#SuriaSoap

TAKUT TAK SEMPAT NAK GRAB PROMO NI SBB BELUM GAJI? RILEX OKAY JANGAN RISAU KORG BOLEH JA WS OR DM SYAH UTK GRAB PROMO NI.😘🌹 . . MCM CUST I YG SORG NI.. AWAL2 LAGI SURUH I SIMPANKAN STOCK UNTUK DIA.. PERCAYA LA STOCK DEKAT HQ TU DAH SEMAKIN SUSUT TAHU TAK😭 SEMUA NAK CANTIK BEFORE RAYA PNY PASAL! . . SO KALAU KORG NAK DAPATKAN KULIT YG CANTIK BEFORE RAYA JOM CEPAT2 GRAB PROMO "PAY DAY" NI SEKARANG😍😘 . . #thesuriarose #suriasoap #agentthesuriaroses #thesuriaroseportklang #TWC #twb #sisroseserum #thesuriarosewhiteningcollagen #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroseklang #thesuriaroseicity #glassskin #skingoals #cantiksecarasihat #RISKFREE


0💬Normal

Customers happy kita pn happy kan😍 Alhamdulillah rasa berbunga2 bila cust ckp mcm ni dkt kita..tapi memang semua customers thesuriarose ni semua baik2 tau..😭❤ Insyallah syah akan berusaha utk buat customer berpuas hati d😘❤ . . JOM DAPATKAN KULIT YG CANTIK BEFORE RAYA CEPAT2 GRAB PROMO "PAY DAY" NI SEKARANG SEMENTARA STOCK AND PROMO MASIH ADA😍 . . #thesuriarose #suriasoap #agentthesuriaroses #thesuriaroseportklang #TWC #twb #sisroseserum #thesuriarosewhiteningcollagen #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroseklang #thesuriaroseicity #glassskin #skingoals #cantiksecarasihat #RISKFREE


0💬Normal

Korang ragu ragu lagii?? Testimonii hari hari ksumii bagii suap kat korang.. kalo masih kedekut, masih hesitate lagii dik, silalah jangan berangan nak kulit putih nie ya!!... . . Kalo adik nie as a student boleh dapat kulit putih plowless DARII anasir JERAWAT & PARUT??. macam orang lain. Darii kulit macam arang dapur, now dah dapat macam coklat susu. Hebatkan. 😏Dah penat cube product lain tapii takder kesan? Takpo, jangan wisauu. Sila cube #twcsumii yaa... . . KELEBIHAN SAYA!! 👉15x kuasa Memutihkan kulit.. Putih seluruh badan. Bukan putih taik cicakk ya... . 👉 Bukan Sekadar memutihkan. TAPII jugak merawat masalah kulit muke korang yang tak sihat tu jadik lebih kemanusiaan... . 👉 Bikin Parut hitam yang degil macam korang tu menghilang darii peta muke anda... . 👉 Orang akan menegur dan memuji kulit anda disebabkan kesan yang ketara. Orang buta jer tak perasan perubahan korang... . 👉 Kesan boleh dilihat seawal 4 harii... . . #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroses #nak putih #putih #whitening #suntikputih #TWSUMII #segamat #johor #jerawat #kulitgelap #lelaki #codjbarea #johorbahru #melaka #shawlpublika #putihdalam48jam #twc #tiktokmalaysia #singapore #uitmshahalam #uitmjohor #uitmsegamat #sabunantikusam #sabunantijerawat #suriasoap


0💬Normal

INIILAH AKIBATNYA BILA KORG DAH TRY PRODUCT THESURIAROSES NI SEKALI CONFIRM 💯 KORG AKAN REPEAT LAGI 😌 CUST I NI MULA2 ODER SISROSE SERUM SAHAJA TAU.. NOW SEMUA PRODUCT THESURIAROSES DIA NAK TRY😱 TAMAKNYA!! HAHAH SORRY,TAK ADA ISTILAH TAMAK YA UTK CANTIK KAN DIRI SENDIRI .. NI NAMANYA USAHA LEBIH UTK CANTIKKAN DIRI.. USAHA LEBIH DAPAT LEBIH OKAY.. . . SO KALAU KORG NAK DAPATKAN KULIT YG CANTIK BEFORE RAYA JOM CEPAT2 GRAB PROMO "PAY DAY" NI SEKARANG😍😘 #thesuriarose #suriasoap #agentthesuriaroses #thesuriaroseportklang #TWC #twb #sisroseserum #thesuriarosewhiteningcollagen #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroseklang #thesuriaroseicity #glassskin #skingoals #cantiksecarasihat #RISKFREE


0💬Normal

Promosi Terjun Bangunan mcm ni setahun 1/2 kali saja.. Lepas ni tak mau ada yg hentak hentak kaki dah, "kak, saya tak sempat join laa hari tu, boleh laa dapat harga diskaun mcm hari tu".. Mmm NO NO NOO CANNOT laa uolls, sis menurut perintah president jurr opsss🙊 So tunggu apa lagi uolls, grab lerr sekarang sementara red carpet terbentang luas ni haa💃 _ Produk thesuriaroses ni viral mulut ke mulut jurr. Pasai apa? Pasai org makan menjadi, pakai berkesan dan pasai kami buh bahan bahan yg Berkualiti Tinggi jurr. So depa pakat pi cerita laa dekat member member yg ada masalah kulit dari hujung kepala sampai ke hujung tumit, hanya dengan penggunaan produk thesuriaroses jurr, masalah uolls dapat diselesaikan, chinggg✨ _ Jom uolls tahun ni kita raya sama sama dengan kulit baru. Ada berani?😎 _ 🔥Collagen Putih Makan : TWC #thesuriaroseswhiteningcollagen 🔥Sabun Mandi : TBW #thesuriarosesbodywash 🔥Sabun Cuci Muka : SS #suriasoap 🔥Magical Serum : SRS #sisrosesserum _ Siapa nak kulit sihat cantik bersih licin putih flawless sebelum raya ni a.k.a GLASS SKIN? Mai lekaih whatsaap sis sekarang! KLIK LINK DI BIO _ P/S : FREE GIFT Lip Scrub bernilai RM29.90 sis nak bagi free dekat uolls okay (MENGIKUT TERMA & SYARAT, RUJUK GAMBAR PROMOSI). Lip Scrub pun ada kualiti tau bukan gift cikai cikai jurr. Direka khas dari thesuriaroses juga tau❤ _ _ _ #twc#collagen#putih#detox#lawas#onlineshop#shopping#bazarpaknil#igers#terapiinstagram#like4like#likeforfollow#kualalumpur#petalingjaya#upsi#bangi#shahalam#uitm#bisneswomen#kusam#jerawat#jeragat#sayajual#erezeki#teamsalesthesuriaroses


2💬Normal

Dah cuba #thesuriarosesbodywash? Ramuan natural yg sesuai untuk sesiapa yg berkulit sensitif. . Jom beli TheSuriaRoses Whitening Collagen, Suria Soap, Sis Roses Serum & The Suria Roses Body Wash berserta FREE GIFT best! Klik link pada bio untuk direct whatsapp dgn Cik Nad 013-3360062 . . COD AREA BANGI, PUTRAJAYA, CYBERJAYA, SERI KEMBANGAN, SERDANG, KOTA KEMUNING, BUKIT JALIL & KAWASAN YG BERDEKATAN. POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA SETIAP HARI ISNIN-JUMAAT . . #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriarosestwc #collagen #thesuriarosesbodywash #thesuriarosesserum #sisrosesserum #suriasoap #thesuriarosesagentselangor #thesuriarosesselangor


1💬Normal

Alamak tak sampai seminggu kulit dah glowing 😱 fuh betul2 berkesan #sisrosesserum ni kan 😍 #sisrosesserum ni memang sesuai dengan semua jenis kulit, sebab apa tau? Sebab bahan2 magik dalam tulah 😍 pihak hq kami ambik masa yang lama tahu nak buat serum ni, kami lebih pentingkan quality rather than quantity. Kalau guna #sisrosesserum hampa toksah duk risau la, memang 💯 berkesan #serbukmagic #thesuriaroseswhiteningcollagen #sisrosesserum #suriasoap #putih #cantik #flawless


0💬Normal

Alamak tak sampai seminggu kulit dah glowing 😱 fuh betul2 berkesan #sisrosesserum ni kan 😍 #sisrosesserum ni memang sesuai dengan semua jenis kulit, sebab apa tau? Sebab bahan2 magik dalam tulah 😍 pihak hq kami ambik masa yang lama tahu nak buat serum ni, kami lebih pentingkan quality rather than quantity. Kalau guna #sisrosesserum hampa toksah duk risau la, memang 💯 berkesan #serbukmagic #thesuriaroseswhiteningcollagen #sisrosesserum #suriasoap #putih #cantik #flawless


0💬Normal

PARUT" HITAM JERAWAT MAKIN PUDAR, JERAWAT PUN DAH LARIKKK, MUKA TERUS BERSIH !" _ Alhamdulillah, kami terima semua feedback positif & berjaya dari pengguna SURIA SOAP.. Sebab bahan bahan yg dimasukkan dlm sabun #bebolaajaib ni adalah yg berkualiti premium sooo kesannya pun hebat inshaAllah😍 _ Suria Soap by thesuriaroses. Diformulasi dari sumber tumbuhan segar iaitu Aloe Vera, Daun Neem & Luffa. _ ALOE VERA Bersifat antioksidan membantu menjaga kelembapan kulit, rawat jerawat & kurangkan kedutan. _ DAUN NEEM Bersifat antibakteria. Merawat jerawat, pudarkan parut & mengurangkan kemerahan. _ LUFFA Menghilangkan flek hitam, blackhead & whitehead. _ Suria soap adalah rawatan terbaik untuk masalah kulit muka seperti; • Jerawat pasir • Jerawat batu • Jeragat & bintik hitam • Blackhead & whitehead _ Dan banyak lagi kebaikannya untuk rawat masalah kulit muka. _ Untuk info/order direct wasap ( KLIK LINK DI BIO ) _ _ #suriasoap#twc#collagen#putih#detox#lawas#onlineshop#shopping#bazarpaknil#igers#terapiinstagram#like4like#likeforfollow#kualalumpur#petalingjaya#upsi#ipoh#johor#uitm#bisneswomen#niqab#youngmillionaire#tips#muslimah#anggun#sayajual#erezeki#teamsalesthesuriaroses


0💬Normal

KALAU TAKMAU CANTIK. SCROLL LAJU LAJU. NI UNTUK ORANG YAG NAK CANTIK DENGAN #SURIASOAP SAHAJA!!! “TAKUT NAK BAGITAU KAT BOYFRIEND KAMI YANG KULIT DIA BERMINYAK SANGAT👉🏻👈🏻 BOLEH BANTU TAK?” TAK PERLU RISAU DAH SEKARANG DENGAN ADANYA #SURIASOAP !!! ORANG KATA SEMUDAH SATU DUA TIGA JAA HUHU. MALAS MACAM MANA PON HAMPA CONFERM CUCI MUKA WALAUPON CINCAI KAN? HAAAA DENGAN ADANYA SURIASOAP NI BENEFIT YANG HAMPA AKAN DAPAT IS DIA AKAN MENGGANGKAT SEGALA KEKOTORAN YANG ADA. SEGALA MINYAK PADA MUKA MUDAH HILANG DENGAN SEKALI CUCIAN. JIKA ANDA KONSISTENT CONFERM TIADA LAGI MINYAK KAT MUKA KECUALI DIA MENINGGALKAN KELEMBAPAN SEMULA JADI KULIT KITA. FLASH SALES BOLEH DAPAT FREE BRUSH HANYA DENGAN SATU PEMBELIAN SAHAJAA. HAMPA TENGOK SAJA HAMPA RUGI !!! #teamsisroses #nakcantik #sayacantik #localbrand #cantikdengansihat #bebasmerkuri #sisroses #kamiwanitacantik #flawless #glowskin #simple #kecikkecikcilipadi #productberkesan


0💬Normal

SATU HARI, SATU SACHET JURR!!.... . . Mudah + senang. Toksah nak bancuh, bilas lah bagaii.. Duit pon jimat. Toksah risau pasal bahan2x yang ada dalam #TWSUMII nie.. Kaya dengan khasiat buah buahan.... . . Nak dapat Kulit Putih sihat Idaman hatii bukan lagii angan angan bawang merah bawang putih.... . . Ksumii tak nak lah menuduh orang kan.. Saper yang teringin putih tu or suke tengok orang kulitt putih tu, korang jangan risau.... . . Dengan adanya twcsumii nie, impian korang sejak kecil or sejak bangku sekolah boleh tercapaii tau.. . . Toksah dah dok jeles kerling or dok pandang2x hat kulit orang lain yang putih gebu serta bersih tu.. Korang pon boleh jugak miliki kulitt macam retiss tu.. . . Tak caya, mehh cube dulu baru korang judge. Jangan belom cube tapii #membawang ja lebih..... . . #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroses #nak putih #putih #whitening #suntikputih #TWSUMII #segamat #johor #jerawat #kulitgelap #lelaki #codjbarea #johorbahru #melaka #shawlpublika #putihdalam48jam #twc #tiktokmalaysia #singapore #uitmshahalam #uitmjohor #uitmsegamat #sabunantikusam #sabunantijerawat #suriasoap


0💬Normal

Salam maghrib semua. Dah balik kerja ke tu? Macam mana cuaca harini? Panas keee? Hujan kee? Takyah risau apalah cuaca macam mana pon. Ada ja Sabun Ajaib #SuriaSoap ni semua masalah hampa hilang😘 • Memutihkan kulit • Melembabkan kulit • Menghilangkan parut jerawat • Merawat pigmentasi pada kulit • Menaggalkan “makeup” dengan mudah SINCE DOK PROMOSI NI, BOLEH LAH GRAB BERKETUL KETUL. NAK CANTIK KENA USAHA BUKAN TUNGGU KULIT TU CANTIK SENDIRI, ALAMATNYA RAYA NANTI HAMPA TERPERAP DALAM RUMAH JELAH. JOM CANTIK DENGAN #suriasoap !!!! #nakcantik #rayakulitbaru #noheavymakeup #sisroses #flawless #confident #hampausahahampadapat #samasamacantik #cantikmalaysia #localbrand #loveyourself #cantikluardalam


0💬Normal

"Cantiknye muka sis" "wahhh putihnye sis" "lembutnye muka u, rasa nak picit2 je.....💃💃 alamakkkk😜 ehhh ehhh uolsss xnak ke orang lain dok puji uolsss....😉 Nak tahu apa rahsianya???? Meh follow rapat rapat sis 😍 So apa tunggu lagi!! Jom cantik cantik🌸👸 Whatsapp sekarang 📲 018-3262611 atau tekan link di bio jika berminat👆 #nakcantikmulusputihwangi #cantikputih #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #bodywash #24k #twc #kulitflawless #putihcepat #suriasoap #sisrosesserum #wangianemas #thesuriarosesbodywash #kulitcantik #putihdalam48jam #fresh #sunburn #whitening #beauty #collagenputih #produkputih #bebasjerawat #tbw #selangor #beranangsemenyih #alhamdulillah #bismillah


0💬Normal

Fuhhh cantiknya💖 KULIT PLOLESSS CERAH BERSERI . FUhhh nk kulit cantik cerah berseri guna jer #thesuriaroseswhiteningcollagen. Serbuk power yang berjaya buat uolss jatuh hati ulm jantung sebab ni bahan dalam nie hanya dari bahan terpilih jer. Yg pasti gred PREMIUM tau . Antara kelebihan #thesuriaroseswhiteningcollagen ialah: ✅mencerahkan kulit wajah dan badan ✅membantu badan Detoks ✅merawat masalah kulit wajah seperti jerawat, jeragat dan kulit kusam ✅mengurangkan masalah senggugut ✅melembabkan kulit wajah ✅melancarkan sembelit ✅kulit kekal berseri . So uolsss yang rajin minum air masak dan consume #thesuriaroseswhiteningcollagen ni memang akan senyum sampai telinga tau sebab terkejut tengok hasil dari consume twc ni. Ehhh bukan muka ja putih serlah sekali badan tau. Tak perlu lagi cucuk sana sini sakit pulak tu. Wahhh tak tau nak gambarkan macamna perasaan tu yang penting uolss akan bahagia bila tengok muka di cermin . Produk setanding internationl produk tau, tak perlu susah susah lagi cari produk terbaik untuk kulit uolss..tengok ja ni kulit memang consume #thesuriaroseswhiteningcollagen jer😁😁 tak perlu lagi banyak banyk produk nak kulit hasil cantik letoppp ni💖💖💖 So apa tunggu lagi!! Jom cantik cantik🌸👸 Whatsapp sekarang 📲 018-3262611 atau tekan link di bio jika berminat👆 #nakcantikmulusputihwangi #cantikputih #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #bodywash #24k #twc #kulitflawless #putihcepat #suriasoap #sisrosesserum #wangianemas #thesuriarosesbodywash #kulitcantik #putihdalam48jam #fresh #sunburn #beauty #collagenputih #produkputih #bebasjerawat #tbw #selangor #beranangsemenyih #alhamdulillah #bismillah #perfumeoriginal #handbagmalaysia


0💬Normal

SEDIHNYA BILA ORANG CAKAP MUKA PUTIH TANGAN HITAM Malu la bila orang asyik kata muka putih tangan hitam . Nak keluar pakai tangan pendek pun dah segan . Kalau boleh putih satu badan kenapa nak putih kat muka jer awak? Bukan lah nak putih sangat atleast putih dari sekarang lah kan plus tona sekata dan lebih sihat. Best apa kulit sihat dan cantik tanpa cela . takda #jerawat #blackhead #whitehead #sunburn #kusam #kering #berminyak . Kalau uguys nak kulit #lawo , jangan lah berkira dengan diri sendiri . Tak salah melabur sikit untuk kecantikan dan kepuasan diri sendiri. Yang penting kena konsisten jer kalau nak sesuatu menjadi Jom lah whatsapp sis una akan guide uolls sampai dapat kulit cantik dan sihat 💋 LINK DI BIO LINK DI BIO #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #thesuriarosesbodywash #bodywash #sisrosesserum #cantik #flawless #shining #glowing #berseri #sunburn #putih #cerah #glassskin #lawa #sihat #serumbunga #whitening #serum #wangi


1💬Normal

I am SURIA SOAP 🏝SAYA BENCI KULIT KUSAM . . Letopsss! jangan pandang saya tak kuat tau, jerawat jeragat sunburn hilang lesap berdesuppp takut dengan saya sebab saya hebat ! sebab I AM SURIA SOAP heheheh- yang dah pernah guna jer lah taw penangan #suriasoap mcmna . . Ok dear siapa yang belum grab belum cuba suria soap terutama yang ada masalah kulit kering, kulit kusam tak bermaya tu must grab this one now ! sebab suria soap akan bantu kulit ☘Mousturising ☘Hydrating ☘Reparing . . Wowwww tu belum lagi cerita bab si suria ni vakum habis jerawat besar jerawat kecil kat kulit muka uolss tu, sedut buang habis tinggal licin berkilat ja tau.. Kulit makin halus makin cerah. Lembut tak payah habaq la kalah kulit budak usia 3 tahun tu ..heheheh laaaa tak percaya mai la cuba sendiri nanti kata sistur roses tipu kan. NAK CANTIK JANGAN KEDEKUT🤭 . . Betul sayang nak cantik jangan kedekut lepas tu husya kulit orang cantik mula la jeles tak tau nak habaq. Tak baik tau dear jeles dgn kulit orang sebb diaorang berusaha menjaga kulit, so suria soap harga sangat mampu milik serendah rm35.90 sen. Beli time promosi hanya rm33.90 sen bukan hanya untuk yang #have #have jer yang tak berapa nak #have pun masih mampu beli janji whatsaap sistur roses sekarang jugak untuk sistur roses bagi harga istimewa. . Dah jangan cakap banyak cepat whatsaap sekarang juga!!!


0💬Normal

Fuhhh cantiknya💖 KULIT PLOLESSS CERAH BERSERI . FUhhh nk kulit cantik cerah berseri guna jer #thesuriaroseswhiteningcollagen. Serbuk power yang berjaya buat uolss jatuh hati ulm jantung sebab ni bahan dalam nie hanya dari bahan terpilih jer. Yg pasti gred PREMIUM tau. . Antara kelebihan #thesuriaroseswhiteningcollagen ialah: ✅mencerahkan kulit wajah dan badan ✅membantu badan Detoks ✅merawat masalah kulit wajah seperti jerawat, jeragat dan kulit kusam ✅mengurangkan masalah senggugut ✅melembabkan kulit wajah ✅melancarkan sembelit ✅kulit kekal berseri . So uolsss yang rajin minum air masak dan consume #thesuriaroseswhiteningcollagen ni memang akan senyum sampai telinga tau sebab terkejut tengok hasil dari consume twc ni. Ehhh bukan muka ja putih serlah sekali badan tau. Tak perlu lagi cucuk sana sini sakit pulak tu. Wahhh tak tau nak gambarkan macamna perasaan tu yang penting uolss akan bahagia bila tengok muka di cermin. . Produk setanding internationl produk tau, tak perlu susah susah lagi cari produk terbaik untuk kulit uolss..tengok ja ni kulit memang consume #thesuriaroseswhiteningcollagen jer😁😁 tak perlu lagi banyak banyk produk nak kulit hasil cantik letoppp ni💖💖💖 So apa tunggu lagi!! Jom cantik cantik🌸👸 Whatsapp sekarang 📲 018-3262611 atau tekan link di bio jika berminat👆 #nakcantikmulusputihwangi #cantikputih #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #bodywash #24k #twc #kulitflawless #putihcepat #suriasoap #sisrosesserum #wangianemas #thesuriarosesbodywash #kulitcantik #putihdalam48jam #fresh #sunburn #beauty #collagenputih #produkputih #bebasjerawat #tbw #selangor #beranangsemenyih #alhamdulillah #bismillah #perfumeoriginal #handbagmalaysia


2💬Normal

Fuhhh cantiknya💖 KULIT PLOLESSS CERAH BERSERI . FUhhh nk kulit cantik cerah berseri guna jer #thesuriaroseswhiteningcollagen. Serbuk power yang berjaya buat uolss jatuh hati ulm jantung sebab ni bahan dalam nie hanya dari bahan terpilih jer. Yg pasti gred PREMIUM tau . Antara kelebihan #thesuriaroseswhiteningcollagen ialah: ✅mencerahkan kulit wajah dan badan ✅membantu badan Detoks ✅merawat masalah kulit wajah seperti jerawat, jeragat dan kulit kusam ✅mengurangkan masalah senggugut ✅melembabkan kulit wajah ✅melancarkan sembelit ✅kulit kekal berseri . So uolsss yang rajin minum air masak dan consume #thesuriaroseswhiteningcollagen ni memang akan senyum sampai telinga tau sebab terkejut tengok hasil dari consume twc ni. Ehhh bukan muka ja putih serlah sekali badan tau. Tak perlu lagi cucuk sana sini sakit pulak tu. Wahhh tak tau nak gambarkan macamna perasaan tu yang penting uolss akan bahagia bila tengok muka di cermin . Produk setanding internationl produk tau, tak perlu susah susah lagi cari produk terbaik untuk kulit uolss..tengok ja ni kulit memang consume #thesuriaroseswhiteningcollagen jer😁😁 tak perlu lagi banyak banyk produk nak kulit hasil cantik letoppp ni💖💖💖 So apa tunggu lagi!! Jom cantik cantik🌸👸 Whatsapp sekarang 📲 018-3262611 atau tekan link di bio jika berminat👆 #nakcantikmulusputihwangi #cantikputih #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #bodywash #24k #twc #kulitflawless #putihcepat #suriasoap #sisrosesserum #wangianemas #thesuriarosesbodywash #kulitcantik #putihdalam48jam #fresh #sunburn #beauty #collagenputih #produkputih #bebasjerawat #tbw #selangor #beranangsemenyih #alhamdulillah #bismillah #perfumeoriginal #handbagmurah


0💬Normal

Hi semua 🌼 I am SURIA SOAP 🏝SAYA BENCI KULIT KUSAM . . Letopsss! jangan pandang saya tak kuat tau, jerawat jeragat sunburn hilang lesap berdesuppp takut dengan saya sebab saya hebat ! sebab I AM SURIA SOAP heheheh- yang dah pernah guna jer lah taw penangan #suriasoap mcmna . . Ok dear siapa yang belum grab belum cuba suria soap terutama yang ada masalah kulit kering, kulit kusam tak bermaya tu must grab this one now ! sebab suria soap akan bantu kulit ☘Mousturising ☘Hydrating ☘Reparing . . Wowwww tu belum lagi cerita bab si suria ni vakum habis jerawat besar jerawat kecil kat kulit muka uolss tu, sedut buang habis tinggal licin berkilat ja tau.. Kulit makin halus makin cerah. Lembut tak payah habaq la kalah kulit budak usia 3 tahun tu ..heheheh laaaa tak percaya mai la cuba sendiri nanti kata sistur roses tipu kan. NAK CANTIK JANGAN KEDEKUT🤭 . . Betul sayang nak cantik jangan kedekut lepas tu husya kulit orang cantik mula la jeles tak tau nak habaq. Tak baik tau dear jeles dgn kulit orang sebb diaorang berusaha menjaga kulit, so suria soap harga sangat mampu milik serendah rm35.90 sen. Beli time promosi lg murah bukan hanya untuk yang ada ada jer yang tak berapa nak ada pun masih mampu beli janji whatsapp sis bel sekarang jugak special price . Dah jangan cakap banyak cepat whatsapp sekarang juga kat 0142530551


0💬Normal

Hi semua 🌼 I am SURIA SOAP 🏝SAYA BENCI KULIT KUSAM . . Letopsss! jangan pandang saya tak kuat tau, jerawat jeragat sunburn hilang lesap berdesuppp takut dengan saya sebab saya hebat ! sebab I AM SURIA SOAP heheheh- yang dah pernah guna jer lah taw penangan #suriasoap mcmna . . Ok dear siapa yang belum grab belum cuba suria soap terutama yang ada masalah kulit kering, kulit kusam tak bermaya tu must grab this one now ! sebab suria soap akan bantu kulit ☘Mousturising ☘Hydrating ☘Reparing . . Wowwww tu belum lagi cerita bab si suria ni vakum habis jerawat besar jerawat kecil kat kulit muka uolss tu, sedut buang habis tinggal licin berkilat ja tau.. Kulit makin halus makin cerah. Lembut tak payah habaq la kalah kulit budak usia 3 tahun tu ..heheheh laaaa tak percaya mai la cuba sendiri nanti kata sistur roses tipu kan. NAK CANTIK JANGAN KEDEKUT🤭 . . Betul sayang nak cantik jangan kedekut lepas tu husya kulit orang cantik mula la jeles tak tau nak habaq. Tak baik tau dear jeles dgn kulit orang sebb diaorang berusaha menjaga kulit, so suria soap harga sangat mampu milik serendah rm35.90 sen. Beli time promosi lg murah bukan hanya untuk yang ada ada jer yang tak berapa nak ada pun masih mampu beli janji whatsapp sis bel sekarang jugak special price . Dah jangan cakap banyak cepat whatsapp sekarang juga kat 0142530551


0💬Normal

Hi semua 🌼 I am SURIA SOAP 🏝SAYA BENCI KULIT KUSAM . . Letopsss! jangan pandang saya tak kuat tau, jerawat jeragat sunburn hilang lesap berdesuppp takut dengan saya sebab saya hebat ! sebab I AM SURIA SOAP heheheh- yang dah pernah guna jer lah taw penangan #suriasoap mcmna . . Ok dear siapa yang belum grab belum cuba suria soap terutama yang ada masalah kulit kering, kulit kusam tak bermaya tu must grab this one now ! sebab suria soap akan bantu kulit ☘Mousturising ☘Hydrating ☘Reparing . . Wowwww tu belum lagi cerita bab si suria ni vakum habis jerawat besar jerawat kecil kat kulit muka uolss tu, sedut buang habis tinggal licin berkilat ja tau.. Kulit makin halus makin cerah. Lembut tak payah habaq la kalah kulit budak usia 3 tahun tu ..heheheh laaaa tak percaya mai la cuba sendiri nanti kata sistur roses tipu kan. NAK CANTIK JANGAN KEDEKUT🤭 . . Betul sayang nak cantik jangan kedekut lepas tu husya kulit orang cantik mula la jeles tak tau nak habaq. Tak baik tau dear jeles dgn kulit orang sebb diaorang berusaha menjaga kulit, so suria soap harga sangat mampu milik serendah rm35.90 sen. Beli time promosi lg murah bukan hanya untuk yang ada ada jer yang tak berapa nak ada pun masih mampu beli janji whatsapp sis bel sekarang jugak special price . Dah jangan cakap banyak cepat whatsapp sekarang juga kat 0142530551


0💬Normal

Wahh bau perfume roses dalam Body Wash nie super duper wangiinyeee! Setanding bau oversea high quality perfume gitteww. Haruman wangian roses nie bolee menenangkan fikiran yu oll bila dah seharian bekerja & belajar. Bau roses ni pulak melekat pada badan yu oll & tahan berjam jam lama. . . Isipadu satu Body Wash nie ada 250ml tahan untuk 3 bulan penggunaan. Sangat menjimatkan duit yu oll sbab #TBW nie mencerahkan kulit & sekaligus merawat masalah kulit badan. Daki daki gelap celahan ketiak & jugak sunburn pun bolee dicerahkan semula. Kalau yu oll Ada masalah kulit sensitif pun jangan risau bolee jugak cuba #TBW nie. Bahan bahan #TBW nie sesuai untuk rawat masalah kulit seperti eczema & ruam badan. Tak perlu lagi yu oll nak pakai krim utk rawat masalah kulit tue . . Jom beli TheSuriaRoses Whitening Collagen, Suria Soap, Sis Roses Serum & The Suria Roses Body Wash berserta FREE GIFT best! Klik link pada bio untuk direct whatsapp dgn Cik Nad 013-3360062 . . COD AREA BANGI, PUTRAJAYA, CYBERJAYA, SERI KEMBANGAN, SERDANG, KOTA KEMUNING, BUKIT JALIL & KAWASAN YG BERDEKATAN. POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA SETIAP HARI ISNIN-JUMAAT . . #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriarosestwc #collagen #thesuriarosesbodywash #thesuriarosesserum #sisrosesserum #suriasoap #thesuriarosesagentselangor #thesuriarosesselangor


0💬Normal

Dah cuba thesuriaroses bodywash? Bodywash ni keluaran limited edition tau..nnti kalau dah habis jgan nangis ok.. . . Jom beli TheSuriaRoses Whitening Collagen, Suria Soap, Sis Roses Serum & The Suria Roses Body Wash berserta FREE GIFT best! Klik link pada bio untuk direct whatsapp dgn Cik Nad 013-3360062 . . COD AREA BANGI, PUTRAJAYA, CYBERJAYA, SERI KEMBANGAN, SERDANG, KOTA KEMUNING, BUKIT JALIL & KAWASAN YG BERDEKATAN. POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA SETIAP HARI ISNIN-JUMAAT . . #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriarosestwc #collagen #thesuriarosesbodywash #thesuriarosesserum #sisrosesserum #suriasoap #thesuriarosesagentselangor #thesuriarosesselangor


0💬Normal

🌸SI BOLAT HIJAU AJAIB🌸 . Assalamualaikum semua rakan2 Tyraa ... . Disini apa yang terbaik sekali adalah Ingredient pada #suriasoap ni ... Ingredient pada setiap produk #suriaroses ni sangat penting untuk menghasilkan sesuatu kualiti yang bagus dan yang pasti dapat memberikan manfaat yg baik untuk pengguna ... . Jangan terleps untuk mendapatkan harga promosi sekarang sebelum 30 APRIL ... . Ws Tyraa cepat2 0149014223 @ klik pd bio Tyraa ... TQ 😘 . . #thesuriaroseserum #thesuriarosesbodywash #bazarpaknil #cantikraya #instagram #thesuriaroseshq #tiktok #viral #promoviral #suriarosesoup #thesuriaroseswhiteningcollagen #bazarpaknilprodukkecantikkan


0💬Normal

🌸SURIA SOAP🌸 Assalamualaikum semua rakan2 alam maya tyraa ... 😘 . Apa yang tyraa nak bgitahu ialah, jangan lupa untuk dapatkan produk #thesuriaroses ni dan salah satunya ialah #suriasoap ... sangat jimat dan sangat best ... Apa yang penting sangat berkualiti ... . 🏵️Jangan risau #suriasoap ni sesuai untuk LELAKI dan WANITA ya, tidak ada masalah untuk para Lelaki yang nak cuba guna produk ni ... . . 💗SESUAI UNTUK KUlLIT💗 🏵️Breakout 🏵️Kusam 🏵️Berminyak 🏵️Jeragat dan permasalahan lain untuk merawat kulit muka ... . . Untuk lebih detail boleh ws Tyraa segera 0149014223 @ klik no dekt bio ... TQ 😘 . #thesuriaroseserum #thesuriarosesbodywash #bazarpaknil #cantikraya #instagram #thesuriaroseshq #tiktok #viral #promoviral #suriarosesoap #thesuriaroseswhiteningcollagen #bazarpaknilprodukkecantikkan #suriasoupviral


0💬Normal

BAHAN BAHAN BAHAYA DALAM PRODUK KECANTIKAN MASA KINI! . Uols nak cantik nak putih jgn main rembat je produk kat pasaran. Kadang kulit kwn kita putih tapi kulit kita tambah makin hitam, make sure kne thu jenis skin kita mcm mna dlu before beli produk, tak semua produk sesuai untk semua jenis skin kita ada yang kering, berminyak, kombinasi Dan normal skin... Ada jgk yang sensitif sangat so hati hati uolss dh banyak kes terjadi kulit tambah prh baru nak menyesal . So uolss hati hati dengan 3 racun ini dlm produk kecantikkan uolss tau.. Kne hati² Jika ada kesan macam kat atas baik henti kan segera penggunaan. Makin lama makin teruk kesan pun makin lama makin teruk sebab kulit dah menipis tai . So kulit kne jaga tau jangan main sapu jer... Nanti uolss muka breakout cari sistur roses... Huhuhu So apa lagi jiha akn saran kan #thesuriaroseswitheningcollegen #suriasoap


0💬Normal

BAHAN BAHAN BAHAYA DALAM PRODUK KECANTIKAN MASA KINI! . Uols nak cantik nak putih jgn main rembat je produk kat pasaran. Kadang kulit kwn kita putih tapi kulit kita tambah makin hitam, make sure kne thu jenis skin kita mcm mna dlu before beli produk, tak semua produk sesuai untk semua jenis skin kita ada yang kering, berminyak, kombinasi Dan normal skin... Ada jgk yang sensitif sangat so hati hati uolss dh banyak kes terjadi kulit tambah prh baru nak menyesal . So uolss hati hati dengan 3 racun ini dlm produk kecantikkan uolss tau.. Kne hati² Jika ada kesan macam kat atas baik henti kan segera penggunaan. Makin lama makin teruk kesan pun makin lama makin teruk sebab kulit dah menipis tai . So kulit kne jaga tau jangan main sapu jer... Nanti uolss muka breakout cari sistur roses... Huhuhu So apa lagi jiha akn saran kan #thesuriaroseswitheningcollegen #suriasoap


0💬Normal

AWW BESTNYA KULIT GEBU GEBAS Walawei sebijik jerawat pun takdak kat muka . Peloles bersinar jer muka bak porcelein. Jangan cantik tapi wajah penuh dengan merkuri. Jangan main main uolls , kesannya takkan nampak harini terus . So tolong hati hati untuk pilih produk jangan main tonyoh jer kat muka . Antara kesannya adalah kulit naik ruam , tak boleh kena cahaya matahari akan pedih , kulit mudah dijangkiti kuman dan hang paling berbahaya boleh menyebabkan sakit buah pinggang tauu Why produk thesuriaroses mahal sis? sebab bahan bahan semua gred premium tau uolls. Haa buah buahan pun ada gred tau . Jadi jangan berkira kalau nak cantik dan sihat . So cepat whatsapp untuk cantik plus sihat 💋 #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #thesuriarosesbodywash #bodywash #sisrosesserum #cantik #flawless #shining #glowing #berseri #sunburn #putih #cerah #glassskin #lawa #sihat #serumbunga #whitening #serum #wangi #perfume #jerawat #jeragat #kulitkusam #bebasjerawat #serbukmagic


1💬Normal

JANGAN PISAHKAN AKU DAN DIA Kalau Suria Soap ni bantal, Serum ni Sarung Bantal. memang wajib bersama, lekat together geder. kalau nak tidur lena, empuk, Jangan curang dengan yang lain. Lepas cuci muka pakai #SuriaSoap, pakai toner then please apply this magical serum dekat kulit awak yang dahagakan kecantikan tu. Tengok customer kita ni, dah 3 KOTAK SURIA SOAP dia guna. result dia? Jerawat punyalah susah nak naik. Kalau muncul pun, cepat gila #Neem nak lesapkan Miss J tu. And guess what, kalau awak pakai sekali dengan #SisRosesSerum . Memang BoM bom Kebabommm 💣💥 kesan dia. FLAWLESS YOUR SKIN jadinya. Kalah cat kereta baru ferrari merah💖 . #SeniorStokisThesuriaroses #HQKlSelangor . #produkpemutih #whiteningcollagen #thesuriaroses #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful #style


0💬Normal

Meh sis Aisyah kenalkan ya, yang hijau bulat th namanya #suriasoap yang botol putih tu pula namanya #sisrosesserum. . Dengan adanya kedua-dua adik-beradik nie konfem punyalha segala keturunan jerawat Kat muka tu hilang camtu jew. . Nak hilangkan jerawat? Contact 0176279067. . Nie semua produk-produk yang dikeluarkan oleh #thesuriaroses ya... Meh sis Aisyah susun mengikut kewujudan mereka ke muka bumi ini. Susunannya:- 1) Thesuriaroses Whitening Collagen 2) Thesuriaroses Body Wash 3) Suria Soap 4) Sisrosesserum . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #natural #original #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #meletops #debomb #menariktertarik #peloles


0💬Normal

Promosi PAY DAY Hampir tamat uollss. 😱😱 CEPAT CEPAT SUBMIT ORDER yang berkenan dihati. ‼️‼️ . . Dah la dapat harga jimat + dapat free gift yang limited kebaboom pulak tu 😍 Cepat cepat order kalau xmau terlepas. 😘 . . Kak ecah nak beritahu ni, Produk kami memang jarang buat Promosi but bila buat harga diskaun banyak + free postage pulak tu 🤗 BERBALOI sangat beli time promosi ni harga jimat sangat ‼️‼️👻 . . Meh WhatsApp kak Ecah meh 👌🏻01124118216 Link in bio 🦄 #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriarosesbodywash #suriasoap #sisrosesserum #putihsebelumraya #kulitkusam #jeragat #jerawat #cantik #beautifulgirls #putihgebu #aor #kulitglowing


0💬Normal

Bila muka dah berjerawat tu kan, mulalah tangan rasa gatal jew nak picit-picit jerawat tu. 😫 Uishhhhh...sis Aisyah nak pesan nie, jangan sesekali picit jerawat dengan tangan, nak keluarkan 'nasi' dia tu ada cara tau. Caranya kenalha guna pimples remover macam nie. . Haaa, nak cara paling senang??? Bolelha guna #suriasoap, langsung Tak akan Ada jerawat yang teruk-teruk datang ber'picnic' kat muka uolls tu. 😝 . Nie semua produk-produk yang dikeluarkan oleh #thesuriaroses ya... Meh sis Aisyah susun mengikut kewujudan mereka ke muka bumi ini. Susunannya:- 1) Thesuriaroses Whitening Collagen 2) Thesuriaroses Body Wash 3) Suria Soap 4) Sisrosesserum . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #natural #original #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #meletops #debomb #menariktertarik #peloles


0💬Normal

Promosi PAY DAY Hampir tamat uollss. 😱😱 CEPAT CEPAT SUBMIT ORDER yang berkenan dihati. ‼️‼️ . . Dah la dapat harga jimat + dapat free gift yang limited kebaboom pulak tu 😍 Cepat cepat order kalau xmau terlepas. 😘 . . Kak ecah nak beritahu ni, Produk kami memang jarang buat Promosi but bila buat harga diskaun banyak + free postage pulak tu 🤗 BERBALOI sangat beli time promosi ni harga jimat sangat ‼️‼️👻 . . Meh WhatsApp kak Ecah meh 👌🏻01124118216 Link in bio 🦄 #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriarosesbodywash #suriasoap #sisrosesserum #putihsebelumraya #kulitkusam #jeragat #jerawat #cantik #beautifulgirls #putihgebu #aor #kulitglowing


0💬Normal

I am SURIA SOAP 🏝SAYA BENCI KULIT KUSAM . . Letopsss! jangan pandang saya tak kuat tau, jerawat jeragat sunburn hilang lesap berdesuppp takut dengan saya sebab saya hebat ! sebab I AM SURIA SOAP heheheh- yang dah pernah guna jer lah taw penangan #suriasoap mcmna . . Ok dear siapa yang belum grab belum cuba suria soap terutama yang ada masalah kulit kering, kulit kusam tak bermaya tu must grab this one now ! sebab suria soap akan bantu kulit ☘Mousturising ☘Hydrating ☘Reparing . . Wowwww tu belum lagi cerita bab si suria ni vakum habis jerawat besar jerawat kecil kat kulit muka uolss tu, sedut buang habis tinggal licin berkilat ja tau.. Kulit makin halus makin cerah. Lembut tak payah habaq la kalah kulit budak usia 3 tahun tu ..heheheh laaaa tak percaya mai la cuba sendiri nanti kata sistur roses tipu kan. NAK CANTIK JANGAN KEDEKUT🤭 . . Betul sayang nak cantik jangan kedekut lepas tu husya kulit orang cantik mula la jeles tak tau nak habaq. Tak baik tau dear jeles dgn kulit orang sebb diaorang berusaha menjaga kulit, so suria soap harga sangat mampu milik serendah rm35.90 sen. Beli time promosi hanya rm33.90 sen bukan hanya untuk yang #have #have jer yang tak berapa nak #have pun masih mampu beli janji whatsaap sistur roses sekarang jugak untuk sistur roses bagi harga istimewa. . Dah jangan cakap banyak cepat whatsaap sekarang juga!!!


0💬Normal

Nak tanya nie...korang tau tak yang jerawat nie ada banyak jenis? Kalau tak tahu, tu tengok gambar tu, agak-agak mana ek jerawat yang korang selalu hadap? Mesti susah kan, kadang tu fuhhhh benjol tau, tak cantik gambar disebabkan benda alah tu. 😲 . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


0💬Normal

Kalau rasa setakat minum air tu tak boleh segarkan badan, haaa pergi ambil towel n masuk bilik air sekarang. Lepas tu mandi dengan 24 karat nie. Biar wangi n segar. . Setiap orang perangai lain-lain, ada yang sekejap jew msuk bilik air, ada pula yang jenis berjam-jam dalam bilik air. . Kalau ada yg duduk lama dalam bilik air tu, janganlah marah ya 😅. Dia ada urusan tu. . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


1💬Normal

Assalamualaikum semua. 😆 Dah minum air kew belum tu? Jangan lupa minum air secukupnya tau. Sekarang nie panas, even duduk kat tempat yang ada aircond tu pun still rasa panas lagi. 😶 . Tubuh memerlukan 2Liter air, ingat ya. Air yg perlu ada tu tak semestinya minum air kosong jew, boleh juga dapatkan air-air nie daripada buah-buahan. 😄 . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome


0💬Normal

Eh eh tinggal 12 HARI JE LAGI PROMOTION Tapi kisah apa, telek muka depan cermin.sebijik 'makhluk asing' pun tak mendarat. Licin gebu! kalah telur rebus yang dikupas. Dah boleh get ready nak tunggu bakal mak mentua puji kut😆- kisah Si Peah dengan kulit cantiknya. Awak yang baca ni, dah get ready ke? . Sila cuba #SuriaSoap and #SisRosesSerum kalau nak #Jerawat lari #Jeragat menghilangkan diri #Parut pudar sendiri #Sunburn menghaibkan diri Sila cuba #SerbukMagikTWC kalau nak dapatkan semua efek diatas PLUS 🔥Gelap macam arang bertukar Cerah 🔥 kusam macam mayat bertukar glowing macam kena suluh spotlight atas kepala. 🔥 Sembelit nak membuang terawat. 🔥 Haid tak teratur, setahun tak datang pun bisa diatur 🔥rambut, kuku bersinar 🔥bibir pinkish bak merah delima . Ah senang cerita kalau nak transform kulit 💯 sila grab semua sekali. . Berminat sila whatsapp sis bel dkt no 0142530551 sekarang utk dapatkan harga runtuh ini. . . . #produkpemutih #whiteningcollagen #thesuriaroses #sisrosesserum #thesuriaroseswhiteningcollagens #thesuriabodywash


0💬Normal

Eh eh tinggal 12 HARI JE LAGI PROMOTION Tapi kisah apa, telek muka depan cermin.sebijik 'makhluk asing' pun tak mendarat. Licin gebu! kalah telur rebus yang dikupas. Dah boleh get ready nak tunggu bakal mak mentua puji kut😆- kisah Si Peah dengan kulit cantiknya. Awak yang baca ni, dah get ready ke? . Sila cuba #SuriaSoap and #SisRosesSerum kalau nak #Jerawat lari #Jeragat menghilangkan diri #Parut pudar sendiri #Sunburn menghaibkan diri Sila cuba #SerbukMagikTWC kalau nak dapatkan semua efek diatas PLUS 🔥Gelap macam arang bertukar Cerah 🔥 kusam macam mayat bertukar glowing macam kena suluh spotlight atas kepala. 🔥 Sembelit nak membuang terawat. 🔥 Haid tak teratur, setahun tak datang pun bisa diatur 🔥rambut, kuku bersinar 🔥bibir pinkish bak merah delima . Ah senang cerita kalau nak transform kulit 💯 sila grab semua sekali. . Berminat sila whatsapp sis bel dkt no 0142530551 sekarang utk dapatkan harga runtuh ini. . . . #produkpemutih #whiteningcollagen #thesuriaroses #sisrosesserum #thesuriaroseswhiteningcollagens #thesuriabodywash


0💬Normal

Hi cantik cantik semua....sis nak bagitahu 1 rahsia kulit bersih cerah blink blink ✨✨ Awak2 mesti try produk hot #the suriaroseswhiteningcollagen nie, Mesti takkan rugi uoalsss😉😍 🌸Serbuk power yang berjaya buat uolss jatuh hati ulam jantung sebab bahan2 dalam nie hanya dari bahan terpilih jer. Yg pasti gred PREMIUM tau... . Antara kelebihan #thesuriaroseswhiteningcollagen ialah: ✅mencerahkan kulit wajah dan badan ✅membantu badan Detoks ✅merawat masalah kulit wajah seperti jerawat, jeragat dan kulit kusam ✅mengurangkan masalah senggugut ✅melembabkan kulit wajah ✅melancarkan sembelit ✅kulit kekal berseri . So apa tunggu lagi!! Jom cantik cantik🌸👸 Whatsapp sekarang 📲 018-3262611 atau tekan link di bio jika berminat👆 #nakcantikmulusputihwangi #cantikputih #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #bodywash #24k #twc #kulitflawless #putihcepat #suriasoap #sisrosesserum #wangianemas #thesuriarosesbodywash #kulitcantik #putihdalam48jam #fresh #sunburn #beauty #collagenputih #produkputih #bebasjerawat #tbw #selangor #beranangsemenyih #alhamdulillah #bismillah


0💬Normal

Hi cantik cantik semua....sis nak bagitahu 1 rahsia kulit bersih cerah blink blink ✨✨ Awak2 mesti try produk hot #the suriaroseswhiteningcollagen nie, Mesti takkan rugi uoalsss😉😍 🌸Serbuk power yang berjaya buat uolss jatuh hati ulam jantung sebab bahan2 dalam nie hanya dari bahan terpilih jer. Yg pasti gred PREMIUM tau... . Antara kelebihan #thesuriaroseswhiteningcollagen ialah: ✅mencerahkan kulit wajah dan badan ✅membantu badan Detoks ✅merawat masalah kulit wajah seperti jerawat, jeragat dan kulit kusam ✅mengurangkan masalah senggugut ✅melembabkan kulit wajah ✅melancarkan sembelit ✅kulit kekal berseri . So apa tunggu lagi!! Jom cantik cantik🌸👸 Whatsapp sekarang 📲 018-3262611 atau tekan link di bio jika berminat👆 #nakcantikmulusputihwangi #cantikputih #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #bodywash #24k #twc #kulitflawless #putihcepat #suriasoap #sisrosesserum #wangianemas #thesuriarosesbodywash #kulitcantik #putihdalam48jam #fresh #sunburn #beauty #collagenputih #produkputih #bebasjerawat #tbw #selangor #beranangsemenyih #alhamdulillah #bismillah


1💬Normal

Hi cantik cantik semua....sis nak bagitahu 1 rahsia kulit bersih cerah blink blink ✨✨ Awak2 mesti try produk hot #the suriaroseswhiteningcollagen nie, Mesti takkan rugi uoalsss😉😍 🌸Serbuk power yang berjaya buat uolss jatuh hati ulam jantung sebab bahan2 dalam nie hanya dari bahan terpilih jer. Yg pasti gred PREMIUM tau... . Antara kelebihan #thesuriaroseswhiteningcollagen ialah: ✅mencerahkan kulit wajah dan badan ✅membantu badan Detoks ✅merawat masalah kulit wajah seperti jerawat, jeragat dan kulit kusam ✅mengurangkan masalah senggugut ✅melembabkan kulit wajah ✅melancarkan sembelit ✅kulit kekal berseri . So apa tunggu lagi!! Jom cantik cantik🌸👸 Whatsapp sekarang 📲 018-3262611 atau tekan link di bio jika berminat👆 #nakcantikmulusputihwangi #cantikputih #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #bodywash #24k #twc #kulitflawless #putihcepat #suriasoap #sisrosesserum #wangianemas #thesuriarosesbodywash #kulitcantik #putihdalam48jam #fresh #sunburn #beauty #collagenputih #produkputih #bebasjerawat #tbw #selangor #beranangsemenyih #alhamdulillah #bismillah


1💬Normal

PROMOSI TINGGAL 12HARI‼️‼️ . promosi tak lama dah nak habis lagi 12hari hari ni plak dari pagi kena serang dok rembat #sisrosesserum dengan #suriasoap . wehhh benda menjadi gred A++++ memang la org pakat dok beli . ok buat masa skrang serum semua SOLD OUT YE skrang ada stock #thesuriaroseswhiteningcollagen dengan #suriasoap je nextweek stock serum masuk plak yang boleh sabar,boleh tggu boleh wasap nadia❤️ . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #produkviral #putihtanpasuntikan #codtwc #thesuriaroseskelantan #collagen #raya2019 #Love #Insta #Photooftheday #Beautiful #Happy #Like4like #Picoftheday #Photography #followme #healthy #instagram #likeforlike #girls #instagood #instadaily #whitening #breakout #jerawat #parutjerawat #testimonithesuriaroseskelantan


2💬Normal

PROMOSI TINGGAL 12HARI‼️‼️ . promosi tak lama dah nak habis lagi 12hari hari ni plak dari pagi kena serang dok rembat #sisrosesserum dengan #suriasoap . wehhh benda menjadi gred A++++ memang la org pakat dok beli . ok buat masa skrang serum semua SOLD OUT YE skrang ada stock #thesuriaroseswhiteningcollagen dengan #suriasoap je nextweek stock serum masuk plak yang boleh sabar,boleh tggu boleh wasap nadia❤️ . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #produkviral #putihtanpasuntikan #codtwc #thesuriaroseskelantan #collagen #raya2019 #Love #Insta #Photooftheday #Beautiful #Happy #Like4like #Picoftheday #Photography #followme #healthy #instagram #likeforlike #girls #instagood #instadaily #whitening #breakout #jerawat #parutjerawat #testimonithesuriaroseskelantan


0💬Normal

PROMOSI TINGGAL 12HARI‼️‼️ . promosi tak lama dah nak habis lagi 12hari hari ni plak dari pagi kena serang dok rembat #sisrosesserum dengan #suriasoap . wehhh benda menjadi gred A++++ memang la org pakat dok beli . ok buat masa skrang serum semua SOLD OUT YE skrang ada stock #thesuriaroseswhiteningcollagen dengan #suriasoap je nextweek stock serum masuk plak yang boleh sabar,boleh tggu boleh wasap nadia❤️ . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #produkviral #putihtanpasuntikan #codtwc #thesuriaroseskelantan #collagen #raya2019 #Love #Insta #Photooftheday #Beautiful #Happy #Like4like #Picoftheday #Photography #followme #healthy #instagram #likeforlike #girls #instagood #instadaily #whitening #breakout #jerawat #parutjerawat #testimonithesuriaroseskelantan


0💬Normal

SPECIAL PROMOTION PAYDAY!! PAYDAY PROMOTION!! ❤️ Cepat dapatkan dari sismung sekarang! Tinggal 12 hari je lagi tauu. 12 hari je lagi. Siapa yang tak grab memang rugi sebab promo macamni takkan ade lagi dah tauu!! Boleh dm sismung atau screenshot je mana yang berminat okehh. Mana yg xtau nak pilih yg mana, nak risik2 dulu boleh wsap sismung jugak tauu! Sismung xmkan orang aihh. Jangan nanti raya orang lain dh cantik melawa cun melecun habis, awakawak melopong tengok. Haa time ni lah nk grab sebab masih promosi!! 12 HARI LAGI TAUU!! 12 HARI LAGI!! Nak COD Kuala Terengganu pun boleh, nak sismung POS pun boleh ke semua seluruh Malaysia! 😘 #sismung #agentthesuriaroses #topagent #topagentterengganu #pilihpilihpilih #suriasoapterengganu #suriasoap #twc #twcterengganu #thesuriarosesbodywash #thesuriarosesagentterengganu #thewhiteningcollagen #thesuriaroseswhitheningcollagen #ready #readystock #sisrosesserum #sisrosesserumterengganu #twbterengganu #codkualaterengganu #viral #like #masakmasak #misicantikraya #misicantikraya2019 #siapabuatdiadapat #fastactionfastresult


0💬Normal

SPECIAL PROMOTION PAYDAY!! PAYDAY PROMOTION!! ❤️ Cepat dapatkan dari sismung sekarang! Tinggal 12 hari je lagi tauu. 12 hari je lagi. Siapa yang tak grab memang rugi sebab promo macamni takkan ade lagi dah tauu!! Boleh dm sismung atau screenshot je mana yang berminat okehh. Mana yg xtau nak pilih yg mana, nak risik2 dulu boleh wsap sismung jugak tauu! Sismung xmkan orang aihh. Jangan nanti raya orang lain dh cantik melawa cun melecun habis, awakawak melopong tengok. Haa time ni lah nk grab sebab masih promosi!! 12 HARI LAGI TAUU!! 12 HARI LAGI!! Nak COD Kuala Terengganu pun boleh, nak sismung POS pun boleh ke semua seluruh Malaysia! 😘 #sismung #agentthesuriaroses #topagent #topagentterengganu #pilihpilihpilih #suriasoapterengganu #suriasoap #twc #twcterengganu #thesuriarosesbodywash #thesuriarosesagentterengganu #thewhiteningcollagen #thesuriaroseswhitheningcollagen #ready #readystock #sisrosesserum #sisrosesserumterengganu #twbterengganu #codkualaterengganu #viral #like #masakmasak #misicantikraya #misicantikraya2019 #siapabuatdiadapat #fastactionfastresult


1💬Normal

SPECIAL PROMOTION PAYDAY!! PAYDAY PROMOTION!! ❤️ Cepat dapatkan dari sismung sekarang! Tinggal 12 hari je lagi tauu. 12 hari je lagi. Siapa yang tak grab memang rugi sebab promo macamni takkan ade lagi dah tauu!! Boleh dm sismung atau screenshot je mana yang berminat okehh. Mana yg xtau nak pilih yg mana, nak risik2 dulu boleh wsap sismung jugak tauu! Sismung xmkan orang aihh. Jangan nanti raya orang lain dh cantik melawa cun melecun habis, awakawak melopong tengok. Haa time ni lah nk grab sebab masih promosi!! 12 HARI LAGI TAUU!! 12 HARI LAGI!! Nak COD Kuala Terengganu pun boleh, nak sismung POS pun boleh ke semua seluruh Malaysia! 😘 #sismung #agentthesuriaroses #topagent #topagentterengganu #pilihpilihpilih #suriasoapterengganu #suriasoap #twc #twcterengganu #thesuriarosesbodywash #thesuriarosesagentterengganu #thewhiteningcollagen #thesuriaroseswhitheningcollagen #ready #readystock #sisrosesserum #sisrosesserumterengganu #twbterengganu #codkualaterengganu #viral #like #masakmasak #misicantikraya #misicantikraya2019 #siapabuatdiadapat #fastactionfastresult


1💬Normal

SPECIAL PROMOTION PAYDAY!! PAYDAY PROMOTION!! ❤️ Cepat dapatkan dari sismung sekarang! Tinggal 12 hari je lagi tauu. 12 hari je lagi. Siapa yang tak grab memang rugi sebab promo macamni takkan ade lagi dah tauu!! Boleh dm sismung atau screenshot je mana yang berminat okehh. Mana yg xtau nak pilih yg mana, nak risik2 dulu boleh wsap sismung jugak tauu! Sismung xmkan orang aihh. Jangan nanti raya orang lain dh cantik melawa cun melecun habis, awakawak melopong tengok. Haa time ni lah nk grab sebab masih promosi!! 12 HARI LAGI TAUU!! 12 HARI LAGI!! Nak COD Kuala Terengganu pun boleh, nak sismung POS pun boleh ke semua seluruh Malaysia! 😘 #sismung #agentthesuriaroses #topagent #topagentterengganu #pilihpilihpilih #suriasoapterengganu #suriasoap #twc #twcterengganu #thesuriarosesbodywash #thesuriarosesagentterengganu #thewhiteningcollagen #thesuriaroseswhitheningcollagen #ready #readystock #sisrosesserum #sisrosesserumterengganu #twbterengganu #codkualaterengganu #viral #like #masakmasak #misicantikraya #misicantikraya2019 #siapabuatdiadapat #fastactionfastresult


1💬Normal

SPECIAL PROMOTION PAYDAY!! PAYDAY PROMOTION!! ❤️ Cepat dapatkan dari sismung sekarang! Tinggal 12 hari je lagi tauu. 12 hari je lagi. Siapa yang tak grab memang rugi sebab promo macamni takkan ade lagi dah tauu!! Boleh dm sismung atau screenshot je mana yang berminat okehh. Mana yg xtau nak pilih yg mana, nak risik2 dulu boleh wsap sismung jugak tauu! Sismung xmkan orang aihh. Jangan nanti raya orang lain dh cantik melawa cun melecun habis, awakawak melopong tengok. Haa time ni lah nk grab sebab masih promosi!! 12 HARI LAGI TAUU!! 12 HARI LAGI!! Nak COD Kuala Terengganu pun boleh, nak sismung POS pun boleh ke semua seluruh Malaysia! 😘 #sismung #agentthesuriaroses #topagent #topagentterengganu #pilihpilihpilih #suriasoapterengganu #suriasoap #twc #twcterengganu #thesuriarosesbodywash #thesuriarosesagentterengganu #thewhiteningcollagen #thesuriaroseswhitheningcollagen #ready #readystock #sisrosesserum #sisrosesserumterengganu #twbterengganu #codkualaterengganu #viral #like #masakmasak #misicantikraya #misicantikraya2019 #siapabuatdiadapat #fastactionfastresult


1💬Normal

Alamak!!! Promosi Pay day tinggal 12 hari ja lagi?? tidakkkkkk 😱😱😱 . . Cepat cepat grab special promotion kami. Jangan menyesai kalau lambat grab 🤭🤭 . . Promosi sampai hujung bulan ni sahaja. Whatsapp sisnur sekarang 🤳🏼🤳🏼🤳🏼 Whatsapp (011-11166796) #thesuriaroses #twc #bodywash #suriasoap #suriaserum #jomcantik #putihsuci #berkualiti #nakcantik #whitening #promosi #payday #putih #gebu #flawless


0💬Normal

SPECIAL PROMOTION PAYDAY!! PAYDAY PROMOTION!! ❤️ Cepat dapatkan dari sismung sekarang! Tinggal 12 hari je lagi tauu. 12 hari je lagi. Siapa yang tak grab memang rugi sebab promo macamni takkan ade lagi dah tauu!! Boleh dm sismung atau screenshot je mana yang berminat okehh. Mana yg xtau nak pilih yg mana, nak risik2 dulu boleh wsap sismung jugak tauu! Sismung xmkan orang aihh. Jangan nanti raya orang lain dh cantik melawa cun melecun habis, awakawak melopong tengok. Haa time ni lah nk grab sebab masih promosi!! 12 HARI LAGI TAUU!! 12 HARI LAGI!! Nak COD Kuala Terengganu pun boleh, nak sismung POS pun boleh ke semua seluruh Malaysia! 😘 #sismung #agentthesuriaroses #topagent #topagentterengganu #pilihpilihpilih #suriasoapterengganu #suriasoap #twc #twcterengganu #thesuriarosesbodywash #thesuriarosesagentterengganu #thewhiteningcollagen #thesuriaroseswhitheningcollagen #ready #readystock #sisrosesserum #sisrosesserumterengganu #twbterengganu #codkualaterengganu #viral #like #masakmasak #misicantikraya #misicantikraya2019 #siapabuatdiadapat #fastactionfastresult


0💬Normal

SPECIAL PROMOTION PAYDAY!! PAYDAY PROMOTION!! ❤️ Cepat dapatkan dari sismung sekarang! Tinggal 12 hari je lagi tauu. 12 hari je lagi. Siapa yang tak grab memang rugi sebab promo macamni takkan ade lagi dah tauu!! Boleh dm sismung atau screenshot je mana yang berminat okehh. Mana yg xtau nak pilih yg mana, nak risik2 dulu boleh wsap sismung jugak tauu! Sismung xmkan orang aihh. Jangan nanti raya orang lain dh cantik melawa cun melecun habis, awakawak melopong tengok. Haa time ni lah nk grab sebab masih promosi!! 12 HARI LAGI TAUU!! 12 HARI LAGI!! Nak COD Kuala Terengganu pun boleh, nak sismung POS pun boleh ke semua seluruh Malaysia! 😘 #sismung #agentthesuriaroses #topagent #topagentterengganu #pilihpilihpilih #suriasoapterengganu #suriasoap #twc #twcterengganu #thesuriarosesbodywash #thesuriarosesagentterengganu #thewhiteningcollagen #thesuriaroseswhitheningcollagen #ready #readystock #sisrosesserum #sisrosesserumterengganu #twbterengganu #codkualaterengganu #viral #like #masakmasak #misicantikraya #misicantikraya2019 #siapabuatdiadapat #fastactionfastresult


0💬Normal

SPECIAL PROMOTION PAYDAY!! PAYDAY PROMOTION!! ❤️ Cepat dapatkan dari sismung sekarang! Tinggal 12 hari je lagi tauu. 12 hari je lagi. Siapa yang tak grab memang rugi sebab promo macamni takkan ade lagi dah tauu!! Boleh dm sismung atau screenshot je mana yang berminat okehh. Mana yg xtau nak pilih yg mana, nak risik2 dulu boleh wsap sismung jugak tauu! Sismung xmkan orang aihh. Jangan nanti raya orang lain dh cantik melawa cun melecun habis, awakawak melopong tengok. Haa time ni lah nk grab sebab masih promosi!! 12 HARI LAGI TAUU!! 12 HARI LAGI!! Nak COD Kuala Terengganu pun boleh, nak sismung POS pun boleh ke semua seluruh Malaysia! 😘 #sismung #agentthesuriaroses #topagent #topagentterengganu #pilihpilihpilih #suriasoapterengganu #suriasoap #twc #twcterengganu #thesuriarosesbodywash #thesuriarosesagentterengganu #thewhiteningcollagen #thesuriaroseswhitheningcollagen #ready #readystock #sisrosesserum #sisrosesserumterengganu #twbterengganu #codkualaterengganu #viral #like #masakmasak #misicantikraya #misicantikraya2019 #siapabuatdiadapat #fastactionfastresult


0💬Normal

SPECIAL PROMOTION PAYDAY!! PAYDAY PROMOTION!! ❤️ Cepat dapatkan dari sismung sekarang! Tinggal 12 hari je lagi tauu. 12 hari je lagi. Siapa yang tak grab memang rugi sebab promo macamni takkan ade lagi dah tauu!! Boleh dm sismung atau screenshot je mana yang berminat okehh. Mana yg xtau nak pilih yg mana, nak risik2 dulu boleh wsap sismung jugak tauu! Sismung xmkan orang aihh. Jangan nanti raya orang lain dh cantik melawa cun melecun habis, awakawak melopong tengok. Haa time ni lah nk grab sebab masih promosi!! 12 HARI LAGI TAUU!! 12 HARI LAGI!! Nak COD Kuala Terengganu pun boleh, nak sismung POS pun boleh ke semua seluruh Malaysia! 😘 #sismung #agentthesuriaroses #topagent #topagentterengganu #pilihpilihpilih #suriasoapterengganu #suriasoap #twc #twcterengganu #thesuriarosesbodywash #thesuriarosesagentterengganu #thewhiteningcollagen #thesuriaroseswhitheningcollagen #ready #readystock #sisrosesserum #sisrosesserumterengganu #twbterengganu #codkualaterengganu #viral #like #masakmasak #misicantikraya #misicantikraya2019 #siapabuatdiadapat #fastactionfastresult


0💬Normal

SPECIAL PROMOTION PAYDAY!! PAYDAY PROMOTION!! ❤️ Cepat dapatkan dari sismung sekarang! Tinggal 12 hari je lagi tauu. 12 hari je lagi. Siapa yang tak grab memang rugi sebab promo macamni takkan ade lagi dah tauu!! Boleh dm sismung atau screenshot je mana yang berminat okehh. Mana yg xtau nak pilih yg mana, nak risik2 dulu boleh wsap sismung jugak tauu! Sismung xmkan orang aihh. Jangan nanti raya orang lain dh cantik melawa cun melecun habis, awakawak melopong tengok. Haa time ni lah nk grab sebab masih promosi!! 12 HARI LAGI TAUU!! 12 HARI LAGI!! Nak COD Kuala Terengganu pun boleh, nak sismung POS pun boleh ke semua seluruh Malaysia! 😘 #sismung #agentthesuriaroses #topagent #topagentterengganu #pilihpilihpilih #suriasoapterengganu #suriasoap #twc #twcterengganu #thesuriarosesbodywash #thesuriarosesagentterengganu #thewhiteningcollagen #thesuriaroseswhitheningcollagen #ready #readystock #sisrosesserum #sisrosesserumterengganu #twbterengganu #codkualaterengganu #viral #like #masakmasak #misicantikraya #misicantikraya2019 #siapabuatdiadapat #fastactionfastresult


1💬Normal

SPECIAL PROMOTION PAYDAY!! PAYDAY PROMOTION!! ❤️ Cepat dapatkan dari sismung sekarang! Tinggal 12 hari je lagi tauu. 12 hari je lagi. Siapa yang tak grab memang rugi sebab promo macamni takkan ade lagi dah tauu!! Boleh dm sismung atau screenshot je mana yang berminat okehh. Mana yg xtau nak pilih yg mana, nak risik2 dulu boleh wsap sismung jugak tauu! Sismung xmkan orang aihh. Jangan nanti raya orang lain dh cantik melawa cun melecun habis, awakawak melopong tengok. Haa time ni lah nk grab sebab masih promosi!! 12 HARI LAGI TAUU!! 12 HARI LAGI!! Nak COD Kuala Terengganu pun boleh, nak sismung POS pun boleh ke semua seluruh Malaysia! 😘 #sismung #agentthesuriaroses #topagent #topagentterengganu #pilihpilihpilih #suriasoapterengganu #suriasoap #twc #twcterengganu #thesuriarosesbodywash #thesuriarosesagentterengganu #thewhiteningcollagen #thesuriaroseswhitheningcollagen #ready #readystock #sisrosesserum #sisrosesserumterengganu #twbterengganu #codkualaterengganu #viral #like #masakmasak #misicantikraya #misicantikraya2019 #siapabuatdiadapat #fastactionfastresult


1💬Normal

SPECIAL PROMOTION PAYDAY!! PAYDAY PROMOTION!! ❤️ Cepat dapatkan dari sismung sekarang! Tinggal 12 hari je lagi tauu. 12 hari je lagi. Siapa yang tak grab memang rugi sebab promo macamni takkan ade lagi dah tauu!! Boleh dm sismung atau screenshot je mana yang berminat okehh. Mana yg xtau nak pilih yg mana, nak risik2 dulu boleh wsap sismung jugak tauu! Sismung xmkan orang aihh. Jangan nanti raya orang lain dh cantik melawa cun melecun habis, awakawak melopong tengok. Haa time ni lah nk grab sebab masih promosi!! 12 HARI LAGI TAUU!! 12 HARI LAGI!! Nak COD Kuala Terengganu pun boleh, nak sismung POS pun boleh ke semua seluruh Malaysia! 😘 #sismung #agentthesuriaroses #topagent #topagentterengganu #pilihpilihpilih #suriasoapterengganu #suriasoap #twc #twcterengganu #thesuriarosesbodywash #thesuriarosesagentterengganu #thewhiteningcollagen #thesuriaroseswhitheningcollagen #ready #readystock #sisrosesserum #sisrosesserumterengganu #twbterengganu #codkualaterengganu #viral #like #masakmasak #misicantikraya #misicantikraya2019 #siapabuatdiadapat #fastactionfastresult


0💬Normal

SPECIAL PROMOTION PAYDAY!! PAYDAY PROMOTION!! ❤️ Cepat dapatkan dari sismung sekarang! Tinggal 12 hari je lagi tauu. 12 hari je lagi. Siapa yang tak grab memang rugi sebab promo macamni takkan ade lagi dah tauu!! Boleh dm sismung atau screenshot je mana yang berminat okehh. Mana yg xtau nak pilih yg mana, nak risik2 dulu boleh wsap sismung jugak tauu! Sismung xmkan orang aihh. Jangan nanti raya orang lain dh cantik melawa cun melecun habis, awakawak melopong tengok. Haa time ni lah nk grab sebab masih promosi!! 12 HARI LAGI TAUU!! 12 HARI LAGI!! Nak COD Kuala Terengganu pun boleh, nak sismung POS pun boleh ke semua seluruh Malaysia! 😘 #sismung #agentthesuriaroses #topagent #topagentterengganu #pilihpilihpilih #suriasoapterengganu #suriasoap #twc #twcterengganu #thesuriarosesbodywash #thesuriarosesagentterengganu #thewhiteningcollagen #thesuriaroseswhitheningcollagen #ready #readystock #sisrosesserum #sisrosesserumterengganu #twbterengganu #codkualaterengganu #viral #like #masakmasak #misicantikraya #misicantikraya2019 #siapabuatdiadapat #fastactionfastresult


1💬Normal

JERAWAT BADAN HILANG Jatuh cinta sangat dengan Bodywash ni sebawb dah hilangkan bisul dan jerawat badan yang memang degil taknak pindah dari kulit nii. Selama ni struggle sangat nak hilangkan tapi bila dah jumpa dengan #tbw ni mudah sangat untuk hilang Haa hilang habis daki gelap di celah celahan. ramai dah grab, sebab apa uolls? sebab nya sabun ni kan tersangatlah limited. So sementara ada stock jom la rembat ramai ramai buat stock dalam almari Mana yang ada masalah skin cepat la selesaikam masalah uolls sebelum bertambah teruk tauu . Jom whatsapp sis una laju laju 💋 LINK DI BIO LINK DI BIO #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #thesuriarosesbodywash #bodywash #sisrosesserum #cantik #flawless #shining #glowing #berseri #sunburn #putih #cerah #glassskin #lawa #sihat #serumbunga #whitening #serum #wangi #perfume #jerawat #jeragat #kulitkusam #bebasjerawat #serbukmagic


0💬Normal

STOCK UPDATE‼️ . Stock dah xbanyak dah #thesuriaroseswhiteningcollagen ada lagi tapi tak jamin sampai hjg bulan #suriasoap ada lagi 3ketul #sisroses serum dah ada yang booked td sekarang tinggal 1je lagi next week insyaallah msk stock baru . sapa sapa yang nak grab ada masa lagi ni promo still on ada 12hari lg sblm promosi tamat . nak cantik sebelum raya?meh wasap nadia😊 . #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #produkviral #putihtanpasuntikan #codtwc #thesuriaroseskelantan #collagen #raya2019 #Love #Insta #Photooftheday #Beautiful #Happy #Like4like #Picoftheday #Photography #followme #healthy #instagram #likeforlike #girls #instagood #instadaily #whitening #breakout #jerawat #parutjerawat


0💬Normal

ECZEMA HILANG TAK PERLU KE PAKAR LAGI Alhamdulillah daki semua hilang , kulit jadi lembut mulus jer lepas #gosok sabun ni kat badan . Boleh jadi #glowing #shining gittew sebab kan emas 24carat dalam ni lahh Eczema pun boleh hilang tau dengan #bodywash ni . parut parut pun semakin pudar . Tak perlu lagi ubat mahal dan jumpa pakar . Hanya dengan guna #TBW ni sahaja boleh menghilang masalah kulit uolls . Tunggu apa lagi ? jom lah whatsapp💋 LINK DI BIO LINK DI BIO #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #thesuriarosesbodywash #bodywash #sisrosesserum #cantik #flawless #shining #glowing #berseri #sunburn #putih #cerah #glassskin #lawa #sihat #serumbunga #whitening #serum #wangi #perfume #jerawat #jeragat #kulitkusam #bebasjerawat #serbukmagic


0💬Normal

NAK SKIN PUTEH MCM TELUR. WOW SGT😍 Kulit tangan pun puteh tip top okey😍 . Uolsss tengok tangan pun LETOPP makin cerah. Bila tengok muka adik manis ni tergejutt wow! Dalam 1 sachet #thesuriaroseswhiteningcollagen ada 6gram dan ada pelbagai jenis buah buahan GRED PREMIUM tau antaranya Strawbery,anggur, oren,Berries sebab tu ramai cust sisgebu puji rasa twc ni sedap sangat. Hebat sangat Sebab twc ni ada fungsi. pencerahan,detoks & merawat kulit. Bila toksin yang berlumut dalam badan tu dah disigkirkan barulah mudah TWC menyerap dan memberi kesan pd badan yu ols. Bila dah start consume #twc kulit cerah moleq sangat macam cik adik manis kita ni. Memang puas hati feedback cust ni consume twc. . WHATSAPP NOW : 011- 5956 2986 WHATSAPP NOW : 011- 5956 2986 WHATSAPP NOW : 011- 5956 2986 Atau u guys nak cod / pickup dgn kami. COD AREA : JITRA & SELURUH KAWASAN ALOR SETAR WALK IN DI OFIS KAMI : barisan KFC YAWATA JITRA sebelah PERODUA #thesuriaroseswhiteningcollagen#suriasoap#sabununtukeczema#kulitflawless#sabunemas#sabunjeragat#hilangjerawatpantas#kulitflawles#putihgebu#sabunbahansemulajadi


0💬Normal

PRODUK TERBAIK PERNAH JUMPA wahhhh...happy nyer sisgebu dpt bantu adik syg ni. Tu lah sisgebu dh kata mmg MENJADI Makan 1 sachet sehari jer pun dh cukup dah tak perlu banyak banyak pun kesan dah boleh nampak Sbb kita dh ikut sukatan yg sesuai utk jd makanan tambahan yu ols yg malas makan buah and sayor tue. Hihiii...ngaku lah please😂.wahh lagi exciteddd bila consume #thesuriaroseswhiteningcollagen Jadi Kuyusssss.bestnyaaaa lahai Siapa nak twc cepat2 whatsapp sisgebu. Jgn sampai harga naik mendadak pastu NANGIS DEPAN CERMIN . WHATSAPP NOW : 011- 5956 2986 WHATSAPP NOW : 011- 5956 2986 WHATSAPP NOW : 011- 5956 2986. Atau u guys nak COD / PICKUP pun boyeahhhh COD AREA : JITRA & SELURUH KAWASAN ALOR SETAR WALK IN DI OFIS KAMI : Landmark KFC YAWATA tanah merah sebelah PERODUA #thesuriaroseswhiteningcollagen#suriasoap#sabununtukeczema#kulitcantik#kulitflawless#cerahsatubadan#putihsatubadan#putihdalam48jam#twc


0💬Normal

Squad Roses dah ambil collagen ke belum today 👀 make sure ambil pagi semasa perut kosong atau malam sebelum tidur. Sehari satu sachet dah cukup untuk selamatkan kulit.. . Jom beli TheSuriaRoses Whitening Collagen, Suria Soap, Sis Roses Serum & The Suria Roses Body Wash berserta FREE GIFT best! Klik link pada bio untuk direct whatsapp dgn Cik Nad 013-3360062 . . COD AREA BANGI, PUTRAJAYA, CYBERJAYA, SERI KEMBANGAN, SERDANG, KOTA KEMUNING, BUKIT JALIL & KAWASAN YG BERDEKATAN. POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA SETIAP HARI ISNIN-JUMAAT . . #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriarosestwc #collagen #thesuriarosesbodywash #thesuriarosesserum #sisrosesserum #suriasoap #thesuriarosesagentselangor #thesuriarosesselangor


0💬Normal

Squad Roses dah ambil collagen ke belum today 👀 make sure ambil pagi semasa perut kosong atau malam sebelum tidur. Sehari satu sachet dah cukup untuk selamatkan kulit.. . Jom beli TheSuriaRoses Whitening Collagen, Suria Soap, Sis Roses Serum & The Suria Roses Body Wash berserta FREE GIFT best! Klik link pada bio untuk direct whatsapp dgn Cik Nad 013-3360062 . . COD AREA BANGI, PUTRAJAYA, CYBERJAYA, SERI KEMBANGAN, SERDANG, KOTA KEMUNING, BUKIT JALIL & KAWASAN YG BERDEKATAN. POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA SETIAP HARI ISNIN-JUMAAT . . #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriarosestwc #collagen #thesuriarosesbodywash #thesuriarosesserum #sisrosesserum #suriasoap #thesuriarosesagentselangor #thesuriarosesselangor


0💬Normal

Eh . Senang sangat la kalau uols nak pakai #suriasoap nih! . Semudah ABC. Nak jimat uols potong sikit sabun. Dah guna basuh bersih n ltk dkt tempat kering . Sebulan pun x abis lah😄 . Yg penting uols konsisten pakai pg & malam yup utk kulit bebas jerawat . More info wasap kakda cecepat. Link di bio😘 . . #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroses #sisrosesserum


0💬Normal

Hai squad roses..cepat pay day sales tinggal 13 hari sahaja lg. Pm/ whatsapp sekarang untuk order. Sebarang pembelian RM200 ke atas percuma 2 keping mask muka innisfree.. . . Jom beli TheSuriaRoses Whitening Collagen, Suria Soap, Sis Roses Serum & The Suria Roses Body Wash berserta FREE GIFT best! Klik link pada bio untuk direct whatsapp dgn Cik Nad 013-3360062 . . COD AREA BANGI, PUTRAJAYA, CYBERJAYA, SERI KEMBANGAN, SERDANG, KOTA KEMUNING, BUKIT JALIL & KAWASAN YG BERDEKATAN. POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA SETIAP HARI ISNIN-JUMAAT . . #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriarosestwc #collagen #thesuriarosesbodywash #thesuriarosesserum #sisrosesserum #suriasoap #thesuriarosesagentselangor #thesuriarosesselangor


0💬Normal

KILAT KILAT EMAS Orang tak cari kalau tak okay . orang tak beli kalau tak berkesan So siapa yang ada masalah kulit dan teringin nak dapatkan kulit yang lebih cerah . Cerah macam puteri salju tu. Takkan taknak hampa? Meh whatsapp sis cepat cepat tau 💋 LINK DI BIO LINK DI BIO #thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #thesuriarosesbodywash #bodywash #sisrosesserum #cantik #flawless #shining #glowing #berseri #sunburn #putih #cerah #glassskin #lawa #sihat #serumbunga #whitening #serum #wangi #perfume #jerawat #jeragat #kulitkusam #bebasjerawat #serbukmagic


0💬Normal

PARUT DEGIL PUDAR Uollss yg jenis kulit berjerawat tu mesti sedih kan tambahan pula jenis kulit yang senang sangat tinggalkan tompok2 itam parut tu Sangat tak cantik bila ada parut2 kang cover dengan makeup tebal pn rasa masih lagi down Tapi jgn lah terus bersedih rehda tadah je, seketul hijau #suriasoap kan ada ☺️ bukan takat bunuh habis jerawat malah mampu memudar kan parut. Kalau nk kesan lg letop uollss amalkan sekali serbu magic #thesuriaroseswhiteningcollagen adudududu mmg confirm RAYA nanti berseri2 Pertanyaan dan pembelian cari Elyn ea TEKAN LINK DI BIO #thesuriarosesserum #thesuriarosessoap #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriarosesbodywash #nakputih #TWC #putihdalam48jam #serumbunga #serummuka #jerawat #parut #kulitkusam #kulitgelap #kulittaksekata #raya #tukarkulitbaru #kulitbersih #cantik #putih #flawless #suntikputih #girl #thesuriarosenegerisembilan #thesuriarosesbandarainsdale #thesuriarosesseremban #thesuriaroseslabu #thesuriarosesshahalam


0💬Normal

Selamat pagi putra putri, Selamat pagi anak negeri, kita sambut ini hari, la la da di da du hooray! . morning🤗 . Ramai malas nak scroll, so dia pun tanya soalan kurang bijak. "Akak jual apa?" 🤓 . Akak jual 4 PRODUK, LELAKI & PEREMPUAN BOLEH PAKAI. keempat empat produk ajaib ni mampu mengubah kulit kasar penuh bijik 'begedil' jadi licin,rata ,lembut kalah kek kukus mak mentua awak masak 😋. . #SerbukMagikTWC hat ni lahir dulu. Yang ni paling POWER antara semua. Merawat dari dalam. Dihasilkan dari bahan GRED PREMIUM. Ada #PearlPowder ,ada #VitaminC memang putih kaching kaching satu badan! . #SakaOrenTbw yang ni jangka hayat dia tak panjang. LIMITED EDITION. Bayangkan mandi macam biasa je satu BADAN glowing macam tanam swarovski dalam kulit! memang sengaja kita letak #Emas24k kasi kulit 40-an pun nampak macam belasan tahun. #SuriaSoap , paling hebat dalam membunuh segala makhluk asing yang bertapak atas muka. #Neem pembunuh jerawat, #Aloevera melembapkan muka sekaligus ghaibkan parut macam peta dekat muka. #SisRosesSerum adik bongsuuuu (buat masa sekarang jelah). pantas menyerap kalah harimau bintang! bau wangi bak taman bunga larangan. kalau pakai confirm berseri seri kalah pengantin atas pelamin. . Btw,puasa nak dekat dah, Kulit RAYA korang siap ke? 😁 . #SeniorStokisThesuriaroses #HQKLSelangor . #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #follow #colorful #style


0💬Normal

Next Page
Bedava Sakarya escort modellerimiz Sakarya escort oluyor.