulit bersih untuk naikkan confident diri. KORANG BILA NAK GRAB ? CEPAT CEPAT WS SIS 011-398-0048. #thesuriaroses #serumsisroses #serumglowing #tbw #thesuriroseswhitheningcollogen #raya2019 #kulitcantik


0💬Normal

FREE POSTAGE UOLLS. TAKNAK LAGI KE Tapi kisah apa, telek muka depan cermin.sebijik 'makhluk asing' pun tak mendarat. Licin gebu! kalah telur rebus yang dikupas. Dah boleh get ready nak tunggu bakal mak mentua puji kut😆- kisah Si Peah dengan kulit cantiknya. Awak yang baca ni, dah get ready ke? . Sila cuba #SuriaSoap and #SisRosesSerum kalau nak #Jerawat lari #Jeragat menghilangkan diri #Parut pudar sendiri #Sunburn menghaibkan diri Sila cuba #SerbukMagikTWC kalau nak dapatkan semua efek diatas PLUS 🔥Gelap macam arang bertukar Cerah 🔥 kusam macam mayat bertukar glowing macam kena suluh spotlight atas kepala. 🔥 Sembelit nak membuang terawat. 🔥 Haid tak teratur, setahun tak datang pun bisa diatur 🔥rambut, kuku bersinar 🔥bibir pinkish bak merah delima . Ah senang cerita kalau nak transform kulit 💯 sila grab semua sekali. . Berminat sila whatsapp sis bel dkt no 0142530551 sekarang utk dapatkan harga runtuh ini. . . . #produkpemutih #whiteningcollagen #thesuriaroses #sisrosesserum #thesuriaroseswhiteningcollagens #thesuriabodywash


1💬Normal

PROMO KAW KAW SEMPENA 'PAY DAY'. Hye selamat petang uollss..🌅 . . Haaa..dah balik kerja ni mesti ramai yg baru nak pegang handphone kan..almaklumlah keje bz xsempat nk main handphone lelama.. . . meh sini CikTqah nk cerita.. ⬇️⬇️⬇️⬇️ Nah sekarang tengah berlangsung 'Pay Day' special promotion dari 3 - 30 April sahaja. Owh emmm geee cepat2 uolls tgl beberapa hari lagi je ni..😱😱 Tak grab sekarang confirm lah uolls menyesal 7 keturunan MAHSURI. Jangan lepasni korang buat hentak hentak kaki nk suruh forunder #SISROSES buat promotion lagi. Memang xlah #SISROSE nak buat promo lagi.Promosi datang sekali sahaja bukan berulang kali taw. Semua followers #SISROSES mesti taw yg #thesuriaroses ni mmg payah nak mati nak buat promo.Sekali buat ni ha sampai sebulan uolls. . . Hah jangan tak sambar plak promosi kali ni. Beli lebih sikit buat extra stok untuk 1 tahun pun xpe..🤗🤗 Sebab lepas ni #SISROS memang tak layan dah. Barang hot kualiti hot over kuantiti tak kan la nak lelong kot kan. . . Nie tetiba je #SISROSE dapat mimpi ape ntah kan sampai dia nak buat promosi 'Pay Day' ni. maybe dia kesian kot kat followers kesayangan dia ni kan..😉😉So apelagi uollss xkan xon lg..onss la..special promo berbaloi baloi ni uolls..😍😍 . . sebarang pertanyaan jom cecepat whatsaap CikTqah. 📲📲0172210863 or nak lg cepat tekan je kt bio.🌷❤💋💋 . . #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriasoap #thesuriarosesbodywash #nakputih #whitenning #flawless #twc #lelaki #perempuan #cantik #love #photooftheday #sisrosesserum #instagramers #kulitgelap #twc #20likes #food #instadaily #instafemes #girl #instafollow


0💬Normal

PROMO KAW KAW SEMPENA 'PAY DAY'. Hye selamat petang uollss..🌅 . . Haaa..dah balik kerja ni mesti ramai yg baru nak pegang handphone kan..almaklumlah keje bz xsempat nk main handphone lelama.. . . meh sini CikTqah nk cerita.. ⬇️⬇️⬇️⬇️ Nah sekarang tengah berlangsung 'Pay Day' special promotion dari 3 - 30 April sahaja. Owh emmm geee cepat2 uolls tgl beberapa hari lagi je ni..😱😱 Tak grab sekarang confirm lah uolls menyesal 7 keturunan MAHSURI. Jangan lepasni korang buat hentak hentak kaki nk suruh forunder #SISROSES buat promotion lagi. Memang xlah #SISROSE nak buat promo lagi.Promosi datang sekali sahaja bukan berulang kali taw. Semua followers #SISROSES mesti taw yg #thesuriaroses ni mmg payah nak mati nak buat promo.Sekali buat ni ha sampai sebulan uolls. . . Hah jangan tak sambar plak promosi kali ni. Beli lebih sikit buat extra stok untuk 1 tahun pun xpe..🤗🤗 Sebab lepas ni #SISROS memang tak layan dah. Barang hot kualiti hot over kuantiti tak kan la nak lelong kot kan. . . Nie tetiba je #SISROSE dapat mimpi ape ntah kan sampai dia nak buat promosi 'Pay Day' ni. maybe dia kesian kot kat followers kesayangan dia ni kan..😉😉So apelagi uollss xkan xon lg..onss la..special promo berbaloi baloi ni uolls..😍😍 . . sebarang pertanyaan jom cecepat whatsaap CikTqah. 📲📲0172210863 or nak lg cepat tekan je kt bio.🌷❤💋💋 . . #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriasoap #thesuriarosesbodywash #nakputih #whitenning #flawless #twc #lelaki #perempuan #cantik #love #photooftheday #sisrosesserum #instagramers #kulitgelap #twc #20likes #food #instadaily #instafemes #girl #instafollow


0💬Normal

PROMO KAW KAW SEMPENA 'PAY DAY'. Hye selamat petang uollss..🌅 . . Haaa..dah balik kerja ni mesti ramai yg baru nak pegang handphone kan..almaklumlah keje bz xsempat nk main handphone lelama.. . . meh sini CikTqah nk cerita.. ⬇️⬇️⬇️⬇️ Nah sekarang tengah berlangsung 'Pay Day' special promotion dari 3 - 30 April sahaja. Owh emmm geee cepat2 uolls tgl beberapa hari lagi je ni..😱😱 Tak grab sekarang confirm lah uolls menyesal 7 keturunan MAHSURI. Jangan lepasni korang buat hentak hentak kaki nk suruh forunder #SISROSES buat promotion lagi. Memang xlah #SISROSE nak buat promo lagi.Promosi datang sekali sahaja bukan berulang kali taw. Semua followers #SISROSES mesti taw yg #thesuriaroses ni mmg payah nak mati nak buat promo.Sekali buat ni ha sampai sebulan uolls. . . Hah jangan tak sambar plak promosi kali ni. Beli lebih sikit buat extra stok untuk 1 tahun pun xpe..🤗🤗 Sebab lepas ni #SISROS memang tak layan dah. Barang hot kualiti hot over kuantiti tak kan la nak lelong kot kan. . . Nie tetiba je #SISROSE dapat mimpi ape ntah kan sampai dia nak buat promosi 'Pay Day' ni. maybe dia kesian kot kat followers kesayangan dia ni kan..😉😉So apelagi uollss xkan xon lg..onss la..special promo berbaloi baloi ni uolls..😍😍 . . sebarang pertanyaan jom cecepat whatsaap CikTqah. 📲📲0172210863 or nak lg cepat tekan je kt bio.🌷❤💋💋 . . #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriasoap #thesuriarosesbodywash #nakputih #whitenning #flawless #twc #lelaki #perempuan #cantik #love #photooftheday #sisrosesserum #instagramers #kulitgelap #twc #20likes #food #instadaily #instafemes #girl #instafollow


0💬Normal

Siapa yang nak flawless tanpa heavy makeup dan menjaga kesihatan kulit secara luaran dan dalaman elok lah mengamalkan #thesuriaroseswhiteningcollagen ni. . . Ia akan membuatkan kulit wajah korang tampak sihat, cerah, lembap dan bebas cela. Xsempat make up pun kulit korang akan cantikk! 😍😍Tambah lagi sebelum tu dah cuci muka dengan #suriasoap bebola hijau kannn dan selepas tu dab dab dengan #sisrosesserum confirm orang pandang pun xsedar die langgar tiang..hihihi🤭🤭 . . Tunggu ape lagi..nak grab set combo pon berbaloi sangat korang. Sume dapat rasa kebaikan produk2 #thesuriaroses ni.. . DM or whatsapp Cik Tqah sekarang ye. ⬇️⬇️⬇️ 📲www.wasap.my/0172210863 📲www.wasap.my/0172210863 📲www.wasap.my/0172210863 NAK LAGI CEPATTTT?? Tekan je link kt bio tu ok.❤💋💋 . . #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriasoap #thesuriarosesbodywash #nakputih #whitenning #flawless #twc #lelaki #perempuan #cantik #love #photooftheday #sisrosesserum #instagramers #kulitgelap #twc #20likes #food #instadaily #instafemes #girl #instafollow #serumbungac #lelaki #perempuan #cantik #love #photooftheday #sisrosesserum #instagramers #kulitgelap #twc #20likes #food #instadaily #instafemes #girl #instafollow #serumbunga #mandianbunga #kulitcantikberseri #flawlessskin #putih


0💬Normal

"Cantiknye muka sis" "wahhh putihnye sis" "lembutnye muka u, rasa nak picit2 je.....💃💃 alamakkkk😜 ehhh ehhh uolsss xnak ke orang lain dok puji uolsss....😉 Nak tahu apa rahsianya???? Meh follow rapat rapat sis 😍 So apa tunggu lagi!! Jom cantik cantik🌸👸 Whatsapp sekarang 📲 018-3262611 atau tekan link di bio jika berminat👆 #nakcantikmulusputihwangi #cantikputih #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #bodywash #24k #twc #kulitflawless #putihcepat #suriasoap #sisrosesserum #wangianemas #thesuriarosesbodywash #kulitcantik #putihdalam48jam #fresh #sunburn #whitening #beauty #collagenputih #produkputih #bebasjerawat #tbw #selangor #beranangsemenyih #alhamdulillah #bismillah


0💬Normal

NAK MUKA LICIN MCM KULIT TELUR ? Pakailah #serumsisroses. Sesuai semua jenis kulit, ni tekstur serum ni! Best sangat! - TERUS MERESAP TAK RASA BERMINYAK. CEPAT GRAB KORANGG !! Dengan harga promosi skrg WS SEGERA 011-398-0048 #thesuriaroses #tbw #thesuriroseswhitheningcollogen


0💬Normal

Alhamdulillah .. sebelum nak pejam mata tetiba bunyi chat masuk lagi .. rupanya ada customer nak repeat order .. Customer tak kan repeat order kalau barang tak menjadi kan .. jd apa lagi jom pakat cuba #thesuriaroseswhiteningcollagen ni ... memang padu weyh .. #collagen #thesuriarosescod #thesuriaroses #thesuriaroseskuantan #thesuriarosesyusracodandpostage


0💬Normal

Alhamdulillah .. sebelum nak pejam mata tetiba bunyi chat masuk lagi .. rupanya ada customer nak repeat order .. Customer tak kan repeat order kalau barang tak menjadi kan .. jd apa lagi jom pakat cuba #thesuriaroseswhiteningcollagen ni ... memang padu weyh .. #collagen #thesuriarosescod #thesuriaroses #thesuriaroseskuantan #thesuriarosesyusracodandpostage


0💬Normal

Phewww Bau bunga rose imported dari perancis melekat dekat badan dari tengahari sampai ke malam! . Dah macam taman bunga bergerak 😆padahal tak pakai perfume pun. Bau wangi yakmat pastu dapat buat kulit soft macam baby. Aduh, ni kalau tak mandi 2 hari pun husband kata still wangi 😋. . Sabun ni limited edition ya. Siapa cepat dia dapat. Bahan mewah dan unik sahaja yang founder dan team R&D letak dalam #SakaOrenTBW ni. Supaya kulit awak dapat meresap khasiat bahan mewah yang best dan kulit terpelihara. Seronok kan? Siapa pegang kulit awak nanti tahulah lembut macam mana. . #thesuriaroses #thesuriarosesseremban #thesuriarosessenawang #ootd #hotselebriti


0💬Normal

Korang ragu ragu lagii?? Testimonii hari hari ksumii bagii suap kat korang.. kalo masih kedekut, masih hesitate lagii dik, silalah jangan berangan nak kulit putih nie ya!!... . . Kalo adik nie as a student boleh dapat kulit putih plowless DARII anasir JERAWAT & PARUT??. macam orang lain. Darii kulit macam arang dapur, now dah dapat macam coklat susu. Hebatkan. 😏Dah penat cube product lain tapii takder kesan? Takpo, jangan wisauu. Sila cube #twcsumii yaa... . . KELEBIHAN SAYA!! 👉15x kuasa Memutihkan kulit.. Putih seluruh badan. Bukan putih taik cicakk ya... . 👉 Bukan Sekadar memutihkan. TAPII jugak merawat masalah kulit muke korang yang tak sihat tu jadik lebih kemanusiaan... . 👉 Bikin Parut hitam yang degil macam korang tu menghilang darii peta muke anda... . 👉 Orang akan menegur dan memuji kulit anda disebabkan kesan yang ketara. Orang buta jer tak perasan perubahan korang... . 👉 Kesan boleh dilihat seawal 4 harii... . . #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroses #nak putih #putih #whitening #suntikputih #TWSUMII #segamat #johor #jerawat #kulitgelap #lelaki #codjbarea #johorbahru #melaka #shawlpublika #putihdalam48jam #twc #tiktokmalaysia #singapore #uitmshahalam #uitmjohor #uitmsegamat #sabunantikusam #sabunantijerawat #suriasoap


1💬Normal

POSTAGE Esok. Nak join bank in or transfer sebelum pukul 10 pagii yaa. Ksumii saja update awal. Takot bizi. Nak join bank in before 11 pagii yaa as banyak cod nak uruskan.... . . Ini semua payment semalam dan pagii harini.. Wow! Ramaii beli 2box keatas dan set Fantastic 4... . . Jom cantik sesama dengan twcsumii raya nie. Kita tutup molot bawang rangers bila beraya nanti. Manatau jodoh pon melekat nanti.... . . #testimoniksumii #sisrosesserum #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroses #nakputih #putih #whitening #suntikputih #TWSUMII #segamat #johor #jerawat #kulitgelap #lelaki #codjbarea #johorbahru #melaka #shawlpublika #putihdalam48jam #twc #tiktokmalaysia #singapore #tbwsumii #uitmshahalam #uitmjohor #serum #serumbunga #serumksumii


0💬Normal

#SakaOrenTBW ni Limited Edition tau awakkk. . Kalau habis stok, tunggu lagi setahun baru nak produce. Tu pun kalau onzz. kalau tak memang nan hadoo. . Boleh da ucapkan selamat tinggal. Salam Sayonara. Salam menyesal nangis bucu katil. Adios amigos. . jadi siapa yang masih pikir pikir tu, pikir la sampai 7 keturunan sebab orang lain dah wangi, sebatu boleh bau. awak masih berangan pakai mandian emas dalam khayalan👻👻 . #thesuriaroses #thesuriarosesseremban #thesuriarosessenawang #ootd #hotselebriti #bajupengantin #pengantinbaru #newlyweds


2💬Normal

"BARU 3 HARI JURR, JERAWAT DAH LESAPP !"😱 _ TWC serbuk ajaib memang direka khas untuk PUTIH & DETOKS serta merawat masalah individu dari dalaman sampai ke luaran. _ Alhamdulillah produk #thesuriaroses tak pernah mengecewakan pengguna. Semua pakat fall in love bila first time makan TWC ni😍 dan pasti repeat order sbb TWC lain dari yang lain👍 _ Anda ada? Belum😔 Haa jom kita borak borak dekat whatsapp ke 0167880013, sis guide hampa mcm mana nk dapatkan kulit bersih sihat putih flawless gituww💪 _ Mai lekaih ketuk ketuk whatsaap sis sekarang! (KLIK LINK DI BIO SIS) _ P/S : Sekarang promosi masih ONZZ lagi tau sampai 16 SEPTEMBER 2018 ni🎉 so kpd siapa yg 1st time nak cuba tuu atau nak repeat order, jom grab sekarang, JIMAT banyak + dapat FREE GIFT limited edition lagi wehh!😍 _ _ #thesuriaroseswhiteningcollagen#twc#collagen#putih#detox#lawas#onlineshop#shopping#bazarpaknil#igers#terapiinstagram#like4like#likeforfollow#kualalumpur#petalingjaya#upsi#bangi#shahalam#uitm#bisneswomen#youngmillionaire#tips#anggun#sayajual#erezeki#teamsalesthesuriaroses


2💬Normal

Next Page
Bedava Sakarya escort modellerimiz Sakarya escort oluyor.