#TopStokisThesuriaroses

Siapa dah grab Magical Potion ni? Sis Roses Serum? Serum pertama di Malaysia yang diformulasikan khas dari bunga bungaan yang ditanam di luar negara. Bunga yang mahal, tinggi kualiti dan sangat sangat padu kalau nak kasi kulit licin seawal 3 HARI. . Focus untuk masalah #eczema , #pori , #BijiKolestrol . Yang sengsara dengan masalah jerawat, kulit kusam dan jeragat pun wajib grab. power bedaah si putih kecik ni. Kiranya #SisRosesSerum ni booster shot untuk kulit korang. WARNING❗❗ Jangan stress bila kulit cantik sampai semua tegur korang pakai apa. Lenguh mulut nak jawab nanti😆 . #TopStokisThesuriaroses . #produkpemutih #whiteningcollagen #thesuriaroses #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful . .


1💬Normal

Siapa dah grab Magical Potion ni? Sis Roses Serum? Serum pertama di Malaysia yang diformulasikan khas dari bunga bungaan yang ditanam di luar negara. Bunga yang mahal, tinggi kualiti dan sangat sangat padu kalau nak kasi kulit licin seawal 3 HARI. . Focus untuk masalah #eczema , #pori , #BijiKolestrol . Yang sengsara dengan masalah jerawat, kulit kusam dan jeragat pun wajib grab. power bedaah si putih kecik ni. Kiranya #SisRosesSerum ni booster shot untuk kulit korang. WARNING❗❗ Jangan stress bila kulit cantik sampai semua tegur korang pakai apa. Lenguh mulut nak jawab nanti😆 . #TopStokisThesuriaroses . #produkpemutih #whiteningcollagen #thesuriaroses #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful . .


0💬Normal

Siapa dah grab Magical Potion ni? Sis Roses Serum? Serum pertama di Malaysia yang diformulasikan khas dari bunga bungaan yang ditanam di luar negara. Bunga yang mahal, tinggi kualiti dan sangat sangat padu kalau nak kasi kulit licin seawal 3 HARI. . Focus untuk masalah #eczema , #pori , #BijiKolestrol . Yang sengsara dengan masalah jerawat, kulit kusam dan jeragat pun wajib grab. power bedaah si putih kecik ni. Kiranya #SisRosesSerum ni booster shot untuk kulit korang. WARNING❗❗ Jangan stress bila kulit cantik sampai semua tegur korang pakai apa. Lenguh mulut nak jawab nanti😆 . #TopStokisThesuriaroses . #produkpemutih #whiteningcollagen #thesuriaroses #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful . .


3💬Normal

PALING LAKU! PALING LARIS! PALING BERKESAN! Ni set yang menjadi pilihan lelaki dan perempuan tak kira umur. semua pakat rebut set KULIT CONFIRM LICIN RATA ni. feedback bersepah customer akak kasi. Scroll je feed ni okay. lulus kkm, tinggal nak lulus dekat hati awak je😋 . Hanya bahan terbaik yang dipilih untuk menghasilkan sabun sakti ini. Siapa nak kulit cantik secara SELAMAT, tak payah fikir panjang dah. Rebut terus set ni. . 🧀Merawat jerawat 🧀Memudarkan parut jerawat 🧀Mengecilkan pori muka 🧀Menghilangkan sunburn 🧀Menghilangkan blackhead/whitehead 🧀Mengembalikan kelembapan semula jadi kulit. 🧀Memudarkan jeragat 🧀Melindungi kulit dengan nutrien dan bahan antibakteria. 🧀Membantu mengawal pengeluaran minyak Sifir dia mudah je. Lagi banyak beli, lagi murah and lagi licinlah oiiii. Tangan nak pegang pipi sendiri pun tergelincir sebab licin sangat! #TopStokisThesuriaroses . #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful #style .


3💬Normal

PALING LAKU! PALING LARIS! PALING BERKESAN! Ni set yang menjadi pilihan lelaki dan perempuan tak kira umur. semua pakat rebut set KULIT CONFIRM LICIN RATA ni. feedback bersepah customer akak kasi. Scroll je feed ni okay. lulus kkm, tinggal nak lulus dekat hati awak je😋 . Hanya bahan terbaik yang dipilih untuk menghasilkan sabun sakti ini. Siapa nak kulit cantik secara SELAMAT, tak payah fikir panjang dah. Rebut terus set ni. . 🧀Merawat jerawat 🧀Memudarkan parut jerawat 🧀Mengecilkan pori muka 🧀Menghilangkan sunburn 🧀Menghilangkan blackhead/whitehead 🧀Mengembalikan kelembapan semula jadi kulit. 🧀Memudarkan jeragat 🧀Melindungi kulit dengan nutrien dan bahan antibakteria. 🧀Membantu mengawal pengeluaran minyak Sifir dia mudah je. Lagi banyak beli, lagi murah and lagi licinlah oiiii. Tangan nak pegang pipi sendiri pun tergelincir sebab licin sangat! #TopStokisThesuriaroses . #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful #style .


0💬Normal

#SerbukMagikTWC merupakan makanan kulit yang berasaskan buah buahan dan bahan paling berkualiti untuk membantu awak yang nak cantik kacak tuuu. Antara BAHAN-BAHAN TERBAIK #TWC adalah: . 🍂 Plant Collagen 🍂 Vitamin c 🍂 Pearl Powder 🍂 6 SUPERFOODS SIAPAKAH YG PERLU MENGAMALKAN TWC?. . 💋 LELAKI & PEREMPUAN yang ingin sihat cantik keseluruhan bukan luaran sahaja 💋 Wanita hamil 6 bulan ke atas, dalam pantang dan menyusu 💋 Wanita yang mengalami senggugut dan haid tidak teratur Apa yang syok gila pasal #SerbukMagikTWC ni? CERAH & GLOWINGkan dari dahi sampai hujung tumit kaki je ke? . . 💞Mencerahkan satu badan seawal seminggu 💞 Detoks tubuh badan. 💞 Melambatkan proses penuaan 💞 Melawaskan pembuangan. 💞 Merawat sengugut. 💞 Menstabilkan dan melancarkan kitaran period. 💞 Mengecutkan jerawat & mencantikkan kulit 💞 Menambahkan tenaga 💞 Mencantikkan kuku & rambut . #TopStokisThesuriaroses . #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday


3💬Normal

Perempuan mana yang tak suka kulit licin bersih setompok parut pun takde? . Ada yang nak kulit bersih sebab nak #BogelSkin tak payah susah payah makeup 10 inci. Ada yang nak kulit licin rata sebab nak kasi MAKEUP SMOOTH, tak cakey. Pakai makeup dari before solat RAYA sampai hujung zohor pun on pointtt. orang lain belum zuhur datang BERAYA dengan muka bercapuk capuk, belengas, bahasa mudah memang horror, tak lawa😂 . Boleh bayangkan tak bangun pagi raya, kulit awak macam mochi. LEMBUT GEBU NAMATEY. CERAH tu pasti🤣. . Ada Alovera, ada serbuk mutiara, ada vitamin C. semua gred PREMIUM. TAPI kalau awak start dari sekarang lah. Kalau lambat macam kura kura semput nak panjat gunung. Tunggu gaji, tunggu nak survey dulu. haha #SayonaraKulitCantik memang tak dapatlah. . #TopStokisThesuriaroses . #produkpemutih #whiteningcollagen #thesuriaroses #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #followme #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful #style #swag


4💬Normal

Ponn pon Feedback Customer akak nak laluuu 👑. . Yang baru nak tidur petang, lek lu sila gosok gosok mata dan percaya. Yang tengah lepak tengok hindustan, Sila jealous please. Dia baru consume #SerbukMagikTWC tak sampai 20 HARI. Mauuu tersembul bijik mata kita tengok ! 😱😳. . Paling syoknya #SerbukMagikTWC kalau stop, tak ada kesan sampingan. Kulit jadi gebu putih comey sebab bahan dia ada SUPER POWER . Semua PREMIUM. Semua import! please jangan pelik kalau kesan yang awak dapat wow wow woww! apa lagi customer ni jerawat nak muncul pun segan! kalau gabung dengan #SuriaSoap, memang lagi PANTAS & EFEKTIF kesan dia 😋 . #TopStokisThesuriaroses . #produkpemutih #whiteningcollagen #thesuriaroses #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #followme #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful #style #swag


0💬Normal

NAK DEKAT RAYA TAPI KULIT MENGGERUTU 😱😱😱 . Stress setinggi Gunung Everest, konfiden rendah sedalam mantel bumi, rasa nak jalan pandang bawah or pakai topeng keluar rumah. Takut orang geli tengok muka kita. Kalau makeup, sisa makeup tak bersih tu pori tersumbat. Bila dah tersumbat lagi happy lah askar merah clubbing atas muka😫 macam katak puru pulak huhu. Siapa ada masalah kulit . 🐣BERJERAWAT 🐣PARUT MACAM PETA DUNIA KUSAM 🐣PORI WAJAH TERKANGKANG 🐣BIJI KOLESTROL PENUH 🐣ECZEMA Nak akak bantu masalah macamtu? Yang penting SABAR dik non. akak taknak OVERCLAIM, hari ni pakai, esok jadi AWEK KOREA. NO! kunci dia SABAR & KONSISTEN . Kalau rasa nak kulit CANTIK, natural makeup pun flawless glowing, licin, smooth, on point! boleh whatsapp akak🐰 . #TopStokisThesuriaroses . #produkpemutih #whiteningcollagen #thesuriaroses #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful .


10💬Normal

Morning🤗 . Siapa dah grab Magical Potion ni? Sis Roses Serum? Serum pertama di Malaysia yang diformulasikan khas dari bunga bungaan yang ditanam di luar negara. Bunga yang mahal, tinggi kualiti dan sangat sangat padu kalau nak kasi kulit licin seawal 3 HARI. . Focus untuk masalah #eczema , #pori , #BijiKolestrol . Yang sengsara dengan masalah jerawat, kulit kusam dan jeragat pun wajib grab. power bedaah si putih kecik ni. Kiranya #SisRosesSerum ni booster shot untuk kulit korang. WARNING❗❗ Jangan stress bila kulit cantik sampai semua tegur korang pakai apa. Lenguh mulut nak jawab nanti😆 . #TopStokisThesuriaroses . #produkpemutih #whiteningcollagen #thesuriaroses #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful . .


0💬Normal

BALIK KEM, MUKA RENTUNG TERBAKAR sedih tak? dengan matahari yang panas kemaen. keluar ampai baju sekejap je pun boleh burn. Tu baru sunburn. kalau JERAGAT muncul acano? tompokan coklat macam peta dunia muncul acano? jerawat senang hilang, jeragat serious susah nak hilang. . Ada #Aloevera berkualiti tinggi dalam Suria Soap ni. nak lesapkan belang dekat muka yang rentung terbakar tu? BOLEH SANGAT SANGAT. parut? jerawat? bahan aktif lain boleh tolong. . harga? RM 33.90 tahan 2 bulan. lulus kkm, tinggal nak lulus dekat hati awak je. . Uols dah cuba? . #TopStokisThesuriaroses . #produkpemutih #whiteningcollagen #thesuriaroses #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful #style .


1💬Normal

PALING LAKU! PALING LARIS! PALING BERKESAN! Ni set yang menjadi pilihan lelaki dan perempuan tak kira umur. semua pakat rebut set KULIN CONFIRM LICIN RATA ni. feedback bersepah customer akak kasi. Scroll je feed ni okay. lulus kkm, tinggal nak lulus dekat hati awak je😋 . Hanya bahan terbaik yang dipilih untuk menghasilkan sabun sakti ini. Siapa nak kulit cantik secara SELAMAT, tak payah fikir panjang dah. Rebut terus set ni. . 🧀Merawat jerawat 🧀Memudarkan parut jerawat 🧀Mengecilkan pori muka 🧀Menghilangkan sunburn 🧀Menghilangkan blackhead/whitehead 🧀Mengembalikan kelembapan semula jadi kulit. 🧀Memudarkan jeragat 🧀Melindungi kulit dengan nutrien dan bahan antibakteria. 🧀Membantu mengawal pengeluaran minyak Sifir dia mudah je. Lagi banyak beli, lagi murah and lagi licinlah oiiii. Tangan nak pegang pipi sendiri pun tergelincir sebab licin sangat! #TopStokisThesuriaroses . #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful #style .


3💬Normal

3 KALI PAKAI JERAWAT LESAP! . Bukan 3 hari ya tapi 3 kali pakai!😍 parut berlekuk, berlubang pun makin ghaib! apesal power sangat #SuriaSoap ni oiii. . kulit dulu berbonggol pun makinRATA, makin LICIN. . tak payah nak pakai krim timbang kilo bagai tu. Pakai seminggu glowing, berhenti pakai jahanam muka. Adeh. Maaf lah ya, produk thesuriaroses sangat mementingkan MUTU dan KUALITI supaya customer dapat memiliki produk yang bagus, selamat dan berkesan. More than 99% akan repeat order! Feedback positive pun menggunung dah dapat 🤣. . Sebab tu akak mati akal bila orang tanya produk ni menjadi ke? Eh uolls ni beli barang tak tengok testimoni or info dulu ke? jadilah pengguna yang bijak✌ . #TopStokisThesuriaroses . #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful


1💬Normal

Dulu pakai filter jerawat still nampak jelas dan nyata. Now? haha semua ghaib kena kuasa #SerbukMagikTWC . Dah nama pun Magik. Dahsyat dia tu lain macam sikit. #Apricot dan #Strawberri gred premium pergi kecutkan jerawat macam vacuum kuasa Turbo. Parut yang bertompok pun habis lesap pudar dek kehebatan #PearlPowder & #VitaminC berkualiti tinggi😍 . betullah. whitening collagen memang bersepah. beza dia #kualiti bahan dan menjadi ke tak. kalau cikai tak berkualiti, tak function juga. . #TopStokisThesuriaroses . #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful


0💬Normal

SOFT SKIN kalau rasa nak kulit lembut gebu macam baby. Dah bosan kulit kasar macam padang pasir. seharian duduk dalam aircond. muka, tangan, kaki semua mengelupas. bila salam orang pun tak selesa sebab kering sangat. Muka bercapuk makeup sebab kering menggelupas. Haaa tak payah fikir lagi. Memang ni jalan penyelesaiannya. kalau dah habiskan set ni apa awak dapat? pegang pegang pun anjal , toink toink lembut macam bontot baby👶 . OMG! Rindunya kulit lembut namatey ni😆 . #TopStokisThesuriaroses . #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday


2💬Normal

Set Head To Toe kenapa set ni sesuai dari atas sampai bawah? sebab #SerbukMagikTWC boleh Cantikkan rambut dan kulit. lepastu rawat dari dalaman. lepastu boleh #Cerahkan kulit 6x ganda dari tona kulit sekarang. lepastu lepastu, ah banyak sangat kebaikan! cuba scroll jangan pemalas sangat😏 . Sunburn? boleh hilang. parut? boleh pudar. jeragat? boleh asalkan konsisten. BILA DIGABUNGKAN DENGAN #SakaOrenTBW ??. . sunburn 2x ganda lagi cepat hilang. kulit 2x ganda lagi cepat putih. Parut 2x ganda lagi cepat ghaib. kalau TWC glowing kan muka. TBW glowing kan badan. kalau nak kulit glowing shining flawless, dah boleh grab sesiap set ni😘 . #TopStokisThesuriaroses . #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday


3💬Normal

SET BEAUTY ME😍 . ni RAJA segala set. sebab apa? sebab lengkap! kalau nak kesan pantas, lebih efektif, lebih extravaganza WAJIB ambil set ni. kalau nak makcik pakcik onion terpegun tengok kulit awak RAYA 2019 ni. WAJIB ambil set ni. kalau nak berkahwin naik pelamin hujung tahun ni. WAJIB ambil set ni. kalau low self confidence, malu tengok orang lain cantik. WAJIB ambil set ni. cuz u know what? once your skin look good, u'll feel good. . ❤ #SuriaSoap sangat hebat untuk MERAWAT MUKA. #Neem yang berfungsi antibakteria mampu menghapuskan bakteria jahat sekaligus melenyapkan JERAWAT yang berkampung atas muka. . #Aloevera pula mampu menghilangkan SUNBURN yang buatkan kulit awak berbelang serupa zebra. . 🌹 #ThesuriarosesBodyWash a.k.a Saka Oren. Sabun bukan sebarang sabun. #SakaOren ni. Tesktur dia macam ada glitter and pekat likat! Bayangkan mandi pakai bahan mewah? Raw materials mahal gila. Sekali lepas mandi kulit badan jadi SUPER DUPER SOFT! and GLOWING. JERAWAT,SUNBURN,ECZEMA dekat badan semua ghaib!. . sensitive skin pun sesuai. Bau dia? Pergh, dah berjam jam habis mandi pun bau still melekat dekat badan. Wangi sangat sangat bau British Roses . 🐅 #SerbukMagikTWC yang ni The Most Powerful One. Kalau suria soap untuk muka. TBW untuk badan. #SerbukMagikTWC untuk muka, badan, rambut, kuku, hormon, masalah sembelit dan sebagainya. . Kalau nak kulit CERAH GEBU MACAM KAPAS, GLOWING JAUH 2KM DAH NAMPAK memang WAJIB cuba #SerbukMagikTWC #TopStokisThesuriaroses . #thesuriaroses #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful #style


2💬Normal

HAPUSKAN JERAWAT BURUK DI MUKA Kenapa pilih Set Anti Breakout ni?. . Siapa dah serik dengan skincare viral merapu. Muka breakout teruk sampaikan family, boyfriend/girlfriend, kawan kawan semua tegur😔. . Nak keluar rumah pun malu. Nak tepek full coverage foundation kasi cover habis jerawat. Tapi muka berbijik bijik tengok. Geli! Rasa nak tumbuk cermin!. . Haaa kalau dah tahap macam tu, Memang helokk sangat cuba Set ni. Dia repair kulit awak hingga ke akar umbi. . #SerbukMagikTWC ni merawat dari dalam ya. #AcaiBerri akan singkirkan toksin supaya nutrien supplemen senang nak menyerap. And of course, serbuk magik ni Untuk kesihatan sekali bukan kecantikan semata mata. Jerawat? Dalam ni ada SUPERFOOD, estrak #apricot dan #strawberri yang mampu mengecutkan jerawat. #PearlPowder & #VitaminC pula mampu memudarkan parut sekaligus mencerahkan tona badan. enough with TWC, kalau gabungkan dengan Suria Soap??. . Suria soap kaya dengan khasiat #Aloevera & herba #Neem yang bersifat anti bakteria. Bila bakteria jahat mati, Jerawat nak tumbuh pun susah. . Parut? Jeragat? Sunburn? Small matter. . #TopStokisThesuriaroses . #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday


2💬Normal

SET LAKU KERAS especially yang dah habis duit pergi segala treatment tapi tak menjadi. sedih tengok pantulan sendiri depan cermin. Jerawat bergunung ganang. Parut macam peta dunia. bintik hitam putih macan hutan belantara. merah meradang muka macam lebam. Sedih! haaa kalau macam ni lah, better kita rawat dalaman dengan #SerbukMagikTWC yang berkualiti premium ni. Kita buang segala toksin yang berkeladak dalam badan. Then kita cantikkan luaran dengan gabungan #SUPERFOOD dalam TWC. lepas tu tambahkan lagi kehebatang supaya #Jerawat cepat LENYAP dengan #SuriaSoap. . U can thank me later😋 . #TopStokisThesuriaroses . #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday


3💬Normal

SET ANTI JERAGAT😞. . kalau dulu biasanya bila dah berusia, baru muncul tompokan peta coklat a.k.a jeragat dimuka.. kalau sekarang? . Budak sekolah pun dah ada JERAGAT. bear in your mind, Jeragat ni once muncul, SUSAH NAK HILANG. jeragat bukan jerawat ya. Kena pandai bezakan. kebiasannya muka akan muncul bintik bintik hitam or coklat dekat pipi. orang putih panggil pigmentation. Rupa dia lebih kurang macam freckles. freckle tak cute okay😌 . tapi kalau awak tak kisah, up to u. tapi siapa kisah muka dia ada 'peta dunia' boleh grab set ni cecepat. tak salah melaburkan duit untuk skin kan? yang cantik nanti awak juga. skin ni pakai sampai tua. kalau tua baru nak jaga, hehe bye bye . #TopStokisThesuriaroses . #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday


2💬Normal

SET BEBAS MERKURI Siapa yang breakout teruk tu wajib ambil set ni gabungkan sekali dengan #SerbukMagikTWC. Hanya bahan terbaik yang dipilih untuk menghasilkan sabun sakti ini. Bukan saja saja nak claim best best pasal #SuriaSoap, tapi akak pun pakai okay. Ai nak kulit sihat, lembut mulus dan plolesss je. So, sabun suria ni merupakan pilihan yang tepat dan sabun terbaik akak pernah guna. 😆 . 🧀Merawat jerawat 🧀Memudarkan parut jerawat 🧀Mengecilkan pori muka 🧀Menghilangkan sunburn 🧀Menghilangkan blackhead/whitehead 🧀Mengembalikan kelembapan semula jadi kulit. 🧀Memudarkan jeragat 🧀Melindungi kulit dengan nutrien dan bahan antibakteria. 🧀Membantu mengawal pengeluaran minyak Sesuai untuk lelaki dan wanita. Sesuai untuk semua jenis kulit. #TopStokisThesuriaroses . #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful #style .


2💬Normal

SET SKIN FLAWLESS. Siapa pakai sabun berbulan bulan tapi tak ada kesan? . Seronok kan bila kulit licin bersih. Jerawat lesap? Takde geli nak tengok muka berbibijik. Bernanah. Tunggu masa nak letup. Kita guna kuasa #Neem untuk hapuskan semua askar jerawat. Kasi kulit licin rata macam kain sutera dari guangzhou china. Siapa yang #sunburn sampai rentung ke separuh masak ke, boleh sangat nak kasi #Aloevera sekatakan tona kulit awak. #SuriaSoap ni kan, dia boleh kurangkan minyak dekat muka awak tau. Dia tolong normalkan balik ph muka. Takdelah muka terlampau kering kontang or terlampau berminyak sampai rambut pun melekat. Lepas tu, kalau awak ada Blackhead dan whitehead bersepah, #Luffa akan sental sampailah makin berkurang. Bonusnya kan. Kulit lebih anjal and terawat tau. Tu pasal lah bila dah pakai sabun yang berfungsi #antibakteria, jerawat, jeragat nak datang jenguk melawat kawasan pun takut. . #TopStokisThesuriaroses . #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful #style .


4💬Normal

Bintik Hitam Bintik Putih, Segala jenis ulat kalau awak korek guna kuku ke besi ke, rosak kulit! Tapi akan jadimakin kurang weyy kalau kena kuasa sakti #SuriaSoap Geli ya amat oi kalau biar je. Terasa penuh ulat dalam muka🤢 tu baru sikit, kalau cik JERAWAT yang masak tu meletus acano? Tak ke habis keluar nanah. Eh, habis keluar larva habis bakteria membiak kat muka awak nanti. Yang rasa down sebab banyak sangat makluk asing suka berkampung atas muka, boleh sental pelan pelan. . Bila dah konsisten, insyaAllah masalah bintik hitam putih ni akan berkurang. Haa, consume lah sekali #SerbukMagikTWC . Nanti barulah muka very the glowing one gitu. Harga asal rm 35.90 tapi akak buat promo, RM 33.90 jewww beli cepat oi . Sekarang ada #FreeGift wokay. Brush silicone yang super duper soft akak kasi free je dekat awak😉 . #TopStokisThesuriaroses . . #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful #style


1💬Normal

KAWAN TEGUR SAYA MAKIN CERAH KAK ! 😆 Serious, saya dah try macam macam produk tapi tak menjadi. feedback produk macam gempak, sekali tak menjadi. . TAPI #SerbukMagikTWC lain. Semua produk #Thesuriaroses sumpah tak mengecewakan. Feedback memang #BENAR & #TakMenipu haaa yes, memang kita tak pernah tipu feedback okay😂 tak nak oii merangkak dekat akhirat nak pergi minta maaf dekat awak haha. I jujur & ikhlas gitu. produk Thesuriaroses ni nama je buat dekat Malaysia, Kilang GMP, ada sijil halal semua. Tapi most raw ingredients yang digunakan memang import from other countries sebab kita nak yang paling berkualiti. yang dah cuba je tahu beza produk berkualiti dan cikai. . Uols dah cuba? . #TopStokisThesuriaroses . #produkpemutih #whiteningcollagen #thesuriaroses #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful #style .


1💬Normal

Ponn pon Feedback Customer I nak laluuu 👑. . Yang baru celik mata bangun, sila gosok gosok mata dan percaya. yang dah on the way ke kelas, ke office, sila jealous please. Dia baru consume 10 SACHET. kalau 1 sachet sehari, 10 sachet agak agak berapa hari?? Mauuu tersembul bijik mata kita tengok ! 😱😳. . Paling syoknya #SerbukMagikTWC kalau stop, tak ada kesan sampingan. Kulit jadi gebu putih comey sebab bahan dia ada SUPER POWER . Semua PREMIUM. Semua import! please jangan pelik kalau kesan yang awak dapat wow wow woww! apa lagi customer ni gabung dengan #SakaOrenTBW a.k.a Mandian emas, memang lagi PANTAS & EFEKTIF kesan dia 😋 . #TopStokisThesuriaroses . #produkpemutih #whiteningcollagen #thesuriaroses #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #followme #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful #style #swag


0💬Normal

NAK KULIT LICIN TAPI BAJET KURANG? PITIH TAKDOP? moh le grab sabun sakti pilihan ramai ni. Dari budak sekolah rendah sampai ke pakcik makcik 50-an pakai! . barang baik, kita kena share. ye tak? . COD ISNIN-AHAD Area KL/SELANGOR Siapa nak join COD esok?? boleh whatsapp je sisturrr brother. Nak sabun penghapus jerawat muka? Nak mandian emas penghapus belang sunburn, jerawat badan dan ECZEMA? Nak serbuk magik yang merawat dalam dan CERAHKAN satu badan dari dahi sampai tumit kaki. Boleh jerrr. klik je link dibio wokay. lagi 2 bulan lebih je nak raya. Memang WAJIB lah start dari SEKARANG. Bayangkan kalau SEKARANG ni kulit awak CERAH, GEBU, LEMBUT NAMATEY AND GLOWING? . Uisy gila happy! happy namatey! . #TopStokisThesuriaroses . #produkpemutih #whiteningcollagen #thesuriaroses #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful #style


0💬Normal

MAKANAN YANG MEMBERI KEBAIKAN . Kita orang perempuan, orang lelaki yang sibuk dengan kerja seharian. Mana nak ke kelas, ke site, ke kerja. Manalah sempat nak jaga kulit ke spa bagai. Kita semua ada rutin harian yang sangat complicated. Sebab itu akak syorkan awak consume produk hebat seperti TWC ni. Biar CANTIK INSTANT. supplemen yang mampu meninggalkan kesan yang sangat best pada kulit kita. Biar kita sabun tu kulit kita jadi halus mulus selembut kulit baby, Biarlah seluruh tubuh badan sampaikan celahan pelipat tu cerah!. Ni tidak, hitam berkelarah malu ooii Biarlah kulit kita tak macam gurun sahara, kering kontang atau sunburn. Biarlah kulit yang penuh jerawat berpesta tu menjadi flawless. Biarlah masalah sembelit hilang ditelan angin lalu Jimat kan? Bukan sahaja cantik luar, dalaman pun cantik. Kat sini kita dah jimat kos. Sebab kita dah jaga produk rutin harian kita. Untuk dapatkan kulit idaman hati, wajiblah kita guna yang terbaik, yang berkualiti. Tak giteww? . #putih #produkkecantikan #produkpemutih . #TopStokisThesuriaroses . #produkpemutih #whiteningcollagen #thesuriaroses #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful #style


0💬Normal

Dia siap turun 2 kilo weyy😆 . Gaizzz bukan kulit customer akak ni je yang jadi Glowing dari atas sampai bawah. Berat pun turut since dia ikut proven tips yang akak kasi💌 . TAPI❗❗, jangan confuse ya. Acai berri dalam #SerbukMagikTWC boleh melancarkan period and melawaskan pembuangan awak. tapi TWC bukan untuk kurus! . Serbuk ajaib ni tolong SIHATKANkan dalaman awak je. Kalau kurus tu, bila awak ikut betul betul #ProvenTips yang akak kasi😊 . Apa yang PASTI, yang BENAR siapa nak jumpa crush ke, bakal mak mentua,nak kasi diorang terpegun tengok kulit kita. wajib Grab #SakaOrenTBW & #SerbukMagikTWC 💞 . #TopStokisThesuriaroses . #produkpemutih #whiteningcollagen #thesuriaroses #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #followme #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful #style #swag


0💬Normal

BELI BANYAK JIMAT BANYAK CANTIK PUN BANYAK🤣 . Antara combo paling HOT SELLING! LARIS TERJUAL! . Siapa nak beraya dengan kulit Licin Bersih WAJIB grab barang ajaib ni. by the way, Siapa yang bibir kering sebab cuaca, allergic or kurang minum air. haaaa ni akak ada barang special nak kasi. Nanti awak sental secara lembut scrub manis berperisa strawberri ni. Automatik kulit bibir jadi #lembut sangat sampai kulit bibir yang kering, yang hitam pergi tak kembali lagi. Yang pasti, BIBIR MERAH BAK DELIMA BAKAL AWAK MILIKI. harga scrub ni dekat luar RM 29.90 ya. Barang Thesuriaroses mana ada yang tak berkualiti kan? #LipsScrub LIMITED EDITION ni pun TIP TOP. Kalau habis, habis terus ya. P/S: pembelian combo TWC sahaja yang akan dapat lips scrub have have ni✌. . . #TopStokisThesuriaroses . #produkpemutih #whiteningcollagen #thesuriaroses #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #followme #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful #style #swag


3💬Normal

"Betul ke menjadi produk ni?" . 😅😌 . Tu baru folder PERTAMA TESTIMONI CUSTOMER AKAK SENDIRI. belum campur yang lain lagi hee🙃 . Yang pasti, Akak sendiri cuba semua produk thesuriaroses. #SerbukMagikTWC ? uisy Power sangat produk tu. Rugi Besar kalau tak cuba. Akak Dah 20 kotak consume. #SuriaSoap ? tak pernah lagi jumpa sabun yang serious Berkesan macam ni. hebat! #SakaOrenTBW ? weyyy mandi dengan emas. Setiap hari mandi bunga. Glowing sampai hujung kaki, gila tak happy. Look, Akak sendiri cuba. Akak sendiri dapat kesan. Akak sendiri yakin nak bantu masalah awak. If I can, If they can, why cant you?😬 . #TopStokisThesuriaroses . #produkpemutih #whiteningcollagen #thesuriaroses #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful #style


2💬Normal

KESAN COMBO NI WOW WOW WOWWW SANGAT! Thank you sis sebab YAKIN KAN saya dengan kehebatan #SerbukMagikTWC & #SakaOrenTBW a.k.a mandian emas ni. Haaa gitulah seronoknya customer akak sendiri😋 ramai tau, awal awal musykil nak beli. katanya mahal. Tapi lepas dengar semua manfaat PRODUK PREMIUM ni. okay, macam murah sangat pulak harga tu dengan kesan yang bakal awak dapat😆. . Bila beli, tak sampai 10 hari pun, Tadaaaa~ Super Duper Awesome!! Satu Badan Glowing merelit macam tanam permata dalam kulit💎 . #AcaiBerri dalam #SerbukMagikTWC akan menyingkirkan semua tahi berkeladak dalam badan. bila dalaman tip top, barulah luaran mantap👍. . Haaa lepas tu #PearlPowder & #VitaminC pulak akan buat kerja masing masing untuk CERAH GLOWINGKAN SATU BADAN AWAK. tambah pula awak pakai #MandianEmas yang ada fungsi MERAWAT & MENCERAHKAN sah sah kesan lagi pantas, lagi power, lagi meletop. weh rugi tak cuba weh. rugi besar😖 . #TopStokisThesuriaroses . #produkpemutih #whiteningcollagen #thesuriaroses #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily


0💬Normal

JATUH CINTA GOLEK GOLEK DENGAN #SerbukMagikTWC & #SakaOrenTBW 😍😍😍 . Best giler! memang Menjadi! memang berkesan! memang sah guna bahan #Premium yang #Exclusive Bayangkan badan awak bling bling dari muka sampai hujung tumit kaki. Siapa pernah tengok vampire dalam Twilight, mesti faham rupa kulit yang SHINING GLOWING macam tanam permata dalam kulit💎💍 . kachingg kachingg habis satu badan bila mandi dengan #SakaOrenTBW . Eeemmm mandi dengan #Emas24k, real gold. bukan glowing je dapat, kulit satu badan pun makin bersih dan cantik. mana nak jumpa weh sabun yang ada estrak #DaunTeh yang boleh lesapkan JERAWAT Badan? yang ada estrak #Rose untuk ghaibkan ECZEMA ? Tu pun tak masuk lagi power #SerbukMagikTWC . Dahlah #AcaiBerri singkirkan toksin dalaman sampaikan kulit jadi lawa. Tambah pulak #PearlPowder & #VitaminC yang kasi satu badan CERAH FLAWLESS bak istana kaca dalam kartun Frozen😆 . Kak Aini! I tak sabar nak beraya! 💞 . #TopStokisThesuriaroses . #produkpemutih #whiteningcollagen #thesuriaroses #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily


0💬Normal

Siapa nak selit order boleh selit je ya❤ lama tak upload gambar postage, ramai pulak tanya bila pos😅 . Postage Isnin-Jumaat COD Isnin-Ahad💌 . Tak kira laki ke perempuan ke, menyusukan anak ke, semua pakat grab Produk Magik By thesuriaroses. apa lagi tinggal 85 HARI je nak sambut Raya. siapa je yang tak suka PRODUK PREMIUM GRADE? gerenti menjadi pulak tu. 99% customer akan repeat order!😆 . Siap ada yang grab Set Lengkap #TWC + #SuriaSoap + #SakaOrenTBW . yang try set ni confirm semua makcik pakcik onion tegur cucuk botox ke cantik sangat kulit😋 . Sesiapa muka BERJERAWAT, SUNBURN, BERPARUT takyah nangis mengongoi macam mat lampir mati anak sedih tengok muka. Grab terus produk magik ni. Gerenti puas hati! Tak caya?? Boleh scroll ig ni. Testimoni bersepah sepah akak letak🤓 akak tunggu awak merisik barang ajaib depan pintu Tok Rimau ya . #TopStokisThesuriaroses . #produkpemutih #whiteningcollagen #thesuriaroses #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful


1💬Normal

ADIK BERADIK ROAD TO FLAWLESS SKIN TOGETHER GEDER😆 . Ingatkan akak sorang je kasi ayah sabun dengan kelima lima adik beradik akak. Rupanya ramai lagi share dengan siblings dia! 👭 . nampak tak? benda baik, patutnya share, bukannya simpan sendiri. yang kulit licin cantik, adik or akak/abang sendiri jugak. mak sendiri jugak. ayah sendiri jugak. Esok birthday mak? birthday adik? birthday ayah? kakak? belikan #SuriaSoap + #SakaOrenTBW mandian emas jadikan hadiah. kut raya nanti semua sedara mara kena pakai spek mata hitam. silau tengok keluarga kita. Kulit semua glowing bercahaya macam tuang highlighter atas muka. LICIN NAMATEY! . #TopStokisThesuriaroses . #produkpemutih #whiteningcollagen #thesuriaroses #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow


0💬Normal

"kak, Cash On delivery ada tak? Saya tak sabar nak kulit cantik ni! raya nak dekat dah!" . Haaa ado dek,hadoooo. COD ISNIN-AHAD maksudnya SETIAP HARI. Yang nak set combo, nak flawless, nak hilangkan breakout lekaih whatsapp akak. Bukan apa, kulit ni kalau tak rawat, nanti lagi teruk. Masalah lagi MELARAT. . Kalau awak konsisten dengan #SerbukMagikTWC Pastu selalu pula cuci muka dengan #SuriaSoap mak datokk flawless dia. Muka tak berminyak, jerawat tak nak tumbuh pun! belum campur dengan #MandianEmas , tu lagilah mak datok dahsyat! Me likeeeeeey😍 . #TopStokisThesuriaroses . #produkpemutih #whiteningcollagen #thesuriaroses #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful #style


0💬Normal

RAYA NAK DEKAT, BELEK CERMIN. OMG! TERUKNYA MUKA😞 okay, murung satu hari. Tahun 2019, tak kira lelaki ke perempuan ke, semua nak kulit bersih. Kulit cerah cantik tu bonus. yang penting WAJIB LICIN. NAK memang senang, BUAT tu je payah. Paling penting rutin skincare korang macam mana? Sebab ada yang mengadu muka teruk. bila tanya, rupanya TAK CUCI MUKA. Adududu😔. . Ni tips skincare yang SIMPLE untuk BEGINNER okay. 1⃣Cleanser 💯 . Cuci guna #SuriaSoap . semua jenis kulit boleh. Pilih cleanser yang bebas SLS. Cleanser yang bagus adalah yang boleh mencuci kotoran & tidak mengeringkan kulit. 2⃣ Exfoliator / Scrub . Scrub 1-3 kali je seminggu. ikut jenis kulit. Scrub ni untuk buang segala sel kulit mati. Kalau sel kulit mati ni tak dibuang, pakailah glowing macam mana pun. tak jadi apa. 3⃣Toner . Toner ni untuk make sure segala benda yang kita tepek lepas ni senang nak serap. And yes, Toner akan buang saki baki kotoran pada muka, bersihkan muka sekaligus pori kita nampak lebih bersih. 4⃣Moisturizer (WAJIB! A MUST!) . Moisturizer SANGAT PENTING untuk LOCK kelembapan dalam kulit. kalau pakai #SuriaSoap untuk melembapkan then tak LOCK, rugi je. tak function. 5⃣Sunblock/ Sunscreen/ SPF🔆 Berdosa besar kalau awak anak tirikan sunblock/sunscreen ni. Carilah yang tak melekit and tak meninggalkan white cast. Ikut semua step dekat atas, then memang akan nampak perubahan yang ketara pada kulit. You can thank me later 😘 . #TopStokisThesuriaroses . #TipsKecantikanAnhaazmode . #produkpemutih #whiteningcollagen #thesuriaroses #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful #style .


1💬Normal

Zaman lelaki kulit berparut macam yakuza, kulit jalan tar dikatakan macho tak legit dah😣 . Now lelaki perempuan semua nak kulit licin rata. Sampaikan tangan nak pegang pipi sendiri pun tergelincir jatuh. Licin macam boleh main skating! 😁 . Ada #Neem penghapus JERAWAT yang macam bergedil kecik besar dekat muka awak. Ada #Aloevera untuk ghaibkan SUNBURN macam arang rentung dekat awak. Ada #HyaluronicAcid dan #Pentavitin yang mempunyai kuasa pelembapan 500x dari air! Tahu tak bila kulit lembap TOINK TOINK, PARUT cepat lesap?? . #TopStokisThesuriaroses . #produkpemutih #whiteningcollagen #thesuriaroses #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful #style .


2💬Normal

SENANG, MUDAH, SIMPLE, EASY PEASY. siapa nak order? Siapa nak tanya harga? Siapa nak tahu details produk? . boleh klik je link #biru dibio. Tak perlu DM atau komen DM me. Banyak sangat DM masuk 😅 . . Lebih cepat akak reply kalau awak ketik link atas tu😊 . Thank you! nah laff gegar 💓 . #TopStokisThesuriaroses . #produkpemutih #whiteningcollagen #thesuriaroses #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful #style .


1💬Normal

HIDUNG PENUH WHITEHEAD JADI LICIN! . "Suria soap sumpah BEST sangat sangat" Nahirah, student. 😊 Berbunga penuh taman hati akak baca feedback customer ni. Bukan biasa biasa #SuriaSoap ni. Formulasi R&D dan Pakar chemist yang gerenti menjadi. Sabun pun lulus kkm. Nak takut apa? . Sekarang ada diskaun hebat. RM 33.90 je untuk penggunaan selama 60 Hari. Sehari belanja 50 sen je untuk cuci muka 2,3 kali. Kalau 50 sen pun awak kata mahal. Hehe sukati awak lah, kulit awak. Yang kusam, sunburn, jerawat penuh tu awak. Yang rata licin bebas dari parut semua tu customer akak 💃😉 . . #TopStokisThesuriaroses . #produkpemutih #whiteningcollagen #thesuriaroses #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow


0💬Normal

COD ISNIN-AHAD Area KL/SELANGOR Siapa nak join COD esok?? boleh whatsapp je sisturrr brother. Nak sabun penghapus jerawat muka? Nak mandian emas penghapus belang sunburn, jerawat badan dan ECZEMA? Nak serbuk magik yang merawat dalam dan CERAHKAN satu badan dari dahi sampai tumit kaki. Boleh jerrr. klik je link dibio wokay. lagi 2 bulan lebih je nak raya. Memang WAJIB lah start dari SEKARANG. Bayangkan kalau SEKARANG ni kulit awak CERAH, GEBU, LEMBUT NAMATEY AND GLOWING? . Uisy gila happy! happy namatey! . #TopStokisThesuriaroses . #produkpemutih #whiteningcollagen #thesuriaroses #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful #style


1💬Normal

Rahsia kulit bebas cela tanpa makhluk hodoh!. . Awak ada masalah kulit wajah? Buntu nak pilih produk apa. Pakai macam macam semua tak jadi. Semua tak berhasil. Yang jadi cuma duit semakin menipis😭. . Jangan sedih Jangan bimbang Jangan stress Ni haaa akak bawakkan HERO PENYELAMAT untuk awak. Sekotak pun dah nampak perubahan kalau awak cuba #SabunSakti ni Hanya bahan terbaik yang dipilih untuk menghasilkan sabun sakti ini. Bukan saja saja nak claim best best pasal #SuriaSoap, tapi akak pun pakai okay. Ai nak kulit sihat, lembut mulus dan plolesss je. So, sabun suria ni merupakan pilihan yang tepat dan sabun terbaik akak pernah guna. 😆 . 🧀Merawat jerawat 🧀Memudarkan parut jerawat 🧀Mengecilkan pori muka 🧀Menghilangkan sunburn 🧀Menghilangkan blackhead/whitehead 🧀Mengembalikan kelembapan semula jadi kulit. 🧀Memudarkan jeragat 🧀Melindungi kulit dengan nutrien dan bahan antibakteria. 🧀Membantu mengawal pengeluaran minyak Sesuai untuk lelaki dan wanita. Sesuai untuk semua jenis kulit. . #TopStokisThesuriaroses . #produkpemutih #whiteningcollagen #thesuriaroses #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow


1💬Normal

TAK PAYAH MAKAN UBAT DOKTOR😋 . mana tak nya tak payah pakai produk beratus ringgit, tak payah pergi klinik consult beribu ringgit. pakai produk local berkualiti antarabangsa harga RM 30+ pun dah dapat result POWER macam ni😆 . menyesalnya tak jumpa produk sis awal awal! berbulan bulan menderita dengan kulit macam ni😥 . asbab terjumpa suria soap. Alhamdulillah makin pulih. Saya akan konsisten SAMPAI LICIN! . Maaf lah ya, produk thesuriaroses sangat mementingkan MUTU dan KUALITI supaya customer dapat memiliki produk yang bagus, selamat dan berkesan. More than 99% akan repeat order! Feedback positive pun menggunung dah dapat 🤣. . Sebab tu akak mati akal bila orang tanya produk ni menjadi ke? Eh uolls ni beli barang tak tengok testimoni or info dulu ke? jadilah pengguna yang bijak✌ . #TopStokisThesuriaroses . #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful


0💬Normal

Travel mana mana pun memang kena bawak Sabun Sakti #SuriaSoap ni. Dedah muka bawah matahari, makan krup krap macam macam masa travel. Jadi Sang bedal, bijik pun tumbuh melata. apa lagi bila diri tu alah banyak benda. habuk tak boleh, kacang tak boleh, semua benda ada je tak kena. Alah bukan berat pun. 40g tapi Tahan lebih 60 hari. Setiap kali mandi, boleh cuci muka sekali. Lenyapkan #Jerawat macam bergedil nasi dekat muka tu. Hilangkan kulit #berminyak dan #sunburn yang dah terlebih garing macam udang hangus. #Lembapkan kulit kasar kering macam gurun sahara sebab tidur memanjang dalam aircond. Hapuskan #bintikhitam yang dah buat hutan belantara atas muka. Mudah je nak kulit licin nihhhh. konsisten sental muka setiap hari, dah dapat. Tapi kalau kedekut, RM 33.90 pun berkira, No comenttt. Sebab pemikiran kelas pertama je yang bijak pilih produk berdasarkan kualiti. Bukan pemikiran kelas ketiga yang rasa mahal, rasa jual dekat drugstore, bagi mereka semua tu yang menjadi😋 . . #TopStokisThesuriaroses . #thesuriaroses #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful #style


5💬Normal

#SakaOrenTBW ni SANGAT BAGUS & BERKUALITI 😍😍 . 🌹 Bau takyah cakap #BritishRose yang memang mahal gila, imported from France kita pakai 🌹Tesktur PEKAT LIKAT, paling syoknya time mandi BUIH banyak gila sumpah best! padahal pakai sikit je pun. 🌹 Bukan muka je GLOWING, badan pun BLING BLING. now bilik air pun penuh dengan taburan 24K GOLD . Kulit tu takyah cakaplah #OliveOil dalam #SakaOrenTBW ni buatkan kulit kering kasar jadi lembut namatey. Daki yang berkerak kerak cerah lipatan pun lesap! Takdelah 'mencacatkan' pandangan tengok muka putih, sekali leher hitam berdaki kan. Ewwww . Nak tanya, sabun mandi awak sekarang boleh buat apa je? . #TopStokisThesuriaroses . #produkpemutih #ThesuriarosesBodyWash #thesuriaroses #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful #style


1💬Normal

SIAPA SAYANG MAK DIA? . Takkanlah nak tunggu birthday baru kasi hadiah kan? Takkanlah nak tunggu hari ibu satu dunia baru nak kasi hadiah right? . Tak salah kalau kita buat surprise walaupun benda tu kecil je. Kita bernafas je pun mak dah hargai, kalau bagi hadiah lagilah hargai. siapa je tak suka hadiah? walaupun mak akan kata, takpe tak perlu membazir😂. . but stillll dalam hati dia yeayyyyy!! gembira okay😆👑 . Puas seharian kemas rumah, lipat baju, sidai, masak, sapu sampah. ataupun keluar kerja pagi, nak maghrib baru balik. Letih! balik nak kena masak lagi. alahai, kudrat pun dah tak seberapa. Why not hadiahkan ibu korang #MandianEmas a.k.a #SakaOrenTBW ni?. Bila ibu korang rajin mandi dengan #SakaOrenTBW ni, ibarat mandi bunga plus emas hari hari😆 . Tak dapat beli emas hari hari pun at least mandi dengan REAL GOLD! 24K GOLD okay. . Setiap kali mandi, rasa macam dekat SPA yang mahal. very calming! stress semua hilang. Biar khasiat yang best tu cepat sikit serap kat kulit mak korang. Dahlah Rose ni boleh buatkan kulit lambat kedut. Senang cerita, AWET MUDA💖. . Dah berumur pun kulit maintain lembut selalu. Parut kena minyak panas cepat je hilang. So, korang rasa membazir ke kalau belikan dekat mak body wash berkualiti premium ni? . . #TopStokisThesuriaroses . #thesuriarosesbodywash #NakPutih #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #style


0💬Normal

Alhamdulillah, Postage today feat stok baru dah landing singgahsana akak tapi tak dan nak kemas😬 . Yang nak Cod and self pickup semua please booking slot awak tau. Gaji baru masuk ke? ramai sangat nak COD ni. ke sebab sedar raya dah nak dekat, nak beraya dengan kulit CERAH, GLOWING PLUS LEMBUT NAMATEY? bayangkan kulit yang berjerawat, berparut, sunburn rentung terbakar boleh jadi Cerah, Flawless,Glowing dari Dahi sampai hujung tumit kaki?? . . Tapi bayangkan je tak boleh lah kan, kenala ada TINDAKAN. first step, grab SET COMBO😗 . By the way, akak bukak untuk sesiapa yang nak jadi Agent ✌. Tak payah minta duit suami, mak bapak, ikat perut tunggu gaji. sesenang je buat duit sendiri. Berminat? . #TopStokisThesuriaroses . #thesuriarosesbodywash #NakPutih #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #style


0💬Normal

Yang dah cuba je faham feeling SPA setiap kali mandi tu. Bayangkan, balik kerja penat. Balik kelas penat, stress dah lah kerja banyak, cuaca panas. bila je nak ada 'Me Time'?? tapi tu cerita lama, sejak dah ada #SakaOrenTBW ni kita ada cerita baru pulak😆 . Bayangkan setiap hari mandi dengan body wash hebat ni, rasa calming gila. And dah boleh hidup bebas deodorant. jimat duit. tak payah nak pakai deodorant yang buat tiak jadi hitam tu. penuh kimia! . Nama pun limited edition, so memang bahan yang unik dan mahal je yang ada dalam #SakaOrenTBW ni. Supaya kulit korang dapat serap KHASIAT MEWAH BERKUALITI, kasi kulit lawa sampai mati. Eh, tu pun kalau stok ada sampai hujung nyawa😬 . #TopStokisThesuriaroses . #thesuriarosesbodywash #NakPutih #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #style


0💬Normal

#SakaOrenTBW tu asal banyak sangat kebaikan? selamat ke? ada KKM ke? ADA uolls, ada😋 . Mandian emas yang terlebih banyak khasiat ni LULUS KKM,My baby boo💖. . pakai apa apa produk pun tolong pentingkan KUALITI ya. Sama macam pilih suami lah, siasat dari A-Z. DIJAMIN bukan produk timbang kilo & 100% SELAMAT! Mandi mandi je kulit jadi Lembap, glowing, sihat dan berseri-seri. Tak ke seronok? tak payah nak cucuk or consume apa apa. Mandi je weh. Dahlah setiap kali mandi mandian emas ni rasa macam Queen. Feeling dia macam tengah buat terapi dekat SPA MAHAL. seronok rasa macam taknak keluar dari bilik air tu🤣. . oh ya! #SakaOrenTBW ni LIMITED EDITION ya. kiranya kalau habis, tak produce dah. so, kalau dapat tu dapatlah. kalau lambat tu, sayonara lah. . #TopStokisThesuriaroses . #thesuriarosesbodywash #NakPutih #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #style


1💬Normal

RASA MACAM QUEEN SETIAP KALI MANDI👑 . Setiap pagi rasa tak sabar sabar nak mandi and bila mandi, punyalah lama stay dalam bilik air😆 . Tak menyesal langsung mandi dengan Mandian emas REAL GOLD ni. yes! memang bling bling badan jadinya. belum campur lagi part bau #Roses yang wangi namatey. And kulit extra soft macam baby😋 . #Eczema berkurangan sebab ada ROSE #Sunburn menghaibkan diri sebab ada GUAJAVA FRUIT #Jerawat badan terhapus sebab ada CAMELLIA SINENSIS baaaaanyak lagi kebaikan! yang dah cuba confirm jatuh hati ikat simpul mati dengan #SakaOrenTBW ni. . #TopStokisThesuriaroses . #thesuriarosesbodywash #NakPutih #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #style


0💬Normal

Sekali pakai je #SakaOrenTBW kulit makin lembut and glowing glowing shining shining😆 emas bukan sebarang emas! Jangan main-main. Dalam ni ada banyak bahan cerahkan kulit versi natural plus terlebih Power. kita bukan nak kasi cerah bling bling saja saja tapi nak kasi parut bff dekat tangan kaki semua tu cepat ghaib. Eh, boleh hilangkan daki dengan sunburn jugak tau. Pakej jimat duit sangattt. setiap kali mandi,rasa macam mandi dekat spa🤗 . cerita sedih, mandian emas ni limited edition kalau habis, habislah.Takde nak produce balik dah. . #TopStokisThesuriaroses . #produkpemutih #whiteningcollagen #thesuriaroses #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #followme #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful #style #swag


0💬Normal

Merelit lit lit buat semua mata tertarik😍. . Mandi je dah cantikkkk. Jangan pelik kalau lepas mandi badan nampak lip lap lip lap glowing jauh 2 kilometer dah nampak. Bahagianya rasa bila setiap hari manjakan kulit dengan mandian BUNGA dan EMAS🌹. . Boleh bayangkan tak pati #BritishRoses yang wangi dan mewah melekat dekat kulit badan kita? Bila hidung ni asyik hidu bau wangi, automatik minda hilang stress. . Bukan tu je, kalau mandi bunga, badan pun naik seri tau. kalah pengantin atas pelamin😋 . Yang pasti #SakaOrenTBW ni LIMITED EDITION. #BritishRoses tu antara bahan paling mahal dalam sabub mandian yang fabulous ni. Rugi sangatlah siapa tak grab lagi. Lepas ni tak ada dah. Tahun depan dah tak buat lagi. Tak akan dah tauu. #TopStokisThesuriaroses . #produkpemutih #whiteningcollagen #thesuriaroses #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #followme #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful #style #swag


1💬Normal

Raya lagi 88 hari ❗❗ . kulit tu dah elok ke? kutlah teruk, nanti ramai pulak tanya "kenapa muka tu?", "cubalah pakai ni,bla bla bla" . Sekian sahaja pengumuman dari saya, saudagar produk ajaib😚 . Sini jual 4 PRODUK AJAIB BERKUALITI PREMIUM SAHAJA. kalau rasa mahal, mungkin produk ini bukan untuk awak. . 💥The most powerful One, Thesuriaroses Whitening Collagen 💥Sabun Sakti Suria Soap penghapus masalah muka 💥Thesuriaroses Body wash Mandian Emas perawat masalah badan 💥 Sis Roses Serum (coming soon) . #TopStokisThesuriaroses . #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful


0💬Normal

Baby baru thesuriaroses coming soon! . bulan February ni lahirlah dia tengok muka bumi 😍 Siapa kekasih tegar produk thesuriaroses yang dah bertapak selama 3 tahun ni, mesti tak sabar sabar kan? Maklumlah #SerumBunga pertama di Malaysia. Formulated from Europe. Bukan bunga kertas, bunga teratai nan indah tu. Ni bunga mahal yang berkualiti tinggi. Kalau cari, cuma ada dalam Serum Beratus ratus ringgit macam produk Kiehl's. Mampu? produk kita berkualiti tinggi. And harga pun mampu milik sangat sangat! Aqua based. Penyerapan sepantas 1000x cahaya. baru calit sikit terus masuk dalam kulit, bertindak pantas!. . Focus untuk masalah #eczema , #pori , #BijiKolestrol . Ada untuk masalah jerawat, kulit kusam dan jeragat. Kiranya #SisRosesSerum ni booster shot untuk kulit korang. I cant wait!! 😍 #TopStokisThesuriaroses . #produkpemutih #whiteningcollagen #thesuriaroses #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful . .


0💬Normal

BUKAN PENIPU Sebagai Hamba Allah yang boleh tahan baiklah jugak kan, sebelum korang kata akak menipu feedback ke apa ke.😅 . Nah conversation akak dengan Testimoni perempuan cantik tadi tu😬 yes! dia consume umur 17 tahun dulu. Right after habis SPM. Bila muka dah bebas jerawat, muka dah tak menggerutu, sangat sangat senang bila nak makeup. Tak sampai 5 minit pun boleh siap. Nak jumpa orang pun tak malu, comfidence level tinggi! . Tapi of course kena ikut tips yang bakal akak kongsikan nanti. Tips ni semua dah PROVEN ya. Siapa nak tahu tips emas daripada akak? Siapa nak dapatkan harga promosi? Boleh klik link dibio . #TopStokisThesuriaroses . #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful


1💬Normal

MEMANG MENJADI! #SerbukMagikTWC ni memang power namatey. Makin consume makin memikat hati. Sampai semua pakcik makcik onion tanya pakai apa kulit cantik berseri??. . Bayangkan, setiap hari keadaan kulit berubah. Siapa taknak kan? Konon nak #cerah je, tapi sorry ya. Bila dah consume produk berkualiti tinggi yang menggunakan bahan gred premium, haruslah lebih daripada tu awak akan dapat. Lagi satu, bila dah dalam bentuk SERBUK memang pantas meresap. Macam kilat kesan dia! #Pantas! Cantik secara selamat! . Kulit #putih gebu dari muka sampai hujung kaki, Askar #jerawat bertempik lari, Parut? #Jeragat? Menghilangkan diri, Masalah #sembelit lari, #Period tak teratur pun sihat kembali. Adudu tak tahulah nak story macam mana. Kulit lembap macam kek coklat! Dah boleh sayonara kulit kusam kering tu. Dah ready nak beRAYA dengan kulit baru ke tahun ni?😚 . #TopStokisThesuriaroses . #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful


7💬Normal

BELI BANYAK JIMAT BANYAK CANTIK PUN BANYAK🤣 . Siapa yang bibir kering sebab cuaca, allergic or kurang minum air. haaaa ni akak ada barang special nak kasi. Nanti awak sental secara lembut scrub manis berperisa strawberri ni. Automatik kulit bibir jadi #lembut sangat sampai kulit bibir yang kering, yang hitam pergi tak kembali lagi. Yang pasti, BIBIR MERAH BAK DELIMA BAKAL AWAK MILIKI. harga scrub ni dekat luar RM 29.90 ya. Barang Thesuriaroses mana ada yang tak berkualiti kan? #LipsScrub LIMITED EDITION ni pun TIP TOP. Kalau habis, habis terus ya. P/S: pembelian como TWC sahaja yang akan dapat lips scrub have have ni✌. . . #TopStokisThesuriaroses . #produkpemutih #whiteningcollagen #thesuriaroses #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #followme #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful #style #swag


0💬Normal

❤PENANGAN COMBO #SerbukMagikTWC + #SuriaSoap ❤ . Tengok cermin, belek muka 50 kali. Ohemgeee!!! aku ke ni? . Nak menangis terharu boleh tak? Jerawat bernanah macam gunung berapi nak meletus dah hilang😭 Muka merah meradang pun makin pulih😭😭😭 . terharu ni terharu terokk Penangan hebat Sabun penghapus jerawat dan Serbuk Magik yang mampu merawat luaran dan dalaman. weyyyy licin weh😝 Rasa nak melompat sampai bulan! Yes Yes Yes! Tinggal parut sikit je lagi. Confirm saya setia dengan produk ni. nak BERAYA dengan kulit cantik taknak kulit hodoh penuh jerawat and parut dah. thank you kak!🙌 . #TopStokisThesuriaroses . #whiteningcollagen #thesuriaroses #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful #style


0💬Normal

Bayangkan pergi kerja, pergi sekolah balik rumah pori kotor, kulit berminyak, lama lama jadi kusam macam zombie. Parut pula penuh satu muka macam peta dunia. Setiap kali tengok cermin rasa nak menjerit sampai keluar anak tekak. Tengok instagram, semua flawless! semua cantik! tapi kita? 😭😭😭 . Haaa kalau dah sampai tahap malu nak jumpa orang, kronik dah tu. Bukakkan hati awak tu, biar akak TOLONG JADIKAN KULIT AWAK FLAWLESS MACAM BABY. Nak tak? lelaki perempuan, dua dua boleh. Tak ada diskriminasi😬 . Set ni focus untuk menghalau jejauh mak nenek alien yang ada kat dalam setiap layer kulit awak. Bila dah amalkan barang ajaib ni, treatment dekat kulit akan berjalan secara lancar, aman damai. Kulit yang sebelum ni penuh jerawat dan parut akan transform jadi BERSIH, CERAH & SIHAT. tapi kalau konsisten, pipi jadi licin sampai pegang pipi sendiri pun tergelincir tangan. haaa tu jangan salahkan akak😂 . #TopStokisThesuriaroses . #whiteningcollagen #thesuriaroses #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful #style


0💬Normal

Kuantiti vs expectation Siapa yang rasa kalau pakai BANYAK lagi cepat berkesan tu ternyata awak SALAH SAMA SEKALI🤧 . Awak pernah tak rasa macam konfius. Tak tahu berapa banyak kena calit, kena pam, kena sapu dekat kulit/muka awak? . Takkan lah kalau muka kering, then sapu satu botol moisturizer dekat muka, kulit jadi lembap terus. mestilah tak kan. Yang betul, yang pasti, moisturizer cepat habis. Produk habis cepat,effect dia pun kulit sama je. So, nak jimat? nak ikut kuantiti yang betul? pi tengok gambar tu👆. . #TopStokisThesuriaroses . #TipsKecantikanAnhaazmode . . #whiteningcollagen #thesuriaroses #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful #style


1💬Normal

1 HARI DAH NAMPAK KESAN ❗❗😳 . customer yang kasi honest feedback awak😍 . Bayangkan,sabun sakti sampai siang. baru 2 kali pakai MUKA MAKIN LICIN 😰 . bintik merah makin GHAIB! jerawat berpasir kasar pun boleh transform jadi lembut namatey. Aiii tak tipu gaizz ni memang bukan main main. Ni REALITI. bayangkan keadaan muka awak SEKARANG yang kasar, yang berjerawat, yang merah merah, BERTUKAR licin rata namatey dalam masa 7 HARI 💥 . #TopStokisThesuriaroses . #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful #style


0💬Normal

DAHI LICIN! MUKA TIADA JERAGAT, NO SUNBURN! . ELOOO SABUN NI TIADA DISKRIMINASI!! . Setiap hari confirm ada yang tanya SEORANG LELAKI boleh ke pakai #SuriaSoap tu? Boleh awak. #SuriaSoap tu budak sekolah rendah pun boleh pakai. Maklumlah dalam ingatan akak ada kawan yang darjah 6 pun muka jerawat penuh. Pemakanan lettew😢. . Sabun ni Halalan tayyiban. Lulus #KKM kaya dengan bahan aktif yang mewah. Kualiti memang terbaik dari ladang. Bila pakai boleh buat kulit lembut halus mulus macam bulus kucing parsi 🐈. Bila konsisten boleh buat kulit licin nyamuk nak landing pun terpelanting. AKAK, Ayah, abang, adik lelaki, adik perempuan, semua pakai Sabun sakti dalam rumah ni😆 . Bayangkan kesan paling pantas 1 HARI JE. #TopStokisThesuriaroses . #produkpemutih #whiteningcollagen #thesuriaroses #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow


0💬Normal

Bukan senang nak senang, bukan susah nak susah. Akak bukannya mula menjual terus ramai nak beli. Akak bermula dari bawah. Biar diri tu tahu peritnya kesusahan hidup bila dibawah, baru akan terasa nikmatnya bila naik ke atas. First menjual dulu sebab bosan tak tahu nak buat apa. Bila jual pewarna kuku muslimah alhamdulillah, laku. Time tu dah rasa seronok. Tapi bila dah masuk universiti, malas nak keluar pi poslaju. Jadi, akak pun ambil peluang jadi dropship kecantikan. Kiranya dah hampir 5 tahun akak dalam bidang kecantikan. So, tak payahlah takut sangat nak consult masalah kulit dengan akak😊. . Dari zaman kolej, akak dah belajar untuk tak minta wang parents(but diorang still kasi masa dekat u😂). Duit untung dropship tu lah untuk pergi berjimba. Apa apa pun, Siapa yang follow akak dari tahun lepas mesti tahu yang akak ni nama je stokis tapi jual sorang sorang. Dari modal 3 angka, akak jadikan 5 angka. Awal awal meniaga, tak ambil untung pun. Untung tu semua digunakan untuk rolling modal.Tahan sikit nafsu tu!. . Jadi, kalau dulu akak pernah buat sales sebulan sampai RM 24k semua tu pun sebab jual sorang sorang, bukan team. Kalau ada usaha, ada matlamat, ada Tindakan. Awak percaya dengan kuasa Allah, awak takkan sesat. . Akak tahu, ramai lagi yang susah dari akak. Akak just nak inform kalau awak rela bantu diri sendiri, nak ubah diri untuk dapat yang lebih baik lagi. I can help u. Tahun lepas alhamdulillah, sorang sorang diri pun boleh dapat buat RM 100,000 setahun. Orang kata kalau nak buat RM 100k belajar dengan orang yang buat RM 100k😌 I nak 10 orang je. . #TopStokisThesuriaroses . #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful #style


0💬Normal

TAK SUNGGUH ORANG TAK KATA tak menjadi, orang tak repeat. Dulu sebelum kenal #SuriaSoap , galak JERAWAT naik. sekali terkena kehebatan #Neem raja segala pemusnah jerawat. Sekarang jerawat nak naik pun kecut perut. Tak sempat naik dah bye bye. Parut jerawat? makin GHAIB. Ada ALOEVERA awak😚 parut ke luka accident ke, semua boleh hilang. Bayangkan 7 hari dari SEKARANG, jerawat batu, jerawat pasir, jerawat bernanah semua LESAP. suka tak? . #TopStokisThesuriaroses . #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful #style


1💬Normal

SATU SET CIK ABAM NI BELI Yes sabun sakti #SuriaSoap untuk LICINKAN kasi rata muka. Hapuskan JERAWAT yang dah bertahun menapak atas muka tu. Hapuskan PARUT dengan Kuasa #Aloevera . Then dia rembat pulak Mandian Emas #SakaOrenTBW . Yang ni siap ada #Emas24K . Memang bukan jerawat dan sunburn badan je hilang. Kulit pun makin CERAH & GLOWING bling bling❗❗ . Tak cukup dengan tu, dia tambah lagi dengan THE MOST POWERFUL ONE, #SerbukMagikTWC . haa yang ni raja segala raja. Luaran dia jaga. Dalaman dia jaga. Kaya dengan 8 jenis SUPERFOODS. Malas nak cerita panjang, yang pasti LELAKI PEREMPUAN yang grab ni, confirm penat mulut nak jawab bila orang tanya pakai apa NAMPAK LAIN? . tapi start SEKARANG lah, kalau sebulan nak raya baru sebok nak beli memang Ali anak Pak Lebai, bai bai. . #TopStokisThesuriaroses . #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful #style


0💬Normal

WHO SAID MEN CANT MULTI-TASK? . #SakaOrenTBW Melembapkan & Mencerahkan❗ . Produk luar asyik perempuan perempuan perempuan. Ingat perempuan je ke nak kulit licin? Dua darjatnya lahai. . Habis tu kalau lelaki lengan berbelang? main sport? kerja bawah panas? bawak motor?. . Jerawat belakang badan berlambak! parut dekat kaki belambak! . mata ni tengok pun menyampah, tapi dah biasa. Biarkan jelah kan🙄 . Dalam Hati, diam diam kalau boleh nak hapuskan semua jerawat, sunburn dan parut hodoh ni. TAPI taknak makan collagen. Nasib baik terjumpa #SakaOrenTBW . Padu weh👍 . selalunya petang petang tiak dah lecak bau masam. Sekarang? wangi sampai kawan perempuan pun tanya pakai apa😆 . Gila padu barang baik ni. Hilang semua belang and bijik belakang badan! . #TopStokisThesuriaroses . #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful #style


0💬Normal

Ada lagi ke yang buat perangai macam ni? 😂 . makin cantik dengan #SerbukMagikTWC , tapi bila kawan tanya pakai apa, dijawabnya air wudhu'. Eeee poyo sangat haha. . Berkat bersabar dengan #SerbukMagikTWC . Keajaiban #PearlPowder & #VitaminC yang mampu #Mencerahkan SATU BADAN. Bukan tu je, Bila dah pilih produk berkualiti macam #SerbukMagikTWC haruslah kulit makin #halus , makin #lembut . Effect dia memang hebat nau maklumlah bahan semuanya mewah dan GRED PREMIUM ya. tambah pula dengan gabungan kehebatan bahan aktif berkualiti tinggi seperti #PearlPowder dan #VitaminC . Dari ugly duckling jadi SWAN. Dari Princess Jasmine jadi SNOW WHITE. suka? teringin? nak ke nak? . #TopStokisThesuriaroses . #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful #style


2💬Normal

Bukan emas je kena simpan baik baik. #SerbukMagikTWC pun wajib awak tahu cara penyimpanan dia. Jangan sesekali letak direct kena panas ke, tinggal dalam kereta ke. No no no. malasnya nak taip panjang panjang. Awak baca jelah dekat atas tu😂. . Just nak cakap, kalau awak consume SEKARANG, Budak SPM pun boleh insecure tengok kulit awak 7 hari kemudian Mana taknya, kulit cerah gebu halus mulus kalah idol Korea😚. . Boleh bayangkan tak kulit kusam berparut makin glowing? makin cerah? makin rata? dalam masa 7 HARI SAHAJA. . #TopStokisThesuriaroses . #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful #style


2💬Normal

BETUL KE MENJADI PRODUK NI okay cuba tengok gambar tu. tu PENGGEMAR SETIA #SerbukMagikTWC okay. kalau tak menjadi, tak adanya beli sampai macam bukit broga tu. kalau tak menjadi, tak adanya 99.99% customer repeat. Kalau tak menjadi, tak adanya produk bertahan sampai 3 tahun. Siapa nak kulit cantik raya tahun ni? Siapa yang lahir dalam keluarga dia sorang je gelap? Siapa sejak kecil asyik diejek hitam? Siapa yang sunburn sampai rentung terbakar? . haaa mehlah cuba #SerbukMagikTWC kemam kemam je, putih satu badan! Magic kan? Takde dah muka putih, tangan hitam. 1 hari 1 sachet. Makan 1 sachet ibarat makan 8 SUPERFOODS yang berkualiti tinggi dan mahal. Cerah satu badan dapat, Glowing pun dapat . #TopStokisThesuriaroses . #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful #style


0💬Normal

CONSISTENCY IS THE KEY buat sampai nampak hasil. Awak kena faham, #SerbukMagikTWC & #SuriaSoap ni mempunyai kuasa repeat yang sangat tinggi. 99.99% disukai ramai. Pelanggan tetap yang beli setiap bulan pun ramai. Sebab apa? Sebab mereka semua inginkan produk yang berkualiti. Yang selamat untuk dimakan. Yang penting, siapa start grab dari SEKARANG, RAYA nanti confirm kulit awak cerah and bebas dari segala jerawat dan parut!!! yeeehaaa!! . #TopStokisThesuriaroses . #produkpemutih #whiteningcollagen #thesuriaroses #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful #style .


0💬Normal

BUKAN OMONG KOSONG Betul ke kesan pantas macam tu sekali? Betul sebetul betulnya especially kalau awak sejenis yang tak ada #TOKSIN , tahi berkeladak dalam badan. Kalau tak, tak ada lah yang baru 4-5 hari dah nampak perubahan kan? . #SerbukMagikTWC ni kaya dengan #SUPERFOOD yang kasi kulit awak 'kenyang' dan sihat. Bila kulit dah penuh dengan nutrien and vitamin, jangan pelik kalau esok kulit #cerah macam salji. Jangan pelik kalau kulit #glowing macam ada batu permata dalam kulit. Jangan pelik kalau kulit extra soft macam pakai lotion. . Time tu gerenti awak jatuh cinta berkali kali dengan TWC ni and konpem awak menyesal tak grab dari awal🙄. . Bahan aktif berkualiti tinggi lain yang diletakkan dalam twc, semua serba mewah lagi berkhasiat (premium grade hokayy) untuk disajikan sebagai makanan kulit awak. Bila dah makan benda helok, sekaligus luaran dan dalaman pun akan Da Bomb!. . #TopStokisThesuriaroses . #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful #style


1💬Normal

Bayangkan wajah Breakout penuh jerawat dan parut bertompok berubah? . 2 MINGGU dari sekarang kulit makin pulih! Kulit makin cerah penangan #PearlPowder berkualiti Premium. Parut makin ghaib terkena sumpahan #VitaminC Jerawat kecut sekecut kecutnya disedut kuasa Turbo #Strawberry dan #Apricot . . Tak payah nak lari menangis tepi laut sedih pedih setiap kali tengok cermin. Meh whatsapp akak, akak bantu suluhkan jalan yang benar untuk awak😉. . Cantik dapat. Badan pun dapat banyak manfaat. Siapa lagi nak jaga kalau bukan diri sendiri kan?. . Kak Aini -Ex mangsa breakout . #TopStokisThesuriaroses . #produkpemutih #whiteningcollagen #thesuriaroses #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful #style


0💬Normal

SLOWLY BUT SURELY! . Rasa #SerbukMagikTWC ni macam gula. dahlah serbuk halus kemain!. . Kemam je hilang terus!,takde kes tersedak tercabut anak tekak bagai. Dalam ni pulak ada bahan premium yang harga boleh menangis banjir satu baldi tengok😂 . Padanlah feedback beribu menjadi, harga bahan pun dah boleh buat beli kereta Audi sport satu haha. Siapa yang sedih pedih tengok keadaan kulit kusam, gelap, berjerawat. Yang teringin nak kulit CERAH GEBU. wajiblah mula dari SEKARANG. First step? klik link dibio. Nak fast respond whatsapp le. DM buncit penoh. . #TopStokisThesuriaroses . #produkpemutih #whiteningcollagen #thesuriaroses #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful #style


0💬Normal

Next Page
Bedava Sakarya escort modellerimiz Sakarya escort oluyor.