#Trendy

RESTOKKK . JELEETA DRESS =================== . . 🌹 DESIGN RUFFLE DAN FLOWY 🌹 -Jeleeta dress di hiasi dgn lipatan ruffle di bahagian tangan dan lipatan ruffle bahagian bawah yg mengembang di tambah utk mewujudkan sensasi FLOWY gitu. Boleh membuatkan uolls kelihatan super ayu di hari raya nanti.. . . . 🌹 METERIAL LUXURY COMO CREPE 🌹 -fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.. . . 🌹 SIZE 🌹 -Jangan risau Jeleeta dress ada 5 jenis saiz sekecil "S" sechomel 'XXL'. Uolls pilih jer ukuran badan yang sesuai nanti Yuri tolong matchkan mana yang sesuai untuk badan uolls ye.. . . 🌹 BF DAN WUDHU FRIENDLY 🌹 -Rekaan stylish ni tak lupa elemen penting. Zip di tangan bagi memudahkan uolls utk berwudhu dan zip didada memudahkan mumy2 yg nak menyusukan baby uolls.. . . HARGA: RM82 POSTAGE SM RM8 POSTAGE SS RM12 . 📲Whatsapp: 0168350836 . #jeleetadress #jelletadress #jeleetadressmurah #jeleetajubah #jeleetajubahmurah #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #jubahwudhufriendly #jubahbffriendly #jubahwudhukfriendly #jubahbreastfeeding #jubahbreastfeedingfriendly #dressmurah #dresscantik #dressmalaysia #jubahmoden #jubahterkini #dressterkini #dress2019 #bajuraya2020 #dressraya2020 #bajurayamurah #dressrayamurah #dressviral #dresstrendy #dressviralmalaysia #dresstrendymalaysia #viral #trendy


0💬Normal

GOODMORNING 🇬🇭 1981 Man kaftan #1981clothings #trendy #brand #madeinghana #Accra #style #fashionista


0💬Normal

RESTOKKK . JELEETA DRESS =================== . . 🌹 DESIGN RUFFLE DAN FLOWY 🌹 -Jeleeta dress di hiasi dgn lipatan ruffle di bahagian tangan dan lipatan ruffle bahagian bawah yg mengembang di tambah utk mewujudkan sensasi FLOWY gitu. Boleh membuatkan uolls kelihatan super ayu di hari raya nanti.. . . . 🌹 METERIAL LUXURY COMO CREPE 🌹 -fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.. . . 🌹 SIZE 🌹 -Jangan risau Jeleeta dress ada 5 jenis saiz sekecil "S" sechomel 'XXL'. Uolls pilih jer ukuran badan yang sesuai nanti Yuri tolong matchkan mana yang sesuai untuk badan uolls ye.. . . 🌹 BF DAN WUDHU FRIENDLY 🌹 -Rekaan stylish ni tak lupa elemen penting. Zip di tangan bagi memudahkan uolls utk berwudhu dan zip didada memudahkan mumy2 yg nak menyusukan baby uolls.. . . HARGA: RM82 POSTAGE SM RM8 POSTAGE SS RM12 . 📲Whatsapp: 0168350836 . #jeleetadress #jelletadress #jeleetadressmurah #jeleetajubah #jeleetajubahmurah #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #jubahwudhufriendly #jubahbffriendly #jubahwudhukfriendly #jubahbreastfeeding #jubahbreastfeedingfriendly #dressmurah #dresscantik #dressmalaysia #jubahmoden #jubahterkini #dressterkini #dress2019 #bajuraya2020 #dressraya2020 #bajurayamurah #dressrayamurah #dressviral #dresstrendy #dressviralmalaysia #dresstrendymalaysia #viral #trendy


0💬Normal

@boba_smrade hvala ti ovo mi zgleda ko druga verzija/boja mikrovalne koju smo objavili maloprije,,,, samo kaj ova nije tak lepa 😠 staklo na mikrovalni malo premalo if u ask me al dobro je to ajd. velo je moderna mikrovalna al ja bi ju prefarbala v onak kricavo naracasto mhm, kontrole su okej samo 6 gumbov ima, svida mi se oblik mikrovalne i sveukupni dojam o njoj nam je 9.74/10 . . . . . . . . . #ocjenjujemmikrovalne #memes #hrvatskimeme #followforfollow #likeforlike #recentforrecent #ff #f4f #l4l #lfl #mood #trendy #mikrovalna #microwave #giveaway #iratethings #beepbeepbeep #mmmmmmm #food #ocjena #hrvatska #funnymeme #funny #explorepage #tiktok #microwaves #winxclub


0💬Normal

RESTOKKK . JELEETA DRESS =================== . . 🌹 DESIGN RUFFLE DAN FLOWY 🌹 -Jeleeta dress di hiasi dgn lipatan ruffle di bahagian tangan dan lipatan ruffle bahagian bawah yg mengembang di tambah utk mewujudkan sensasi FLOWY gitu. Boleh membuatkan uolls kelihatan super ayu di hari raya nanti.. . . . 🌹 METERIAL LUXURY COMO CREPE 🌹 -fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.. . . 🌹 SIZE 🌹 -Jangan risau Jeleeta dress ada 5 jenis saiz sekecil "S" sechomel 'XXL'. Uolls pilih jer ukuran badan yang sesuai nanti Yuri tolong matchkan mana yang sesuai untuk badan uolls ye.. . . 🌹 BF DAN WUDHU FRIENDLY 🌹 -Rekaan stylish ni tak lupa elemen penting. Zip di tangan bagi memudahkan uolls utk berwudhu dan zip didada memudahkan mumy2 yg nak menyusukan baby uolls.. . . HARGA: RM82 POSTAGE SM RM8 POSTAGE SS RM12 . 📲Whatsapp: 0168350836 . #jeleetadress #jelletadress #jeleetadressmurah #jeleetajubah #jeleetajubahmurah #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #jubahwudhufriendly #jubahbffriendly #jubahwudhukfriendly #jubahbreastfeeding #jubahbreastfeedingfriendly #dressmurah #dresscantik #dressmalaysia #jubahmoden #jubahterkini #dressterkini #dress2019 #bajuraya2020 #dressraya2020 #bajurayamurah #dressrayamurah #dressviral #dresstrendy #dressviralmalaysia #dresstrendymalaysia #viral #trendy


0💬Normal

True af😂💯 * 💭 * ✧◝(⁰▿⁰)◜✧(人*´∀`)。*゚ ✧ * * 🌠Post:: Relatable posts 💫 Credit:: tagged * * 🌷[Tags] #selfcaredaily #selfcarethreads #selflove #selfcare #relatable #threads #thread #twitter #glowup #girl #girls#teens #teenage #teebagers #fff #teenagergirl #girly #teenstuff #skincareroutine #skincarefirst #health #trending #trendy


0💬Normal

RESTOKKK . JELEETA DRESS =================== . . 🌹 DESIGN RUFFLE DAN FLOWY 🌹 -Jeleeta dress di hiasi dgn lipatan ruffle di bahagian tangan dan lipatan ruffle bahagian bawah yg mengembang di tambah utk mewujudkan sensasi FLOWY gitu. Boleh membuatkan uolls kelihatan super ayu di hari raya nanti.. . . . 🌹 METERIAL LUXURY COMO CREPE 🌹 -fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.. . . 🌹 SIZE 🌹 -Jangan risau Jeleeta dress ada 5 jenis saiz sekecil "S" sechomel 'XXL'. Uolls pilih jer ukuran badan yang sesuai nanti Yuri tolong matchkan mana yang sesuai untuk badan uolls ye.. . . 🌹 BF DAN WUDHU FRIENDLY 🌹 -Rekaan stylish ni tak lupa elemen penting. Zip di tangan bagi memudahkan uolls utk berwudhu dan zip didada memudahkan mumy2 yg nak menyusukan baby uolls.. . . HARGA: RM82 POSTAGE SM RM8 POSTAGE SS RM12 . 📲Whatsapp: 0168350836 . #jeleetadress #jelletadress #jeleetadressmurah #jeleetajubah #jeleetajubahmurah #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #jubahwudhufriendly #jubahbffriendly #jubahwudhukfriendly #jubahbreastfeeding #jubahbreastfeedingfriendly #dressmurah #dresscantik #dressmalaysia #jubahmoden #jubahterkini #dressterkini #dress2019 #bajuraya2020 #dressraya2020 #bajurayamurah #dressrayamurah #dressviral #dresstrendy #dressviralmalaysia #dresstrendymalaysia #viral #trendy


0💬Normal

RESTOKKK . JELEETA DRESS =================== . . 🌹 DESIGN RUFFLE DAN FLOWY 🌹 -Jeleeta dress di hiasi dgn lipatan ruffle di bahagian tangan dan lipatan ruffle bahagian bawah yg mengembang di tambah utk mewujudkan sensasi FLOWY gitu. Boleh membuatkan uolls kelihatan super ayu di hari raya nanti.. . . . 🌹 METERIAL LUXURY COMO CREPE 🌹 -fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.. . . 🌹 SIZE 🌹 -Jangan risau Jeleeta dress ada 5 jenis saiz sekecil "S" sechomel 'XXL'. Uolls pilih jer ukuran badan yang sesuai nanti Yuri tolong matchkan mana yang sesuai untuk badan uolls ye.. . . 🌹 BF DAN WUDHU FRIENDLY 🌹 -Rekaan stylish ni tak lupa elemen penting. Zip di tangan bagi memudahkan uolls utk berwudhu dan zip didada memudahkan mumy2 yg nak menyusukan baby uolls.. . . HARGA: RM82 POSTAGE SM RM8 POSTAGE SS RM12 . 📲Whatsapp: 0168350836 . #jeleetadress #jelletadress #jeleetadressmurah #jeleetajubah #jeleetajubahmurah #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #jubahwudhufriendly #jubahbffriendly #jubahwudhukfriendly #jubahbreastfeeding #jubahbreastfeedingfriendly #dressmurah #dresscantik #dressmalaysia #jubahmoden #jubahterkini #dressterkini #dress2019 #bajuraya2020 #dressraya2020 #bajurayamurah #dressrayamurah #dressviral #dresstrendy #dressviralmalaysia #dresstrendymalaysia #viral #trendy


0💬Normal

👉925 ayar gümüş sıkma kehribar tesbih🎄🎁✨🚛 Ücretsiz Kargo 💳 Kredi Kartı Havale Kapıda Ödeme 🎁 Hediye Paketi 📣 2. Ürüne Anında %30 İndirim! 👉Üstelik 8 taksit fırsatıyla! 📌 Detaylı bilgi için profildeki linke tıklayınız. . . #styleinspo #instagood #gümüştaşı #kadınaksesuar #aksesuar #moda #stil #tarz #hediye #gift #gümüş #moda #fashion #woman #kadın #like #brandybabe #cute #trendy #clothing #mint #lookbook #tesbih #accessories #jewelery #halka


0💬Normal

Code: Nk 🛍*Ready to dispatch*🛍 🛍*Ready to dispatch*🛍 🛍*Ready to dispatch*🛍 Size :- M-38, L-40, Xl-42, Xxl-44, *Color option:-6* *Faabric :14 KG RAYON* USP :- Beautiful *embroidery on top* *Price 529* 🛍 Happy Shopping 🛍 . . . . . . . . . #indufashioncollections #desingersaree #sequencesaree #satinsaree #frillsaree #rufflesaree #netsaree #pattusaree #trendy #fashion #lehangas #dresses #longfrocks #croptops #westerntop #fashiontops #maggamblouses #maggambelts #bridalset #fashionjewellery #imitationjewellery #onegramgoldjewellery #onegramgold #indianjewelry #oxidisedjewellery #czjewellery #mattefinishjewellery #onlineshopping #indianwedding #indianbridesworldwide


0💬Normal

Decor Kafe Loving Sparrows with a Bird House Wall Decal (53 cm x 40 cm) #trendy


0💬Normal

Water bottle 1000ml Available in reasonable price Payment mode Paytm or NEFT available No cod More information on this number 9326938228 #Homeutility #stylish #newcollection #instastyle #productoftheday #lifestyle #new #shoplocal #trendy #shopping #fashion #style #shop #onlineshopping #instagood #sale #kitchen #design #picoftheday #inIndia #onlineshoppingIndia #followme #like4like #beautiful #instadaily #follow for follow #home #bestoftheday


0💬Normal

Firma Pantone tradycyjnie wybrała kolor roku. W 2020 roku jest nim Classic Blue, Pantone 19-4052. To ponadczasowy, kojący odcień, który wprowadza ciszę i spokój, ułatwia koncentrację naśladując niebo o zmroku. My śledzimy trendy Prezentujemy kilka naszych propozycji. Więcej w liku poniżej: ➡️bit.ly/2Yx0Nwp #kolorroku #pantone #classicblue #trendy #niebo #meble #toptrendy #mebleogrodowe #kolorroku2020


0💬Normal

#Repost @kkwbeauty with @make_repost ・・・ The Rose Gold Skin Perfecting Body Shimmer & Loose Shimmer Powder are must-haves to give you glowy party skin. ✨ Shop them in a bundle or separtely now exclusively at KKWBEAUTY.COM #KKWBEAUTY #kimkardashian #kyliejenner #kanyewest #kkwbeauty #makeup #worldwide#shipping #shimmer #bodygoals #selfcare #kendelljenner #khloekardashian #kardashiansmakeup #trendy #style #fashion #shopnow #fashionlover #finaltouch 💫 #teamfinaltouch.pk Follow @finaltouch.pk


0💬Normal

RESTOKKK . JELEETA DRESS =================== . . 🌹 DESIGN RUFFLE DAN FLOWY 🌹 -Jeleeta dress di hiasi dgn lipatan ruffle di bahagian tangan dan lipatan ruffle bahagian bawah yg mengembang di tambah utk mewujudkan sensasi FLOWY gitu. Boleh membuatkan uolls kelihatan super ayu di hari raya nanti.. . . . 🌹 METERIAL LUXURY COMO CREPE 🌹 -fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.. . . 🌹 SIZE 🌹 -Jangan risau Jeleeta dress ada 5 jenis saiz sekecil "S" sechomel 'XXL'. Uolls pilih jer ukuran badan yang sesuai nanti Yuri tolong matchkan mana yang sesuai untuk badan uolls ye.. . . 🌹 BF DAN WUDHU FRIENDLY 🌹 -Rekaan stylish ni tak lupa elemen penting. Zip di tangan bagi memudahkan uolls utk berwudhu dan zip didada memudahkan mumy2 yg nak menyusukan baby uolls.. . . HARGA: RM82 POSTAGE SM RM8 POSTAGE SS RM12 . 📲Whatsapp: 0168350836 . #jeleetadress #jelletadress #jeleetadressmurah #jeleetajubah #jeleetajubahmurah #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #jubahwudhufriendly #jubahbffriendly #jubahwudhukfriendly #jubahbreastfeeding #jubahbreastfeedingfriendly #dressmurah #dresscantik #dressmalaysia #jubahmoden #jubahterkini #dressterkini #dress2019 #bajuraya2020 #dressraya2020 #bajurayamurah #dressrayamurah #dressviral #dresstrendy #dressviralmalaysia #dresstrendymalaysia #viral #trendy


0💬Normal

Pieza de artesanía contemporánea para decorar tu Navidad más sofisticada. Se realiza sólo bajo pedido y en unidades limitadas ¡No te pierdas una joya decorativa como ésta! #SebastianSuite . . . #picoftheday #navidad #coronanavideña #coronadenavidad #design #interiordetails #interiorismo #interior #interiordesigner #interioresdecor #detalle #detallesespeciales #detalles #decoracion #lujoartesanal #luxury #trendy #interiordesign


0💬Normal

Firma Pantone tradycyjnie wybrała kolor roku. W 2020 roku jest nim Classic Blue, Pantone 19-4052. To ponadczasowy, kojący odcień, który wprowadza ciszę i spokój, ułatwia koncentrację naśladując niebo o zmroku. My śledzimy trendy Prezentujemy kilka naszych propozycji. Więcej w liku poniżej: ➡️bit.ly/2Yx0Nwp #kolorroku #pantone #classicblue #trendy #niebo #meble #toptrendy #mebleogrodowe #kolorroku2020


0💬Normal

🍂❄ New Collection From Boots ❄🍂 ❄Winter & Autumn 🍂 WhatsApp link: https://wa.me/96171518167 WhatsApp link: https://wa.me/9613960855 http://Fb.me/veronatempo * Now available in Verona & tempo We deliver via libanpost #New_collection #offer #shoes #heels #bags #bag #woman #girl #fashion #style #simple #unique #verona #tempotrendy #stylish #trendyshoes #chic #chicheels #trendy #stylish


0💬Normal

Firma Pantone tradycyjnie wybrała kolor roku. W 2020 roku jest nim Classic Blue, Pantone 19-4052. To ponadczasowy, kojący odcień, który wprowadza ciszę i spokój, ułatwia koncentrację naśladując niebo o zmroku. My śledzimy trendy Prezentujemy kilka naszych propozycji. Więcej w liku poniżej: ➡️bit.ly/2Yx0Nwp #kolorroku #pantone #classicblue #trendy #niebo #meble #toptrendy #mebleogrodowe #kolorroku2020


0💬Normal

RESTOKKK . JELEETA DRESS =================== . . 🌹 DESIGN RUFFLE DAN FLOWY 🌹 -Jeleeta dress di hiasi dgn lipatan ruffle di bahagian tangan dan lipatan ruffle bahagian bawah yg mengembang di tambah utk mewujudkan sensasi FLOWY gitu. Boleh membuatkan uolls kelihatan super ayu di hari raya nanti.. . . . 🌹 METERIAL LUXURY COMO CREPE 🌹 -fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.. . . 🌹 SIZE 🌹 -Jangan risau Jeleeta dress ada 5 jenis saiz sekecil "S" sechomel 'XXL'. Uolls pilih jer ukuran badan yang sesuai nanti Yuri tolong matchkan mana yang sesuai untuk badan uolls ye.. . . 🌹 BF DAN WUDHU FRIENDLY 🌹 -Rekaan stylish ni tak lupa elemen penting. Zip di tangan bagi memudahkan uolls utk berwudhu dan zip didada memudahkan mumy2 yg nak menyusukan baby uolls.. . . HARGA: RM82 POSTAGE SM RM8 POSTAGE SS RM12 . 📲Whatsapp: 0168350836 . #jeleetadress #jelletadress #jeleetadressmurah #jeleetajubah #jeleetajubahmurah #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #jubahwudhufriendly #jubahbffriendly #jubahwudhukfriendly #jubahbreastfeeding #jubahbreastfeedingfriendly #dressmurah #dresscantik #dressmalaysia #jubahmoden #jubahterkini #dressterkini #dress2019 #bajuraya2020 #dressraya2020 #bajurayamurah #dressrayamurah #dressviral #dresstrendy #dressviralmalaysia #dresstrendymalaysia #viral #trendy


0💬Normal

DM for price COD free shipping 😍😍 Checkout this hot & latest Kurtis & Kurtas Stunning Women's Kurti Fabric: Kurti -Cotton ,Skirt - Rayon , Dupatta - Cotton Sleeves: 3/4 Sleeves Are Included Size: Kurti - S - 36 in, M - 38 in, L - 40 in, XL - 42 in, XXL - 44 in, Skirt - S - 28 in, M - 30 in, L - 32 in, XL - 34 in, XXL - 36 in , Length: Kurti - Up To 46 in, Skirt - Up To 40 in Type: Stitched Description: It Has 1 Piece Of Kurti With 1 Piece Of Skirt Work: Tassles Sizes Available - S, M, L, XL, XXL #suits #indian #beautiful #traditional #salwarsuits #trendy #dressmaterials #stylish #fashion #traditionalwear #wedding #ethnic #silk #cotton #rayon #kurta #kurti #deepikapadukone #nehakakkar #kareenakapoor #urvashirautela #leggings #palazzopants #dupatta #desi #design #instafashion #latest #new #budget


0💬Normal

Feel the warmth during winter wearing our sweatdresses 🌨️ #sweatdress #sweatshirt #winter #wintercollection #winterclothes #warmclothes #madeinEgypt #local #fashion #trendy #style #comfy #comfyoutfit


0💬Normal

Firma Pantone tradycyjnie wybrała kolor roku. W 2020 roku jest nim Classic Blue, Pantone 19-4052. To ponadczasowy, kojący odcień, który wprowadza ciszę i spokój, ułatwia koncentrację naśladując niebo o zmroku. My śledzimy trendy Prezentujemy kilka naszych propozycji. Więcej w liku poniżej: ➡️bit.ly/2Yx0Nwp #kolorroku #pantone #classicblue #trendy #niebo #meble #toptrendy #mebleogrodowe #kolorroku2020


0💬Normal

Küpe 25 Tl Kolye Adet 30 Tl Kapıda Ödeme Havele EFT ile ödeme yapabilirsiniz ------------------------------------------------------ Sipariş: 📩 ------------------------------------------------------- 🌹Renk Secenekleri mevcut ---------------------------------------------- Aynı Gün Kargo📦 Kargo Ücreti 10Tl ----------------------------- #takı #zara #küpe #kolye #zaraküpe #zarabileklik #yüzük #trendy #ankara #izmir #antalya #istanbul #love #küpemodelleri#instalike#accessories #toptantakı #style #follow #girl #kolye #halhal #pandora #flamingo#httanitim65


0💬Normal

🍂❄ New Collection From Boots ❄🍂 ❄Winter & Autumn 🍂 WhatsApp link: https://wa.me/96171518167 WhatsApp link: https://wa.me/9613960855 http://Fb.me/veronatempo * Now available in Verona & tempo We deliver via libanpost #New_collection #offer #shoes #heels #bags #bag #woman #girl #fashion #style #simple #unique #verona #tempotrendy #stylish #trendyshoes #chic #chicheels #trendy #stylish


0💬Normal

RESTOKKK . JELEETA DRESS =================== . . 🌹 DESIGN RUFFLE DAN FLOWY 🌹 -Jeleeta dress di hiasi dgn lipatan ruffle di bahagian tangan dan lipatan ruffle bahagian bawah yg mengembang di tambah utk mewujudkan sensasi FLOWY gitu. Boleh membuatkan uolls kelihatan super ayu di hari raya nanti.. . . . 🌹 METERIAL LUXURY COMO CREPE 🌹 -fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.. . . 🌹 SIZE 🌹 -Jangan risau Jeleeta dress ada 5 jenis saiz sekecil "S" sechomel 'XXL'. Uolls pilih jer ukuran badan yang sesuai nanti Yuri tolong matchkan mana yang sesuai untuk badan uolls ye.. . . 🌹 BF DAN WUDHU FRIENDLY 🌹 -Rekaan stylish ni tak lupa elemen penting. Zip di tangan bagi memudahkan uolls utk berwudhu dan zip didada memudahkan mumy2 yg nak menyusukan baby uolls.. . . HARGA: RM82 POSTAGE SM RM8 POSTAGE SS RM12 . 📲Whatsapp: 0168350836 . #jeleetadress #jelletadress #jeleetadressmurah #jeleetajubah #jeleetajubahmurah #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #jubahwudhufriendly #jubahbffriendly #jubahwudhukfriendly #jubahbreastfeeding #jubahbreastfeedingfriendly #dressmurah #dresscantik #dressmalaysia #jubahmoden #jubahterkini #dressterkini #dress2019 #bajuraya2020 #dressraya2020 #bajurayamurah #dressrayamurah #dressviral #dresstrendy #dressviralmalaysia #dresstrendymalaysia #viral #trendy


0💬Normal

Firma Pantone tradycyjnie wybrała kolor roku. W 2020 roku jest nim Classic Blue, Pantone 19-4052. To ponadczasowy, kojący odcień, który wprowadza ciszę i spokój, ułatwia koncentrację naśladując niebo o zmroku. My śledzimy trendy Prezentujemy kilka naszych propozycji. Więcej w liku poniżej: ➡️bit.ly/2Yx0Nwp #kolorroku #pantone #classicblue #trendy #niebo #meble #toptrendy #mebleogrodowe #kolorroku2020


0💬Normal

。・゚♡゚・。🍓。・゚♡゚・。🍒 𝑠𝑙𝑒𝑒𝑝 𝑤𝑒𝑙𝑙 𝑎𝑛𝑔𝑒𝑙𝑠🍒。・゚♡゚・。🍓。・゚♡゚・。 . . . ..#SANRIO #KAWAII #BABY #SOFTGIRL #SOFT #EXPLOREPAGE #FOLLOW #MYMELODY #hellokitty #sanriocharacters #meme #sanriomeme #baby #babygirl #softgirlaesthetic #pastel #pastelgirl #trend #trendy #angelcore


0💬Normal

Firma Pantone tradycyjnie wybrała kolor roku. W 2020 roku jest nim Classic Blue, Pantone 19-4052. To ponadczasowy, kojący odcień, który wprowadza ciszę i spokój, ułatwia koncentrację naśladując niebo o zmroku. My śledzimy trendy Prezentujemy kilka naszych propozycji. Więcej w liku poniżej: ➡️bit.ly/2Yx0Nwp #kolorroku #pantone #classicblue #trendy #niebo #meble #toptrendy #mebleogrodowe #kolorroku2020


0💬Normal

🍂❄ New Collection From Boots ❄🍂 ❄Winter & Autumn 🍂 WhatsApp link: https://wa.me/96171518167 WhatsApp link: https://wa.me/9613960855 http://Fb.me/veronatempo * Now available in Verona & tempo We deliver via libanpost #New_collection #offer #shoes #heels #bags #bag #woman #girl #fashion #style #simple #unique #verona #tempotrendy #stylish #trendyshoes #chic #chicheels #trendy #stylish


0💬Normal

ᴬᵃⁿᵏʰᵉⁱⁿ ᵐᵉʳⁱ ʰᵃʳ ʲᵃᵍᵃʰ ᴰʰᵒᵒⁿᵈʰᵉ ᵗᵘʲʰᵉ ᵇᵉʷᵃʲᵃʰ 💕 #sabamess #blackish #environment #blackwearing #hair #sun #sunkissed #smile #smilemore #style #trend #trendy #trending #roof #shinning #triedtobemodel #bdmodelar7


1💬Normal

‘Chelsea Top’ Convertible On/Off Shoulder Top, Adjustable Length with Strap. Free Size Suitable for All Sizes. Shop at bio link/ www.joiemie.com⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ __________________________________________⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Free Worldwide Shipping & Exchange ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ __________________________________________⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ •⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ •⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ •⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #fashion ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #ootd⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #instafashion⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #outfit⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #style ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #trend⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #instagood⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #igers⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #look⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #instadaily ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #trendy⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #fashiontrend⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #shop⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #clothes⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #boutique⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #boutiquefashion⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #clothesshopping⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #dress⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #simpledress⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #formaldress⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #joiemiecollections #accessories


0💬Normal

RESTOKKK . JELEETA DRESS =================== . . 🌹 DESIGN RUFFLE DAN FLOWY 🌹 -Jeleeta dress di hiasi dgn lipatan ruffle di bahagian tangan dan lipatan ruffle bahagian bawah yg mengembang di tambah utk mewujudkan sensasi FLOWY gitu. Boleh membuatkan uolls kelihatan super ayu di hari raya nanti.. . . . 🌹 METERIAL LUXURY COMO CREPE 🌹 -fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.. . . 🌹 SIZE 🌹 -Jangan risau Jeleeta dress ada 5 jenis saiz sekecil "S" sechomel 'XXL'. Uolls pilih jer ukuran badan yang sesuai nanti Yuri tolong matchkan mana yang sesuai untuk badan uolls ye.. . . 🌹 BF DAN WUDHU FRIENDLY 🌹 -Rekaan stylish ni tak lupa elemen penting. Zip di tangan bagi memudahkan uolls utk berwudhu dan zip didada memudahkan mumy2 yg nak menyusukan baby uolls.. . . HARGA: RM82 POSTAGE SM RM8 POSTAGE SS RM12 . 📲Whatsapp: 0168350836 . #jeleetadress #jelletadress #jeleetadressmurah #jeleetajubah #jeleetajubahmurah #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #jubahwudhufriendly #jubahbffriendly #jubahwudhukfriendly #jubahbreastfeeding #jubahbreastfeedingfriendly #dressmurah #dresscantik #dressmalaysia #jubahmoden #jubahterkini #dressterkini #dress2019 #bajuraya2020 #dressraya2020 #bajurayamurah #dressrayamurah #dressviral #dresstrendy #dressviralmalaysia #dresstrendymalaysia #viral #trendy


0💬Normal

🍂❄ New Collection From Boots ❄🍂 ❄Winter & Autumn 🍂 WhatsApp link: https://wa.me/96171518167 WhatsApp link: https://wa.me/9613960855 http://Fb.me/veronatempo * Now available in Verona & tempo We deliver via libanpost #New_collection #offer #shoes #heels #bags #bag #woman #girl #fashion #style #simple #unique #verona #tempotrendy #stylish #trendyshoes #chic #chicheels #trendy #stylish


0💬Normal

Firma Pantone tradycyjnie wybrała kolor roku. W 2020 roku jest nim Classic Blue, Pantone 19-4052. To ponadczasowy, kojący odcień, który wprowadza ciszę i spokój, ułatwia koncentrację naśladując niebo o zmroku. My śledzimy trendy Prezentujemy kilka naszych propozycji. Więcej w liku poniżej: ➡️bit.ly/2Yx0Nwp #kolorroku #pantone #classicblue #trendy #niebo #meble #toptrendy #mebleogrodowe #kolorroku2020


0💬Normal

Click link in bio☝☝☝ to shop our Beautiful Bracelets COLLECTION : Glam up your everyday look with our collection of affordable Bracelets👌 Shop SOJOEE today😘🎉 : 😊SHOP NOW💖 or Tag a friend who would love this! : Visit www.sojoee.com 💻 to shop or place your orders on via DM📱 or Whatsapp📱 (09084447996) : #earrings #Gold #accessories #jewelry #fashion #silver #earringaddict #earringstagram #fashionista #stylish #love #beautiful #cute #gorgeous #trendy #bracelets #envywear #earringlove #onlineshopper #onlineshopping #lagos #sojoeefashion #nigerianfashion #portharcourt #abuja


0💬Normal

Firma Pantone tradycyjnie wybrała kolor roku. W 2020 roku jest nim Classic Blue, Pantone 19-4052. To ponadczasowy, kojący odcień, który wprowadza ciszę i spokój, ułatwia koncentrację naśladując niebo o zmroku. My śledzimy trendy Prezentujemy kilka naszych propozycji. Więcej w liku poniżej: ➡️bit.ly/2Yx0Nwp #kolorroku #pantone #classicblue #trendy #niebo #meble #toptrendy #mebleogrodowe #kolorroku2020


0💬Normal

RESTOKKK . JELEETA DRESS =================== . . 🌹 DESIGN RUFFLE DAN FLOWY 🌹 -Jeleeta dress di hiasi dgn lipatan ruffle di bahagian tangan dan lipatan ruffle bahagian bawah yg mengembang di tambah utk mewujudkan sensasi FLOWY gitu. Boleh membuatkan uolls kelihatan super ayu di hari raya nanti.. . . . 🌹 METERIAL LUXURY COMO CREPE 🌹 -fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.. . . 🌹 SIZE 🌹 -Jangan risau Jeleeta dress ada 5 jenis saiz sekecil "S" sechomel 'XXL'. Uolls pilih jer ukuran badan yang sesuai nanti Yuri tolong matchkan mana yang sesuai untuk badan uolls ye.. . . 🌹 BF DAN WUDHU FRIENDLY 🌹 -Rekaan stylish ni tak lupa elemen penting. Zip di tangan bagi memudahkan uolls utk berwudhu dan zip didada memudahkan mumy2 yg nak menyusukan baby uolls.. . . HARGA: RM82 POSTAGE SM RM8 POSTAGE SS RM12 . 📲Whatsapp: 0168350836 . #jeleetadress #jelletadress #jeleetadressmurah #jeleetajubah #jeleetajubahmurah #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #jubahwudhufriendly #jubahbffriendly #jubahwudhukfriendly #jubahbreastfeeding #jubahbreastfeedingfriendly #dressmurah #dresscantik #dressmalaysia #jubahmoden #jubahterkini #dressterkini #dress2019 #bajuraya2020 #dressraya2020 #bajurayamurah #dressrayamurah #dressviral #dresstrendy #dressviralmalaysia #dresstrendymalaysia #viral #trendy


0💬Normal

🍂❄ New Collection From Boots ❄🍂 ❄Winter & Autumn 🍂 WhatsApp link: https://wa.me/96171518167 WhatsApp link: https://wa.me/9613960855 http://Fb.me/veronatempo * Now available in Verona & tempo We deliver via libanpost #New_collection #offer #shoes #heels #bags #bag #woman #girl #fashion #style #simple #unique #verona #tempotrendy #stylish #trendyshoes #chic #chicheels #trendy #stylish


0💬Normal

Теплый пуловер в наличии 🖤 One size 👌🏻 78% акрил 20% полиэстер 2% эластан ———————————————————————— #гольф #пуловер #свитер #джинсы #юбка #шорты #платье #куртка #лосины #очки #МОМ #стильно #одежда #рубашка #джинсовка #футболка #look #style #trendy ————————————————————————


0💬Normal

New in : Unique Costume Earrings Available for immediate pick up and delivery ________________________________ N3,500 each Unisex ___ All our shades come in a case ________________________________ WHOLESALE AND RETAIL DEALS Send a Direct Message ☎️/ WhatsApp: +2348166077151 ________________________________ PAYMENT Bank Transfer or Deposit ONLY (Payment on Delivery not available) NO REFUND❌ EXCHANGE ONLY _________________________________ STANDARD DELIVERY ( 1-5 Working Days) Lagos: N500-N1,500 Other States (Waybill): N1,000-N2,000 #jumaiaccessories #bags #accessories #jewelry #sunglasses #styleblogger #trendy #lagos #abuja #lekki #fashion #fashionblogger#bag #entrepreneur #asoebi #lagosonlinestore #bellanaijaweddings #bagstore #accessoriesvendor #zirconia #wristwatch #bracelets #instablog9ja2018


0💬Normal

"MAKKKK TENGOK ADIK NI PINJAM ORANG PUNYA BARANG TAKNAK PULANGKAN BALIK!!" riuhnya rumah bila kita berebut barang sesama adik-beradik, lagi-lagi bila BARANG BEST. kan senang kalau beli sorang satu haaaaa. apa bendanya??? Ni haaaa MAGNETIC USB CABLE ni haaaa siap ada lampu bila guna 😍 function habis 👍👍 whatsapp 01151463767 if interested okay?! harga murah murah saja RM11.19 ONLY!! #nhmutem #bazaar #bazaarpaknil #magnetic #magneticcable #trendy #GoeCommerce #eUsahawan #DigitalEntrepreneurship #Entrepreneurship


0💬Normal

"hmpppphh hmppphhh" dari semalam dengar roomate mengeluh, takde pulak terfikir nak tanya kenapa. harini tak tahan dengar bunyi mengeluh, terus tanya dia. kenapa dan apa jadi sebenarnya? rupanya cable phone dia problem 😭 aigoo terus tunjuk MAGNETIC CABLE USB kat bawah ni haaaa 👇👇 gembira terus diaa 😍 nanee bagitahu la yang benda ni ada fast charging and light up dalam gelap, lagila dia happy sebab orangnya rabun 😝 SERENDAH RM11.19 SAHAJAA LAGILA DIA SUKAAAA 😍✨ yang lain kalau berminat whatsapp 01151463767 👌 #nhmutem #bazaar #bazaarpaknil #magnetic #magneticcable #trendy #GoeCommerce #eUsahawan #DigitalEntrepreneurship #Entrepreneurship


0💬Normal

It’s beginning to look a lot like Christmas 🎄🎅❄️☃️🎁✨👠 #Christmas2019


1💬Normal

jangan sedih geng .. kalau ad masalah pasal cabel kamilah penyelesaiannya 🥰🥰🥰🥰 #nhmutem #bazaar #bazaarpaknil #magnetic #magneticcable #trendy #GoeCommerce #eUsahawan #DigitalEntrepreneurship #Entrepreneurship


0💬Normal

Next Page