#hotd

Did you know our apprentice @xxhairbyemilyxx is moving from apprentice to level 1 stylist? Her prices will still be cheaper than our other stylists + she is filling up fast! Make sure you get on her books now! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ . #westoaksalon #columbushair #614hair #asseenincolumbus #canalwinchester #unitefamily #columbushairstylist #hotd #instahair #columbus #unitehair #redken #framar #olaplex #balayage #hairpainting #smudgeroot


0💬Normal

Swipe to see this beautiful transformation 😍 Amazing work by both @tmelong and @glam.by.laura


1💬Normal

Shiny, healthy hair. Nothing better then that fresh out of the salon feeling. You feel like you are on top of the world. Raise your hand if you ever secretly wished your hairdresser lived with you and could keep your hair super profesh looking everyday!🙋🏻 ⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ columbushairstylist #614hair #614style #columbushairstylist #columbushairstylist #healthyhairtips #asseenincolumbus #modernhair #trendyhair #614hairstylist #salonlofts #loftstyle #socialloftie #behindthechair #hairinspo #hairgoals #hotd #stylistssupportingstylists #beautylaunchpad #tiffanyleighhairdesign #hairinspo #instagood #instablogger #columbusblogger #columbusohio #instastyle #hairblogger #healthyhairjourney #healthyhairgrowth #healthyhairfirst #healthyhairstylis


0💬Normal

Dreamy ☁️💫 Beautiful work by @honeyhousehair


1💬Normal

@fabhairbyjosh is the artist... @pulpriothair is the paint


1💬Normal

✨🔮🏈@makeupbyamelia_jane absolutely smashing the glitter braids ready for @bournemouth7s this weekend!✨🔮🏈 Want glitter hair like this? Pop into store to see our selection of glitters!! ✨🌈✨🌈✨🌈✨ #glitterbabes #glitterhair #bournemouth7s


1💬Normal

I want you to show me how you use your CityGRL items!!! #commentbelow #citygrlhaircare #showmewhatyagot #commentall #commentplease #hairstyles #hotd #hairstyle


0💬Normal

💦✨: Be a GLOSS BOSS! Emmy Award-winning celebrity hairstylist @kiyahwright1 talks with @instylemagazine on how to achieve strands that radiate crystal clear shine this season. 💎🌟💁🏾‍♀️ • Thx @carolineshannonkarasik 💕😘


1💬Normal

Hai Queenita! alhamdulillah terima kasih atas antusiasnya untuk koleksi special kolaborasi #QonitaXShella premium scarf #RomanticOstrich ini! ✨ Premium scarf ini memang multifungsi banget queenita! kamu bisa pakai mulai dari daily, dan bisa juga dipadukan untuk baju dress seperti yang dipakai kak qonita dan kak shella dalam balutan dress koleksi #GarisanbyQonitagholib ini ! ✨ gimana, cantik banget kan ? 🤗 bisa jadi inspirasi outfit lebaran queenita nih! . Our designer @qonitagholib_ in Gendhis Dress. @shellaalaztha in Kinasih Dress , Garisan Raya Series 💕


1💬Normal

@reinaldopared ES transparencia Unión Lealtad y entrega lo mejor del si. Ahora vamos por más. Lo mejor está aquí. De la Biblia aprendimos que no importa que seas santo o pecador siempre te van ha juzgar. El único hombre que garantiza la unión, confiabilidad, seriedad, honestidad y credibilidad de él al pueblo dominicano @reinaldopared el presidente de los que no tienen voz. Cuando eliges ser parte del equipo de @reinaldopared lo haces porque el llamado al triunfo te señalo, no pierdas tiempo y como dice mi amigo @pablosaintss @hazmecoroycambiemos este es nuestro momento @reinaldopared presidente del Congreso para el Palacio activate con @reinaldopared lo mejor esta aquí 🤗🤗🤗🤗🤗🤗 #lomejorllego #ahoravamospormas #soyreinaldista #fit #fitness #fitnessmotivation #fitnessmodel #fitfam #fitnessaddict #fitnesslife #hotd #model #moda #fitnessbody #fitnessmom #fitnessgear #fitgirlsguide #mk #agenciamodelos #modelosmasculinos #follow #followforfollowback #followers #pot #vidafit #strong #foto #blackmodel #modelfit  _JURAP_ JUVENTUD REINALDISTA @ingridmendozap @idacrd @aristipovidal @mirabalantoniopena @abellcordero @flerida5 @armandogarciap @lmargaritapb @educacionrdo @elsenadodigital @justinogomezh @victorguerrero2609 Nuestro trabajo primordial es hacer entender al pueblo dominicano que lo bueno siempre y cuando no afecte los intereses del Estado no se cambia @reinaldopared está enfocado en trabajar por el continuo desarrollo de nuestro país, honor ha quien honor merece. @reinaldopared nuestro presidente 2020-2024 Con la ayuda de esos dominicano luchadores. Yo soy Reinaldista


1💬Normal

❤️❤️ A leader takes people where they want to go. A great leader takes people where they don’t necessarily want to go, but ought to be.🌞💯🌈👍🏻 ........................................................................................................................................................................................................................................................#haircolor #hairlife #hairjourney #hairpainting #scenehair #hairshop #hairtrends #hairup #hotd #menswithclass #menssuitstyle #mensstreetstyle #mensagem #menswears #mensfashionpost #menslaw #menshaircuts #mensstyleguide #menshairworld #mensfashionstyle #mensfashiontips


0💬Normal

🤗


3💬Normal

❤️❤️ It’s not about money or connections — it’s the willingness to outwork and outlearn everyone.🌈👍🏻💯🌞 ........................................................................................................................................................................................................................................................#haircolor #mylook #handsome #usa #happy #family #groom #haircolor #hairdye #trend #instalove #girlfriend #hotd #gray #violet #bestoftheday #hairstyle #instahair #fashionart #bf #hairtutorial


0💬Normal

Glowing and growing 🦋💫


1💬Normal

@reinaldopared ES transparencia Unión Lealtad y entrega lo mejor del si. Ahora vamos por más. Lo mejor está aquí. De la Biblia aprendimos que no importa que seas santo o pecador siempre te van ha juzgar. El único hombre que garantiza la unión, confiabilidad, seriedad, honestidad y credibilidad de él al pueblo dominicano @reinaldopared el presidente de los que no tienen voz. Cuando eliges ser parte del equipo de @reinaldopared lo haces porque el llamado al triunfo te señalo, no pierdas tiempo y como dice mi amigo @pablosaintss @hazmecoroycambiemos este es nuestro momento @reinaldopared presidente del Congreso para el Palacio activate con @reinaldopared lo mejor esta aquí 🤗🤗🤗🤗🤗🤗 #lomejorllego #ahoravamospormas #soyreinaldista #fit #fitness #fitnessmotivation #fitnessmodel #fitfam #fitnessaddict #fitnesslife #hotd #model #moda #fitnessbody #fitnessmom #fitnessgear #fitgirlsguide #mk #agenciamodelos #modelosmasculinos #follow #followforfollowback #followers #pot #vidafit #strong #foto #blackmodel #modelfit  _JURAP_ JUVENTUD REINALDISTA @ingridmendozap @idacrd @aristipovidal @mirabalantoniopena @abellcordero @flerida5 @armandogarciap @lmargaritapb @educacionrdo @elsenadodigital @justinogomezh @victorguerrero2609 Nuestro trabajo primordial es hacer entender al pueblo dominicano que lo bueno siempre y cuando no afecte los intereses del Estado no se cambia @reinaldopared está enfocado en trabajar por el continuo desarrollo de nuestro país, honor ha quien honor merece. @reinaldopared nuestro presidente 2020-2024 Con la ayuda de esos dominicano luchadores. Yo soy Reinaldista


1💬Normal

تابعونا @hijabi_for_girls إذا ظهرت لكِ هذه الصورة ف انتِ من المتميزات في صفحتنا 🌸 اثبتي حضوركِ ب زر لايك لتتوصلي دائما بالجديد 😍🌸 . . #thehijabstyle #jualhijab #hijabistyle #moda #hijabers #hidjabootd #hijabfashion #hidjabindonesia #hidjabstore #hijabdaily #hijaboftheday #hijabstyle #fashion #fashionhijabis #hijabmodesty #modestclothing #instamoda #hijab #hijablife #modesty #hijabilookbook #muslimah #hijabmuslim #hotd #hijabcandy #hijabswag #hijabspiration #hijablove #fashionmodesty


0💬Normal

- Selamat Berbuka Puasa from us at HalalDotMy Desk! 💛💚💙💜* Ramadhan Kareem! * Talk to us: . ☎ hotline : +6011.6940.1014 . 📧email : Hello@Halaldotmy.com .. . - In HalalDotMy, Our upcoming features includes:. . ✅ Halal Certified Products. . ✅ Cross Border Shop & Ship ✅ Browse, Check Out and Pay ✅ 24/7 Customer Service Team . Discover endless opportunities you can't find anywhere else. - - Connecting Everyone, Everywhere! www.halaldotmy.com - . ✅ Instagram: Halaldotmy . ✅ Facebook: halaldotmy ✅ LinkedIn: Halaldotmy ✅ Twitter: Halaldotmy #HalalDotMy #SalaamPay #HalTravel #HalMarket #HalMakan #onlineportal #esquire #somuchmore #businessmogul #johns #gentlemanslaw #achievement #suave #dignity #bullseye #hotd #potd


0💬Normal

Achieve natural depth, healthy shine AND pure, balanced colour with every shade of our new #KolestonPerfect ❤️ we are in love with our Vibrant Reds collection 😍 #AskForWella . . . . . . #WellaLove #WellaHair #WellaColor #WellaEducation #wella #hairinspiration #haircolor #hairpainting #hairlove #hairtalk #hairtrends #hotd #hairoftheday #instahair #hairstylist #hairdresser #hairtransformation #auburnhair #redhair #copperhair #gingerhair


0💬Normal

Chop✂️ chop ✂️chop!✂️ C’est le printemps! On a envie de changement, de renouveau! 🌷Venez rencontrer nos experts afin de bien vous faire conseiller! Coupe par @didierbichon ! . . . . . #hair #hotd #hairstylist #salonmontreal #montreal #hairsalon #plateaumontroyal #longhair #hairstyle #haircut #fashionista #highlights #spring #kerastase #renefurterer #blond #blondgirl #montrealhairstylist #mileend #beachwaves #bestofbalayage #schwarzkopfcan #schwarzkopf #schwarzkopfprofessional #ombrehair #beforeandafter


0💬Normal

Essential guide to expensive looking blonde hair. 💁🏼‍♀️ 1. Always opt for Olaplex every time you have a colour service to keep damage at bay. 2. Blow-dry your hair with ColorWow Dreamcoat for maximum shine. 3. Be guided by you stylist for the perfect toner and use silver shampoo once a week alongside a deep conditioning mask. 💕Expensive looking hair is healthy hair💕 *Top tip! You don't need to spend £400 in a top London salon on your foils, just pop to your nearest Reflections! . . . . #reflectionsclifton #reflectionshairgb #reflectionshairsalon #bristolhairsalon #bristolhairdressing #bristolhairdresser #bristol #clifton #hairoftheday #hotd #pictureoftheday #potd #wella #wellasalon #wellahair #olaplex #olaplexsalon #stylistdoitbetter #modernsalon #behindthechair #blondebombshell #blondehair #highlights #bleachandtone


0💬Normal

@reinaldopared ES transparencia Unión Lealtad y entrega lo mejor del si. Ahora vamos por más. Lo mejor está aquí. De la Biblia aprendimos que no importa que seas santo o pecador siempre te van ha juzgar. El único hombre que garantiza la unión, confiabilidad, seriedad, honestidad y credibilidad de él al pueblo dominicano @reinaldopared el presidente de los que no tienen voz. Cuando eliges ser parte del equipo de @reinaldopared lo haces porque el llamado al triunfo te señalo, no pierdas tiempo y como dice mi amigo @pablosaintss @hazmecoroycambiemos este es nuestro momento @reinaldopared presidente del Congreso para el Palacio activate con @reinaldopared lo mejor esta aquí 🤗🤗🤗🤗🤗🤗 #lomejorllego #ahoravamospormas #soyreinaldista #fit #fitness #fitnessmotivation #fitnessmodel #fitfam #fitnessaddict #fitnesslife #hotd #model #moda #fitnessbody #fitnessmom #fitnessgear #fitgirlsguide #mk #agenciamodelos #modelosmasculinos #follow #followforfollowback #followers #pot #vidafit #strong #foto #blackmodel #modelfit  _JURAP_ JUVENTUD REINALDISTA @ingridmendozap @idacrd @aristipovidal @mirabalantoniopena @abellcordero @flerida5 @armandogarciap @lmargaritapb @educacionrdo @elsenadodigital @justinogomezh @victorguerrero2609 Nuestro trabajo primordial es hacer entender al pueblo dominicano que lo bueno siempre y cuando no afecte los intereses del Estado no se cambia @reinaldopared está enfocado en trabajar por el continuo desarrollo de nuestro país, honor ha quien honor merece. @reinaldopared nuestro presidente 2020-2024 Con la ayuda de esos dominicano luchadores. Yo soy Reinaldista


0💬Normal

🎀 ( Yes 👍) or (No 👎) ??🎀 Write your comment 💭✏ Tag your friends!! 👥 . . . Follow us for more beautiful outfits ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ @hijabi_insta 😍💖 @hijabi_insta 😍💖 . . . #thehijabstyle #jualhijab #hijabistyle #moda #hijabers #hidjabootd #hijabfashion #hidjabindonesia #hidjabstore #hijabdaily #hijaboftheday #hijabstyle #fashion #fashionhijabis #hijabmodesty #modestclothing #instamoda #hijab #hijablife #modesty #hijabilookbook #muslimah #hijabmuslim #hotd #hijabcandy #hijabswag #hijabspiration #hijablove #fashionmodesty


0💬Normal

Our gorgeous Francesca Co-ord is now available or order online! Tap to shop!


1💬Normal

🎀 (⬅️ Left ) or (Right ➡️) ??🎀 Write your comment 💭✏ Tag your friends!! 👥 . . . Follow us for more beautiful outfits ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ @hijab_modstyle 😍💖 @hijab_modstyle 😍💖 . . . #thehijabstyle #jualhijab #hijabistyle #moda #hijabers #hidjabootd #hijabfashion #hidjabindonesia #hidjabstore #hijabdaily #hijaboftheday #hijabstyle #fashion #fashionhijabis #hijabmodesty #modestclothing #instamoda #hijab #hijablife #modesty #hijabilookbook #muslimah #hijabmuslim #hotd #hijabcandy #hijabswag #hijabspiration #hijablove #fashionmodesty


2💬Normal

@reinaldopared ES transparencia Unión Lealtad y entrega lo mejor del si. Ahora vamos por más. Lo mejor está aquí. De la Biblia aprendimos que no importa que seas santo o pecador siempre te van ha juzgar. El único hombre que garantiza la unión, confiabilidad, seriedad, honestidad y credibilidad de él al pueblo dominicano @reinaldopared el presidente de los que no tienen voz. Cuando eliges ser parte del equipo de @reinaldopared lo haces porque el llamado al triunfo te señalo, no pierdas tiempo y como dice mi amigo @pablosaintss @hazmecoroycambiemos este es nuestro momento @reinaldopared presidente del Congreso para el Palacio activate con @reinaldopared lo mejor esta aquí 🤗🤗🤗🤗🤗🤗 #lomejorllego #ahoravamospormas #soyreinaldista #fit #fitness #fitnessmotivation #fitnessmodel #fitfam #fitnessaddict #fitnesslife #hotd #model #moda #fitnessbody #fitnessmom #fitnessgear #fitgirlsguide #mk #agenciamodelos #modelosmasculinos #follow #followforfollowback #followers #pot #vidafit #strong #foto #blackmodel #modelfit  _JURAP_ JUVENTUD REINALDISTA @ingridmendozap @idacrd @aristipovidal @mirabalantoniopena @abellcordero @flerida5 @armandogarciap @lmargaritapb @educacionrdo @elsenadodigital @justinogomezh @victorguerrero2609 Nuestro trabajo primordial es hacer entender al pueblo dominicano que lo bueno siempre y cuando no afecte los intereses del Estado no se cambia @reinaldopared está enfocado en trabajar por el continuo desarrollo de nuestro país, honor ha quien honor merece. @reinaldopared nuestro presidente 2020-2024 Con la ayuda de esos dominicano luchadores. Yo soy Reinaldista


1💬Normal

Bringing hair back to life on the daily ✨ Colour, cut and styled by Creative @missleonieb


1💬Normal

What is your favourite place to chill? 🎉💥🤗@marinabeachclub #place #chill #marinabeach #sun #party #cocktail #holidays #marinabeachclub


3💬Normal

Beauty 💙💜 Hair by team SHINKA #sydney #sydneyhairsalon #thegaleries #shinkathegaleries #balayage #balayagist #blondebalayage #blondehair #fullheadfoils #halfheadfoils #babyhighlights #longhair #blonde #goldwellaus #snaplex #olaplex #bondpro #goldwellcolorance #beachwaveshair #hotd #グラデーションカラー #シドニーサロン#シドニーワーホリ#外国人風 #外国人風カラー #海外美容師 #シドニー#ハイライト#ブリーチ#ロング#ロングヘア


0💬Normal

Just 3 of us 👪 When 4 ? 😆😜 . . . . . #foto #lfl #happyfamily #familygoals #happylife #happywife #happymom #hijab #hotd #arkanarafardhanalfatih


0💬Normal

- Selamat Berbuka Puasa from us at HalalDotMy Desk! 💛💚💙💜* Ramadhan Kareem! * Talk to us: . ☎ hotline : +6011.6940.1014 . 📧email : Hello@Halaldotmy.com .. . - In HalalDotMy, Our upcoming features includes:. . ✅ Halal Certified Products. . ✅ Cross Border Shop & Ship ✅ Browse, Check Out and Pay ✅ 24/7 Customer Service Team . Discover endless opportunities you can't find anywhere else. - - Connecting Everyone, Everywhere! www.halaldotmy.com - . ✅ Instagram: Halaldotmy . ✅ Facebook: halaldotmy ✅ LinkedIn: Halaldotmy ✅ Twitter: Halaldotmy #HalalDotMy #SalaamPay #HalTravel #HalMarket #HalMakan #onlineportal #esquire #somuchmore #businessmogul #johns #gentlemanslaw #achievement #suave #dignity #bullseye #hotd #potd #halal


0💬Normal

Udah punya pashmina kece buat lebaran belooom? Yuk beli aja di @minisomybutik Banyak bgt warna pashmina polos bahan diamond buat nambah koleksi outfit di hari lebaranmu. Ada jg manset polos yg nyaman bgt bahannya seperti yg aku pake ituu.. Yuk intip2 hijab fashion nya @minisomybutik @minisomybutik . . . #hijabfashion #ootdhijabindonesia #hijabstreet #pashminadiamond #pashminapolos


3💬Normal

“Egypt had always been on my bucket list. An ancient civilization with so many beautiful sites and artifacts to explore. But I didn’t think that I would get to visit it so soon. This past September my cousin invited us to attend his wedding in Egypt. I immediately booked the flight and convinced a friend to come with! We visited the busy streets of Cairo, rode camels past the Pyramids of Giza and the Sphinx, went parasailing in Hurghada, explored Temples in Luxor and made friends in Sharm El Sheikh! From the chaos that is Khan El Khalil to the clear blue waters in Hurghada we made sure to enjoy every minute. But as a Sudanese Muslim who has been raised in Canada I find that I enjoy visiting the mosques in Muslim countries the most. From the breath taking architecture to the sound of the Athan. I find that these things bring me peace and that is exactly what I felt in the moment captured above at the Mosque of Muhammad Ali Pasha where we listened to Friday prayers 🕌✨” @travelling_hijabi #thetravelinghijabi . . . . . #hijab #hijabi #hotd #hijabfashion #hijablookbook #hijabmodesty #modestfashion #fashion #thehijabstyle #hijabstyle #fashionhijabis #hijabistyle #hijabspiration #hijabdaily #hijablifestyle #hijabdailywear #hijablover #hijabswag #muslimah #islam #modesty #muslimblogger #bloggerstyle #blog #travelblogger #travel #traveldiaries #egypt #cairo


5💬Normal

🍦V A N I L L A W H I P 🍦➡️SWIPE FOR THE BEFORE! This gal needed a real brighten up and too get rid of those roots ! 🙏🏼and VIOLA ! A bright fresh blonde 🤤🌟🙌🏽 Colour @wellahairuk @wellahair Styled with @cloudninec9 🌴🌟 Let me know what you think?!💭... - - - @hairhour @citiesbesthairartists @cloudnine9 @maneinterest @wickeddopehair @imallaboutdahair @olaplex @maneaddicts @saloncentric @hairpainters @hairsquad @hairdesserts @trendsetterhair @prohairmag @hairdressersconnectonline @undiscoveredhairstylists @saloncentric @hairbrained_official @gingerlemonhair @longhair.foreveryone @akitoscissors @hairdressinglive @hairdressersjournal @hairhour @manepainters @cloudninec9


1💬Normal

Adorable 💕 Cute? 💞 Tag someone who would love this! 👆🏻 Follow us: @hijabstyle.modern ✨


12💬Normal

Follow 🙏@harami_shayar_69 ==================== ✔️ Best page of Instagram ✌️ ✔️Turn on post notification 🔔 ✔️ Follow+Comments+like 🌹 ✔️Tag your friends 👍 ✔️ Keep supporting ✊ ✔️ comments 👇 _____________ @khamosh_alfaaz_69 @kamina_shayar07 @dangerous_harami3 @beshram_shayar_ #hijab #hijaboftheday #hotd #love #hijabfashion #hijabilookbook #fashion #thehijabstyle #hijabmodesty #modesty #hijabstyle #hijabistyle #fashionhijabis #hijablife #hijabspiration #hijabcandy #hijabdaily #hijablove #hijabswag #modestclothing #fashionmodesty #thehijabstyle


12💬Normal

🔹🔹.. That moment ., when I was walking on a sidewalk of @imagoshoppingmall and I saw these 'random' guys in front of me were taking a #selfie / #wefie and then I just walked past them while covering my face with my phone ., Aha^^ cuz I don't wanna be someone's photobomb ., without knowing that one of them is actually a Malaysian artist @fazleyyaakob ., until I heard some random girls were like ".. Thank you , Dato' Fazley .." and that moment I immediately looking back and OMG~ that's him .. all I think was ".. I have to take a picture with him ..💭" ., cause he's related to my childhood memories actually .. Hehe~ and so here's the picture that I didn't expected that I could meet him after like 15years .. OMG~ nice to meet Chef Dato' @fazleyyaakob .. 😊 . . P/s: .. I couldn't imagine if I ever meet my crush @bastilledan ~ I wouldn't take a picture with him just like this .. 😉 .. but @fazleyyaakob is so down to earth , and talented artist .. he's so friendly and offered to help taking the selfie since he's soo tall .. Hee~ I dunno that he's in town for an event in @promenadehotelsnresort KK actually ., yet he's the one asking ".. do you guys have an event ..?" Aha^^ should've ask him instead .. 😂 Hee~ and no ., he's not the first artist I ever took a picture with (I've taken few before) ., but I think he's the first artist I took a picture and posting on my IG as I remember ., cause I have a stories related to him that I want to share here ~ .[go ➡ read my first comment down below] 📷💕 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ #me #gal #smile #snap #selfie #selca #kkcity #ootd #lotd #motd #eotd #hotd #look #beauty #fashion #DressUp #StrikeAPose #selstagram #BeYouTiful #Bblogger #aesthetic #Namaslay #リズリサ #外人ギャル #ギャル #渋谷109


4💬Normal

🔹🔹".. my smile is beamin' ., my skin is gleamin' ., the way it shine ., I know you've seen it .." 😊🔹🔹〰credited to #ArianaGrande 's lyrics for my temporarily @instagram caption perhaps ~ 😌 📷💕 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ #me #gal #smile #snap #selfie #selca #kkcity #ootd #lotd #motd #eotd #hotd #look #makeup #hairstyle #beauty #fashion #DressUp #StrikeAPose #selstagram #BeYouTiful #Bblogger #aesthetic #Namaslay #リズリサ #外人ギャル #ギャル #渋谷109


0💬Normal

🔹🔹".. Her aura is made of Poetry📖 ., Roses🌹 ., and Yoga💫 ~ " 📷💕 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ #me #gal #smile #snap #selfie #selca #kkcity #ootd #lotd #motd #eotd #hotd #look #makeup #hairstyle #beauty #fashion #DressUp #StrikeAPose #selstagram #BeYouTiful #Bblogger #aesthetic #Namaslay #リズリサ #外人ギャル #ギャル #渋谷109


0💬Normal


1💬Normal

Next Page