#cergas

Good iron pumping session with strong iron brothers @devin_deadliftsanddonuts @miyyo_azlan @hanieffmlon at @savagegears. Awesome gym, great atmosphere. 🏋️🔝💯💯 . Wore #bertongkatkanparuhkalaukepakranap shirt from @BreadwinnersandBedwetters. Visit this page for more awesome apparels and lifting accessories. . . . . #DMSGym #instagram #strong #motivation #strongman #bodybuilding #physique #wellness #health #fitness #powerlifting #lifestyle #strength #training #workout #fit #life #potential #optimum #mental #bahasa #malaysia #fitmalaysia #sihat #cergas #kuat #akasabina


2💬Normal

Kalau badan nak sehat... -kurang kan makan nasi,cukup segenggam nasi.. -kurang kan makanan yang bertepung.. Yang jadi lemak terkumpul adalah tepung.. -berhentilah minun air gas(berkarbonat)atau air manis.. #tipssihat #turunberatbadan #turunlemak #buanglemak #kekalcergas #cergas #cergasberpuasa #nakkurus #jagakesihatan #ibadah #syamsuldebat #bazarpaknil #moodrepublik #vendor


0💬Normal

Alhamdulillah, #jamugojes dan #jamusaddor baru balik dari Karnival Jom Shopping Raya di Politeknik Port Dickson. Alhamdulillah sambutan sangat menggalakkan lagi2 bila customer sendiri dah tahu kebaikan dan follow ig @jamu_hanania ni. So sape yang nak ringan badan dan kekal cergas di bulan ramadhan ni boleh terus whatsapp di link kami. Tq semua customer yang beli😘 #jamu #malaysia #indonesia #brunei #ketat #perapat #keputihan #cergas #sihat #awetmuda #remaja #rahsiasuamisayang #anjal #montok #seksi #manjakani #kacipfatimah #tongkatali


0💬Normal

Doa yang perlu diucapkan apabila bertemu dengan malam Lailatul Qadar . . 'Aisyah radhiallahu 'anha berkata, يَا رَسُولَ اللَّهِ أَرَأَيْتَ إِنْ وَافَقْتُ لَيْلَةَ الْقَدْرِ مَا أَدْعُو . . "Ya Rasulullah, bagaimana menurutmu jika aku berada pada malam Lailatul Qadar, apa yang harus aku ucapkan?" . قَالَ تَقُولِينَ اللَّهُمَّ إِنَّكَ عَفُوٌّ تُحِبُّ الْعَفْوَ فَاعْفُ عَنِّي Baginda menjawab : "Ucapkanlah, Ya Allah, sesungguhkan Engkau Maha Pemaaf, Engkau suka memaafkan, maka maafkanlah aku." . . (HR. Ibnu Majah no. 3850, disahihkan oleh Syeikh al-Albani) Jom baca dan hafal. Semoga dipermudahkan bertemu dengan LAILATUL QADAR. In syaa Allah . . #QRose🌹 #slim #menawan #langsing #kurus #sihat #cergas #cantik #jomkurus #stokiswanted #agentwanted #stokis #ejendiperlukan #kualalumpur #selangor #petalingjaya #subangjaya #damansara #sabah #sarawak #malaysia #supplement #supplementmalaysia #supplements #keluarga #valueformoney #trustedseller #sayajual


0💬Normal

. . Ada hadis yang meriwayatkan Nabi berbuka dengan kurma. Kurma terkenal sebagai makanan berjuta manfaat. Salah satunya sebagai sumber gula yang baik untuk mengembalikan tenaga selepas puasa. . . . . . . #alfatehgold #alfatehjunior #makanansunnah #ramadan2019


2💬Normal

. . Kenapa AFJunior nih digelar sebagai #BukanGulaGulaBiasa? Sebab kandungan dia tak sama langsung macam gula - gula biasa dekat pasaran tu. . Dalam AFJunior terkandung : - Madu - Kismis - Safron - Delima - Gam Arab - Garam Bukit . Ada 3 perisa dalamnya. Strawberry, epal hijau dan grapes. Sebab tu anak SUKA sangat kunyah - kunyah AFJunior nih. Tak perlu nak paksa lagi untuk makan suplimen lepas ni dan rasa sendiri khasiatnya ❤️ #MakinKunyahMakinGenius


2💬Normal

. FEEDBACK DARI KAK MAS . Umur saya 51.. Dah mula sakit² badan dan lutut.. Sampai tahap solat pun dah guna kerusi.. Tapi sejak saya mengambil NU PREP dah sebulan lebih ni ALHAMDULILLAH dah boleh solat macam biasa dah Syukur sangat² . . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . [ Nu Prep Wanita ] . ☀️ Harga sebotol RM80 + ( postage RM7/SM @ RM10/SS ) . ☀️ Pakej Jimat Combo 2 Botol RM150 ( FREE postage ) . . - NOTA - Keberkesanan nu prep pada setiap individu adalah berbeza. Maklumbalas positif pengguna yg dipapar disini adalah salah satu contoh yg telah kami terima . #nuprep #biotropic #kesihatan #kecerdasan #lelaki #perempuan #naksihat #tongkatali #tongkataliwanita #produkluluskkm #nuprepwanita #nupreplelaki #tenaga #kencingmanis #darahtinggi #sakitsendi #sihat #cergas #lesu #stress #tenaga #libido #cahayamata #batin #tenagabatin #lutut #kaki #solat


1💬Normal

. FEEDBACK DARI KAK ZANA . Ni Kak Zana ni.. Akak nk bgtau akak dh mkn habis sebotol nuprep dan ni masuk botol ke-2.. Alhamdulillah syukur pd Allah masalah akak sakit lutut dh berkurangan.. Naik tangga turun tangga dh x sakit dh dan yg penting bdn akak dh x letih lesu & ngantuk.. Alhamdulillah skrg akak jaga anak akak dlm pantang.. Takde rasa penat ngantuk pagi².. Terima kasih pd Allah dan pd (lupa nama hehehe) yea dgn nu prep akak rasa dh ringan takde malas² lg.. In Shaa Allah akak nk order lg.. Akak rasa syukur sgt².. Sebenarnya Akak dh lama ikuti psl nu prep ni rasa nk order tu was² sbb skrg dh byk kan suppliment kt pasaran.. Tp akak rasa konfiden lak nk cuma nu prep ni Tu yg akak order tu.. Alhamdulillah dh nampak hasilnya.. . Alhamdulillah.. panjang cerita Kak Zana dan excited sangat beliau bercerita pada staff kami . Syukur tak ada apa yg kami lebih gembira bila dapat dengar cerita macam ni.. . Apapun kami ingin maklumkan bahawa nuprep ni supplement bukan rawatan khusus utk lutut terutama pada masalah kurang atau kering cecair lutut memang tak dapat dibantu . Nuprep lebih kepada yg berkaitan bengkak tak kuat dan saraf in shaa Allah sesuai . Keberkesanan bergantung kepada keadaan diri masing² yea . SEMOGA DENGAN AMALAN NUPREP KESIHATAN AKAK² LEBIH BAIK CERGAS DAN BERTENAGA IN SHA ALLAH DENGAN IZINNYA . #nuprep #biotropic #kesihatan #kecerdasan #lelaki #perempuan #naksihat #tongkatali #tongkataliwanita #produkluluskkm #nuprepwanita #nupreplelaki #tenaga #kencingmanis #darahtinggi #sakitsendi #sihat #cergas #lesu #stress #tenaga #libido #cahayamata #batin #tenagabatin #lutut #kaki


0💬Normal

Alhamdulillah... QRose🌹 memang terbaikkk ❤❤❤ Badan pun x letih bila amalkan homeopathy QRose🌹 . . Jangan tengok jerr... jom jadi pengguna QRose🌹😊 . #QRose🌹 #slim #menawan #langsing #kurus #sihat #cergas #cantik #jomkurus #stokiswanted #agentwanted #stokis #ejendiperlukan #kualalumpur #selangor #petalingjaya #subangjaya #damansara #sabah #sarawak #malaysia #supplement #supplementmalaysia #supplements #homeopathykeluarga #keluarga #trustedseller #sayajual


4💬Normal

"BUAT APA NAK BELI LOKET EMAS KALAU BOLEH DAPAT FREE" Cantik-cantik LOKET VIRAL ni. Dulu kalau nak loket camni kena tempah. La ni x perlu lagi. Dapatkan je #iBijox #LaResd #QRose🌹 dan HQ bagi FREE je buat awak tau. Boleh WHATSAPP 019 2021691 untuk info lebih lanjut . . #iBijox #minda #bijak #pandai #cergas #cerdas #bertenaga #aktif #memory #booster #anak #sekolah #produkmindaviral2019 #LaResd #hidung #resdung #selsema #hingus #QRose🌹 #slim #menawan #langsing #kurus #sihat #cantik #jomkurus #stokiswanted #ejendiperlukan #trustedseller #sayajual


3💬Normal

Tidak pernah terjadi seseorang menjadi miskin hanya keran banyak bersedekah. #yayasanfas #football #fam #bolasepak #sukanmalaysia #malaysia #fasfoundation #malaysiaaktif #alamsekitar #kebersihan #beliamalaysia #gilabola #cergas #fitness


0💬Normal

Sejak amal QRose🌹 nasi🍛 dah boleh control makan Nafsu makan pun semakin berkurangan, demi menjaga kesihatan💪😍 Best bila berat badan ⏬ . Semua peringkat usia boleh makan QRose🌹.... selagi dia bukan baby dan bukan ibu mengandung. Yang penting selamat dan x ganggu buah pinggang untuk proses bahan-bahan yang kita amal untuk kurus ni... Sebab ianya merupakan remedy semulajadi Kemam-kemam je tapi hilang selera makan dan kenyang😍😍😍 . PROMOSI PROMOSI PROMOSI QRose🌹 Hanya RM 100 untuk 2 botol ( 120 Biji ) PERCUMA LOKET VIRAL & BEKAS LOKET CANTIK ❤ . . #QRose🌹 #slim #menawan #langsing #kurus #sihat #cergas #cantik #jomkurus #stokiswanted #agentwanted #stokis #ejendiperlukan #kualalumpur #selangor #petalingjaya #subangjaya #damansara #sabah #sarawak #malaysia #supplement #supplementmalaysia #supplements #keluarga #valueformoney #trustedseller #sayajual


3💬Normal

. Testomoni by @nu.prep . Alhamdulillah positive feedback dari pelanggan kami👍👍 . Semoga kita semua diberi kesihatan yang baik. 💕 Jom pkat2 try produk ni.. Meh beli sekarang!!! . #nupreptestomoni #nuprep #kesihatan #kecerdasan #lelaki #perempuan #tongkatali #tongkataliwanita #produkluluskkm #nuprepwanita #nupreplelaki #tenaga #kencingmanis #darahtinggi #sakitsendi #sakit #sihat #cergas #lesu #stress #tenaga #libido #batin #tenagabatin #lutut #semangat #puasa #letih #tumit #segar #kebas


1💬Normal

Nak awet muda dan kurus harus laa berjamu..alhmdulillah togok masa sahur tadi masih #bertenaga dan #cergas aje.walaupon buat kerja seharian.. Sbotol rm28.00 4 botol rm100 Jimat rm12.00 ringgit. Www.wasap.my/60109038560


0💬Normal

Bulan Ramadhan ni lagi seronok tau belajar ramai-ramai sebab tak mengantuk. Siapa yang nak join, jom la belajar sekali !! 😊😊💪 #belajarmasapuasa #puasaharikelapanbelas #puasaramadhan #pusattuisyen #belajarmatematik #belajarsains #belajarsejarah #belajarbahasainggris #belajarbahasamelayu #tipsmudahbelajar #cergas #ramadhantiba


0💬Normal

Alhamdulillah lengoh² badan hilang,senang bangun pagi katanya.Yang awet muda tu orang lain yang kata. Nak sihat,nak cantik,nak awet muda. Jom membeli sambil berinfaq. #dnhans #sihat #cantik #awetmuda #lenguhbadan #bangunpagi #cergas #cerdas #beauty #love


0💬Normal

Selamat Pagi ! Pagi ni sis nak share #testimoni episor.😀 Alhamdulillah, episor ni korang boleh amalkan sbg supplement tambahan. . Antara kelebihan episor : ✔ membantu melancarkan peredaran darah ✔ meningkatkan imun badan ✔ Mengatasi mslh sakit kaki, badan, lenguh2 tgn kaki . Kalau nak tau info dan kelebihan yg lain boleh terus wasap 011-28537220 . . #episormalaysia #produkbumiputera #saleraya #supplementkecantikan #supplementherba #sihatbadan #cergas #episor #herbatradisional


0💬Normal

Badan korang ada ke tanda2 kekurangan vitamin C tu ?? 🤔 Haa kalau ada mai la kita amalkan pengambilan Vitamin C Plus ni. Bnyak kebaikan nya utk badan korang tu🤩 Dalam tu ada 180 tablets boleh tahan smpai 6 bulan tau. Sape nak cantik dan sihat masa hari raya nanti, Boleh laa tekan link whtsApp yana dekat bio utk order atau nak tanya apa2✌ #vitamin#supplements#vitaminc#tablets#cantik#cantikdansihat#cergas#luka#sembuh#shakleekelantan#uitmkotabharu#uitmtapah#uitmjohor#uitmsegamat#puasa#puasaramadhan#raya#rayapuasa#fattzura#neelofa


0💬Normal

Badan korang ada ke tanda2 kekurangan vitamin C tu ?? 🤔 Haa kalau ada mai la kita amalkan pengambilan Vitamin C Plus ni. Bnyak kebaikan nya utk badan korang tu🤩 Dalam tu ada 180 tablets boleh tahan smpai 6 bulan tau. Sape nak cantik dan sihat masa hari raya nanti, Boleh laa tekan link whtsApp yana dekat bio utk order atau nak tanya apa2✌ #vitamin#supplements#vitaminc#tablets#cantik#cantikdansihat#cergas#luka#sembuh#shakleekelantan#uitmkotabharu#uitmtapah#uitmjohor#uitmsegamat#puasa#puasaramadhan#raya#rayapuasa#fattzura#neelofa


1💬Normal

QRose🌹 dirumus khas bagi mereka yang inginkan berat dan bentuk badan yang ideal. Pada mereka yang mengalami keadaan dimana selera makan sukar dikawal memang elok sangat consume QRose🌹 ni. . . Mulut rasa nak mengunyah je tapi perut dah kenyang huhu.... Sesuai sangat consume QRose🌹. Jom sertai kami sebagai pengguna QRose🌹 . . #QRose🌹 #slim #menawan #langsing #kurus #sihat #cergas #cantik #jomkurus #stokiswanted #agentwanted #stokis #ejendiperlukan #kualalumpur #selangor #petalingjaya #subangjaya #damansara #sabah #sarawak #malaysia #supplement #supplementmalaysia #supplements #keluarga #valueformoney #trustedseller #sayajual


2💬Normal

💗Untuk wanita-wanita yang sudah berkahwin MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB)💗 💟Merawat segala masalah dalaman wanita seperti masalah keputihan, kegatalan dibahagian sulit yang teruk dan bau yang tidak menyenangkan. 💟Mengembalikan #CENGKAMAN bahagian kewanitaan terutama bagi wanita yang selepas bersalin. 💟Menghangatkan dan mengeratkan hubungan suami isteri. 💟Menyihatkan badan disamping menambah tenaga sepanjang hari #CERGAS 💟Kelihatan awet muda bg wanita yang mengamalkan secara berterusan(Alhamdulilah) 💟mengembalikan keharmonian rumahtangga yang semakin suram.. WOW❓❓❓❓WOW❓❓❓😻😻😻😻😻😻😻 #AuraAnggunNetWork #Wecareweshare #NetWorkAjnMaju #PengamalTegarMabSuraya® #SayaAmalSayaJuaL💟 Www.wasap.my/60173614335


0💬Normal

Amalan gaya hidup sihat, terutamanya amalan pemakanan sihat, perlu di terapkan sejak kecil lagi. Tubuh kita memerlukan pelbagai nutrien atau zat seperti karbohidrat, protein, lemak, vitamin, mineral serta air setiap hari untuk membekalkan tenaga dan menjalankan fungsi tubuh serta memelihara kesihatan ❤❤💪💪 . . #iBijox #minda #bijak #pandai #cergas #cerdas #sihat #bertenaga #aktif #memory #booster #anak #sekolah #produkmindaviral2019 #stokis #ejendiperlukan #kualalumpur #selangor #petalingjaya #sabah #sarawak #malaysia #supplement #supplementminda #keluarga #selamat #makan #makansihat #trustedseller #sayajual


1💬Normal

KITA ADALAH APA YANG KITA MAKAN . Ubah tujuan diet Anda. Jika Anda ingin hasil penurunan berat badan bertahan lama, maka sebaiknya Anda mengubah gaya hidup menjadi lebih sihat. Jadi tujuan diet bukan sekadar langsing, namun untuk hidup sihat. Ikuti aturan diet sederhana, perbanyakkan pengambilan sayur dan buah dan elakkan makanan berlemak. Serta, imbangi dengan olahraga teratur. . . #QRose🌹 #slim #menawan #langsing #kurus #sihat #cergas #cantik #jomkurus #stokiswanted #agentwanted #stokis #ejendiperlukan #kualalumpur #selangor #petalingjaya #subangjaya #damansara #sabah #sarawak #malaysia #supplement #supplementmalaysia #supplements #keluarga #valueformoney #trustedseller #sayajual


1💬Normal

Set kecantikan kulit shaklee parut chicken pox hilang! amaze. #shaklee #Shakleekulim #shakleemalaysia #cantik #sihat #cergas #freshie +6019-5914240


1💬Normal

Cantik, sihat. kurus! Set berpantang dan menyusu SHAKLEE😊 +6019-5914240 #shaklee #Shakleekulim #setberpantang #setmenyusushaklee #shakleemalaysia #sihat #cantik #cergas


1💬Normal

. . Al Fateh Junior ni menggunakan gabungan madu, ekstrak kismis, safron, delima, gam arab serta garam bukit. . Semua bahan ni merupakan makanan sunnah yang mempunyai banyak khasiat tersendiri. Safron merupakan herba termahal di dunia yang harganya mencecah puluhan ribu ringgit sekilo. . Adunannya pula menggunakan ekstrak yang peratusnya tinggi. Ekstrak ni di hasilkan dari buahan segar. . Sebagai contoh 10kg safron di keringkan hingga menjadi 1kg. Kemudian dari 1kg safron ini ia akan di proses hingga menjadi 100g ekstrak. Ini bermakna khasiat tinggi walaupun kuantiti yang di gunakan hanyalah sedikit. . Sebab itu harga bagi ektrak jauh lebih mahal. Dan bahan inilah yang di gunakan untuk menghasilkan produk Al Fateh.


1💬Normal

. Nu Prep - Resepi Kecergasan . Alhamdulillah.. feedback positive dari pelanggan kami😊👍 . Encik² disyorkan cuba in sha Allah bermanfaat.. Jadi jangan tunggu lama² tekan link bio 👆👆 . #nuprepwanita #nupreplelaki #tenaga #sihat #cergas #lesu #stress #tenaga #libido #lenguh #kebas #letih #lesu


2💬Normal

. Nu Prep - Resepi Kecergasan . Alhamdulillah.. feedback positive dari pelanggan kami😊👍 . Akak² disyorkan cuba in sha Allah bermanfaat.. Jadi jangan tunggu lama² tekan link bio 👆👆 . #nuprepwanita #nupreplelaki #tenaga #sihat #cergas #lesu #stress #tenaga #libido #lenguh #kebas #pinggang #betis


0💬Normal

. KELEBIHAN NUPREP LELAKI . 🔶 Membantu mengatasi kelesuan dan meningkatkan tahap fokus . 🔶 Membantu meningkatkan pengeluaran hormon testosteron & memastikan kesihatan kelakian anda sentiasa pada paras terbaik . 🔶 Membantu mengawal stress, mengurangkan keletihan dan mengekalkan tenaga . 🔶 Membantu dalam meningkatkan pembinaan dan kekuatan otot . 🔶 Membantu menambah kolestrol baik dan mengurangkan kolestrol jahat dalam badan . Bonus🌟🌟🌟 membantu menambah hormon testosterone yg sememangnya hormon utama untuk lelaki berkaitan kesuburan . #nuprep #biotropic #kesihatan #kecerdasan #lelaki #perempuan #naksihat #tongkatali #tongkataliwanita #produkluluskkm #nuprepwanita #nupreplelaki #tenaga #kencingmanis #darahtinggi #sakitsendi #sihat #cergas #lesu #stress #tenaga #libido #cahayamata #batin #tenagabatin #lutut #kaki


2💬Normal

Untuk yg gastrik, boleh consume MEALVY Tapi, sahur tu mesti makan something jgk taw, then shake je mealvy minum. Memang sepanjang hari berpuasa tak kena serangan gastrik. Tak percaya baca testimoni tu Nak order DM @ klik je link ni ok www.wasap.my/60182424763/mealvy #mealvy #mealreplacement #foodreplacement #gastrik #testimonisisfel #pesakitgastrik #cergas #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarmalaysia #uitm #upm #usm #sayajual


0💬Normal

🏃🚶🏃 Swipe to 2nd and 3rd pic to have panoramic feel #exercise #health #badan #cergas #otak #cerdas


0💬Normal

Ni haaa yana nak share testimoni2 drpd customer yg mngambil ESP Shaklee. ESP banyak membantu mereka tau dan mungkin dapat menyelesaikan masalah korang juga. 🤗 Jom la amalkan pengambilan ESP semasa berbuka dan sahur. ✔️Mencantikkan kulit ✔️Sesuai dijadikan masker wajah ✔️Sumber tenaga bagi yg selalu letih ✔️Sumber protein Bukan perempuan je, lelaki pun boleh ambik juga tau☺ Boleh hubungi yana utk pertanyaan dan order😊 #shaklee#shakleemalaysia#malaysia#kelantan#kedah#uitmkotabharu#uitmmachang#uitmtapah#cergas#cerdas#sihat#putih#kurus#ramadan#puasaramadhan#raya#rayapuasa#hidup#neelofa#nabil#meletop


4💬Normal

Pendaftaran Dietfit Xtreme 2019 akan dibuka tak lama lagi. Saya nak bagi sampul raya dan 1 hadiah misteri kepada 10 orang yg book slot (minimum payment rm100) untuk kawasan Ampang sahaja. Hubungi saya segera untuk saya bagi link pendaftaran. . . Oh ye, offer ni hanya untuk 5 hari sehingga 28hb Mei. Selepas tu saya nak distribute free gift ni semua sebelum raya.. . . #dietfitmalaysia #jomkurus #programkurus #jomsihat #fitmalaysia #dietfitextreme #diet #exercise #fit #fitfam #ampang #pandanindah #healthylifestyle #sihat #cergas


7💬Normal

Harga asal Sebotol QRose🌹 RM 59.90 .... Jika 2 botol RM 119.80 . Promosi Ramadhan 2 botol QRose🌹 hanya RM 100 je uols.. dapat FREE LOKET VIRAL CANTIK & Di sertakan sekali BEKAS LOKET ❤❤❤ . Buat apa nak beli kalau boleh dapat FREE... FREE?? Ya.. PERCUMA... PERCUMA loket viral dengan setiap pembelian QRose🌹.... . Jom dapatkan sekarang😊😊 Nak lebih detail, meh sini sembang tepi.. 😆😆😆 . #QRose🌹 #slim #menawan #langsing #kurus #sihat #cergas #cantik #jomkurus #stokiswanted #agentwanted #stokis #ejendiperlukan #kualalumpur #selangor #petalingjaya #subangjaya #damansara #sabah #sarawak #malaysia #supplement #supplementmalaysia #supplements #keluarga #valueformoney #trustedseller #sayajual


2💬Normal

Alhamdulillah...dah masuk minggu ke-3 kita berpuasa... TAHNIAH pada yang masih belum membentuk lubang pada jadual puasa anda... Dah KURUS masa puasa atau DAH MULA MEMBINA LEMAK ???... Admin Alhamdulillah masih steady sebab amalkan kapsul ni.... Simple je nak faham.... Bila badan kita Kenyang, kita takkan makan lagi... So kapsul ni boleh buat kita Kenyang n kurang makan sebab kapsul ni dah lengkapkan nutrisi yang diperlukan dalam badan...so kita jadi sihat dan mempunyai berat yang ideal secara semula jadi tanpa kita sedar... BESTkan?.... Sedar2 member sound....Wahhhh makin SADO ea sekarang....amik cantik ea....Dan segala macam makin yang positif....InsyaAllah Jom amalkan pengambilan Kapsul MORINGA OLEIFERA keluaran Oleifera Gold Resources... 100% herba tanpa bahan pengawet... Untuk maklumat lanjut dan tempahan, sila hubungi hotline kami.... http://Wasap.my/601127660977/kapsul_MORINGA_OLEIFERA #moringa #moringaoleifera #slimming #fit #detoxing #detox #kelor #mungai #murunggai #herbs #herbal #darahtinggi #highbloodpressure #diabetes #kencingmanis #hypertension #healthy #health #sihat #cergas #kurus #slim #langsing #handsome #gorgeous #beautiful #pretty #maskulin #stroke #awesome


0💬Normal

Putih seputeh hati mu aduhai anak ❤❤❤ Kita ibu bapa yang mencorak kan mereka.. Serumpun tak sama kelebihan anak masing masing.. yang lemah kita bimbing, yang berjaya kita pupuk semangat.. . Hadiahkan anak homeopathy minda genius, ada 100 biji untuk 50 hari.. 14 Khasiat yang baik sentiasa berusaha untuk seisi keluarga Jom ibu-ibu yang nak bantu anak lebih cergas minda dan bukan tu jerr.. 14 khasiat dalam iBijox ni sangat-sangat membantu siapa yang amal.. . . #iBijox #minda #bijak #pandai #cergas #cerdas #sihat #bertenaga #aktif #memory #booster #anak #sekolah #produkmindaviral2019 #stokiswanted #ejendiperlukan #kualalumpur #selangor #petalingjaya #sabah #sarawak #malaysia #supplement #supplementminda #keluarga #selamat #makan #makansihat #trustedseller #sayajual


0💬Normal

Jamu Mutyara by Tya Arifin💖 . 👍Lulus kkm. 👍Sesuai untuk ibu menyusu. 👍Gabungan makanan sunnah. 👍1 botol 350ml . Harga TERMURAHHH : BELI 1 - RM68 SAHAJA! (tidak termasuk postage) . Khasiat Jamu Mutyara: 💋Memanaskan badan. 💋Merawat luka dalaman selepas bersalin. 💋Merawat keputihan. 💋Mengecutkan rahim / peranakan. 💋Membuang angin. 💋Memulihkan tenaga. 💋Melawaskan pembuangan. 💋Membantu menambahkan sel darah merah. 💋Merawat kegatalan/anti bakteria. 💋Membantu merawat kulit. 💋Awet muda. 💋Membantu menambah susu badan. 💋Membantu proses detoksifikasi. 💋Membantu menurunkan berat badan. 💋Membantu menganjalkan aset wanita ( payudara / punggung). . Cara Pengambilan: 🥄1 sudu besar sebelum breakfast 🥄1 sudu besar 2jam selepas mkn mlm, sebelum tidur. . 💮READY STOCK 💮STOCK LAKU KERAS 💮DAPATKAN CEPAT SBLM STOK LICIN!! 💯ORIGINAL 📲 http://www.wasap.my/60193870670 #jamumutyaraoriginal #jamumutyarabytyaarifin #jamumutyara #jamumutyaraoriginal #jamumoden #khasiatjamumutyara #mutyarareviews #ibupantang #jamupantang #jamupantangbersalin #ikhtiarhamil #ikhtiaranak #jamutya #jamubytyaarifin #jamumurah #jamuenak #jamusedap #jamubagus #bengkungmoden #periodtakteratur #cergas #staminameningkat #buangangin #menaikkanperanakan #keputihan #keputihanhilang #badanrasaringan #turunberatbadan #milkbooster


0💬Normal

Totally drench in SWEAT after todays SALSATION class at Earth Tone Music Acadamy (@earthtone_music). . It was rainy & yet I manage to double dose my sweat level thanks to my "Xierra Thermal Pants Fusion". (@xierra.official). What is great about this wear is that it absorbs sweat so well that I feel super comfy. . Enjoy RM 10.00 cash back with these code: XRMELISSA19 👈 . Feel free to DM me for any inquiries / orders. . . #sweat #fitness #workout #exercise #senam #sihat #cergas #dance #dancing #dancefitness #comfort #thermalwear #sportswear #activewear #leggings #peluh #berpeluh #selesa #bajusenam #durable #ambassador #brandambassador #sale #rayasale


5💬Normal

Totally drench in SWEAT after todays SALSATION class at Earth Tone Music Acadamy (@earthtone_music). . It was rainy & yet I manage to double dose my sweat level thanks to my "Xierra Thermal Pants Fusion". What is great about this wear is that it absorbs sweat so well that I feel super comfy. . Enjoy RM 10.00 cash back with these code: XRMELISSA19 👈 . Feel free to DM me for any inquiries / orders. . . #sweat #fitness #workout #exercise #senam #sihat #cergas #dance #dancing #dancefitness #comfort #thermalwear #sportswear #activewear #leggings #peluh #berpeluh #selesa #bajusenam #durable #ambassador #brandambassador #sale #rayasale


2💬Normal

MENAKJUBKAN!! ALHAMDULILLAH TESTIMONI DARI TUAN HJ MAHBU BERUSIA 67 TAHUN BERKONGSI CERITA YANG BELIAU TERGERAK HATI UNTUK CUBA AIR IJAU..SELEPAS NAMPAK PERUBAHAN PADA DIRI DAN HARINI DATANG REPEAT BOTOL KE-3 ..KALAU DULU RASA LETIH JER TAPI SEKARANG BANGUN SUBUH CERGAS DAN SEMANGAT..TAK CUBA TAKKAN TAHU,AIR IJAU DITINGGAL JANGAN!! WHATSSAP CIKGU JEFFERI ✔+6012-7101297 SUBCRIBE UTUBE ✔cikgu jefferii FACEBOOK ✔jefferi jefferi INSTAGRAM ✔cikgu.jefferi #AirijauDitinggalJangan #minumansehatdansegar #cergas #semangat💪 #letih #repeat #pemakanansihat #kesehatanjantung #jomsihat #seimbang #penyakit #tua#muda #asid#klorofilsbsuperbeauty


6💬Normal

[ BEAUTY & SKIN CARE 😍] Simple Kind To Skin Cleansing Facial Wipes contain vitamin goodness to leave your skin looking healthy and feeling clean. * 25 wipes. * No alcohol, no oil, non drying and non greasy. * No perfume, no colour, no unnecessary or harsh chemicals. * Dermatoligically tested and approved. Simple Kind To Skin Cleansing Facial Wipes cleanse your face of oil, dirt and make-up including waterproof mascara. They leave your skin refreshed and toned. . Shop NOW at your nearest RoyalePharma outlet or online www.royalepharma.com . #royalepharma #pharmaniaga #pharmacy #sale #discount #promosi #babycare #personalcare #malaysia #health #beauty #vitamin #supplement #personalcare #baby #beautycare #healthcare #skincare #beautycare #kesihatan #cantik #healthproduct #keluarga #kanakkanak #sihat #cergas #kekalsihat #healthy #lifestyle


2💬Normal

Setiap hari.. Setiap pagi.. Amalkan minum secawan bellyna kopi ☕️ Hasilnyaaa... Badan #CERGAS dan BERTENAGA sepanjang hari💪🏻 Tak penat dan #Letih #teamAFviral0676 #bellynahotladysecret #teambellynanaema #minumankesihatan #produkkesihatan #igshopmalaysia #trustedseller #jamu #jamumoden #macammacamada #ws0179127449 #pujaanhatikandaraya


64💬Normal

[BABYCARE 😍] THYMOS® Anti HFMD/FLU Sprays™ is a high-powered disinfectant specifically designed to help mothers provide an all-round total defence for their little one by eliminating 99.99% Virus infectious diseases. The sprays is a quick, yet long-lasting solution to unclean surfaces. That’s part of what makes it perfect for our modern time. The spray comes in a travel-size tube and can fit easily in your purse or in your desk drawer & forget about repeated sanitising to ensure the surrounding of your little one is free from infectious disease. . Shop NOW at your nearest RoyalePharma outlet or online www.royalepharma.com . #royalepharma #pharmaniaga #pharmacy #sale #discount #promosi #babycare #personalcare #malaysia #health #beauty #vitamin #supplement #personalcare #baby #beautycare #healthcare #skincare #beautycare #kesihatan #cantik #healthproduct #keluarga #kanakkanak #sihat #cergas #kekalsihat #healthy #lifestyle


2💬Normal

Cardio-ing for higher threshold with #KhatulistiwaNegaraku shirt from @breadwinnersandbedwetters 🔝🔝 . #DMSGym #BreadwinnersandBedwetters


6💬Normal

Next Page