#SuriaSoap

SABUN PENYENTAL JERAWAT‼️ . rimas muka ada jerawat bukan setakat sebiji dua berbiji biji skali mak nenek atuk cucu semua ada terasa nak kikis muka dengan kertas pasir . heyy no uolls ni penyelesaian dia sabun buatan MALAYSIA tapi kualiti ANTARABANGSA sabun ni paling femes dari budak skolah pekerja surirmh semua jatuh hati cintan cintun . sebab apa femes sebab keberkesanan dia diperbuat daripada 3bahan utama . 🍀luffa 🍀neem 🍀aloevera . kalau korang nak tahu,3bahan utama tu memang ajaib,nak tahu lebih lanjut direct whatsapp kakya..mana taw,korang antara 20terawal akan dapat misteri gift dari kakya 😍 . . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #produkviral #putihtanpasuntikan #codtwc #thesuriaroseskelantan #collagen #raya2019 #Love #Insta #Photooftheday #Beautiful #Happy #Like4like #Picoftheday #Photography #followme #healthy #instagram #likeforlike #girls #instagood #instadaily #whitening #breakout #jerawat #parutjerawat


0💬Normal

lelaki zaman now,lelaki yang jaga penampilan . . kalau dulu gegirl je yang sinonim dengan penjagaan kulit ni,yela mana tak nya naik jerawat seketul,gegar satu kampung kalau jerawat buat perkampungan kat muka mau gegar satu semesta😆 . . tapi zaman dulu ngan now dah tak sama lelaki of kos dah pentingkan penampilan nak kulit licin halus muluih yang pasti bebas jerawat . . baru je guna suriasoap+serum dah bagi perubahan ketara jerawat yang buat perkampungan kat muka dah slow2 bungkus tikar xnak stay kat muka wahhhh syiok sgt‼️ . . yang rasa ada skin problem tu do whatsapp kakya now 0139555957 0139555957 0139555957 . . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #produkviral #putihtanpasuntikan #codtwc #thesuriaroseskelantan #collagen #raya2019 #Love #Insta #Photooftheday #Beautiful #Happy #Like4like #Picoftheday #Photography #followme #healthy #instagram #likeforlike #girls #instagood #instadaily #whitening #breakout #jerawat #parutjerawat


0💬Normal

Ini Lho Alasan Mengapa Pria Sangat Suka Payudara Wanita Jika pria ditanya soal bagian tubuh wanita yang paling menarik menurut mereka, jawaban pertama yang keluar dari mulut mereka pastilah payudara. Tak bisa dipungkiri kalau payudara memang adalah aset wanita yang menjadi daya tarik bagi pasangan. Dalam hubungan intim, payudara adalah media yang bisa menstimulasi wanita itu sendiri maupun pasangannya saat melakukan seks. Pria menyukai payudara karena selain sebagai wujud kecantikan, penampilan, juga menjadi bagian dari fantasi mereka. Saat suami menyentuh payudaramu, ini akan mengaktifkan stimulus terhadap area klitoris. Saat itulah zat oxytocin dilepaskan ke otak wanita dan membuatnya fokus pada pasangannya. Pria juga akan jadi semakin berhasrat saat merangsang payudara pasangannya saat berhubungan seks. Nah sudahkah Anda merawat Payudara Anda ? Atau ukuran Payudara Anda kurang Memuaskan Anda ? Jika belum yuk konsultasikan segera Chat langsung yuk dan dapatkannjuga harga promo dan free ongkirnya ; Hub Admin di ☏ 📲 Whatsapp : 085793123881 ORDER DISKON VIA WA😊 #nakcantikmulusputihwangi #cantikputih #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #kulitflawless #putihcepat #suriasoap #sisrosesserum #kulitcantik #sunburn


0💬Normal

Ini Lho Alasan Mengapa Pria Sangat Suka Payudara Wanita Jika pria ditanya soal bagian tubuh wanita yang paling menarik menurut mereka, jawaban pertama yang keluar dari mulut mereka pastilah payudara. Tak bisa dipungkiri kalau payudara memang adalah aset wanita yang menjadi daya tarik bagi pasangan. Dalam hubungan intim, payudara adalah media yang bisa menstimulasi wanita itu sendiri maupun pasangannya saat melakukan seks. Pria menyukai payudara karena selain sebagai wujud kecantikan, penampilan, juga menjadi bagian dari fantasi mereka. Saat suami menyentuh payudaramu, ini akan mengaktifkan stimulus terhadap area klitoris. Saat itulah zat oxytocin dilepaskan ke otak wanita dan membuatnya fokus pada pasangannya. Pria juga akan jadi semakin berhasrat saat merangsang payudara pasangannya saat berhubungan seks. Nah sudahkah Anda merawat Payudara Anda ? Atau ukuran Payudara Anda kurang Memuaskan Anda ? Jika belum yuk konsultasikan segera Chat langsung yuk dan dapatkannjuga harga promo dan free ongkirnya ; Hub Admin di ☏ 📲 Whatsapp : 085793123881 ORDER DISKON VIA WA😊 #nakcantikmulusputihwangi #cantikputih #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #kulitflawless #putihcepat #suriasoap #sisrosesserum #kulitcantik #sunburn


0💬Normal

Ini Lho Alasan Mengapa Pria Sangat Suka Payudara Wanita Jika pria ditanya soal bagian tubuh wanita yang paling menarik menurut mereka, jawaban pertama yang keluar dari mulut mereka pastilah payudara. Tak bisa dipungkiri kalau payudara memang adalah aset wanita yang menjadi daya tarik bagi pasangan. Dalam hubungan intim, payudara adalah media yang bisa menstimulasi wanita itu sendiri maupun pasangannya saat melakukan seks. Pria menyukai payudara karena selain sebagai wujud kecantikan, penampilan, juga menjadi bagian dari fantasi mereka. Saat suami menyentuh payudaramu, ini akan mengaktifkan stimulus terhadap area klitoris. Saat itulah zat oxytocin dilepaskan ke otak wanita dan membuatnya fokus pada pasangannya. Pria juga akan jadi semakin berhasrat saat merangsang payudara pasangannya saat berhubungan seks. Nah sudahkah Anda merawat Payudara Anda ? Atau ukuran Payudara Anda kurang Memuaskan Anda ? Jika belum yuk konsultasikan segera Chat langsung yuk dan dapatkannjuga harga promo dan free ongkirnya ; Hub Admin di ☏ 📲 Whatsapp : 085793123881 ORDER DISKON VIA WA😊 #nakcantikmulusputihwangi #cantikputih #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #kulitflawless #putihcepat #suriasoap #sisrosesserum #kulitcantik #sunburn


0💬Normal

Ini Lho Alasan Mengapa Pria Sangat Suka Payudara Wanita Jika pria ditanya soal bagian tubuh wanita yang paling menarik menurut mereka, jawaban pertama yang keluar dari mulut mereka pastilah payudara. Tak bisa dipungkiri kalau payudara memang adalah aset wanita yang menjadi daya tarik bagi pasangan. Dalam hubungan intim, payudara adalah media yang bisa menstimulasi wanita itu sendiri maupun pasangannya saat melakukan seks. Pria menyukai payudara karena selain sebagai wujud kecantikan, penampilan, juga menjadi bagian dari fantasi mereka. Saat suami menyentuh payudaramu, ini akan mengaktifkan stimulus terhadap area klitoris. Saat itulah zat oxytocin dilepaskan ke otak wanita dan membuatnya fokus pada pasangannya. Pria juga akan jadi semakin berhasrat saat merangsang payudara pasangannya saat berhubungan seks. Nah sudahkah Anda merawat Payudara Anda ? Atau ukuran Payudara Anda kurang Memuaskan Anda ? Jika belum yuk konsultasikan segera Chat langsung yuk dan dapatkannjuga harga promo dan free ongkirnya ; Hub Admin di ☏ 📲 Whatsapp : 085793123881 ORDER DISKON VIA WA😊 #nakcantikmulusputihwangi #cantikputih #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #kulitflawless #putihcepat #suriasoap #sisrosesserum #kulitcantik #sunburn


0💬Normal

NGAT SEDAP RASA MIXBERIES MASAM ADA MANIS ADA . Ha love sangat dengan #thesuriaroseswhiteningcollagen kan sebab uolss tengok la bahan bahan dalam #serbukmagic ni. Superr powerr giler tau tengok la bahan ajaib ni penuh dengan buah buahan mixberies uols.. Rasa sedap masam masam manis sehari satu sachet jer . Ramai yang pakai teruss gebabomm kulit licin terus.. Putih bak puteri salju gitu.. Wahhh.. Ada tak yang berminat sebab sistur roses nk guide uolss smpai jadi ni mana yang betul nak cantik sebab kita ada bahan utama seperti 👉Sucrose 👉mixberies 👉vitamins c 👉collagen 👉catric asid . Double triple love la kalau macamni.. Cust sis una mesti repeat punya la💖 so uolsss tak nak ker cantik ni.. Nak cantik nk lawa nk putih nak gebu jangan lupa whatsapp💋 LINK DI BIO LINK DI BIO #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #thesuriarosesbodywash #bodywash #sisrosesserum #cantik #flawless #shining #glowing #berseri #sunburn #putih #cerah #glassskin #lawa #sihat #serumbunga #whitening #serum #wangi #perfume #jerawat #jeragat #kulitkusam #bebasjerwat #serbukmagic


0💬Normal

Ini Lho Alasan Mengapa Pria Sangat Suka Payudara Wanita Jika pria ditanya soal bagian tubuh wanita yang paling menarik menurut mereka, jawaban pertama yang keluar dari mulut mereka pastilah payudara. Tak bisa dipungkiri kalau payudara memang adalah aset wanita yang menjadi daya tarik bagi pasangan. Dalam hubungan intim, payudara adalah media yang bisa menstimulasi wanita itu sendiri maupun pasangannya saat melakukan seks. Pria menyukai payudara karena selain sebagai wujud kecantikan, penampilan, juga menjadi bagian dari fantasi mereka. Saat suami menyentuh payudaramu, ini akan mengaktifkan stimulus terhadap area klitoris. Saat itulah zat oxytocin dilepaskan ke otak wanita dan membuatnya fokus pada pasangannya. Pria juga akan jadi semakin berhasrat saat merangsang payudara pasangannya saat berhubungan seks. Nah sudahkah Anda merawat Payudara Anda ? Atau ukuran Payudara Anda kurang Memuaskan Anda ? Jika belum yuk konsultasikan segera Chat langsung yuk dan dapatkannjuga harga promo dan free ongkirnya ; Hub Admin di ☏ 📲 Whatsapp : 085793123881 ORDER DISKON VIA WA😊 #nakcantikmulusputihwangi #cantikputih #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #kulitflawless #putihcepat #suriasoap #sisrosesserum #kulitcantik #sunburn


0💬Normal

Ini Lho Alasan Mengapa Pria Sangat Suka Payudara Wanita Jika pria ditanya soal bagian tubuh wanita yang paling menarik menurut mereka, jawaban pertama yang keluar dari mulut mereka pastilah payudara. Tak bisa dipungkiri kalau payudara memang adalah aset wanita yang menjadi daya tarik bagi pasangan. Dalam hubungan intim, payudara adalah media yang bisa menstimulasi wanita itu sendiri maupun pasangannya saat melakukan seks. Pria menyukai payudara karena selain sebagai wujud kecantikan, penampilan, juga menjadi bagian dari fantasi mereka. Saat suami menyentuh payudaramu, ini akan mengaktifkan stimulus terhadap area klitoris. Saat itulah zat oxytocin dilepaskan ke otak wanita dan membuatnya fokus pada pasangannya. Pria juga akan jadi semakin berhasrat saat merangsang payudara pasangannya saat berhubungan seks. Nah sudahkah Anda merawat Payudara Anda ? Atau ukuran Payudara Anda kurang Memuaskan Anda ? Jika belum yuk konsultasikan segera Chat langsung yuk dan dapatkannjuga harga promo dan free ongkirnya ; Hub Admin di ☏ 📲 Whatsapp : 085793123881 ORDER DISKON VIA WA😊 #nakcantikmulusputihwangi #cantikputih #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #kulitflawless #putihcepat #suriasoap #sisrosesserum #kulitcantik #sunburn


0💬Normal

Ini Lho Alasan Mengapa Pria Sangat Suka Payudara Wanita Jika pria ditanya soal bagian tubuh wanita yang paling menarik menurut mereka, jawaban pertama yang keluar dari mulut mereka pastilah payudara. Tak bisa dipungkiri kalau payudara memang adalah aset wanita yang menjadi daya tarik bagi pasangan. Dalam hubungan intim, payudara adalah media yang bisa menstimulasi wanita itu sendiri maupun pasangannya saat melakukan seks. Pria menyukai payudara karena selain sebagai wujud kecantikan, penampilan, juga menjadi bagian dari fantasi mereka. Saat suami menyentuh payudaramu, ini akan mengaktifkan stimulus terhadap area klitoris. Saat itulah zat oxytocin dilepaskan ke otak wanita dan membuatnya fokus pada pasangannya. Pria juga akan jadi semakin berhasrat saat merangsang payudara pasangannya saat berhubungan seks. Nah sudahkah Anda merawat Payudara Anda ? Atau ukuran Payudara Anda kurang Memuaskan Anda ? Jika belum yuk konsultasikan segera Chat langsung yuk dan dapatkannjuga harga promo dan free ongkirnya ; Hub Admin di ☏ 📲 Whatsapp : 085793123881 ORDER DISKON VIA WA😊 #nakcantikmulusputihwangi #cantikputih #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #kulitflawless #putihcepat #suriasoap #sisrosesserum #kulitcantik #sunburn


0💬Normal

POSTAGE 18JULY2019 . . Postage batch last gelombang sales thesuriaroses semalam..settle packing semua,kite pegi drop kat poslaju kejap lagi . sambil2 tu nak g ushaa secret recipies cake 😆 . . yang mn nk order,boleh order..jangan risau,harga still berbaloi dan mampu milik uolls . . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #produkviral #putihtanpasuntikan #codtwc #thesuriaroseskelantan #collagen #raya2019 #Love #Insta #Photooftheday #Beautiful #Happy #Like4like #Picoftheday #Photography #followme #healthy #instagram #likeforlike #girls #instagood #instadaily #whitening #breakout #jerawat #parutjerawat


0💬Normal

Perghhhh.....ramai dah bsedia dgn kulit yg baru....ala ala glass skin uolsss Xperlu pun nak guna makeup yg mahal2 nak tutup segala cela kt muka tue...korang kemam jer 1 sachet sehari, uolsss dah dapat skin yg uolss nak, putih n detox pun xterkecuali.....rugi besar la korang nanti.. Harga xmahal laaa....berpatutan . So uolsss jgn tunggu lagi, takut habis stok je dgn penangan #twc nie...jgn menangis tepi bucu tgk skin org lain dah laa ye 😆 . Whatsapp sis sekarang 📲 018-3262611 atau tekan link di bio jika berminat👆 . #nakcantikmulusputihwangi #cantikputih #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #twc #kulitflawless #putihcepat #suriasoap #sisrosesserum #kulitcantik #putihdalam48jam #alhamdulillah #bismillah


3💬Normal

SURIA SOAP a.k.a HULK BOLAT . Soap nie bentuk dia segi empat kotaknya, Bolat soapnya . Fungsi Dia banyak tau guys... ✔️ Sunburn ✔️ Parut ✔️ Jerawat ✔️ Jeragat ✔️ Whitehead ✔️ Blackhead . Kalau rasa semua yg sis Aisyah mention kat atas tu bolelha cuba2 suria soap nie . Belum Cuba belum tahu Dah Cuba hati-haru mahu 💋 . Berminat dgn thesuriaroses . WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


0💬Normal

SURIA SOAP a.k.a HULK BOLAT . Soap nie bentuk dia segi empat kotaknya, Bolat soapnya . Fungsi Dia banyak tau guys... ✔️ Sunburn ✔️ Parut ✔️ Jerawat ✔️ Jeragat ✔️ Whitehead ✔️ Blackhead . Kalau rasa semua yg sis Aisyah mention kat atas tu bolelha cuba2 suria soap nie . Belum Cuba belum tahu Dah Cuba hati-haru mahu 💋 . Berminat dgn thesuriaroses . WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


0💬Normal

SURIA SOAP a.k.a HULK BOLAT . Soap nie bentuk dia segi empat kotaknya, Bolat soapnya . Fungsi Dia banyak tau guys... ✔️ Sunburn ✔️ Parut ✔️ Jerawat ✔️ Jeragat ✔️ Whitehead ✔️ Blackhead . Kalau rasa semua yg sis Aisyah mention kat atas tu bolelha cuba2 suria soap nie . Belum Cuba belum tahu Dah Cuba hati-haru mahu 💋 . Berminat dgn thesuriaroses . WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


0💬Normal

SURIA SOAP a.k.a HULK BOLAT . Soap nie bentuk dia segi empat kotaknya, Bolat soapnya . Fungsi Dia banyak tau guys... ✔️ Parut ✔️ Jerawat ✔️ Jeragat ✔️ Whitehead ✔️ Blackhead . Kalau rasa semua yg sis Aisyah mention kat atas tu bolelha cuba2 suria soap nie . Belum Cuba belum tahu Dah Cuba hati-haru mahu 💋 . Berminat dgn thesuriaroses . WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


0💬Normal

USUS KOTOR TAHAP KRITIKAL . . dah berapa tahun uolls hidup?kejam tak soalan tak la,kakya nk tnya,macam kakya la sepanjang kakya hidup 28tahun ni camne la rupa usus kakya ye kalau tak detoks mau nya berkilo2 toksin melekat kat usus tu kalau dah terlalu banyak menternak toksin dalam usus,konpem 100% akan bagi side effect kat tubuh badan korang . . agak2 sampai bila ye nak bela toksin tu? kalau rasa syg kat badan,meh detoks toksin dgn selamat,nk guna cara tradisional,xde masalah nak cepat kemam2 jur serbuk #thesuriaroseswhitengcollagen,collagen pertama kat malaysia gabung fungsi whitening&detoks . . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #produkviral #putihtanpasuntikan #codtwc #thesuriaroseskelantan #collagen #raya2019 #Love #Insta #Photooftheday #Beautiful #Happy #Like4like #Picoftheday #Photography #followme #healthy #instagram #likeforlike #girls #instagood #instadaily #whitening #breakout #jerawat #parutjerawat


0💬Normal

Holla holla holla . Sis Aisyah nak share feedback pengguna thesuriaroses nie . Bila Da tgok tu, korang decidelha nak risik kew, beli kew, X pown dok tgok saja biar di lubuk lama . Pown bole, mana2 yg berminat dgn thesuriaroses nie, bole jew WhatsApp sis Aisyah ya 🤗 . Promo sales kaw kaw dah habis ya dearies sekalian . Tapi kalau Ada yg terlepas n still nak dapatkan harga yg murah, korang bole jew WhatsApp sis Aisyah ya . Nanti sis Aisyah bagi harga pop up sales kaw kaw punya, hee 😁 . Berminat dgn thesuriaroses . WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


0💬Normal

Holla holla holla . Sis Aisyah nak share feedback pengguna thesuriaroses nie . Bila Da tgok tu, korang decidelha nak risik kew, beli kew, X pown dok tgok saja biar di lubuk lama . Pown bole, mana2 yg berminat dgn thesuriaroses nie, bole jew WhatsApp sis Aisyah ya 🤗 . Promo sales kaw kaw dah habis ya dearies sekalian . Tapi kalau Ada yg terlepas n still nak dapatkan harga yg murah, korang bole jew WhatsApp sis Aisyah ya . Nanti sis Aisyah bagi harga pop up sales kaw kaw punya, hee 😁 . Berminat dgn thesuriaroses . WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


0💬Normal

Holla holla holla . Sis Aisyah nak share feedback pengguna thesuriaroses nie . Bila Da tgok tu, korang decidelha nak risik kew, beli kew, X pown dok tgok saja biar di lubuk lama . Pown bole, mana2 yg berminat dgn thesuriaroses nie, bole jew WhatsApp sis Aisyah ya 🤗 . Promo sales kaw kaw dah habis ya dearies sekalian . Tapi kalau Ada yg terlepas n still nak dapatkan harga yg murah, korang bole jew WhatsApp sis Aisyah ya . Nanti sis Aisyah bagi harga pop up sales kaw kaw punya, hee 😁 . Berminat dgn thesuriaroses . WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


0💬Normal

Holla holla holla . Sis Aisyah nak share feedback pengguna thesuriaroses nie . Bila Da tgok tu, korang decidelha nak risik kew, beli kew, X pown dok tgok saja biar di lubuk lama . Pown bole, mana2 yg berminat dgn thesuriaroses nie, bole jew WhatsApp sis Aisyah ya 🤗 . Promo sales kaw kaw dah habis ya dearies sekalian . Tapi kalau Ada yg terlepas n still nak dapatkan harga yg murah, korang bole jew WhatsApp sis Aisyah ya . Nanti sis Aisyah bagi harga pop up sales kaw kaw punya, hee 😁 . Berminat dgn thesuriaroses . WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


0💬Normal

Promo sales kaw kaw dah habis ya dearies sekalian . Tapi kalau Ada yg terlepas n still nak dapatkan harga yg murah, korang bole jew WhatsApp sis Aisyah ya . Nanti sis Aisyah bagi harga pop up sales kaw kaw punya, hee 😁 . Berminat dgn thesuriaroses . WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


0💬Normal

"JOM TENGOK MANA SATU KULIT UOLSSS . . Skin asyik kusam jur sedangkan dah berapa kali dah uolss cuci cuci kan. Kebiasaan kulit yang uols nampak anjal dan bersinar tu kulit terhidrasi. Rasa sangat nyaman dan senang jer nak makeup atau nampak lebih sihat . . So mana yang ada tanda tanda kulit dehidrasi nie banyakan minum air yang cukup. Jangan malas tau sebab badan sangat sangat MEMERLUKAN air . . Antara kulit dehidrasi seperti 💢kulit kusam dan nampak letih 💢kulit bersisik dan nampak kasar 💢kulit gatal gatal 💢jerawat 💢terasa pedih pedih . . So uolsss mana yang ada tanda tanda diatas boleh cuba#suriasoap dan #sisrosesserum untuk melembabkab kulit muka uolss tu. Nak order cepat whatsaap jur . . WHATSAPP 0175703095 WHATSAPP 0175703095 WHATSAPP 0175703095


0💬Normal

Promo sales kaw kaw dah habis ya dearies sekalian . Tapi kalau Ada yg terlepas n still nak dapatkan harga yg murah, korang bole jew WhatsApp sis Aisyah ya . Nanti sis Aisyah bagi harga pop up sales kaw kaw punya, hee 😁 . Berminat dgn thesuriaroses . WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


0💬Normal

Korang Guna serum nie canew sebenarnya nie? Ada ikowt cara2 Guna yg btol kew x? Smpai berkotak2 korang borong ya . Promo sales kaw kaw dah habis ya dearies sekalian . Tapi kalau Ada yg terlepas n still nak dapatkan harga yg murah, korang bole jew WhatsApp sis Aisyah ya . Nanti sis Aisyah bagi harga pop up sales kaw kaw punya, hee 😁 . Berminat dgn thesuriaroses . WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


0💬Normal

Promo sales kaw kaw dah habis ya dearies sekalian . Tapi kalau Ada yg terlepas n still nak dapatkan harga yg murah, korang bole jew WhatsApp sis Aisyah ya . Nanti sis Aisyah bagi harga pop up sales kaw kaw punya, hee 😁 . Berminat dgn thesuriaroses . WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


0💬Normal

"KECIL KECIL CILI PADI UOLSSS KECIL TAPI SUPER POWER . . omgggg kulit cantik jelesss sangat. Makeup nipis manis jur. Offcoss pakai #sisrosesserum +#suriasoap makeup on point sangat . . Love teruk uolsss tak pakai gilter pun dah glowing habis. Nak nampak natural tapi makeup stay on point dari pagi smpai petang nie la RAHSIANYA.ha tu la kecil bukan sebarang kecil tau . . Kecil tapi menyegat okey.sekali dap jur terus terkesima dengan hasilnya. Bahan #super power penuh #bunga satu botol maunya tak berseri si pemakai macam dah mandi bunga . . So mana nak order sila jangan malu jangan segan jom WHATSAPP 0175703095


0💬Normal

Promo sales kaw kaw dah habis ya dearies sekalian . Tapi kalau Ada yg terlepas n still nak dapatkan harga yg murah, korang bole jew WhatsApp sis Aisyah ya . Nanti sis Aisyah bagi harga pop up sales kaw kaw punya, hee 😁 . Berminat dgn thesuriaroses . WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


0💬Normal

Promo sales kaw kaw dah habis ya dearies sekalian . Tapi kalau Ada yg terlepas n still nak dapatkan harga yg murah, korang bole jew WhatsApp sis Aisyah ya . Nanti sis Aisyah bagi harga pop up sales kaw kaw punya, hee 😁 . Berminat dgn thesuriaroses . WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


0💬Normal

Promo sales kaw kaw dah habis ya dearies sekalian . Tapi kalau Ada yg terlepas n still nak dapatkan harga yg murah, korang bole jew WhatsApp sis Aisyah ya . Nanti sis Aisyah bagi harga pop up sales kaw kaw punya, hee 😁 . Berminat dgn thesuriaroses . WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


0💬Normal

"INSTANT SKINCARE Clear habis makeup uolss dengan cepat dan bersih . . Mana nak cari instant instan ni uolss so pakai ni terus instan result, makeup tebal ye la after raya nie ada majlis banyak kan.nak. La nampak plolesss dan gourgessss.. So makeup sana sini calit itu ini, miss j pun nak bernafas tak sempat sebab selalu gosok #suriasoap nie clear habis makeup tu so tak perlu risau lagi uolsss . . Jerawat lari Jeragat hilang Kusam dah tak ada Kulit tambah ploless Lebih bersih dari dahulu . . Melawa habihh la uolss after raya nie bayangkan uolss bos bagi kerja banyak tudung dah kelaut senget habis tapi kulit muka mantain ja lawoo.Jeling ja member lama tengok muka uolss tu . . Bos dah kenapa minta uolss cuci stor berhabuk nak matey ishhh tak perlu risau cuci jur muka dengan #suriasoap. Simple jer keluar habis habuk habuk semua tu uolss. Ha best tak 😍 . . so nak order boleh direct whatsaap❤i"


0💬Normal

Jom check cara cuci muka korang . . Haa sebelum cuci muka tuu cuba tengok cara cuci muka uollz tuu , yang pasti jangn lupa cuci muka guna #suriasoap tau


0💬Normal

Ramai dah cuba #suriasoap nii dan berpuas hati dengan hasil. Produk dari #thesuriarose berkualiti harga mampu milik. Berminat boleh whatsapp sekarang 😘


0💬Normal

- Tips : JERAWAT . . • Bakteria penyebab jerawat adalah strain tertentu Cutibacterium Acnes. - • Makin ramai yang menghadapi masalah jerawat di sekitar usia 20-40. - • Scrub atau berus tidak akan membantu mengurangkam jerawat anda, malah mampu jadikan kulit anda lebih sensitif. - • Sekiranya kulit kepala anda berminyak, anda harus membasuh rambut anda setiap hari. - • Lindungi kulit anda dari sinaran cahaya matahari, kerana kulit yang terdedah pada sinaran UV berisiko menghidap penyakit kanser kulit. - • Pilih skincare yang mempunyai bahan yang mampu menghilangkan jerawat seperti #suriasoap dan #sisroseserum - • Jangan picit jerawat anda jika anda tidak tahu cara yang betul. . . Apa pon untuk mendapatkan healthy skin yang bebas jerawat, benda yang paling penting adalah utamakan kebersihan dan Jaga permakanan harian kita and amalkan gaya hidup sihat💯 . Have a good day ❤ #thesuriaroses #topagentthesuriaroses #suriasoap #sisroseserum #acne #pimples #healthyskin #tipsforacneskin


0💬Normal

"Jom glowing dengan #sisrosesserum Amboi dap dap jur #sisrosesserum terus cantik terus plolesss. Makeup tak crack mana yang pakai burdah macamni akan rsa segar jur😍 tak rasa melekit tak rasa berat pun. . . Tentera #thesuriarose sedia berkhidmat tau. vakum habis semua yang ada tak tinggal jejak lagi,cewahhhh #rayakansebulan mesti la nak #cantik #putih baru la sedara mara yang jauh nun mula nak datang rumah sebab tak puas nak tengok skin uolss tu" #thesuriarose #suriaroseserum #suriasoap #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriarosekedah #thesuriarosekulim #thesuriarosekualaketil #thesuriarosebaling


0💬Normal

"BENDA BOLEH CANTIK BUAT APA NAK BIAR KUSAM MACAM ASAM KEPING ? . . Perubahan sangat drastik😱Kulit bersih uolss glowing walaupun baru bangun tidur 😍 omgggg bestnya dapat kulit macamnie nak cari cela pun tak jumpa lepas guna set kombo #suriasoap dan #sisrosesserum . . Gabungan hebat #suriasoap dan #sisrosesserum punya kesan double triple menakjubkan sebab teksturnya yang pekat likat dan serapan sepantas kilat . Mampu menumbangkan segala pendatang-pendatang asing tak berlesen di wajah chouls . . sekali pakai tiberrr terlebih “GLOWING” dekat kulit wajah , sampaikan terhilang nafsu dengan serum dan sabun lain . homaigadddd . CUBA SEKARANG UNTUK HASIL TERBAIK DAN LUAR BIASA . . . WHATSAPP SEKARANG https://wa.me/60175703095


0💬Normal

Pakai sabun lain semua takberkesan . . Meh adik kakak cuba produk puaka dari #thesuriarose Gosok gosok dengan #suriasoap kalau nk peloles gituu . . Apa tunggu lagi , whatsapp sekarang okayy 😘 #thesuriarose #suriasoap #sisrosesserum #thesuriaroseswhiteningcollagen


0💬Normal

Gowing sakan di hari raya dengan #suriasoap . . Masih belum terlambat untuk korang glowing-glowing di hari raya . . Raya haji dh nak dekat so masih ada masa utk korang peloles dgn produk dari #thesuriarose . Whtasapp sekarang https://wa.me/60175703095 #thesuriarose #suriasoap #sisroseserum #thesuriarosekedah #thesuriarosekulim #whiteningcollagen


0💬Normal

Gosok-gosok terus peloles dengan #suriasoap . . Jangan jeles kalau jiran sebelah semua dh peloles , awak jur yang muka still takde perubahan . Nak cantik ? mehh pm siscapaa . . WHATSAPP https://wa.me/60175703095


0💬Normal

STOCK KAKYA DAH NAK ARWAH . . minggu lepas baru je restock 50box serbuk puaka..saka bunga dgn sigendut hijau sekarang tengok rak dah rongak😆😆 rongak sebab kena serang dengan sicantik dan hensem,yang setia menggunakan produk thesuriaroses . . sales kali ni memang betul2 hebat orang kata produk viral je laku tapi kakya jual produk tak viral,cuma kualiti dia ya allah,have2 wehh sebab tu la dlm masa 3hari sales stock kakya licin selicin nya.. orang kata produk mahal ssh nak jual,tapi bila org dah try dan guna konpem jatuh hati sebab keaan dan kualiti produk..ala setakat 100 tu apa la sgt nak dibanding dgn kluar duit ribu riban pergi buat medispa kan . . sebelum promo melabuhkan tirai yang mana rasa nk mencuba tapi ragu2 kakya rasa uolls akan mnyesal sbb produk thesuriaroses hanya la produk yang mempuanyai kualiti have2,dan of kos la xmenyesal ble dah beli😄 . . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #produkviral #putihtanpasuntikan #codtwc #thesuriaroseskelantan #collagen #raya2019 #Love #Insta #Photooftheday #Beautiful #Happy #Like4like #Picoftheday #Photography #followme #healthy #instagram #likeforlike #girls #instagood #instadaily #whitening #breakout #jerawat #parutjerawat


0💬Normal

MEH KITA ZOOM SIKIT APA ADA DALAM SURIASOAP . . Ha nie la special #suriasoap okey. Sabun #alovera tanpa perwarna tiruan yer. Pure alovera gitu😍 tengok hijau pun dah segar mata apatah lagi pakai uolsss. Lembut menusuk pipi ni. . . Setiap pagi dan malam wajib cuci muka dgn sabun ajaib ni #suriasoap. . . Ehh apa biji kat dalam tu?? Bulu bulu tu? Sabar la uolsss tu sebenarnya #LUFFA😀. Klau uolss nak tahu, Suria soap ni mencuci smpai ke dalam rongga kulit Dgn kuasa "LUFFA". Ha tengok tu biji biji halus tu. Dia akan sental segala asap2 dan minyak2 mekdi yg melekat kt muka uols tu. Uolss je xnampak buat tak nampak . . Scroll feed untuk tengok lebih feedback customer kita yg berpuas hari pakai sabun gemok tur.


0💬Normal

RAHSIA JERAWAT TERBONGKAR‼️😱 . . Pagi2 wajib cuci muka dgn sabun ajaib ni. siapa kat sini tak cuci muka sebelum tido? Confirm jerawat bertandang kat muka esok pagi. Mmg hati pedih terhiris pilu lah tengok muka sendiri. . . SILAP SILAP TERTAMPAR MUKA SENDIRI BILA TENGOK JERAWAT UOLLS. Suria soap ni mencuci smpai ke dalam rongga kulit uolls. Dgn kuasa "LUFFA". Dia akan menghapus segala asap2 dan minyak2 habu debu yg melekat kt muka uolls tu. Uolls jer yang taknampak😌 . . Haa...tunggu apa lagi. Pm cepat . STOK DAH SURUT sebab ramai yang order sempena promo mengejut nie. . #thesuriaroses #suriasoap #thesuriarosesgombak #thesuriarosesmalaysia #twc #sisrosesserum #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroseskualalumpur #sabunsuriasoap #thesuriarosesselangor #thesuriarosesbodywash #thesuriaroseswangsamaju #thesuriarosessetapak #thesuriarosesbatucaves #thesuriarosesselayang


0💬Normal

Terima kasih kerana percaya dengan produk #thesuriaroses 😍😍😍 . Haa dh cakap....bila produk tue selamat & bahan natural serta terbukti bkesan...mesti uolsss akan repeat punye.....mesti kulit uollss yg jadi tumpuan makcik2 bawang sbb tlebih blink blink ✨✨😆 . So apa tunggu lagi!! Jom cantik cantik 🌸👸 . Whatsapp sis sekarang 📲http://www.wasap.my/60183262611/nakcantik . #nakcantikmulusputihwangi #cantikputih #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #twc #kulitflawless #putihcepat #suriasoap #sisrosesserum #kulitcantik #putihdalam48jam #fresh #sunburn


0💬Normal

Terima kasih kerana percaya dengan produk #thesuriaroses 😍😍😍 Haa dh cakap....bila produk tue selamat & bahan natural serta terbukti bkesan...mesti uolsss akan repeat punye.....mesti kulit uollss yg jadi tumpuan makcik2 bawang sbb tlebih blink blink ✨✨😆 . So apa tunggu lagi!! Jom cantik cantik 🌸👸 . Whatsapp sis sekarang 📲http://www.wasap.my/60183262611/nakcantik . #nakcantikmulusputihwangi #cantikputih #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #twc #kulitflawless #putihcepat #suriasoap #sisrosesserum #kulitcantik #putihdalam48jam #fresh #sunburn


0💬Normal

Sis xnak cakap banyak...biarlah gambar yang berbicara gituww 😉 uoalss tengok laa feedback2 produk thesuriaroses nie, bukan cakap kosong je, korang kena cuba dulu...memang terbukti berkesan dan selamat 💯✨ . So apa tunggu lagi!! Jom cantik cantik🌸👸 . Whatsapp sis sekarang 📲 018-3262611 atau tekan link di bio jika berminat👆 . #nakcantikmulusputihwangi #cantikputih #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #twc #kulitflawless #putihcepat #suriasoap #sisrosesserum #putihdalam48jam #alhamdulillah


0💬Normal

TANDA BADAN ANDA PERLU DETOX . Pernah alami masalah camnie Lagi² nafas berbau tu haaa . Uishhhh malu Kan kalau Ada orang tegur 'busuknya kulit Ko, X gosok Gigi kew' . Sampai dituduh tak gosok Gigi, padahal dah gosok Gigi lebih 3kali sehari dah, Tapi tulha takkan nak rakam time gosok Gigi pula kan . Masalahnya bukan sebab u guyss gosok Gigi kew' x, masalahnya kat sini badan korang nie banyak toksin n gas yg x diperlukan . Jadi, inilha masanya utk korang detox badan korang ok . Nak mudah Guna jew #thesuriaroseswhiteningcollagen . WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 . Nak mudah, tekan link di bio IG thesuriaroses_aisyah22 jew 🥰 . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


0💬Normal

LAST DAY Uolllllzzzzz, promosi kaw kaw dah Last day okay . Tolong la beli time harga durian runtuh nie, jangan nangis kalau X repeat time nie . Menyesal X sudah 😌 . Tadaaaaaa . Harga durian runtuh in the house guysss . Tahu tak, harga special nie sis Aisyah bagi kat uolllsss sbbnya kami thesuriaroses team sayang ketat-ketat kat customer kami yg tercinta nie haaaa . Untuk sales kaw kaw Kali nie, 3HARI SAHAJA limited time yg diberikan tau . Siapa yg tak dapat nak grab time pop-up sales, bolelha grab time harga tengah kaw kaw terlajak murah nie ya . Tapi Ada syarat tau sempena sales kaw kaw nie . Say NO to - COD - Voucher - Booking . Say YES to - Postage only . RM 8.00 for SM RM 10.00 for SS . WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 . Nak mudah, tekan link di bio jew 🥰 . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


2💬Normal

SI HIJAU PENYELAMAT KULIT BERMASALAH . Uollss kenapa sis kata wajib guna #suriaroses ni? Best sangat ker uolss? . Ok first wajib tau bersihkan kulit wajah dari kotoran tak kisahlah cleanser apa yang uolss pakai for everyday. Pasti cuci wajah bersih bersih. so sebab tu la sis bagitau #suriasoap nie penting untuk kebersihan wajah . Tambah tambah jika kulit uolss memang jenis sensitif, memang sesuai sangat la pakai suria soap ni, boleh MERAWAT & MENCERAHKAN kulit secara lembut sebab bahan dalam ni natural sangat seperti ALOEVERA,NEEM & LUFFA . Jangan risau bau lembut ja pure bau aloevera, tiada pewangi dan pewarna tambahan memang pure dari warna alovera,neem & luffa. Lembut ja kotoran & blackhead hilang sebab ada luffa yang tolong uolss sental kotoran yang tersumbat tu.Baru la kulit rasa fressh dan bersih gituu.... . So apa tunggu lagi!! Jom cantik cantik🌸👸 . Whatsapp sis sekarang 📲 018-3262611 atau tekan link di bio jika berminat👆 . #nakcantikmulusputihwangi #cantikputih #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #twc #kulitflawless #putihcepat #suriasoap #sisrosesserum #putihdalam48jam #fresh #sunburn #bebasjerawat #alhamdulillah #bismillah


1💬Normal

Sayang2 semua....dah tido ke?? Sebelum tido uollss jangan lupa kemam 1 sachet #twc.... Mesti bangun pagi esok, kulit jadi soft je, rasa nak belai2 je kulit sendiri...sape xnak kannn.... 👸😘 . So uollss nak tahu lebih lanjut produk hot 🔥👆 Whatsapp sis sekarang 📲 018-3262611 atau tekan link di bio jika berminat👆 . #nakcantikmulusputihwangi #cantikputih #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #twc #kulitflawless #putihcepat #suriasoap #sisrosesserum #kulitcantik #putihdalam48jam #fresh #sunburn


0💬Normal

Respect ah sabun aloevera pakai je memang MENJADI . . Memang fall in love sangat dengan #suriasoap nie. Habis mati jerawat yang baru nak hidup, habis lesap semua parut kat pipi tu. Omaigadddd memang rasa nak lompat bintang tau tengok skin sekarang . . Malas la sis nak sembang lebat kan😊 uolss tengok sendiri la. Hari hari customer hantar feedback, hari hari customer grab #suriasoap . . Kalau tak cantik tak berkesan ada ke customer nak cari sampai stok tak dan landing lama kat office kena pindah😁. Nak cantik nak lawa kena la cepat😍 WHATSAAP NOW 0176511990 WHATSAAP NOW 0176511990 WHATSAAP NOW 0176511990


0💬Normal

Yooohooo . Lips scrub in the house uollzzzz . Warna pun dah pink, apatah lagi kalau dah pakai nanti konfem bibir yg mungil tu merelip-relip pink tu...💋 . X caya dgn apa yg sis Aisyah cakap? Bole jew tgok feedback daripada customer tercintun nie haa . 2 more days . Tadaaaaaa . Harga durian runtuh in the house guysss . Tahu tak, harga special nie sis Aisyah bagi kat uolllsss sbbnya kami thesuriaroses team sayang ketat-ketat kat customer kami yg tercinta nie haaaa . Untuk sales kaw kaw Kali nie, 3HARI SAHAJA limited time yg diberikan tau . Siapa yg tak dapat nak grab time pop-up sales, bolelha grab time harga tengah kaw kaw terlajak murah nie ya . Tapi Ada syarat tau sempena sales kaw kaw nie . Say NO to - COD - Voucher - Booking . Say YES to - Postage only . RM 8.00 for SM RM 10.00 for SS . WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 . Nak mudah, tekan link di bio jew 🥰 . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


0💬Normal

Yooohooo . Lips scrub in the house uollzzzz . Warna pun dah pink, apatah lagi kalau dah pakai nanti konfem bibir yg mungil tu merelip-relip pink tu...💋 . X caya dgn apa yg sis Aisyah cakap? Bole jew tgok feedback daripada customer tercintun nie haa . 2 more days . Tadaaaaaa . Harga durian runtuh in the house guysss . Tahu tak, harga special nie sis Aisyah bagi kat uolllsss sbbnya kami thesuriaroses team sayang ketat-ketat kat customer kami yg tercinta nie haaaa . Untuk sales kaw kaw Kali nie, 3HARI SAHAJA limited time yg diberikan tau . Siapa yg tak dapat nak grab time pop-up sales, bolelha grab time harga tengah kaw kaw terlajak murah nie ya . Tapi Ada syarat tau sempena sales kaw kaw nie . Say NO to - COD - Voucher - Booking . Say YES to - Postage only . RM 8.00 for SM RM 10.00 for SS . WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 . Nak mudah, tekan link di bio jew 🥰 . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


0💬Normal

Promosi kaw kaw Korang tunggu ape lagiii Mehh la beli sekarang Nak cantik luar dan dalam? Jom cuba suriasoap #suriasoap


0💬Normal

KENAPA KENA BANYAK MINUM AIR? TWC TAK CUKUP LAGI KE? 🤔 . Hello dearies! Tak kisah la supplement apa pun yg uolls consume, WAJIB MINUM BANYAK AIR ok? Kalau tak makan apa2 supplement pun minum la air biasa juga bnyk benefits. Dari asyik minum air manis, bikarbonat, caffeine haaa dari situ la dtg mcm2 sakit 😬 . WhatsApp skrg! 0172727372 0172727372 0172727372 . #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriarosesbodywash #suriasoap #sisrosesserum #misikulitsihat #misikulitcantik #misitawanhatisidia #putihgebu #cantikmenawan #cashondelivery


0💬Normal

X caya dgn apa yg sis Aisyah cakap? Bole jew tgok feedback daripada customer tercintun nie haa . 2 more days . Tadaaaaaa . Harga durian runtuh in the house guysss . Tahu tak, harga special nie sis Aisyah bagi kat uolllsss sbbnya kami thesuriaroses team sayang ketat-ketat kat customer kami yg tercinta nie haaaa . Untuk sales kaw kaw Kali nie, 3HARI SAHAJA limited time yg diberikan tau . Siapa yg tak dapat nak grab time pop-up sales, bolelha grab time harga tengah kaw kaw terlajak murah nie ya . Tapi Ada syarat tau sempena sales kaw kaw nie . Say NO to - COD - Voucher - Booking . Say YES to - Postage only . RM 8.00 for SM RM 10.00 for SS . WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 . Nak mudah, tekan link di bio jew 🥰 . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


0💬Normal

X caya dgn apa yg sis Aisyah cakap? Bole jew tgok feedback daripada customer tercintun nie haa . 2 more days . Tadaaaaaa . Harga durian runtuh in the house guysss . Tahu tak, harga special nie sis Aisyah bagi kat uolllsss sbbnya kami thesuriaroses team sayang ketat-ketat kat customer kami yg tercinta nie haaaa . Untuk sales kaw kaw Kali nie, 3HARI SAHAJA limited time yg diberikan tau . Siapa yg tak dapat nak grab time pop-up sales, bolelha grab time harga tengah kaw kaw terlajak murah nie ya . Tapi Ada syarat tau sempena sales kaw kaw nie . Say NO to - COD - Voucher - Booking . Say YES to - Postage only . RM 8.00 for SM RM 10.00 for SS . WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 . Nak mudah, tekan link di bio jew 🥰 . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


0💬Normal

X caya dgn apa yg sis Aisyah cakap? Bole jew tgok feedback daripada customer tercintun nie haa . 2 more days . Tadaaaaaa . Harga durian runtuh in the house guysss . Tahu tak, harga special nie sis Aisyah bagi kat uolllsss sbbnya kami thesuriaroses team sayang ketat-ketat kat customer kami yg tercinta nie haaaa . Untuk sales kaw kaw Kali nie, 3HARI SAHAJA limited time yg diberikan tau . Siapa yg tak dapat nak grab time pop-up sales, bolelha grab time harga tengah kaw kaw terlajak murah nie ya . Tapi Ada syarat tau sempena sales kaw kaw nie . Say NO to - COD - Voucher - Booking . Say YES to - Postage only . RM 8.00 for SM RM 10.00 for SS . WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 . Nak mudah, tekan link di bio jew 🥰 . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


0💬Normal

X caya dgn apa yg sis Aisyah cakap? Bole jew tgok feedback daripada customer tercintun nie haa . 2 more days . Tadaaaaaa . Harga durian runtuh in the house guysss . Tahu tak, harga special nie sis Aisyah bagi kat uolllsss sbbnya kami thesuriaroses team sayang ketat-ketat kat customer kami yg tercinta nie haaaa . Untuk sales kaw kaw Kali nie, 3HARI SAHAJA limited time yg diberikan tau . Siapa yg tak dapat nak grab time pop-up sales, bolelha grab time harga tengah kaw kaw terlajak murah nie ya . Tapi Ada syarat tau sempena sales kaw kaw nie . Say NO to - COD - Voucher - Booking . Say YES to - Postage only . RM 8.00 for SM RM 10.00 for SS . WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 . Nak mudah, tekan link di bio jew 🥰 . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


0💬Normal

2 more days . Tadaaaaaa . Harga durian runtuh in the house guysss . Tahu tak, harga special nie sis Aisyah bagi kat uolllsss sbbnya kami thesuriaroses team sayang ketat-ketat kat customer kami yg tercinta nie haaaa . Untuk sales kaw kaw Kali nie, 3HARI SAHAJA limited time yg diberikan tau . Siapa yg tak dapat nak grab time pop-up sales, bolelha grab time harga tengah kaw kaw terlajak murah nie ya . Tapi Ada syarat tau sempena sales kaw kaw nie . Say NO to - COD - Voucher - Booking . Say YES to - Postage only . RM 8.00 for SM RM 10.00 for SS . WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 . Nak mudah, tekan link di bio jew 🥰 . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


0💬Normal

2 more days . Tadaaaaaa . Harga durian runtuh in the house guysss . Tahu tak, harga special nie sis Aisyah bagi kat uolllsss sbbnya kami thesuriaroses team sayang ketat-ketat kat customer kami yg tercinta nie haaaa . Untuk sales kaw kaw Kali nie, 3HARI SAHAJA limited time yg diberikan tau . Siapa yg tak dapat nak grab time pop-up sales, bolelha grab time harga tengah kaw kaw terlajak murah nie ya . Tapi Ada syarat tau sempena sales kaw kaw nie . Say NO to - COD - Voucher - Booking . Say YES to - Postage only . RM 8.00 for SM RM 10.00 for SS . WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 . Nak mudah, tekan link di bio jew 🥰 . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


0💬Normal

2 more days . Tadaaaaaa . Harga durian runtuh in the house guysss . Tahu tak, harga special nie sis Aisyah bagi kat uolllsss sbbnya kami thesuriaroses team sayang ketat-ketat kat customer kami yg tercinta nie haaaa . Untuk sales kaw kaw Kali nie, 3HARI SAHAJA limited time yg diberikan tau . Siapa yg tak dapat nak grab time pop-up sales, bolelha grab time harga tengah kaw kaw terlajak murah nie ya . Tapi Ada syarat tau sempena sales kaw kaw nie . Say NO to - COD - Voucher - Booking . Say YES to - Postage only . RM 8.00 for SM RM 10.00 for SS . WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 . Nak mudah, tekan link di bio jew 🥰 . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


0💬Normal

2 more days . Tadaaaaaa . Harga durian runtuh in the house guysss . Tahu tak, harga special nie sis Aisyah bagi kat uolllsss sbbnya kami thesuriaroses team sayang ketat-ketat kat customer kami yg tercinta nie haaaa . Untuk sales kaw kaw Kali nie, 3HARI SAHAJA limited time yg diberikan tau . Siapa yg tak dapat nak grab time pop-up sales, bolelha grab time harga tengah kaw kaw terlajak murah nie ya . Tapi Ada syarat tau sempena sales kaw kaw nie . Say NO to - COD - Voucher - Booking . Say YES to - Postage only . RM 8.00 for SM RM 10.00 for SS . WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 . Nak mudah, tekan link di bio jew 🥰 . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


0💬Normal

2 more days . Tadaaaaaa . Harga durian runtuh in the house guysss . Tahu tak, harga special nie sis Aisyah bagi kat uolllsss sbbnya kami thesuriaroses team sayang ketat-ketat kat customer kami yg tercinta nie haaaa . Untuk sales kaw kaw Kali nie, 3HARI SAHAJA limited time yg diberikan tau . Siapa yg tak dapat nak grab time pop-up sales, bolelha grab time harga tengah kaw kaw terlajak murah nie ya . Tapi Ada syarat tau sempena sales kaw kaw nie . Say NO to - COD - Voucher - Booking . Say YES to - Postage only . RM 8.00 for SM RM 10.00 for SS . WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 WhatsApp at 0176279067 . Nak mudah, tekan link di bio jew 🥰 . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


0💬Normal

[Feedback Pengguna] . 💐Terima kasih uollss sebab percaya & yakin dengan produk #thesuriaroses 😍 . 💟Haa dh cakap....bila produk tue selamat & bahan natural serta bkesan...mesti uolsss akan jatuh hati dan repeat punye.....mesti kulit uolss jadi tumpuan sbb tlebih blink blink ✨✨😆 . So apa tunggu lagi uollss!! Jom cantik cantik 🌸👸 . Whatsapp sis sekarang 📲 018-3262611 atau tekan link di bio jika berminat👆 . #nakcantikmulusputihwangi #cantikputih #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #twc #kulitflawless #putihcepat #suriasoap #sisrosesserum #kulitcantik #putihdalam48jam #fresh #sunburn


0💬Normal

[Feedback Pengguna] . 💐Terima kasih uollss sebab percaya & yakin dengan produk #thesuriaroses 😍 . 💟Haa dh cakap....bila produk tue selamat & bahan natural serta bkesan...mesti uolsss akan jatuh hati dan repeat punye.....mesti kulit uolss jadi tumpuan sbb tlebih blink blink ✨✨😆 . So apa tunggu lagi uollss!! Jom cantik cantik 🌸👸 . Whatsapp sis sekarang 📲 018-3262611 atau tekan link di bio jika berminat👆 . #nakcantikmulusputihwangi #cantikputih #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #twc #kulitflawless #putihcepat #suriasoap #sisrosesserum #kulitcantik #putihdalam48jam #fresh #sunburn


0💬Normal

[Feedback Pengguna] . 💐Terima kasih uollss sebab percaya & yakin dengan produk #thesuriaroses 😍 . 💟Haa dh cakap....bila produk tue selamat & bahan natural serta bkesan...mesti uolsss akan jatuh hati dan repeat punye.....mesti kulit uolss jadi tumpuan sbb tlebih blink blink ✨✨😆 . So apa tunggu lagi uollss!! Jom cantik cantik 🌸👸 . Whatsapp sis sekarang 📲 018-3262611 atau tekan link di bio jika berminat👆 . #nakcantikmulusputihwangi #cantikputih #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #twc #kulitflawless #putihcepat #suriasoap #sisrosesserum #kulitcantik #putihdalam48jam #fresh #sunburn


0💬Normal

Alammak?! Tuddiaaaa! Promosi 3 hari sahaja??? Takleh jdi niy...kne rembat sbelum habis! 😭😭😭 Ini pulak serbukkk pelincir...takdok pelincir ni hang takleh bjalan dgn lancar mcm tu juga lah dengan memutihkan satu tubuh bdan...hang tak consume hang tak putih dari sekarang..jgn risau bila hang makan then stop hang hitam balikkk...takdak2?! Kulit hang kekaii gitu.. #thesuriaroses #teamtya #trustedsellersuriaroses #Toksin #thesuriaroseswhiteningcollagen #TWC #teamsuriaroses #sayajualsyguna #SerbukMagikTWC #sayamakansayajual #SalamBukaPintuHatiMu #SuriaSoap #sabun #instagram #like4likes #likeforlikes #lembut #bazaarpaknil #thesuriarosespd #thesuriarosesseremban #thesuriarosesportdickson


0💬Normal

Alammak?! Tuddiaaaa! Promosi 3 hari sahaja??? Takleh jdi niy...kne rembat sbelum habis! 😭😭😭 Ini pulak serbukkk pelincir...takdok pelincir ni hang takleh bjalan dgn lancar mcm tu juga lah dengan memutihkan satu tubuh bdan...hang tak consume hang tak putih dari sekarang..jgn risau bila hang makan then stop hang hitam balikkk...takdak2?! Kulit hang kekaii gitu . . #thesuriaroses #teamtya #trustedsellersuriaroses #Toksin #thesuriaroseswhiteningcollagen #TWC #teamsuriaroses #sayajualsyguna #SerbukMagikTWC #sayamakansayajual #SalamBukaPintuHatiMu #SuriaSoap #sabun #instagram #like4likes #likeforlikes #lembut #bazaarpaknil #thesuriarosespd #thesuriarosesseremban #thesuriarosesportdickson


0💬Normal

Nampak tak #sabunhulk ni .. . . Memang menjadi kegilaan orang ramai tahu.. memang berkesan sangat kalau guna.. . . Stok baru smpai ni weyh .. cepat dapatkan sekarang sebelum hbis 👀 . . #suriasoap #sabunpuaka #jerawat #jeragat #suriasoapkuntan #suriasoapkemaman


0💬Normal

Next Page
istanbul escort kamu5