#liquideyeliner

Hi fame lovers 💕 Fame Cosmetic: Tapi kali ni lebih istimewa sbb matte lip cream baru ni telah ditambah baik dari segi formula dan ingredients. Selain tu kali ni kita perbaharui packaging supaya tampil lebih exclusive!! Lagi satu yg bestnya ialah code baru kali ni lebih ‘long lasting’ dari yang sebelumnya 😉 New Formula Lip Cream mengandungi: 1) Shea butter : Moisture and healing 2) Coconut oil: Replenish and resist moisture lost 3) Olus (vegetable) oil: Natural antioxidant, protect from UV rays, rejuvenate skin 4) Argan Oil: Moisture, soften dry patches 5) Black seed oil: Anti inflammatory, antioxidant 6) Vitamin E: Natural skin conditioning agent 7) Collagen: To reduce appearance of lip lines and wrinkles. Instantly smoothes and softens skin. 8) Jojoba Oil: Protects lips from the drying affects of cold and wind. Stocks sangat limited!! Harga cuma RM35 dengan kebaikan2 yang ditambahbaik, sangat2 berbaloi.. Cepat-cepat order sebelum terlambat 😍 . . Siapa yang nak dapatkan semua barang kesayangan korang ni, boleh cepat cepat click bio Makteh okay 🌸 ( Agent dropship yang sah bagi FAME COSMETICS ) http://www.wasap.my/60107134285 http://www.wasap.my/60107134285 http://www.wasap.my/60107134285 #famecosmetics #famecosmeticsmy #mattelipcream #bbcushion #volumelashmascara #liquideyeliner #eyeshadowstick #perfectfinishcompactpowder #perfectfinish #blusher #travelkitfamecosmetics #travelkit #famemerchandise


0💬Normal

Introducing the ALL NEW ANAS CONCEALER dengan 5 shades yang sangat sangat sesuai untuk semua jenis kulit — Texture creamy dan full coverage memberikan effect glowing dan paling penting this all new ANAS Concealer dapat menutupi cela dengan mudah — Didatangkan khas dengan 5 shades unggul seperti Fair, Sand, Honey, Caramel dan Tanned. Ini bakal menjadi favorite anda semua — Mudah nak bawak ke mana mana, wand yang sangat memberikan kesenangan untuk anda semua apply di muka dan paling penting this super amazing concealer boleh di gunakan sebagai corrector juga! Especially worney honey! Favorite - To purchase 👇 Whatsap :- 011-12959682 Click link at bio @nurfaradiyyan_anasism


1💬Normal

The perfect standout look is just a Big Dot Liquid Eyeliner away! Introducing the trendy, multi-use Big Dot Eyeliner by Mark that will help you #MarkYoTrend. . . . . Dm to place an order . . . #follow #followMe #New #love #fun #bond #instagram #EyeLiner #Liner #BlackDot #LiquidLiner #LiquidEyeLiner #Avon #AvonIndia #AvonDelhi #AvonShopDelhi #fashion #trending #eyeArt #eyes #SelfObsession #eyeTrends #liner #BoldQuirkyEyeliner


0💬Normal

#ベルサイユのばら #リキッドアイライナー . リニューアルしたベルばらのアイライナーです。 バラが可愛いパッケージです。筆は細くて描きやすいです。力加減で少し太めにも描けました。まつげの際まで綺麗に描け、ウォータープルーフなので落ちにくく、夕方まで化粧直ししなくてよかったです。漆黒ブラックは目をくっきり見せてくれるのででか目効果もあって嬉しいです。 . . #ベルばら #ベルばらコスメ #アイライナー #コスメ #コスメ好き #美容 #cosmetics #cosmeticos #japanese #eyeliner #liquideyeliner #beauty #instabeauty #instalike #instafollow #instagram #instagood #instamood #instadaily #likeforlikes #like4likes #follow #photooftheday #косметика #фоллоу #лайк


0💬Normal

Hi fame lovers 💕 Fame Cosmetic: Tapi kali ni lebih istimewa sbb matte lip cream baru ni telah ditambah baik dari segi formula dan ingredients. Selain tu kali ni kita perbaharui packaging supaya tampil lebih exclusive!! Lagi satu yg bestnya ialah code baru kali ni lebih ‘long lasting’ dari yang sebelumnya 😉 New Formula Lip Cream mengandungi: 1) Shea butter : Moisture and healing 2) Coconut oil: Replenish and resist moisture lost 3) Olus (vegetable) oil: Natural antioxidant, protect from UV rays, rejuvenate skin 4) Argan Oil: Moisture, soften dry patches 5) Black seed oil: Anti inflammatory, antioxidant 6) Vitamin E: Natural skin conditioning agent 7) Collagen: To reduce appearance of lip lines and wrinkles. Instantly smoothes and softens skin. 8) Jojoba Oil: Protects lips from the drying affects of cold and wind. Stocks sangat limited!! Harga cuma RM35 dengan kebaikan2 yang ditambahbaik, sangat2 berbaloi.. Cepat-cepat order sebelum terlambat 😍 . . Siapa yang nak dapatkan semua barang kesayangan korang ni, boleh cepat cepat click bio Makteh okay 🌸 ( Agent dropship yang sah bagi FAME COSMETICS ) http://www.wasap.my/60107134285 http://www.wasap.my/60107134285 http://www.wasap.my/60107134285 #famecosmetics #famecosmeticsmy #mattelipcream #bbcushion #volumelashmascara #liquideyeliner #eyeshadowstick #perfectfinishcompactpowder #perfectfinish #blusher #travelkitfamecosmetics #travelkit #famemerchandise


0💬Normal

SUCH A BLUETIFUL DAY 💧!! Face ———- Primer radiance @smashboxcosmetics Foundation hydrating stick color dessert @bareminerals Concealer @bareminerals medium 2 Powder foundation barepro @bareminerals #16 Baking powder @hudabeauty banana powder Contour @benefitcosmetics Hoola Blush @anastasiabeverlyhills peach lover trio Highlighter @beccacosmetics Prosecco pop EYES————- Eyebrows @bareminerals brow master color coffee Eyeshadow @jamescharles palette Eyeliner Glitter eyeliner @toofaced Eyelashes @kiss_eye_lashes whispies Mascara @urbandecaycosmetics perversion Waterline liner highliner gel eye crayon @marcjacobsbeauty silver with shimmer LIPS ——— Lip stain @sephoracollection nude blush Spray mist hydrating @peterthomasrothofficial water drench #makeuptutorial #mua #makeuplover #makeupartist #eyebrow #eyeshadow #lashes #liquideyeliner #cosmetics #beauty #fashionlook #hair #foundation #blush #contouring #highlighter #lips #anastasiabeverlyhills #sephora #urbandecay #marcjacobs #bareminerals #blue #light #iphone #white


1💬Normal

I’m not interested in competing with anyone, I hope we all make it.


1💬Normal

OMG! Check this out, simple transformation. Boleh guna ANAS Concealer untuk cover cela di wajah dan instantly cover just like that! Founder @AnasZahrin guna code Honey + Tanned hasilnya The Bomb! Terus glowing dan paling penting nampak flawless! Then guna Ultra Madness Super Volume Mascara! Selesai . Dahlah mudah nak di bawa ke mana mana lepas tu coverage dia sangatlah awesome! Cepat grab! . Siapa nakkkkkkk?? - To purchase 👇 Whatsap :- 011-12959682 Click link at bio @nurfaradiyyan_anasism


1💬Normal

Dia punya packaging dan casing sangat eksklusif macam pen Parker. Sedap dipegang, mudah dipakai, hitam menawan! . Dia punya hujung mata tu sekali zassss tajamnya! Siap dah winged eyeliner kau! Menangis pun relaks je maintain. Paling best, takde alasan lagi susah nak cuci bagai, pakai air je ye. . Wajib beli kalau korang rasa berbaloi. Takut naik harga wehhh sebab kualiti sangat premium. . Nak beli tu dapat pulak FREE GIFT dari Intan. Haaa terlebih berbaloi dah ni. . Info lanjut? Nak jana pendapatan sampingan? Jom join Teamintanshue! 📲dm Intan @ klik link di bio @intanshueofficial ❤️❤️❤️ #teamstarsANAS #teamintanshue #anasism #anasismstokis #anasismputrajaya #anasismcyberjaya #anasismbangi #anasismkajang #anasismserikembangan #anasismbsp #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agendiperlukan #mascara #anasismmascara #supervolumemascara #volumemascara #mascaramesrawuduk #wudhufriendlymascara #waterproofmascara #lengtheningmascara #liquideyeliner #anasismeyeliner #anaseyeliner #peneyeliner #waterproofeyeliner


1💬Normal

Dia punya packaging dan casing sangat eksklusif macam pen Parker. Sedap dipegang, mudah dipakai, hitam menawan! . Dia punya hujung mata tu sekali zassss tajamnya! Siap dah winged eyeliner kau! Menangis pun relaks je maintain. Paling best, takde alasan lagi susah nak cuci bagai, pakai air je ye. . Wajib beli kalau korang rasa berbaloi. Takut naik harga wehhh sebab kualiti sangat premium. . Nak beli tu dapat pulak FREE GIFT dari Intan. Haaa terlebih berbaloi dah ni. . Info lanjut? Nak jana pendapatan sampingan? Jom join Teamintanshue! 📲dm Intan @ klik link di bio @anasism.intanshue ❤️❤️❤️ #teamstarsANAS #teamintanshue #anasism #anasismstokis #anasismputrajaya #anasismcyberjaya #anasismbangi #anasismkajang #anasismserikembangan #anasismbsp #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agendiperlukan #mascara #anasismmascara #supervolumemascara #volumemascara #mascaramesrawuduk #wudhufriendlymascara #waterproofmascara #lengtheningmascara #liquideyeliner #anasismeyeliner #anaseyeliner #peneyeliner #waterproofeyeliner


0💬Normal

Butter London. BLIND DATE PLUSH RUSH LIP GLOSS. I got my lipgloss at Kohl’s. Butter London is a cruelty free brand. @butterlondon @kohls #butterLONDON #blinddate #plush #plushrush #lipgloss #crueltyfree #butterLONDONlipgloss #liquideyeliner #eyeliner #blackeyeliner #makeup #crueltyfreemakeup #katieallison


4💬Normal

Careerbeaute La Rose De Versailles เป็นลิควิดอายไลเนอร์ที่กัฟใช้มานานมาก ตอนนี้รีแพคเกจใหม่ & ออกสีเพิ่ม มี 3 สีเลย ตัวนี้เขียนง่าย ติดทนมากกก กันน้ำกันเหงื่อ ไม่ไหลไม่เยิ้มระหว่างวัน ใครไม่อยากให้หน้าดุ ใช้สี black brown ก็ได้นะ ดูเนียนๆ น่ารักดี 👀✨ (แท่งละ480฿ หาซื้อได้ที่ร้าน Cosme / Loft / Matsumoto / Eveandboy / Beautruim) #CreerBeauteThailand #eyeliner #liquideyeliner #cosme


0💬Normal

Hey hey hey! Just got my first month of the @yesohyas beauty subscription! How beautiful are those eyeshadow colors!?! Cannot wait to try them! Definitely had me saying Yes Oh YAS! Swipe for more ⬅️ Wish I could review these products this weekend but left for vacation and I couldn’t pack these babies with me 😫 until then, this is what came in the box! The palette is by Amore Us in Lady Boss. Also included in this month’s box is the Bodyography Electric Lip Slide, Dósi Polish, Studio Makeup Line Styler Pen, and a Lip Brush. This subscription cost $14.99. Use the link in my bio with code YOY for 10% off your first month! Hope you LOVE it! #subscription #beautylove #makeuplover💄 #makeuplove #cosmeticproducts #yesohyas #lovebeauty #lovemakeup #eyeshadowpalettes #eyeshadowpalette #amorus #bodyography #skinpolish #exfoliate #lipgloss #lipstick #eyeliner #blackeyeliner #liquideyeliner


2💬Normal

COLORBLOCK SERIES | THIS WEEKS COLOR : ———————————————————————————— 🇹 🇺 🇷 🇶 🇴 🇮 🇸 🇪 FULL LOOK ———————————————————————————— [FOLLOW @makeupbytejan FOR MORE] ———————————————————————————— Base foundation | @maybelline Setting powder | @kryolanofficial Highlight | @jeffreestarcosmetics Setting foundation | @covergirl Eye Primer | @nyxcosmetics #nyxeyeprimer Turquoise eyeshadow | @bhcosmetics #bhcosmeticsmattepalette Deep blue eyeshadow | @rudecosmetics #rudecosmetics Inner crease eyeshadow shimmer | @rudecosmetics #twinkleinhereyeshadowpalette Black dots | @artistry_cosmetics_ #liquideyeliner Lashes | @wish Mascara | @elfcosmetics :: :: :: #makeupbytejan #followmakeupbytejan #mua #cosmetics #cosmotologist #eyelooks #closeup #turquoise #eyeseries #beautyaddict #makeuplooks #makeuptutorial #closeup #makeupshots #eyemakeup #turquoiseseries #undiscoveredmuas #colorado #coloradomakeupartist #denver #la #beautycon #beautyguru #moretocome 🗣🖤


3💬Normal

Delineador líquido punta plumón resistente al agua y de larga duración 💚 #eyeliner #makeup #eyelinertutorial #liquideyeliner #eyelinerwaterproof #eyelinerliquid #cateyeliner #beauty #belleza #l4l


0💬Normal

PIXY Perfect Eyeliner Waterproof liquid eyeliner to make eyes look more beautiful. Harga: Rp. 43.000 ⚠ Harga sewaktu-waktu dapat berubah. Mohon chat dulu untuk tanya update harga terbaru. ⚠ #pixyperfecteyeliner #pixyeyeliner #pixyperfectliquideyeliner #pixyliquideyeliner #pixyeyelinercair #perfecteyelinerpixy #eyelinerpixy #perfectliquideyelinerpixy #liquideyelinerpixy #eyelinercairpixy #perfecteyeliner #eyeliner #perfectliquideyeliner #liquideyeliner #eyelinercair #pixy #makeup #kosmetik #pixysolo #kosmetiksolo #galerimakeupku


0💬Normal

🍁 Feliz sábado! 🍁 Cómo están hoy? Yo pensando en dejarles ésta recomendación. . . Hace tiempo buscaba un delineador que fuera bien negro, durará mucho tiempo, secara mate y pudiera encontrarlo en el mercado. Si bien uso muchísimo el de Idi en gel, que me encanta, quería tener algún otro por las dudas y me encontré con ésto. 👇 . Desde que me hice con éste, el Curvitude de Maybelline, me enamore 😍 . ✔️ Es negro negro negro, ✔ ️tiene punta fina de 0.2 mm, ✔️ además es ultra preciso. Y saben qué? Dura mil horas! ✔️ . . Lo he probado horas y horas, más de 14 horas!!! Tanto así que llega la hora de desmaquillarme y ahí sigue, IN TAC TO!! Podemos hacer el delineado que se nos ocurra que no se va a mover. Sinceramente me encantó! . Si quieren ver como queda, vayan a mi 👉 post anterior que es el que utilicé. . Ronda en los 450 pesos y lo encuentran en cualquier perfumería, farmacia, etc. . Espero les guste y me cuenten si ya lo probaron! 😉 . . . . . @maybelline @maybelline_es #eyeliners #eyeliner #maybelline #eyelinermaybelline #maybellineeyeliner #maybellinemakeup #makeuplover #makeupuy #makeuplovers #addictofmakeup #makeupaddict #makeup ##makeup💄💋 #makeup💄 #makeuplife #black #liquideyeliner #maquillajeuy #maquillaje #maquillajemaybelline #curvitude #curvitudeliner #curvitudeeyeliner #curvitudemaybelline


7💬Normal

Repost By @intankaharuddin : Konsep dia, pergi mampus la bff ke apa. Kalau product kau tak best, aku tak akan promote 😂 kalau best baru aku upload mcm ni . Sebab apa? Sebab aku sayang followers aku. Aku tak akan sesekali break trust yg followers bagi pada aku ❤️ sebab tu aku akan sampai bila kekalkan concept review jujur sumpah tak tipu . And for this liquid eyeliner, korang tanya lah @anaszahrin berapa kali aku caci sample dia bagi kat aku. Yang first aku kata tak hitam, yang second aku kata cair macam air liur 😂 yg ketiga kalau pakai berakar kat mata . Berapa kali aku keji sample packaging dia. Aku kata kau buat packaging yg class boleh tak ? Yg kalau org pandang nampak mcm wow. Cantik ! Banyak kali wei aku guris hati dia 😂 Tapi nasib dia paham. Aku critic sebab aku nak dia keluar kan yg terbaik ✨ kalau aku tak sayang si anas and @anasism ni. Aku kipas je dia. Aku cakap je semua product dia best 🤣 . Info lanjut? Nak jana pendapatan sampingan? Jom join Teamintanshue! 📲dm Intan @ klik link di bio @intanshueofficial ❤️❤️❤️ #teamstarsANAS #teamintanshue #anasism #anasismstokis #anasismputrajaya #anasismcyberjaya #anasismbangi #anasismkajang #anasismserikembangan #anasismbsp #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agendiperlukan #mascara #anasismmascara #supervolumemascara #volumemascara #mascaramesrawuduk #wudhufriendlymascara #waterproofmascara #lengtheningmascara #liquideyeliner #anasismeyeliner #anaseyeliner #peneyeliner #waterproofeyeliner


0💬Normal

Eh, nothing special but it’s something 🤷🏻‍♀️ Products - Eyeshadow ~ Norvina - Anastasia Beverly Hills 15H Happy Hour - Morphe 15B Brunch Babe - Morphe Eyebrows ~ “Tots” from 15B Brunch Babe - Morphe Eyeliner ~ Long lasting liquid eyeliner pen - Profusion Mascara ~ Better Than Sex - Too Faced (top lashes) Super Drama Queen - VIC Cosmetics (bottom lashes) Highlight ~ “Dreamer” from Norvina - Anastasia Beverly Hills #makeup #brows #highlight #eyeshadow #mascara #eyeliner #liquideyeliner #eyelinerpen #greeneyes #anastasiabeverlyhills #norvina #norvinapalette #morphe #15bbrunchbabe #15bbrunchbabepalette #15hhappyhour #15hhappyhourpalette #profusion #longlastingliquideyelinerpen #toofaced #betterthansex #betterthansexmascara #viccosmetics #superdramaqueen #superdramaqueenmascara #like #follow #f4f #followback #eyelook


1💬Normal

Look at all the colors in this palette! 😍 Thanks to @yesohyas I almost have more makeup than I know what to do with, but thankfully you can never have too much makeup! Did you see how much I saved this month?? 😁 It's easy to join at bit.ly/YesOY and you can save an additional 10% off your first month with my code YOY


2💬Normal

#Repost @rebelrougelabs with @get_repost ・・・ UNSEELIE 🖤🖤🖤 Long lasting liquid eyeliner featuring a precision brush that can create thin or thick lines. Dip & Draw. Waterproof formula lasts all day! Paraben Free Gluten Free 🖤🖤🖤 PREORDER NOW 💀 rebelrougelabs.com (Shop link in bio) #rebelrougelabs #unseelie #liquideyeliner


5💬Normal

No raccoons allowed, only us cats *MeOW! @arielletienne wearing NO LIE CAT EYE PEN EYELINER - easy to use, high performance using Korean makeup technology and always cruelty-free! #noliecateyepeneyeliner #elizabethmott⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #elizabethmott #noliecateyepeneyeliner #eyeliner #noliecateye #besteyeliner #liquideyeliner #cateye #🐱 #makeuplover #makeupjunkie #makeup #slay #onfleek #bestwingedliner #makeupvibes #mua #makeupartists #beauty #instamakeup #wakeupmakeup #glowup #urbeautiful #beautiful #makeupdeals #wingedliner #girlsnightout #sultry #besteyeliner


1💬Normal

Saia da cama todos os dias com a certeza de que você será a sua melhor versão.


24💬Normal

@pxlook_cosmetics liquid eyeliner I love this eyeliner. It stays on all day! It's one of my go2 liners. A must try product!!! And it's waterproof!!!!!!! _____ Go check out my makeup page @megup86 to see looks over done with this product. _____ #pxlook #proluxcosmetics #mua #mue #eyeliner #liquideyeliner #wingliner #ifwingscouldkill #makeup #eyemakeup #losangeles #makeupartist #musttry #goto


0💬Normal

⭐ Good morning everyone ⭐❤️ Very true.  Me yesterday 👇 #liquideyeliner, #precise, #wingedeyeliner, #late, #funny, #love, #realbeauty, #realreviews, #realmakeupproblems.


0💬Normal

IDRAET EN MLS DERMOESTETICA Liquid Eyeliner Precision waterproof Su punta fina y alargada permite realizar un trazo de precisión, líneas fluidas y definidas modulando el grosor. #Idraet #ProMakeUp #LiquidEyeliner #Waterproof #Black #Eyes #delineador


0💬Normal

Today's a more natural kinda day @eyeko #liquideyeliner @tartecosmetics #basetapeprimer @jellypongpong_ #lipoil all from my @ipsy #glambag use my #ipsyreferral to get your bag ! It's sooo worth it! https://www.ipsy.com/new?cid=ppage_ref_v1&sid=link&refer=16bc6r


1💬Normal

Loving this Spring / Easter makeup look I came up with today :) I will be posting a video on how to achieve this look tomorrow. Just in time for Easter 🌷🌸🐰🐣


1💬Normal

A long-lasting liquid liner that comes with a fine tip to allow for precise application. Perfect for creating a defined eye or a bold🖤, dramatic look. . . . . #motives #motivescosmetics #makeup #mua #makeuplove #makeupartist #naturalmakeup #beauty #worldmakeupartist #makeupadict #makeupobsessed #eyeliner #liquideyeliner #drawoutsidethelines


4💬Normal

Sometimes I want to die✨I’m not suicidal ✨ ⭐️ My symptoms are invisible {I am not}, I pass as normal even when my body is screaming. ⭐️ Everyday is a battle to get out of bed; I have to convince myself that the pain, fatigue & other symptoms are worth the fight of an ordinary day ⭐️ when the symptoms get unmanageable, it’s not because I am not on top of my health, it’s because chronic conditions are torture - they flare when they want to. {despite best & incredible efforts} ⭐️ I win every day I survive through what some consider ✨unimaginable✨. I consider each heart beat as a sign my fight is not over. ⭐️ I am one of millions that carry a physical burden with me every where I go, I have to be diligent and organized with medication, natural remedies, and plans. {I work hard to be this fabulous} ⭐️ My positive outlook doesn’t stop the damaged cells and organs from wearing me down; I don’t lack positivity, I hold deep knowledge and awareness of true balance in the wake of uncontrollable physical & emotional pain. ⭐️ My soul, my heart, and my mind get tired of the extra job of being sick. It doesn’t stop because YOU don’t see it ⭐️ wanting the pain & symptoms to stop is normal; but when we aren’t okay, that plea for help comes off as desperation & the panic of others can do more harm. ⭐️ Thus, we share less and isolate more. ⭐️ I have to remind myself it is brave to fight through a war that has no end. A war that is judged, ripped apart & forgotten by anyone who isn’t with me in the fight. ⭐️ my {superpower} is survival in the wake of impossible pain & my {strength} is the courage to keep fighting when there no end in sight. #makeupismywig The Look: @doseofcolors #friendcationpalette ; @maccosmetics #yashlipstick #machighlighter ; @tartecosmetics #shapetapeconcealer #liquideyeliner ; @benefitcosmetics #preciselymybrowpencil ; @toofaced #bornthiswaypowder #endometriosis #endometriosisawareness #chronicpain #chronicillness #chronicillness #chronic #youdontlooksick #adenomyosis #adenomyosisawareness #internalcystitis #sickperson #gastroparesis #nausea #vomiting #reality #expectationvsreality #bravery #thisiswhatsicklecelllookslike #endothesilence


10💬Normal

Decided to #spoil ♥️myself with a #elfcosmetics haul, had to get the new #paletes, new hydrating toner, stock up on #primers, #falselashes and my favourite #matte lipstick 💄 “modern metals. • • •What or how do you spoil yourself? • • • • @elfcosmetics #playbeautifully #makeuphaul #jeffreestar #jeffreestarapproved #makeuppalette #selfcare #makeupartist #lovelove #theraputic #oppositesattract #flirtatious #liquideyeliner #instadaily #instapic #happyhaul


0💬Normal

The weather is nice and I have a day off, so its a perfect time to go for a walk #makeup #glasses #greeneyes #liquideyeliner #nyxbutterglos #selfie


1💬Normal

𝐼'𝓁𝓁 𝒷𝑒 𝓎𝑜𝓊𝓇 𝓈𝓊𝑔𝒶𝓇 𝒾𝓃 𝓉𝒽𝑒 𝓂𝑜𝓇𝓃𝒾𝓃𝑔 & 𝓉𝒽𝑒 𝓈𝓌𝑒𝑒𝓉 𝓈𝓉𝓊𝒻𝒻 𝓎𝑜𝓊 𝓃𝑒𝑒𝒹 𝒶𝓉 𝓃𝒾𝑔𝒽𝓉💕 @morphebrushes #35BPalette @nyxcosmetics #GlitterBrillants @nyxcosmetics white #LiquidEyeliner @anastasiabeverlyhills #DipBrowPomade in “Ebony” @homegirlzbeautyshop lashes in “Daddy” @deysidanger X @morphebrushes #HighLightPalette @wetnwildbeauty #PhotoFocusFoundation in “Golden Biege” @frankierosecosmetics #PowderFoundation in “Olive” @italiadeluxemakeup #UltraFineLipLiner in “Burgundy” #MorpheBrushes #anastasiabeverlyhills #NYXCosmetics #WetNWild #FrankieRoseCosmetics #ItaliaDeluxe #HomeGirlzBeautyShop


6💬Normal

I finally have an eyeliner that doesn’t bleed or budge. Allergy season is upon us and I don’t need raccoon eyes in my life. #eyeliner #liquideyeliner #pencileyeliner #eyemakeup #wingedliner #linerthatlasts #makeupadict #makeuplover #eyelinereveryday


0💬Normal

WOW pretty much sums it up. #4dlashes #4dfibermascara


3💬Normal

TGIF! 🙌 hey babes 🤗 _____________ This is my third entry for the @benefitcosmetics #benefitbrowsearch #benefitbrows _____ Straight 💥 ______________________ For more follow @dee.jazmerexo 😘 DEETS ⬇️ ____________ Brows | @benefitcosmetics kabrow 6 Foundation | @wetnwildbeauty photo focus Concealer | @tartecosmetics shapetape in medium Bronzer | @wetnwildbeauty photo focus concealer in dark cocoa 🙌 Highlight | @colouredraine Shadow in dream✨✨ Eyes | @colouredraine Beauty rust palette 🥰 Lips | brown liner @wetnwildbeauty liquid catsuit high shine lipstick in send nudes & caught you bare naked 😘 #anastasiabeverlyhills #norvina #highlight #katvond #morphe #glitter #wetnwildbeauty #colouredraine #wetnwild #nyc #liquideyeliner #loreal #beauty #beautiful #makeup #makeuptutorial #makeupvideos #makeupparty #makeupoftheday #makeupaddict #makeupartist #mua #makeupartistsworldwide #huddabeauty #fentybeauty #undiscovered_muas #underratedmuas


17💬Normal

Yay or Nah? Would you wear this look? Let me know in the comments 😍 ————————————————————————— Follow @ashleyhawmakeup for more Pictorials, Looks, & IG Story Tutorials 🥰 ————————————————————————— @hudabeauty The New Nude Palette (Tickle, Spanked, Love Bite, Fantasy, Infatuated) @hudabeauty Scarlett Lashes + HB Lash Glue @hudabeauty Overachiever Concealer in Marshmellow @hudabeauty Faux Filter Foundation in Milkshake @hudabeautyshop Build & Blend. Smoke & Smudge. Fender Blender <- Brushes Used @itcosmetics Superhero Mascara @benefitcanada Kabrow in 06 + 3D Brow Tones @bobbibrown Liquid Liner ———————————————————————— #hudabeauty #shophudabeauty #hudabeautynewnude #hudabeautyoverachiever #hudabeautylashes #hudabeautyfauxfilter #hoodedeyes #makeupswatches #hudabeautybrushes #nudemakeup #monakattan #nude #dollhousedubai #pinkeyeshadow #liquideyeliner #sephoracanada #itcosmetics #bobbibrown #makeupofinstagram #makeupaddiction #slave2beauty


54💬Normal

Congratulations to @meccamilton 🙌🏽🙌🏽 this bride 👰 getting married today!!! 👏🏽👏🏽👏🏽.... I AM SOOOOO HAPPY FOR YOU!! IT WAS AN HONOR TO DO YOUR MAKEUP & HAIR FOR YOUR SPECIAL DAY!! Love you pudd!! Aka Mrs.Cash 😘😍 *******THERE’S NO FILTER USED ON THESE PICTURES*******Products used: Eyebrows- @benefitcosmetics #goofproofbrowpencil / @lagirlcosmetics #concealer #purebeige /Eyeshadows: @anastasiabeverlyhills #sultrypalette @nyxcosmetics #shimmer /eyeliner @itcosmetics #liquideyelinerpen #liquideyeliner /Eyelashes by @dainty_cosmetics #cairo / mascara @maybelline /Foundation @lancomeofficial #teintidole /setting powder @lauramercier /contour @nyxcosmetics #nyxcontourpalette /lips @maccosmetics #corklipliner #lipstick #creamcicle /setting spray @urbandecaycosmetics /Makeup Brushes @sigmabeauty & @morphebrushes #bridalmakeup #bridalmakeuplook ##weddingdaymakeup #weddingday💍 #softbridalmakeup


7💬Normal

I love adding a bright accent to my eye makeup with white liner. ⁣ ⁣ As I work on replacing all my beauty products with more natural, #lesstoxic alternatives, I’ve tried a few new white eyeliner pencils. Right now, I really like this white pencil from @zuzuluxe ⁣ ⁣ 💻⬆️ Link in bio for the blog post detailing why I like this eyeliner! 👁👁


2💬Normal

Alhamdulillah selamat mendarat SINGLE PRESSED EYESHADOW from ANAS Cosmetics 🥰🥰. Esok kami bagi yerr 😁😁. Tq beli dengan kami 😘😘. Okehh untuk next trip sapa nak order boleh mai habaq kaihh nahh. Last call hari AHAD (21/4/2019) okehh 😊. Order cepat, insyallah sampai pun cepat 😊. COD ikut kawasan 😊. #TeamIntanShue #anascosmetics #ailyqairy #ailyqairyofficial #anaspenang #singleeyeshadow #eyeshadowanas #anasutara #lipstickliquid #lipmatte #mattelipstick #anaslipstick #lipsmatteanas #anascometicspenang #anascosmeticsutara #anaseyeliner #liquideyeliner #mascara #anasmascara #anaseyeshadow #eyeshadowmurah #singleeyeshadow #matteeyeshadow #eyeshadowmesrawuduk #eyeshadowanas #eyeshadowmesrawuduk #eyeshadowmatte #makeuptravel #makeupmesrawudhuk


0💬Normal

@luucybee got bitches out here clearing out @walgreens for all their @wetnwildbeauty stock!! #bringingitback #cherrypicking #wetnwild #liquideyeliner that @maccosmetics eyelash curler don’t fuck around either 🙌🏼#maceyelashcurler #sephorasnowglowpallete


6💬Normal

Whats cat day at work without some cat ears and a cat eye with our amazing liquid liner? . . . #offrodbeauty #pffamilymedicine #cateyeliner #liquideyeliner #momlife


1💬Normal

Next Page
Bedava Sakarya escort modellerimiz Sakarya escort oluyor.