#makeuplover

⚠️ 🅃🄾🅇🄸🄲⚠️ Follow @nancy.dollarrr for more! 💚 · I had so much fun creating this look! All products are toxic and cruelty free! · INSPO: @ritaermin 💚 · 🄳🄴🅃🄰🄸🄻🅂 ☣️ @dmdhbeauty neon pigment in "slime" ☣️ @coronalashes in the style "shy" (use "Nancy" for discount) ☣️ @anastasiabeverlyhills dipbrow in dark brown ☣️ @suvabeauty Hydra liner in grease ☣️ @ilmakiage high and volume mascara ☣️ @maybelline super stay foundation in light beige , age rewind concealer in light & face powder in golden beige ☣️ @covergirl loose powder in translucent #neonmakeup #nontoxicmakeup #greeneyeshadow #underratedmua #neon #uvmakeup #green #beauty #anastasiabeverlyhills #abhprsearch #abhjunkies #prsearch #courtssupportgroup #explorepage #makeupjunkie #makeuplover #monsterenergy #greenmakeuplook #eyeshadowlooks #makeuplooks #lashes


0💬Normal

Welcome on board Suneeti Soni @suneetisoni Makeup Artist as a Speaker in Ravishing Beauty Conclave & Awards 2019. ⠀ ⠀ Enrol today @ https://buff.ly/2Z4VtPq⠀ Date : 24th September, 2019⠀ Venue : Eros Hotel New Delhi⠀ ⠀ #Ravishing#ravishingwedding#makeup#makeupartist#makeupartists#makeupartistindia#makeupartistdelhi#makeuplover#learnmakeup#makeupworkshop#makeuptutorial#mua #makeuplover#weddingmakeup#makeupartistsworldwide#makeupartistworld#delhimakeupartist #makeuplooks#indianbridalmakeup #delhimua#gurgaonmakeupartist#professionalmakeup#freelancemakeupartist#indianmakeupartist #makeuptutorial#bridalmakeupartist


0💬Normal

hey guys! sorry for being inactive, school started last week and trainings so i hope u understand 🤗❤️ anywyas ill post whenever i can. but here is a look, i love you guys show some love ❤️ - PRODUCTS USED: eyeshadow: @morphebrushes @jamescharles eyebrows: @mumusoph face: @maybelline superstay and fit me concealer, @nichidoofficial translucent powder, @diormakeup brozer, @benefitph blush, @beccacosmetics highlighter - - - #makeuptutorial #makeup #muas #undiscoveredmuas #muasfam #makeupartist #makeuplooks #makeupoftheday #makeuplover #makeuppage #makeupideas #makeupparty #eyeshadow #morphegirl #morphe #morphexjamescharles #morpheeyeshadow #eyebrowsonfleek #highlighter #makeupworldwide #discovermuas #ilovemakeup #followforfollowback #follow


0💬Normal

Душа моя 💭🍒 #sister 🥰 ———————————————————————————————————————— #instamakeup #instagramanet #instatag #makeup #makeupartist #makeupaddict #makeupjunkie #makeuplover #makeupforever #loveis #cosmetic #cosmetics #eyeshadow #love #gloss #mascara #eyeliner #lip #lips #tar #pomade #foundation #concealer #powder #eyes #mua #eyebrows #lashes #lash


1💬Normal

Brides choice business awards night @savannahrosemakeupartistry wearing my “OBSESSED” mink lashes ❣️


1💬Normal

睡眠不足による#お疲れ肌 に塗った瞬間輝きを✨ . #メイクアップフォーエバー #MAKEUPFOREVER #REBOOT #REBOOTBYMAKEUPFOREVER #リブート #SLEEPORREBOOT #新発売 #潤い #スキンケアファンデーション #新ファンデーション #お疲れ肌に #マストハブアイテム #LIFEISASTAGE #IAMANARTIST #makeup #makeupartist #mua #makeuplover #makeupaddict #MOTD #instamakeup #instabeauty #beauty #メイク #コスメ #プロのメイク


0💬Normal

🍾1920’𝓈 𝐵𝒶𝒷𝓎🍾 . . . @anastasiabeverlyhills ~ 🍾𝒮𝑜𝒻𝓉 𝒢𝓁𝒶𝓂🍾 @colourpopcosmetics ~ 🍾𝒮𝓊𝓅𝑒𝓇𝓃𝑜𝓋𝒶 𝒮𝒽𝒶𝒹𝑜𝓌🍾 @themakeupshack ~ 🍾𝐿𝒶𝓈𝒽𝑒𝓈🍾 . . . 🍾𝐼 𝒹𝒾𝒹 𝓉𝒽𝒾𝓈 𝓁𝑜𝑜𝓀 𝒶 𝓌𝒽𝒾𝓁𝑒 𝒷𝒶𝒸𝓀 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝑜𝓋𝑒𝒹 𝒾𝓉 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒽𝒶𝓋𝑒 𝒶 𝓉𝒽𝒾𝓃𝑔 𝒻𝑜𝓇 𝐵𝓇𝑜𝓌𝓃𝓈 𝒶𝓃𝒹 𝑔𝑜𝓁𝒹 𝓈𝒽𝒾𝓂𝓂𝑒𝓇 𝑜𝓃 𝓉𝒽𝑒 𝓁𝒾𝒹 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝒶 𝓅𝑜𝓅𝓅𝒾𝓃𝑔 𝓇𝑒𝒹 𝓁𝒾𝓅🍾 . . . #mua #makeup #makeupartist #beauty #makeuptutorial #fashion #wedding #makeuplover #makeupaddict #lashes #anastasiabeverlyhills #wakeupandmakeup #love #photography #model #muas #like #makeupwisuda #makeupjunkie #makeupoftheday #instamakeup #muajakarta #makeuplooks #eyeshadow #weddingmakeup #bridalmakeup #undiscovered #motd #bhfyp


1💬Normal

Algenist alive moisturizing for $20 at Marshalls, is this good? 😳 . . . . . . IF YOURE INTERESTED ON ANY OF THESE PRODUCTS BUT CANT FIND THEM AT YOUR STORE, I DO "SHOP FOR ME" WHERE I GET THE ITEMS FOR YOU AND GET IT TO YOU. FOR MORE INFO, DM ME. SERIOUS BUYERS ONLY ❤️ . . . . Watch jackpot finds on my channel! Link in my bio! 🥰 . . . . #jessfinds #tjmaxxhawaii #tjmaxxfindshawaii #marshallshawaii #marshallshi #tjmaxxjackpot #tjmaxxdeals #tjmaxx #tjmaxxmakeup #tjmaxxmakeuphaul #tjmaxxfinds #tjmaxxmakeupfinds #tjmaxxbeautyfinds #maxxinista #discountmakeup #marshalls #marshallsmakeup #marshallsmakeuphaul #marshallsfinds #marshallsmakeupfinds #makeupaddict #makeupdeals #beautydeals #budgetbeautybuys #budgetbeauty #makeuphaul #makeuplover #discountbeauty #beautyjunkie #affordablemakeup


0💬Normal

5 SEBAB KENAPA HERV NATURAL BOLEH BUAT KORANG GILA" 1)KULIT CERAH Kalau korang yang amalkan skincare HERV ni kalau tercerah tanpa sengaja, sis minta maaf 😭 Sebab HERV boleh mencerahkan wajah. 2)GLASS SKIN yang ni pon kadang tersengaja jugak tapi lagi bagus sebab boleh nampak muka ala-ala gadis Korea gittew. 3)KULIT BERSIH 99% pengguna HERV akan dapat kulit muka yang bersih tanpa cela seawal 3 minggu. 4)SERI WAJAH Siapa yang amal HERV memang akan menaikkan seri muka taw 😍 sebab apa ?? Sebab HERV melancarkan peredaran darah (guna Exfoliator) jadi bila darah lancar di seluruh bahagian muka, kulit pon pinkish dan tak pucat 5)KULIT GLOWING & FLAWLESS ni terjadi diluar jangkaan bila ramai pm why kulit jadi halus putih bersih dan sihat. Haaaa bukan biasa² taw HERV ni. sebenarnya banyak tapi sis letak sikit je lah. Jom dapatkan HERV NATURAL hari ni 😘 Note: Ramainya penguna tegar HERV nie, Cantik skin masing masing. Patut lah setia dengan HERV😍 Nak Order⤵️ 📲 please click link @ bio/DM ❤ http://www.wasap.my/60179527278 . #hervkuantan #hervpahang #hervtamantas #hervjayagading #hervdgambang#hervpermatangbadak #hervbandarkuantan #hervinderamahkota #hervinderasempurna #hervkuantan #hervpahang #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervkuantanteam #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin


0💬Normal

Nak bibir sihat dan cantik semulajadi? Mesti pakai Sobella Fruit Tint. Harga RM36 setiap satu Pos RM8 SM/ RM12 SS Dm atau wasap +6019 303 4423 agen Sobella reply laju laju. #sobellasquad #sobellaperak #sobellamanjung #sobellasitiawan #sobellalekir #sobellalumut #serimanjung #seriiskandar #ipoh #muamalaysia #muaperak #muaipoh #makeuplover #sobellalipmatte #honeygoldserum #eyeshadow2minit #wonderblush #sobellafruittint #readystock #komunitiilovemanjung #codperak


0💬Normal

5 SEBAB KENAPA HERV NATURAL BOLEH BUAT KORANG GILA" 1)KULIT CERAH Kalau korang yang amalkan skincare HERV ni kalau tercerah tanpa sengaja, sis minta maaf 😭 Sebab HERV boleh mencerahkan wajah. 2)GLASS SKIN yang ni pon kadang tersengaja jugak tapi lagi bagus sebab boleh nampak muka ala-ala gadis Korea gittew. 3)KULIT BERSIH 99% pengguna HERV akan dapat kulit muka yang bersih tanpa cela seawal 3 minggu. 4)SERI WAJAH Siapa yang amal HERV memang akan menaikkan seri muka taw 😍 sebab apa ?? Sebab HERV melancarkan peredaran darah (guna Exfoliator) jadi bila darah lancar di seluruh bahagian muka, kulit pon pinkish dan tak pucat 5)KULIT GLOWING & FLAWLESS ni terjadi diluar jangkaan bila ramai pm why kulit jadi halus putih bersih dan sihat. Haaaa bukan biasa² taw HERV ni. sebenarnya banyak tapi sis letak sikit je lah. Jom dapatkan HERV NATURAL hari ni 😘 Note: Ramainya penguna tegar HERV nie, Cantik skin masing masing. Patut lah setia dengan HERV😍 Nak Order⤵️ 📲 please click link @ bio/DM ❤ http://www.wasap.my/60179527278 . #hervkuantan #hervpahang #hervtamantas #hervjayagading #hervdgambang#hervpermatangbadak #hervbandarkuantan #hervinderamahkota #hervinderasempurna #hervkuantan #hervpahang #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervkuantanteam #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin


0💬Normal

@kwnzb 😍 Which one is your favourite? 1,2,3,4or 5? Swipe to 👉🏼👉🏼👉🏼 to see all! @kwnzb. . by @fashions.boom @fashionslover12


1💬Normal

Não poderia esquecer de falar sobre essa esponjinha, que também usei pela primeira vez hoje... achei que era frescura, mas me surpreendi com a facilidade dela, de usar, mas principalmente de limpar. Hoje fiz um olho muito colorido, sem querer sujei a esponja. Simplesmente água e sabão demaquilante foi o suficiente, ao contrário das demais que lavo com água morna e sabão em pó, e esfrego muito! Essa é da @macrilanoficial, comprei na @fricotesdeluxo 😉😉😉 #makeuplover #primeirasimpressoes


0💬Normal

🎬 Baby you’re so classic 🎬 (Shoutout to @blackswallowofficial for the goods) ——————————————————— Highlight: @jeffreestarcosmetics “Diamond Wet” Eyeshadow: @juviasplace “Warrior II” Liner: @thequickflick Lashes: @lash_lifeau “Princess” Lips: @maybelline ——————————————————— #amatuermua #makeuplover #juviasplace #classic #jeffreestarcosmetics


0💬Normal

5 SEBAB KENAPA HERV NATURAL BOLEH BUAT KORANG GILA" 1)KULIT CERAH Kalau korang yang amalkan skincare HERV ni kalau tercerah tanpa sengaja, sis minta maaf 😭 Sebab HERV boleh mencerahkan wajah. 2)GLASS SKIN yang ni pon kadang tersengaja jugak tapi lagi bagus sebab boleh nampak muka ala-ala gadis Korea gittew. 3)KULIT BERSIH 99% pengguna HERV akan dapat kulit muka yang bersih tanpa cela seawal 3 minggu. 4)SERI WAJAH Siapa yang amal HERV memang akan menaikkan seri muka taw 😍 sebab apa ?? Sebab HERV melancarkan peredaran darah (guna Exfoliator) jadi bila darah lancar di seluruh bahagian muka, kulit pon pinkish dan tak pucat 5)KULIT GLOWING & FLAWLESS ni terjadi diluar jangkaan bila ramai pm why kulit jadi halus putih bersih dan sihat. Haaaa bukan biasa² taw HERV ni. sebenarnya banyak tapi sis letak sikit je lah. Jom dapatkan HERV NATURAL hari ni 😘 Note: Ramainya penguna tegar HERV nie, Cantik skin masing masing. Patut lah setia dengan HERV😍 Nak Order⤵️ 📲 please click link @ bio/DM ❤ http://www.wasap.my/60179527278 . #hervkuantan #hervpahang #hervtamantas #hervjayagading #hervdgambang#hervpermatangbadak #hervbandarkuantan #hervinderamahkota #hervinderasempurna #hervkuantan #hervpahang #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervkuantanteam #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin


0💬Normal

Delineador Dolce Bella! Hermosas💜 este delineador es lo mejor 👌🏾👌🏻dura 24 hora, tiene secado rápido y lo más top🔝 es que su punta es súper exacta para hacermos la línea de gato, disponible para entrega inmediata 💲10.000 #dolcebella #kokomakeupcali #maquillajecali #makeuplover #makeup #maquillaje #calimaquillaje #eyes #cateyes #lineadeagua #negro


0💬Normal

Loving what i just got from @nyxcosmetics the candy stick lip products, they are my absolute favorite ever. Plus the lip bag is super cute. #lipgloss #lipstick #makeup #lippielove #cute #lips #lifestyle #lifestyleblogger #girlygirl #makeuplover


0💬Normal

Niñas agüita de rosas 🌸, es muy escencial para el cuidado de la piel,nos ayuda a limpiar,tonificar, humectar y refrescar ✨✨🌸Disminuye ojeras 🌸Ayuda a controlar el pH de nuestra pielesita 🌸Disminuye la aparición de puntos negros Úsalo en las mañanas y en las noches, úsalo todos los días y veras tu piel más hermosa ✨ 💫Producto 100% original, no manejamos replicas❌ Domicilios contra entrega en pitalito🛵 Envios a todo Colombia 🇦🇲 Más información al Dm✨ . . #maquillajecolombia #makeup #maquillaje #colombia #makeupcolombia #makeupartist #bogota #barranquilla #maquillajeoriginal #medellin #cali #beauty #makeupmedellin #makeuplover #makeupcali #belleza #cartagena #santamarta


0💬Normal

It has been a bit challenging lately! I’ve had to make some tough decisions but I prayed on them and God put my heart at ease by making me see what’s right n choosing that! I’m happy thus far to see God’s hand in my life but the struggle is a bit challenging and can sometimes take away the motivation to keep going n to continue pushing forward! My mind is focused and so as my heart! All I’m asking for is that y’all pray for peace and clarity so I know what it is God truly wants me to do and where He wants me to be! #love #thankyou #selfies #havingamoment #makeup #makeuplover #glowup


0💬Normal

“Makeup can contribute to our success”, Beautiful girl .. .. .. . ..#makeuptutorial #makeupartist #makeuplover #delhimua #delhincrmakeupartist #lovemywork #attitude #patience #passion #instalovers💜 #❤️❤️❤️


0💬Normal

Look suave 👀 #eyeshadow usando la paleta #sultry #anastasiabeverlyhills 📲0995939790 📍Loja-Ecuador #makeup 💄 #makeuplover 😍 #Loja #makeupartist ♥️


0💬Normal

Dropping some BOMB products I used in this look, below 💣⬇️ Lashes by : @mariposa_tt in the style “Dubai” 💜 Glitter by : @island_beauty_cosmetics in the shade “Diamond Dust” and “Pretty in Pink” 💖 Brows done using : @island_beauty_cosmetics Eyebrow Gel in the shade Auburn 🧡 #makeup #lashes #glow #glitter #eyemakeup #beauty #instabeauty #beautyblog #makeuplover #selfie


1💬Normal

Thanks ya dek sudah percaya dengan jasaku, udah make up 2 kali di aku 😘 #makeupmalang#makeuphijab #makeuppengantinmalangmurah #makeupfanatic1#makeup#makeupwisuda #makeuplover


0💬Normal

keep fighting until you achieve your dreams👌❤ #Selfie#Me#makeuplover#makeupsv


0💬Normal

🔥I believe all women are pretty without makeup, but with the right makeup can be pretty powerful 💋💄 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ #makeup #looks #jaclynhill ##thezulubyjuvias #morphe #palette #beauty #lipstick #photography #model #beautiful #follow #maquiagem ##cosmetics #makeuplover #style #makeupaddict #eyeshadow


0💬Normal

Uploading a YouTube video using some of my @petitvour box finds! It's so much easier to discover natural brands I really love with this subscription box! Two of my favorites are the @terre_mere primer and the @harvestnaturalbeauty mascara! Obsessed! #bestfaceforward #naturalmakeup #makeupreviews #organicmakeup #loveyourself #loveyourbody #nontoxicbeauty #naturalproductsthatwork #beautyblogger #greenbeauty #cleanbeauty #makeup #instamakeup #makeuplover #greeneyes#blondehair #wakeuptomakeup #naturalbeautytips #beauty#girly #iphonephoto#makeupisart #lookgoodfeelgood


1💬Normal

Cake pop Eyeshadow ❤ Dm for Order📲 #WhatsApp : 8876134861 Payment mode: GPay, Direct Bank Transfer, COD, Direct Pickup ✔ Free Shipping | Cod Available | T&C 🔛 #affordablemakeup #affordable #makeuplove #makeuplover #makeup #makeup #shoppingonline #onlineshoppingindia #shopnow #instastore #store #noreturn #noexchange #freeshipping #codavailable #shopping #beauty #pigmented #awesome #lips #matte #awesome #eyeshadow #matte #glamipick bb


0💬Normal

I unleashed my inner Artist today 🖌 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #Beauty #Makeup #MakeupArtist #Hairstyle #Skincare #Lipstic #Lashes #MakeupAddict #BeautyBlog #MakeupOfTheDay #MakeupByMe #MakeupLife #MakeupTutorial #InstaMakeup #MakeupLover #Cosmetics #BeautyBasics #MakeupJunkie #InstaBeauty #MOTD #WakeUpAndMakeup #MakeupGuru #BeautyGuru #beautyproducts


1💬Normal

#REPOST Congratulations Shveta Salve on this sexy, new collection for PAUSE! Love love this top and the pants and felt sooo yummie in them ♥️ Available for you all to shop in-store or at https://www.pausefashion.in/product-category/pause-x-shve/ #istyleme #makeup and 📷 Nikhar Jivani ♥️ #hair Sheetal Mistry #heels Manolo Blahnik #boxclutch KARL LAGERFELD #HottieScottie #fashionforward #makeuplover #celebritymakeup #fashion #makeupgoals #bodygoals #fitnesswomen #mumbaibloggers


0💬Normal

PERCAYALAH ! 9/10 REZEKI DATANG DARIPADA PERNIAGAAN ❤️ . . Tengok orang lain berniaga macam best je kan. Teringin jugak nak berniaga tapi tak tahu nak mulakan macam mana? Modal paling rendah hanya daripada Mary Kay !! . Kawan-kawan selalu tanya, Ateyn kerja as Beauty Consultant ni kene buat sale sokmo ke? EHHHH ! Takde laa.. Macam-macam kite boleh buat tauu.. Paling senang, tolong ajar orang lain cuci muka dengan betul 😊 . BIAR BETUUULLLLL??!! . Yeeee.. Tu laa paling senang kerjaaa Ateyn.. Hari hari ajar orang macam mana nak cuci muka dengan betul 😆 . Dengan ajar orang cuci muka tu laa.. Mary Kay dapat bagi kita hadiah macam-macam tauuu . ☑️ Keuntungan jualan (direct selling ye, bukan MLM) ☑️ Free Travel ☑️ Free Education Class ☑️ Free Diamond Rings setiap tahun dan macam -macam lagi tauuu . Tak yah fikir lama-lama . Nanti lambat sangat rugiiii.. Orang lain dah macam-macam dapat, awak tak mula2 lagi..hehe . Share with 💕 🌟 Ateyn Ain 🌟 Mary Kay Beauty Consultant . #makeuplook #makeuplove #makeupbyme #makeupartist #makeuplovers #makeuplife #makeupoftheday #makeuplooks #makeuplover #makeuptalk #makeupgeek #makeupobsessed #makeuptutorial #makeuponpoint #makeupaddict #makeuptips #makeupmafia #makeupjunkie #makeupporn #makeupguru #marykay #dramasweetdreams #bigstage2019


0💬Normal

PERCAYALAH ! 9/10 REZEKI DATANG DARIPADA PERNIAGAAN ❤️ . . Tengok orang lain berniaga macam best je kan. Teringin jugak nak berniaga tapi tak tahu nak mulakan macam mana? Modal paling rendah hanya daripada Mary Kay !! . Kawan-kawan selalu tanya, Ateyn kerja as Beauty Consultant ni kene buat sale sokmo ke? EHHHH ! Takde laa.. Macam-macam kite boleh buat tauu.. Paling senang, tolong ajar orang lain cuci muka dengan betul 😊 . BIAR BETUUULLLLL??!! . Yeeee.. Tu laa paling senang kerjaaa Ateyn.. Hari hari ajar orang macam mana nak cuci muka dengan betul 😆 . Dengan ajar orang cuci muka tu laa.. Mary Kay dapat bagi kita hadiah macam-macam tauuu . ☑️ Keuntungan jualan (direct selling ye, bukan MLM) ☑️ Free Travel ☑️ Free Education Class ☑️ Free Diamond Rings setiap tahun dan macam -macam lagi tauuu . Tak yah fikir lama-lama . Nanti lambat sangat rugiiii.. Orang lain dah macam-macam dapat, awak tak mula2 lagi..hehe . Share with 💕 🌟 Ateyn Ain 🌟 Mary Kay Beauty Consultant . #makeuplook #makeuplove #makeupbyme #makeupartist #makeuplovers #makeuplife #makeupoftheday #makeuplooks #makeuplover #makeuptalk #makeupgeek #makeupobsessed #makeuptutorial #makeuponpoint #makeupaddict #makeuptips #makeupmafia #makeupjunkie #makeupporn #makeupguru #marykay #dramasweetdreams #bigstage2019


0💬Normal

α ℓιттℓє ¢σℓσя 💛❤️ ⠀ ⠀ ⠀ Make up deets: Brows: brow wiz color dark brown by @anastasiabeverlyhills Eyes: @jeffreestarcosmetics blood sugar pallete & neverland beauty glitters Contour: Shade light by @katvond & tantour countour & bronzer cream by @hudabeauty Foundation: born this way color warm beige by @toofaced Concealer : shape tape in the shade light medium by @tartecosmetics & milk cosmetics shade light Mascara: @loreal telescopic in carbon black Lips: baby mama by @leeexlieee @liveglam.co Loose powder: @airspunofficial in translucent extra coverage


1💬Normal

Sombras IN THE CITY✨ INCLUYE 3 ILUMINADORES🌠, está paletita tiene muy buena pigmentación, es muy recomendada ✨ 💫Producto 100% original, no manejamos replicas❌ Domicilios contra entrega en pitalito🛵 Envios a todo Colombia 🇦🇲 Más información al Dm✨ . . #maquillajecolombia #makeup #maquillaje #colombia #makeupcolombia #makeupartist #bogota #barranquilla #maquillajeoriginal #medellin #cali #beauty #makeupmedellin #makeuplover #makeupcali #belleza #cartagena #santamarta


0💬Normal

Sombras Delicious, sus colores son hermosos✨, tienen muy buena pigmentación 💫Producto 100% original, no manejamos replicas❌ Domicilios contra entrega en pitalito🛵 Envios a todo Colombia 🇦🇲 Más información al Dm✨ . . #maquillajecolombia #makeup #maquillaje #colombia #makeupcolombia #makeupartist #bogota #barranquilla #maquillajeoriginal #medellin #cali #beauty #makeupmedellin #makeuplover #makeupcali #belleza #cartagena #santamarta


0💬Normal

😮¡GLITTER PUROOO! CHICAS, está de infarto😮🌠son 30 tonos super pigmentados ❤️ son de larga duración y son para nada cremosos 🌠😮😮 💫Producto 100% original, no manejamos replicas❌ Domicilios contra entrega en pitalito🛵 Envios a todo Colombia 🇦🇲 Más información al Dm✨ . . #maquillajecolombia #makeup #maquillaje #colombia #makeupcolombia #makeupartist #bogota #barranquilla #maquillajeoriginal #medellin #cali #beauty #makeupmedellin #makeuplover #makeupcali #belleza #cartagena #santamarta


0💬Normal

✴️Iluminador Baked de febble ✨, son especialmente horneados, su pigmentación y duración es intensa🌞, NOS ENCANTAAAAA! 💫Producto 100% original, no manejamos replicas❌ Domicilios contra entrega en pitalito🛵 Envios a todo Colombia 🇦🇲 Más información al Dm✨ . . #maquillajecolombia #makeup #maquillaje #colombia #makeupcolombia #makeupartist #bogota #barranquilla #maquillajeoriginal #medellin #cali #beauty #makeupmedellin #makeuplover #makeupcali #belleza #cartagena #santamarta


0💬Normal

Brillitos mágicos miss cosmetics💄 Son ideales ❤️,al aplicarlo obtienes un rosita muy natural, ya que es según el pH de tus labios, tus labios quedaran super naturales 👌 💫Producto 100% original, no manejamos replicas❌ Domicilios contra entrega en pitalito🛵 Envios a todo Colombia 🇦🇲 Más información al Dm✨ . . #maquillajecolombia #makeup #maquillaje #colombia #makeupcolombia #makeupartist #bogota #barranquilla #maquillajeoriginal #medellin #cali #beauty #makeupmedellin #makeuplover #makeupcali #belleza #cartagena #santamarta


0💬Normal

🖤Beauty that is sensual is touchable. Sensuous beauty is powerful🖤 TOM FORD @tomfordbeauty Happy Sunday everyone 💋💋


5💬Normal

Next Page