#Parut

Alhamduhamdulillah, Delldaz stretch mark serum dapat membantu masalah pelanggan kami ini. Kini masalah strach mark dan celahan kulit yg gelap kini tiada lagi. . Jom bersama gunakan delldaz stretch mark serum. . #stretchmark #delldaz #selulit #serumatretchmark #stretchmarkbinabadan #setibuberpantang #produkstretchmark #parut


0💬Normal

SPIRULINA Penjagaan Kulit - Mencerahkan Kulit Wajah, Selamat Digunakan & Amat Berkesan! . Ingin Putihkan Kulit? SPIRULINA Ialah Produk Putihkan Kulit Yang Anda Cari Selama Ini! . ➡Bertindak Memutihkan Kulit Wajah Secara Rata ➡Membantu Menghilangkan Masalah Jerawat ➡Selamat Digunakan, Tiada Bahan Merbahaya. ➡Diformulasi Dengan Kandungan Berkualiti Tinggi ➡Mudah Dipakai. Mudah Dibawa Ke Mana Sahaja. . 🎊🎉 . For more information sila chat . Whatsapp: +60 10-884 1107 . #tinggiberjayatiens #spirulinaofficial #spirulinamalaysia #sayajualspirulina #jeragathilang #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #hilangkanparut #tiensmalaysia #sayajualonline #parutjerawat #spirulinasingapore #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #faktaspirulina #nakputih #nakcantik #skincare #putihgebu #gebugebas #tienssingapore #jeragat #jerawat #spirulina #nakkulitcantik #spirulinabrunei #parut


0💬Normal

NAK JERAWAT KECUT HANYA DALAM 1 MALAM ? SIANG HARI SAMPAI MALAM WAJAH FLAWLESS JE ? 99.9BERKESAN ? Cuba la MASKER SPIRULINA . Skincare yang dirumus khas dengan bahan semulajadi dan mendapat banyak feedback positif . KESAN SEAWAL 24 JAM ! DIJAMIN ADA KEBERKESANANNYA ! . . Whatsapp: +60 10-884 1107 . #tinggiberjayatiens #spirulinaofficial #spirulinamalaysia #sayajualspirulina #jeragathilang #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #hilangkanparut #tiensmalaysia #sayajualonline #parutjerawat #spirulinasingapore #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #faktaspirulina #nakputih #nakcantik #skincare #putihgebu #gebugebas #tienssingapore #jeragat #jerawat #spirulina #nakkulitcantik #spirulinabrunei #parut


0💬Normal

Anda mempunyai masalah pada wajah anda ? Dah beribu duit habis ttapi tk berksesan ? Kulit berjerawat,banyak bintik hitam,muka berminyak,malu berada dikhalayak ramai ? Banyak feedback yg POSITIF yg dterima kerana produk 💯 berkesan.💯 TANPA BAHAN KIMIA. Dengan memakai SPIRULINA ini anda akan mendapat kesannya seawal 7 hari. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . . Whatsapp: +60 10-884 1107 #tinggiberjayatiens #spirulinaofficial #spirulinamalaysia #sayajualspirulina #jeragathilang #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #hilangkanparut #tiensmalaysia #sayajualonline #parutjerawat #spirulinasingapore #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #faktaspirulina #nakputih #nakcantik #skincare #putihgebu #gebugebas #tienssingapore #jeragat #jerawat #spirulina #nakkulitcantik #spirulinabrunei #parut


0💬Normal

NAK JERAWAT KECUT HANYA DALAM 1 MALAM ? SIANG HARI SAMPAI MALAM WAJAH FLAWLESS JE ? 99.9BERKESAN ? Cuba la MASKER SPIRULINA . Skincare yang dirumus khas dengan bahan semulajadi dan mendapat banyak feedback positif . KESAN SEAWAL 24 JAM ! DIJAMIN ADA KEBERKESANANNYA ! . . Whatsapp: +60 10-884 1107 . #tinggiberjayatiens #spirulinaofficial #spirulinamalaysia #sayajualspirulina #jeragathilang #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #hilangkanparut #tiensmalaysia #sayajualonline #parutjerawat #spirulinasingapore #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #faktaspirulina #nakputih #nakcantik #skincare #putihgebu #gebugebas #tienssingapore #jeragat #jerawat #spirulina #nakkulitcantik #spirulinabrunei #parut


0💬Normal

Anda mempunyai masalah pada wajah anda ? Dah beribu duit habis ttapi tk berksesan ? Kulit berjerawat,banyak bintik hitam,muka berminyak,malu berada dikhalayak ramai ? Banyak feedback yg POSITIF yg dterima kerana produk 💯 berkesan.💯 TANPA BAHAN KIMIA. Dengan memakai SPIRULINA ini anda akan mendapat kesannya seawal 7 hari. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . . Whatsapp: +60 10-884 1107 #tinggiberjayatiens #spirulinaofficial #spirulinamalaysia #sayajualspirulina #jeragathilang #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #hilangkanparut #tiensmalaysia #sayajualonline #parutjerawat #spirulinasingapore #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #faktaspirulina #nakputih #nakcantik #skincare #putihgebu #gebugebas #tienssingapore #jeragat #jerawat #spirulina #nakkulitcantik #spirulinabrunei #parut


0💬Normal

. . BL LOTION . Keistimewaan Set Lotion Queen BL . ✅ Memutihkan kulit 100% ✅ Menegangkan kulit 100% ✅ Menghaluskan kulit 100% ✅ Melembabkan kulit 100% ✅ Kesan seawal 7 hari ✅ Mengandungi SPF50 sebagai sunblock ✅ Mengurang dan memudarkan parut ✅ Menghilangkan hitam di celahan paha ✅ Menghilangkan hitam di ketiak dan siku ✅ Menghilangkan bintik2 hitam di betis akibat gigitan nyamuk dan kudis. . . ◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾ 🔴WASAP DI TALIAN 01126035928 Atau boleh 🔴tekan LINK wasap di WALL ig di atas . 🔴HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE 🔴AMBIL TIGA BARANG KEATAS BARU DAPAT HARGA BORONG(ambil 3barang dan harga diatas utk 1brg bila borong 3barang) ◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾ . . #queenspf50 #queenblwhite #queen #queenlotion #queenmalaysia #blwhite #blwhitelotion #bllotion #bllotionoriginal #lotionbl #lotionviral #lotionviralmalaysia #lotionviralputih #losyenputihgebu #losyenputihkekal #lotionputih #lotionputihviral #lotionputihkekal #bllosyen #losyenputih #losyenparut #lotionparut #losyendaki #lotiondaki #daki #parut #putih #bllotionextrawhitening


0💬Normal

SIAPA NAK MUKA CERAH AND LEMBAP?! 😍 . Mesti semua nak kan? Tak kira lah perempuan ke laki ke. Tua ke muda ke. Kalau nak, jom follow ig ni. Kalau dah follow, takkan menyesal punya. ❤️ . Kalau nak, follow tau jangan tak follow 😘 . #tinggiberjayatiens #spirulinaofficial #spirulinamalaysia #sayajualspirulina #jeragathilang #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #hilangkanparut #tiensmalaysia #sayajualonline #parutjerawat #spirulinasingapore #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #faktaspirulina #nakputih #nakcantik #skincare #putihgebu #gebugebas #tienssingapore #jeragat #jerawat #spirulina #nakkulitcantik #spirulinabrunei #parut


1💬Normal

CUBREMI MATTE FOUNDATION ORIGINAL Wajib Korang Cuba Banyak Kelebihan Menggunakan Cubremi Boleh Tutup Mata Panda Bukan Itu Je Menutup Cela Di wajah Pun Boleh Taw😘😍 Harga Mampu Milik RM 28.00 je


1💬Normal

SERIUSLA, TU SEMUA BAHAN NAK KULIT JADI SIHAT? Mana boleh takat sapu aje timun, putih telur & jus lidah buaya buat kulit jadi sihat. Takkan berkesan punyala. Kecuali kalau anda makan bahan-bahan tu insyaAllah boleh. 😊 Selain tu, anda boleh amalkan jugak tips-tips ni kalau nak dapat kulit sihat tau: 1. Lindung kulit dari sinaran matahari Jangan dedahkan kulit kat sinaran matahari sangat. Kalau nak keluar rumah, pakai krim pelindung sinaran UV yang paling kurang SPF15. 2. Berhenti merokok Stop merokok dengan segera, sebab rokok buatkan kulit cepat tua & hasilkan kedutan kat kulit. 3. Belai kulit sebaiknya Jaga kulit anda dengan betul. Sentiasa mandi air suam dan tak terlalu panas. Kalau nak bercukur, buat dengan perlahan ye. 4. Diet sihat Sentiasa amalkan pemakanan yang baik dan sihat seperti makan buah-buahan dan sayur-sayuran. 5. Elak stress Kalau anda jenis yang kuat bekerja, kurangkan stress dalam kehidupan. Stress buatkan kulit jadi sensitif dan jerawat lagi senang timbul. Selain tu jugak, amalkan makan #DianzVitamin selalu untuk kulit yang sentiasa sihat. Jangan kata kulit jadi sihat, nak jadi peloles pun boleh chuollss!!! 😘 #infoDianz #tipsDianz #Tedi #AgentDianz #TeamSupernova #dianzvitamin #dianzPremium #testimonidianzvitamin #feedbacksDianzVitamin #dianzlover #vitaminkulit #kulitsihat #kulitcantik #dianz #HisapHisapTerusCantik #TipKecantikan #BebasJerawat #BebasJeragat #KekalCantik #MukaBersih #kurus #tipskurus #tipsdiet #slim #rawatjerawat #jerawat #parut #resepi


0💬Normal

TO ORDER, CLICK LINK AT BIO. 🚫NO DM🚫THANKS WITH ❤️ . ✅ READY STOCK 🤩 ✅ COD, TEMERLOH & MENTAKAB ONLY 🙏🏻 🛁 SABUN ANGGUN PESONA 🛁 . ✨ Menghilangkan bau badan. ✨ Menghilangkan rekahan selulit. ✨ Menghilangkan rekahan perut mengandung. ✨ Menanggalkan daki degil ditengkuk, siku, lutut ✨ Menanggalkan kesan gelap, rekahan tumit kaki ✨ Menanggalkan kulit mati dengan pantas. ✨ Merawat sunBurn ✨ Menyegarkan badan . Berat bersih : 100 gram Harga : RM46/each exc 📦 🎊 Promosi : RM30/each exc 📦 . 😎 STRICTLY FOR SERIOUS BUYERS . #sale #promosi #jsd #rekahan #strechmark #gatal #ekzema #panau #kayap #parut #gelap #hitam #ketiakhitam #ketiakhangit #berbau #daki #bersih #segar #spa #lulur #scrub #baubadan #gebu


0💬Normal

TO ORDER, CLICK LINK AT BIO. 🚫NO DM🚫THANKS WITH ❤️ . ✅ READY STOCK 🤩 ✅ COD, TEMERLOH & MENTAKAB ONLY 🙏🏻 🛁 SABUN ANGGUN PESONA 🛁 . ✨ Menghilangkan bau badan. ✨ Menghilangkan rekahan selulit. ✨ Menghilangkan rekahan perut mengandung. ✨ Menanggalkan daki degil ditengkuk, siku, lutut ✨ Menanggalkan kesan gelap, rekahan tumit kaki ✨ Menanggalkan kulit mati dengan pantas. ✨ Merawat sunBurn ✨ Menyegarkan badan . Berat bersih : 100 gram Harga : RM46/each exc 📦 🎊 Promosi : RM30/each exc 📦 . 😎 STRICTLY FOR SERIOUS BUYERS . #sale #promosi #jsd #rekahan #strechmark #gatal #ekzema #panau #kayap #parut #gelap #hitam #ketiakhitam #ketiakhangit #berbau #daki #bersih #segar #spa #lulur #scrub #baubadan #gebu


0💬Normal

TO ORDER, CLICK LINK AT BIO. 🚫NO DM🚫THANKS WITH ❤️ . ✅ READY STOCK 🤩 ✅ COD, TEMERLOH & MENTAKAB ONLY 🙏🏻 🛁 SABUN ANGGUN PESONA 🛁 . ✨ Menghilangkan bau badan. ✨ Menghilangkan rekahan selulit. ✨ Menghilangkan rekahan perut mengandung. ✨ Menanggalkan daki degil ditengkuk, siku, lutut ✨ Menanggalkan kesan gelap, rekahan tumit kaki ✨ Menanggalkan kulit mati dengan pantas. ✨ Merawat sunBurn ✨ Menyegarkan badan . Berat bersih : 100 gram Harga : RM46/each exc 📦 🎊 Promosi : RM30/each exc 📦 . 😎 STRICTLY FOR SERIOUS BUYERS . #sale #promosi #jsd #rekahan #strechmark #gatal #ekzema #panau #kayap #parut #gelap #hitam #ketiakhitam #ketiakhangit #berbau #daki #bersih #segar #spa #lulur #scrub #baubadan #gebu


0💬Normal

Kentang sangat tinggi antioksida untuk rawat jerawat dan parut jerawat . Ia juga mampu menghalang menjadi pigmentasi seperti melasma, bulatan hitam (dark circle), hyper dan hypo pigmentasi _ BAHAN Kentang Air perahan lemon _ CARA PENYEDIAAN Sebelum hampa apply ais beku kentang dan campuran lemon, blendkan kentang sehingga halus pastikan kentang yang hampa blend tu dah dibasuh bersih. . . Selepas dah hancur dan kentang akan jadi cecair pekat dan masukkan ½ perahan jus lemon kedalam pes kentang tadi. . . Masukkan ke dalam bekas ais kiub ke dalam peti ais sejuk beku , dan lepas ais kentang dah beku, sapukan di semua kulit wajah hingga rata, lebihkan pada bahagian jerawat dan jeragat yang ada kat muka hampa. _ Amalkan 3 kali seminggu, buat konsisten dapat dah result yang hampa nak _ Agak agak kalau buat petua ni dalam bentuk video hampa nak dak? Komen SAYA SETUJU kat bawah naa. _ #tipdaridapurabah #rsteamonfeedback #jerawat #sabuntimun #parut #cucumbersoap #kulitberminyak #teamciknor #tipdaridapurciknor #cucumberserum #pori #serumtimun #poriterbuka #rsteamon #kulitberjerawat #naturalskincare #kulitputih #rstimun #kulitcerah #rscucumber


0💬Normal

Siapa ada masalah liang pori ternganga luas sebesar alam wajib ada mende alah ni. 5 minit jur pakai buat masker then scrub. Mudah yakmat kan. . . Last 2pcs si pinky watermelon to grab ❤️. Cecepat grab ada percuma hadiah misteri untuk korang. . #temyracle #jerawat #parut #scrubhomemade #ubatjerawat #ubatparut #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #skrubkopi #coffeescrubmurah #detoxmask #codpaka #coddungun #codketereh #codketengahjaya #codkerteh #codkemaman #teamAINA #agentwanted #dropshipwanted #uitmdungun #polidungun


1💬Normal

Seperti yang dijanjikan. It's #texturetime! Kali ni Farah nak share dengan korang texture Coffee Scrub. Actually, kulit sensitif pun boleh je pakai Coffee Scrub ni. Make sure korang guna dengan cara yang betul. Campur sedikit Coffee Scrub dengan sedikit air/aloe vera gel/plain yoghurt. Gaul rata sampai texture jadi macam paste gitu. Then, baru gosok lembut pada kulit wajah korang. So, takdela rasa kasar or pedih bila scrub tu. 😉 #temyracle #temyraclefarfarra #farfarrabeautygalore #teamfarfarra #tellmetellmetellme #jerawat #parut #jeragat #kusam #sunburn #scrubhomemade #homemadeproduct #codkotabharu #codaeon #codkbmall #codtesco #temyraclecod #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #temyraclepanji #temyraclewakafcheyeh #temyraclepengkalanchepa


0💬Normal

Nak kulit muka glowing dan cantik sekata bila pakai foundation!! Cuba sapu SPOTLIGHT FOUNDATION CASHMERE di muka! Saksikan KELEBIHAN FOUNDATION ni : . 1. Melindungi kulit dari sinaran UV 2. Menyamaratakan tona kulit 3. Mengurangkan kesan jerawat 4. Mencerahkan kulit wajah 5. Mengawal lebihan minyak di wajah 6. Menyihatkan kulit wajah 7. Memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah 8. Menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab 9. Mengurangi kedutan dan garis2 halus 10. Mengecilkan pori2 kulit 11. Bebas Bau . Jom dapatkan satu... Kata nak GLOWINGKAN kulit! . . WHTSAPP 01229902066


1💬Normal

Nak bagi PILL BOX yang cun melecun secara PERCUMA untuk setiap pembelian SET KECANTIKAN ni.. Stock terhad, sape cepat dia dapat... 😅 Mesti ada yang blur lagi tentang kelebihan VITAMIN C & VITAMIN E ni.. Jom qila kongsi kelebihannya: VITAMIN C 💞 menggalakkan penghasilan kolagen 💞 sebagai SUNBLOCK semulajadi 💞 menghilangkan sunburn 💞 mengecilkan pori 💞 membunuh jerawat 💞 menegangkan kulit 💞 meningkatkan sistem pertahanan badan 💞 mengelakkan inflammasi 💞 anti resdung 👃 VITAMIN E 💞hilangkan parut & jerawat 💞kulit & rambut sihat dari dalam 💞goodbye whitehead & blackhead ! 💞mengurangkan eyebag 💞mengawal sebum kulit 💞awet muda ! 💞vitamin CINTA suami isteri 💕 Berminat untuk dapatkan set kecantikan asas ni, leh whatsapp qila di no phone 👇 📱www.wassap.my/60123802187 Independent Shaklee Distributor Nur Aqilah #shakleepagoh #shakleemalaysia #shakleeeffect #awetmuda #parut #jerawat #whitehead #balckhead #eyebag #sebum #liangpori #kolegen #surnblock #surnburn #imunisasi #antibodi #imflammasi #resdung


1💬Normal

BUKAN MUDAH NAK PULIHKAN KULITT KENA SABAR😊 Sekarang skin dah cantek, still konsisten pakai #TREATMENTCREAM . Sebab apa kena pakai ? sebab kulit kita ni kan tdedah kena laa sentiasa ada perlindungan . Alaa pakai time nak tido jer dah cukup 😊 TC ni boleh repair skin tau . InshaAllah .. Modal RM20 jerrr 😌 #TreatmentCream #jerawat #jerawatnanah #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatbatu #jerawatpasir #jeragattebal #jeragat #jeragatpudar #paruthilang #parutjerawat #parut #parutpudar #kulitkusam #kulitsensitif #kulitlembab #kulitrosak #kulitglowing #kulitberminyak


1💬Normal

Bukan mudah nak pulihkan semula kulit yg rosak ! Kena sabar and take time !! Bukan guna sekali dah licin gebu nah 😑 Sekarang skin dah cantek, still konsisten pakai #TREATMENTCREAM . Sebab apa kena pakai ? sebab kulit kita ni kan tdedah kena laa sentiasa ada perlindungan . Alaa pakai time nak tido jer dah cukup 😊 TC ni boleh repair skin tau . InshaAllah .. Modal RM20 jerrr 😌 #TreatmentCream #jerawat #jerawatnanah #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatbatu #jerawatpasir #jeragattebal #jeragat #jeragatpudar #paruthilang #parutjerawat #parut #parutpudar #kulitkusam #kulitsensitif #kulitlembab #kulitrosak #kulitglowing #kulitberminyak


0💬Normal

The best selling product of temyracle is detox mask. Hanya dengan tiga bahan gabungan yang power memang meletopz kasi jerawat kecut dan lesap. . Bila jerawat menjelma tepek tepek jur detox mask terus kecut. Jerawat pon segan nak menumpang selalu. . Kalau hati dah berkenan cepat cepat pinang ke wassap hakak yer. . #temyracle #jerawat #parut #scrubhomemade #ubatjerawat #ubatparut #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #skrubkopi #coffeescrubmurah #detoxmask #codpaka #coddungun #codketereh #codketengahjaya #codkerteh #codkemaman #teamAINA #agentwanted #dropshipwanted #uitmdungun #polidungun


0💬Normal

Jom dapatkan Melaleuca Therapy Cream. Sesuai untuk mereka yang mengalami masalah eczema,kulit kering, kurap, parut, kudis, ruam. Bahan Kandungan Utama *Tea Tree Oil Cara Penggunaan *Sapukan krim pada kulit yang bermasalah secara rata #aslegacy #healthyandbeauty #creammelaleuca #masalahkulit #eczema #kulitgatal #panau #parut #cantikdansihat


0💬Normal

Nak hilangkan parut jerawat? Parut lekuk? Sunburn? NB CREAM ACNE SCAR THERAPY ni lah ubat dia. . Tidak melukakan dan meningkalkan kesan hitam. Selamat digunakan. ✔ Lulus KKM ✔ Lulus Lab Test . Klik link dibio, untuk order okay. Trial Pack RM25 Normal Pack RM45


1💬Normal

Jom dapatkan Melaleuca Therapy Cream. Sesuai untuk mereka yang mengalami masalah eczema,kulit kering, kurap, parut, kudis, ruam. Bahan Kandungan Utama *Tea Tree Oil Cara Penggunaan *Sapukan krim pada kulit yang bermasalah secara rata #aslegacy #healthyandbeauty #creammelaleuca #masalahkulit #eczema #kulitgatal #panau #parut #cantikdansihat


0💬Normal

Nak bagi PILL BOX yang cun melecun secara PERCUMA untuk setiap pembelian SET KECANTIKAN ni.. Stock terhad, sape cepat dia dapat... 😅 Mesti ada yang blur lagi tentang kelebihan VITAMIN C & VITAMIN E ni.. Jom kak mas kongsi kelebihannya: VITAMIN C 💞 menggalakkan penghasilan kolagen 💞 sebagai SUNBLOCK semulajadi 💞 menghilangkan sunburn 💞 mengecilkan pori 💞 membunuh jerawat 💞 menegangkan kulit 💞 meningkatkan sistem pertahanan badan 💞 mengelakkan inflammasi 💞 anti resdung 👃 VITAMIN E 💞hilangkan parut & jerawat 💞kulit & rambut sihat dari dalam 💞goodbye whitehead & blackhead ! 💞mengurangkan eyebag 💞mengawal sebum kulit 💞awet muda ! 💞vitamin CINTA suami isteri 💕 Berminat untuk dapatkan set kecantikan asas nj, leh whatsapp kak di no phone 👇 📱www.wassap.my/60173498449 Shaklee Independent Distributor Nor Masdiana #awetmuda #parut #jerawat #whitehead #balckhead #eyebag #sebum #liangpori #kolegen #surnblock #surnburn #imunisasi #antibodi #imflammasi #resdung


0💬Normal

Nak bagi PILL BOX yang cun melecun secara PERCUMA untuk setiap pembelian SET KECANTIKAN ni.. Stock terhad, sape cepat dia dapat... 😅 Mesti ada yang blur lagi tentang kelebihan VITAMIN C & VITAMIN E ni.. Jom kak mas kongsi kelebihannya: VITAMIN C 💞 menggalakkan penghasilan kolagen 💞 sebagai SUNBLOCK semulajadi 💞 menghilangkan sunburn 💞 mengecilkan pori 💞 membunuh jerawat 💞 menegangkan kulit 💞 meningkatkan sistem pertahanan badan 💞 mengelakkan inflammasi 💞 anti resdung 👃 VITAMIN E 💞hilangkan parut & jerawat 💞kulit & rambut sihat dari dalam 💞goodbye whitehead & blackhead ! 💞mengurangkan eyebag 💞mengawal sebum kulit 💞awet muda ! 💞vitamin CINTA suami isteri 💕 Berminat untuk dapatkan set kecantikan asas nj, leh whatsapp kak di no phone 👇 📱www.wassap.my/60173498449 Shaklee Independent Distributor Nor Masdiana #awetmuda #parut #jerawat #whitehead #balckhead #eyebag #sebum #liangpori #kolegen #surnblock #surnburn #imunisasi #antibodi #imflammasi #resdung


0💬Normal

Nak bagi PILL BOX yang cun melecun secara PERCUMA untuk setiap pembelian SET KECANTIKAN ni.. Stock terhad, sape cepat dia dapat... 😅 Mesti ada yang blur lagi tentang kelebihan VITAMIN C & VITAMIN E ni.. Jom kak mas kongsi kelebihannya: VITAMIN C 💞 menggalakkan penghasilan kolagen 💞 sebagai SUNBLOCK semulajadi 💞 menghilangkan sunburn 💞 mengecilkan pori 💞 membunuh jerawat 💞 menegangkan kulit 💞 meningkatkan sistem pertahanan badan 💞 mengelakkan inflammasi 💞 anti resdung 👃 VITAMIN E 💞hilangkan parut & jerawat 💞kulit & rambut sihat dari dalam 💞goodbye whitehead & blackhead ! 💞mengurangkan eyebag 💞mengawal sebum kulit 💞awet muda ! 💞vitamin CINTA suami isteri 💕 Berminat untuk dapatkan set kecantikan asas nj, leh whatsapp kak di no phone 👇 📱www.wassap.my/60173498449 Shaklee Independent Distributor Nor Masdiana #awetmuda #parut #jerawat #whitehead #balckhead #eyebag #sebum #liangpori #kolegen #surnblock #surnburn #imunisasi #antibodi #imflammasi #resdung


0💬Normal

Assalamualaikum & Selamat Petang! 😀 . . [SELAMAT KE BAHAN-BAHAN DALAM #DIANZVITAMIN? 🤔] . . Sis nak risau ape, bahan-bahan dalam #DianzVitamin dijamin 100% selamat dan mendapat kelulusan KKM ye. Bahan-bahan semulajadi yang halal lak tu, untuk kebaikan kulit korang jugak! 🤗 . . . #dianzvitamin #dianzvitaminjohor #dianzvitaminsarawak #dianzvitaminpremium #dianzvitaminkl #dianzvitaminsetiawangsa #hisaphisapteruscantik #dianzsabah #sayajual #bazarpaknil #instagram #instaniaga #jerawat #jeragat #sunburn #parut


1💬Normal

Assalamualaikum . . Set basic kecantikan yang menjadi kegilaan ramai 😊. Paling laris Vit c sebab 1 biji Vit c shaklee = 7 1/2 biji buah Oren, bersifat substance release dan bertahan selama 6 bulan 😊 . . Vit e shaklee 1 biji soft gel yang boleh Dijadikan masker, sangat hebat Untuk pudarkan parut dan 1 botol tahan selama 4 bulan 😊 . . KELEBIHAN VITAMIN E: . 🌸AWET muda. 🌸Membaiki peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan PMS. 🌸Mengurangkan PARUT. 🌸Meningkatkan KESUBURAN untuk lelaki & juga wanita. 🌸KULIT dan RAMBUT sihat, cantik & lebat. 🌸Merawat masalah KEINTIMAN. 🌸Merawat masalah seksual lelaki. 🌸 Mengecutkan JERAWAT 🌸Vitamin E juga boleh dijadikan sebagai MASKER semulajadi. . . KELEBIHAN VITAMIN C: . 🍊Membentuk kolagen dalam kulit – vitamin C Shaklee ini akan merangsang pembentukan kolagen dan menyebabkan kulit menjadi TEGANG . 🍊MENCERAHKAN kulit. 🍊Melambatkan proses PENUAAN. 🍊Menghalang pembetukan pigmen yang menyebabkan masalah JERAGAT . 🍊Meningkatkan sistem IMUNISASI badan. 🍊Membantu mengurangkan masalah ALERGIC dan RESDUNG. 🍊Mengatasi masalah GUSI berdarah. 🍊Vitamin C juga boleh dijadikan sebagai MASKER semulajadi . . Vita c mencerah..vita e mengurangkan parut...combine together superr result dear . . Akma Whatsapp ▶️ 01123780862 *VITA C & E* #jeragat #parut #parutjerawat #parutberlubang #parutjerawat #esp #espshaklee #vitaminE #sayajualshaklee


0💬Normal

Assalamualaikum . . Set basic kecantikan yang menjadi kegilaan ramai 😊. Paling laris Vit c sebab 1 biji Vit c shaklee = 7 1/2 biji buah Oren, bersifat substance release dan bertahan selama 6 bulan 😊 . . Vit e shaklee 1 biji soft gel yang boleh Dijadikan masker, sangat hebat Untuk pudarkan parut dan 1 botol tahan selama 4 bulan 😊 . . KELEBIHAN VITAMIN E: . 🌸AWET muda. 🌸Membaiki peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan PMS. 🌸Mengurangkan PARUT. 🌸Meningkatkan KESUBURAN untuk lelaki & juga wanita. 🌸KULIT dan RAMBUT sihat, cantik & lebat. 🌸Merawat masalah KEINTIMAN. 🌸Merawat masalah seksual lelaki. 🌸 Mengecutkan JERAWAT 🌸Vitamin E juga boleh dijadikan sebagai MASKER semulajadi. . . KELEBIHAN VITAMIN C: . 🍊Membentuk kolagen dalam kulit – vitamin C Shaklee ini akan merangsang pembentukan kolagen dan menyebabkan kulit menjadi TEGANG . 🍊MENCERAHKAN kulit. 🍊Melambatkan proses PENUAAN. 🍊Menghalang pembetukan pigmen yang menyebabkan masalah JERAGAT . 🍊Meningkatkan sistem IMUNISASI badan. 🍊Membantu mengurangkan masalah ALERGIC dan RESDUNG. 🍊Mengatasi masalah GUSI berdarah. 🍊Vitamin C juga boleh dijadikan sebagai MASKER semulajadi . . Vita c mencerah..vita e mengurangkan parut...combine together superr result dear . . Akma Whatsapp ▶️ 01123780862 *VITA C & E* #jeragat #parut #parutjerawat #parutberlubang #parutjerawat #esp #espshaklee #vitaminE #sayajualshaklee


0💬Normal

Sis start consume #DianzVitamin dari tahun 2018, dah masuk tahun 2019 pun sis still nampak peloles walaupun tak pakai mekap. Jimat duit mekap sis! 😘 . . Berminat?😊 Whatsapp 01135418471 atau klik link di bio


1💬Normal

Sabun apa dia pakai sampai cepat hilang sunburn ni 🤔 . Ofcourse lah our best selling Rose Coffee Soap 🌟 selain cepat hilangkan sunburn, boleh hilangkan parut and whitehead jugak 🙈 . whatsapp Fara kalau nak cuba produk natural terbaik abad ini 😌 #NaturalSkincare #HomemadeSkincare #ProdukHomemade #FaceScrub #FaceOil #ClayMask #HomemadeSoap #SabunHomemade #TeamiNatural #Jerawat #Jeragat #Blackhead #Whitehead #KulitKusam #Parut


0💬Normal

gosok2 cerah 😙 gosok2 hilang daki 😙 gosok2 putih 😙 gosok gosok biar sampai berkilat haha. gosok apa tu??? gosok si pink cleo la Jom kita gosok dlu pagi ni....😘😘 ❤️💯 bebas dari bahan kimia yang terlarang dalam sabun ini. ❤ LULUS KKM:NOT KKM 180505085K For order, pm Myra di whatsapp👇 0105727971 // link di bio😘 ❌ DM FREE POSTAGE DI SLRUH MALAYSIA RM 60 // 150g -- 2-3 bulan pnggunaan 🚘COD = PETRONAS CHERAS SELATAN


1💬Normal

Arghhhh .. macam mana ni, kulit makin teruk 😰 For order, pm Myra di whatsapp👇 0105727971 // link di bio😘 ❌ DM FREE POSTAGE DI SLRUH MALAYSIA RM 60 // 150g -- 2-3 bulan pnggunaan 🚘COD = PETRONAS CHERAS SELATAN


1💬Normal

gosok2 cerah 😙 gosok2 hilang daki 😙 gosok2 putih 😙 gosok gosok biar sampai berkilat haha. gosok apa tu??? gosok si pink cleo la Jom kita gosok dlu pagi ni....😘😘 ❤️💯 bebas dari bahan kimia yang terlarang dalam sabun ini. ❤ LULUS KKM:NOT KKM 180505085K For order, pm Myra di whatsapp👇 0105727971 // link di bio😘 ❌ DM FREE POSTAGE DI SLRUH MALAYSIA RM 60 // 150g -- 2-3 bulan pnggunaan 🚘COD = PETRONAS CHERAS SELATAN


1💬Normal

SEKALI PAKAI BLACKHEAD N WHITEHEAD TERTANGGAL, JERAWAT CPT KECUT, JERAGAT PON MAKIN SEKATA [ www.wasap.my/601124052039skh] SCRUB KACANG HIJAU yg PERTAMA dlm pasaran Malaysia, yg byk khasiat utk mencantikkan kulit secara natural, Sngt2 sesuai utk sis yg ade mslh skin : 👉🏻 #JERAWAT & #PARUT 👉🏻 #KULIT #BERMINYAK


0💬Normal

"TAK BANYAK BUANG MASA MAKE UP TEBAL-TEBAL" Dulu bukan main lama make up nak tutup cela and kulit kusam.. Sejak start amalkan BEAUVITA ni kuit dah start cerah dab berseri. Tak make up tebal pun confident je keluar rumah😍 . . . #Beauvita #putihmenawan #putihgebu #jerawatpudar #tipskulit #infokulitsihat #sunburnhilang #parutpudar #mukalicin #glowing #beautytips #petuacantik #tipsawetmuda #tipscantik #jerawat #jeragat #parut #ubatjerawat #flawless #beauvitahq #beauvitaoriginal


0💬Normal

MASKER SPIRULINA . 👉 Sesuai untuk yang dah berhabis duit pada produk whitening injection tapi tak nampakkan hasil 👉 Kesan dapat dilihat seawal 1x pakai 👉 Mahal tapi sangat berbaloi tau 👉 100dijamin selamat dan berkesan! . . Berfungsi untuk ❤ Menghilangkan jeragat ❤ Merawat jerawat ❤ Memudarkan parut jerawat ❤ Memberi effect pinkish pada wajah ❤ Glowing kulit dan anti penuaan ❤ Menghilangkan cela-cela pada wajah . . . 🎀 Setiap pembelian SPIRULINA akan dapat free plate masker and kuas ! 😊 . . . #tinggiberjayatiens #spirulinaofficial #spirulinamalaysia #sayajualspirulina #jeragathilang #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #hilangkanparut #tiensmalaysia #sayajualonline #parutjerawat #spirulinasingapore #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #faktaspirulina #nakputih #nakcantik #skincare #putihgebu #gebugebas #tienssingapore #jeragat #jerawat #spirulina #nakkulitcantik #spirulinabrunei #parut


0💬Normal

MUKA JADI SEGAR, MUDA DAN PUTIH BERSERI - SERI DENGAN SERUM CASHMERE! . Tak de lagi kulit kusam, gelap dan tak berseri! . 360 Darjah muka bertukar dari kusam ke berseri - seri! . Apa hebatnya GOLD DOUBLE STEM CELL SERUM NI : . 🌷Menghilangkan flek hitam 🌷Melindungi kulit dari sinaran UV 🌷Mencegah luka jerawat & menutupnya rapat 🌷Melambatkan pembentukan garis-garis halus wajah 🌷Menyimpan air (water holder) & kulit sentiasa lembab 🌷Menyamarkan kerutan, kantung mata dan lingkaran hitam di bawah mata 🌷Dengan Vitamin C kulit lebih cerah secara semulajadi & tanpa kesan sampingan 🌷Double Stem Cell adalah ejen utama Anti-Penuaan, Anti-Kedutan & Anti-Oksidan 🌷Merangsang pembentukan kolagen kulit yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan serta kehalusan kulit . Kandungan : 30ml Double Stem Cell + Vitamin C Anti-Aging & Whitening . Nak kulit FLAWLESS, Whatsapp 👇 . . 📲 0122990266


3💬Normal

Natural je kalo pakai liptint peach ni 🍑 . . #sobella


1💬Normal

Suke bibir kaler pink-pink macam ni? . Lets grab liptint strawberi 🍓 . . #sobella


3💬Normal

Mengiurkan 🤤🤤 . Liptint watermelon gaiss 🍉 . . #sobella


5💬Normal

Tidak dilupakan NB SCAR ACNE THERAPY CREAM ❤ . Krim ubat dalam membantu mengecutkan jerawat, menghilangkan parut, memulihkan parut lekuk dan juga mengurangkan sunburn pada wajah korang. . Sangat sesuai untuk sesiapa yang menghadapi masalah seperti diatas 😉


1💬Normal

Detox mask Temyracle ! . Hot item untuk customer Temyracle tau , jarang sekali customer beli tak repeat order. . sebab apa customer repeat ? Sebab ⤵ . Detox mask dapat berikan wajah anda lembut , lebih cerah , jerawat takut nak naik dan paling best dapat perbaiki kulit wajah yang rosak akibat pemakaian bahan kimia dahulu. . Fuhh giler terbaik benda alahh nih 👍 ———————————————————————— Price : Rm42 🍯 Kalau selfpickup ? 👉🏻 Taman menara maju (kampung jawa) malam sahaja Cod free : kawasan kampung jawa & andalas. Timing : isnin - jumaat (malam sahaja) Sabtu - ahad ( petang & malam sahaja) Cod free : area klang sahaja (Luar kawasan kampung jawa & andalas) dengan pembelian lebih dari 3 item 🍉🍑🍒 Post : everyday 📲 whatsapp 017-2456879 ———————————————————————— #whatiwareeveryday #temyracle #temyraclesayamesticari #temyracleklang #organicskincare #organicbeauty #organicproduct #jeragat #jerawat #parut #parutdegil #pengantinbaru #kulitcantik #scrubhomemade #homemadeproduct #codklang #codandalas #codtamansriandalas #codkampungjawa #codpelabuhanklang #codpendamar #codpandamaran #codbukittinggi #temyracle #detoxmasktemyracle #temyracle #detoxmask


0💬Normal

Ramai yang suka dengan detox mask kan? So here is the texture. The best sticky mask just to REMOVE YOUR BLACKHEAD AND SHRINKS YOUR ACNE RIGHTAWAY🌷 ———————————————————————— Price : Rm42 🍯 Kalau selfpickup ? 👉🏻 Taman menara maju (kampung jawa) malam sahaja Cod free : kawasan kampung jawa & andalas. Timing : isnin - jumaat (malam sahaja) Sabtu - ahad ( petang & malam sahaja) Cod free : area klang sahaja (Luar kawasan kampung jawa & andalas) dengan pembelian lebih dari 3 item 🍉🍑🍒 Post : everyday 📲 whatsapp 017-2456879 ———————————————————————— #whatiwareeveryday #temyracle #temyraclesayamesticari #temyracleklang #organicskincare #organicbeauty #organicproduct #jeragat #jerawat #parut #parutdegil #pengantinbaru #kulitcantik #scrubhomemade #homemadeproduct #codklang #codandalas #codtamansriandalas #codkampungjawa #codpelabuhanklang #codpendamar #codpandamaran #codbukittinggi #temyracle #detoxmasktemyracle


0💬Normal

Tomato bersifat untuk memulihkan kulit sunburn dan mengawal kulit berminyak dengan cara campuran tomato dan yogurt asli . Buah tomato kaya dengan vitamin A & C dan ia mampu melembabkan kulit muka dengan semulajadi . . Tomato dapat menyejukkan kulit dan menyerap lebihan minyak pada wajah, hasilnya jerawat mengecut dan kulit menjadi licin. . BAHAN 1 biji tomato 2 Madu Compress Mask . CARA PENYEDIAAN Ambil sebiji buah tomato dan blender hingga menjadi hancur dan campurkan dengan 2 sudu asli dan gaul sehingga menjadi pekat . Masukan compress mask, kemudian pakai pada wajah. . Biarkan wajah hampa selama 15 hingga 20 minit . Bilaskan muka dengan air suam sehingga bersih dan amalkan petua ni dengan 2 kali seminggu. . . . . . . FOLLOW Follow : @testimoni_serumteamon Follow : @testimoni_serumteamon Follow : @testimoni_serumteamon . #tipdaridapurabah #rsteamonfeedback #jerawat #sabuntimun #parut #cucumbersoap #kulitberminyak #cucumberserum #pori #serumtimun #poriterbuka #rsteamon #kulitberjerawat #naturalskincare #kulitputih #rstimun #kulitcerah #rscucumber #kulitkusam #timun #tipkulitcantik #cucumber #hilangkanjerawat #tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik #serumtimunasli


0💬Normal

Biasanya berapa lama perubahan dengan WD ya? . Biasanya perubahan dapat rasai seawal 2 3 minggu penggunaan. Bergantung pada setiap individu dan jenis masalah kulit awak. . Penggunaan wd haruslah konsisten, macam pokok lah kan nak hidup subur kena dibaja supaya cukup makan cukup nutrient. Nutrient yg terkandung dalam wd semua cukup untuk buat kulit sihat dan cantik dari dalaman. . Kepada setiap pengguna,ummu memang suggestkan utk hasil yang memuaskan hati, sekurangnya konsisten 6 bulan. . Perubahan ketara seawal 2 minggu itu bonus kepada awk yang rajin minum air dan konsisten. Perubahan kecil untuk tempoh calit semalam pon ada, kulut lebih lembab. Kurang berminyak, bangun pagi pon tak berminyak sangat muka. Tibe2 nampak lebih berseri. 😉 . Nak cantik raya ni ? Tekan link di bio ya. . #calicalitcantik #adleesyabeauty #kulitcerah #krimbioteknologi #teknologinano #womendesire #berseriseri #awetmuda #kedah #sabah #johor #duitsampingan #duitgeligeli #wdtasabah #wdtakedah #hisaphisapteruscantik #dianzvitaminpremium #dropshipdianz #jeragat #jerawat #parut #paruteksiden -#aurainsta #aurainstabatch28


0💬Normal

Wahh pepagi dah share tips kulit mulus guna tomato dan baby oil je. Terima kasih sis NORZILAAYU ISMAIL atas perkongsian ini. . . Petua Kulit Mulus Bak Bayi “Actually petua ni bukan Ayu yang reka. Tapi beberapa tahun lepas, masa kerja cashier drugstore ada customer nak bayar bagitau.” “So, kita kredit akak tu la ya. Dua bahan je. Bahan mudah sangat nak dapat. Kalau tak dapat jugak, tak tau la nak kata.” . . Bahan Bahan ✅ Baby oil ( dah kata kulit semulus bayi mesti la pakai barang bayi ) ✅ Tomato . . Caranya 1️⃣ Hancurkan tomato. Suka hati lah nak tumbuk ke nak blender. Ayu suka tekstur kasar-kasar sebab kalau halus sangat nanti susah nak sapu pakai tangan. 2️⃣Titiskan beberapa titis baby oil. Ramas ramas sampai sebati. 3️⃣Sapu-sapu lama sikit in circular motion tau. Iaitu gerakan memutar (gerakan membentuk bulatan ke atas, mulakan dari bahagian dalam ke bahagian luar) *agar kulit lebih anjal, awet muda. 4️⃣Let sit dalam 15-20 minit biar derang begado nak resap dalam kulit tu (boleh juga kalau nak bawa tidur, esok bangun tidur baru cuci, up too u guys ok). 5️⃣ Dah siap cuci muka. . . Wow senangnya u'olls, guna 2 bahan je boleh buat kulit halus macam baby, lepas tu bahan senang dapat pulak tu. Nak lagi mudah calit je WD dekat 3 point nadi, bukan setakat kulit jadi pinkish je, tapi kulit pun teranjal dan tertegang sekali! . . Apepun jangan lupa tag kawan kawan tau, ajak diorang buat sesama okay? Semoga bermanfaat gaiss 😘 . KREDIT: MINGGUAN WANITA #WomenDesiree #wdta #KrimAwetMuda #CalitcalitCantik #girl #followme #beauty #nofilter #parut #kulitberminyak #kulitkering #jerawat #jeragat #awetmuda #blackhead #whitehead #kulitcantik #kulitcerah #cerah #kulitsihat #kusam #kulitkusam #putih #kulitsensitif #kulitgelap #kulitflawless #periodproblems #hijabista #nur


0💬Normal

Kak Hanis nk share antara Bahan Asas PWIS yang memang tinggi kandungan Natural Ingredients😍😍 Tryla cuba PWIS sekali, tengok hasil dia ! Kak Hanis pun dah try, kulit jadi lebih cerah, halus and soft je rasa kulit ni. Sebab PWIS dah remove sel kulit mati tu suma jauh jauh !😍Hehe. __ Pinkish White Instant Scrub (PWIS) PINKISH : produk berwarna pink dan mengandungi EXTRAK STRAWBERI ,SUSU, OLIVE OIL, ARBUTIN dan AIR BERAS WHITE : mengandungi kandungan arbutin & gluta untuk pencerahan kekal INSTANT : mengandungi kandungan BLEACHING yang mempercepatkan proses pencerahan & menanggalkan sel kulit mati SCRUB : mengandungi butiran beras yang mampu melembutkan dan melicinkan kulit dengan sekali penggunaan . Terbukti berkesan sebab sekali cucian je dah nampak perbezaan 😉 Paling best sbb PWIS ni 100% TIADA BAHAN LARANGAN  dan LULUS KKM. . . Haa siapa nak cuba ? Mehh Whatsapp Kak Hanis 😍 018 - 2193007 atauuu KLIK LINK DI BIO untuk FAST RESPONSE sekarang 😘 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #tjcodselangor #agentthejunniselangor #freecod #readystock #thejunni #thejunnireseller #jerawat #parut  #kulitberjerawat  #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #PWIS #THEJUNNIWIS #pinkishwhiteinstantscrub #tipscantik #tipskulit #kuis #bukitmahkota #bandarseriputra #tjcodkuis #tjcodbukitmahkota #tjcodbandarseriputra #tjcodbadarseriputri #tjcodbangiavenue #InstantScrub #ThejunniInstantScrub #InstantScrubByTheJunni #PinkishWhiteInstantScrub


0💬Normal

Yes Yes Yes! Siapa grab cepat, Dia cantik cepat. Bayangkan serum tu punyalah best sampai tangan tu gatai nak calit nak calit. tak puas❗❗ . mak sendiri yang tengok kita pagi siang malam tegur kenapa muka makin elok? makin licin? . Guess what? padahal baru pakai 1 MINGGU sahaja. Yes! 7 Days only. . benda baik kena kongsi. Okay, done kongsi benda hebat dekat korang. kalau rasa nak #jerawat lari, #parut menghilangkan diri, #sunburn lenyap sendiri, boleh klik je link dibio😉 . #love #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #thesuriarosessenawang #thesuriarosesseremban


2💬Normal

YOUTH SKINCARE . . ▶️ Luminous gel oil cleanser - pencuci 3 dalam 1 untuk membantu mencuci membersihkan solekan diwajah dan membantu melembapkan kulit. Kandungan muscadine grape dalam pencuci muka membantu menghalang kerosakan diwajah. Malah membantu menanggalkan sel kulit mati. . . ▶️ Perfecting skin toner - membantu membuang sel kulit mati dan memberi kulit yang lebih bersih serta menyegarkan malah membantu mengelakkan kulit jadi lebih kering . . ▶️ AGE DEFENSE MOISTURIZER SPF 50 - Diformulasikan untuk melembapkan kulit di siang hari serta melindungi kulit anda daripada sinaran UVA/UVB tanpa menyumbatkan liang pori. . . ▶️ YOUTH ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM RICH - diformulasikan dengan shea butter dan jojoba yang memghidratkan kulit dengan mendalam serta melembutkan kulit. Membantu mempercepatkan gantian sel kulit baru semasa tidur. Ni antara starter set youth tau.. Yang yana pakai sendiri😍 Suka sangat dengan kesan best ni. Rasa macam tak sia sia invest beli youth tau Berminat jom mesej yana harga promo tau ▶️www.wasap.my/60176299037 #dayanashaklee #shakleekerteh #shakleepaka #shakleedungun #youthkerteh #youthshaklee #YouthSkincareShaklee #youthkemaman #youthdungun #shakleekemaman #shakleekemasik #shakleepahang #shakleemalaysia #shakleemaran #shakleeterengganu #luminousgeloilcleanser #perfectingskintoner #agedefensemoisturizerspf50 #renewalnightcream #tonataksekata #jeragat #parut #kulitbreakout


0💬Normal

Sharing tentang parut ! Ramai tanya sis , pakai #rsteamon ni boleh hilang parut dengan pantas ke ? Jawapan sis , tengok kulit masing masing . Setengah orang laju , tapi setengah slow . Tapi , kalau pakai #rsteamon ni , sementara nak baikkan #parut , dia repair area lain . best kan ? so bila parut hilang , area muka lain dah glowing glowing . #tipshilangkanparut #parutmuka #bulan #kawahmuka


0💬Normal

. NEARLY 60% OF WOMEN NOR MEN HAVE ACNE RELATED SCAR IN MALAYSIA..‼️‼️‼️ . Acne related SCAR is a serious damage not only to ur SKIN but also a serious damage to your PRESENTATION to work and your PERSONALITY😘 . Glad news is we have a secret Resipe to regain back ur Flawless skin back up till 80-85% and we have 99.9successful Rate of testimonies on SCAR THERAPY . But REMEMBER, Success comes in with consistency and commitment...BEAUTY IS COMMITMENT NOT MIRACLE . Interested❓❓ Do whatsapp us (012-9212672) or click the link Bio . . #laherballemedispapenang #bestmedispapenang #penangbeautysalon #penang #rawatanparut #parutjerawat #parutberlubang #parut #parutjerawat #hilangkanparut


0💬Normal

Tak lengkap rasanya Kak Arie kalau tak ada 5 item ni masa travel😍😍😍 . Set HUNA & Hair Serum dari @saye_ziera yg sgtlah best & buatkan orang jatuh cinta utk pertama kali pakai😍😍😍 . #Huna #HunaSkincare #ProdukHuna #HunaBeautyByZira #Jerawat #KulitBerminyak #Parut #Jeragat #KulitKering #KulitSensitif #ProdukOrganik #BebasBahanKimia #ProdukTimbangKilo #hunaglowingbar #hunaaloeveragel #hunalipcrush #hunalipbalm #hunafabulousfoundation #natureproduct


1💬Normal

🔥PAA_RUTT TAK HILANG KAMI PULANGKAN DUIT ANDA !!🔥 . Pastikan ORIGINAL sebelum purchase! Ada #paa_rut? ✔️Tak perlu pening kepala. Sapu je Azanis, confirm #parut tu akan lesap!! Hilang terus! . Berapa lama nampak kesan ? ✔️Seawal 48 jam #parut akan mula hilang! . Tak berkesan? ✔️Jangan risau, Kita ada Money Back Guarantee kalau tak berkesan langsung. :) . PROMOSI TERHAD UTK 100 CUSTOMER TERAWAL SAHAJA❗️POTONGAN HARGA HQ BAIK HATI!! FREE GIFT MENARIK!!! JOM ORDER‼️ . OFFER NEW YEAR SALES! + BUY 2 FREE 1 + 100% ORIGINAL + MONEY BACK GUARANTEE + FREE POSTAGE! . Whatsapp 016 566 6135 016 566 6135 016 566 6135 . atau klik je link whatsapp kt bio . Disclaimer: 🛑 AWAS! HATI -HATI AZANIS TIRUAN MEMBAHAYAKAN #KULIT ANDA🛑 DAPATKAN AZANIS ORIGINAL HANYA DARI KAMI🛑


0💬Normal

Hilangkan masalah kulit berminyak dengan ratakan ke seluruh wajah dengan campuran gel lidah buaya dan serbuk kunyit. . Gel pada daun lidah buaya mengandungi hormone giberelin dan polisakarida yang berperanan sebagai antibakteria . Zat semulajadi tersebut mampu membantu mengurangkan minyak berlebihan pada kulut yang menyebabkan liang pori tersumbat. . . . BAHAN Gel Lidah buaya Serbuk kunyit . . . CARA PENYEDIAAN: Campurkan 1-2 sudu gel lidah buaya dan setengah sudu serbuk kunyit dan gaul pes menjadi rata . Sebelum hampa sapu kat muka, pastikan muka hampa keadaan kulit yang bersih naa dan kemudian baru hampa ratakan ke seluruh wajah . Biarkan selama 20 minit dan bilas muka hampa dengan air sejuk . . Amalkan petua ni sebanyak 2-3 kali seminggu kalau hampa nak atasi masalah kulit berminyak . . FOLLOW Follow : @rsteamon.feedback Follow : @rsteamon.feedback Follow : @rsteamon.feedback . #tipdaridapurabah #rsteamonfeedback #jerawat #sabuntimun #parut #cucumbersoap #kulitberminyak #cucumberserum #pori #serumtimun #poriterbuka #rsteamon #kulitberjerawat #naturalskincare #kulitputih #rstimun #kulitcerah #rscucumber #kulitkusam #timun #tipkulitcantik #cucumber #hilangkanjerawat #tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik #tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik


0💬Normal

DIY CREAM KECUTKAN JERAWAT . . Kayu manis ni bersifat anti bekteria jadi ia boleh bertindak sebagai agent mengecutkan jerawat dan merawat radang merah-merah akibat jerawat. . Bahan : Madu & Serbuk kayu manis . Penyediaan : Gaul 1-3 sudu madu dengan 1-3 cubit serbuk kayu manis. Lepas dah gaul rata. Masukan dalam bekas untuk mudahkan kita simpan. Bekas plastik tu beli kat kedai RM2 je. . Pakai pada bahagian jerawat 3-4jam sampai jerawat kering. Pakai 2-3 hari sampai jerawat kecut. . . . Ada kemusykilan????..jom whatsapp piqa 0176995953 atau tekan je link di bio @rsteamon_sc . . . #rstimun #rscucumber #skincareorganik #organik #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs


0💬Normal

NB SCAR ACNE THERAPY CREAM Krim Puaka Kegilaan Wanita Kini💟 . 💙 Sesuai untuk semua jenis kulit 💙 Tiada penggelupasan 💙 Mengandungi bahan antiseptik untuk mematikan semua bakteria 💙 Bau seperti ubat 💙 Memudarkan & menghilangkan parut lekuk 💙 Mengecutkan jerawat 💙 Menghilangkan jeragat 💙 Mengawal kulit yang berminyak 💙 Mengecilkan liang pori 💙 Melembapkan kulit kering 💙 Merawat rasa gatal untuk masalah kulit alergik 💙 Merawat kulit yang sunburn 💙 Satu satunya Krim jenis berubat yang mampu merawat masalah muka kronik 💙Pudar parut chicken pox 💙Exzema dan banyak lagi Bukan takat muka jur, badan kaki boleh guna. Www.wasap.my/60145283888 . Dikilang bertaraf GMP No KKM : NOT 180407819K . Harga : RM25 Pos : Rm8 SM / Rm12 SS . #jerawat #jerawatjeragat #jerawathilang3hari #jerawatmuka #kesanseawal7hari #acnecare #acne #supplement #parut #krimberubat #wanita #kecantikankulit #krimberubat #farmaseutikal #krimpuaka #jerawatbatu #parutkronik #organik #nbcream


0💬Normal

Doll skin cubremi ni bukan hanya boleh pakai kat tangan je kat muka pon boleh. Sebab apa? Sebab dia bukan mcm lotion lain bila pakai dia berminyak dan melekit. Skin oily, normal dry semua boleh guna. Bila apply terus dia menyerap dalam kulit dan dia ada grape seed, kiwi seed ejen2 pemutih2 untuk skin dan yang paling best dia ada SPF. #cubremi #dollskin


1💬Normal

Next Page
Bedava Sakarya escort modellerimiz Sakarya escort oluyor.